Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Bitumikattoremontti laadukkaana ammattityönä

Bitumikatoilla on Suomessa pitkät perinteet, ja sen vuoksi bitumikatto kiinnostaa monia. Suomessa ensimmäiset bitumikatot tehtiin tervaan kastetuista paperiarkeista yli sata vuotta sitten! Arkit naulattiin aluslaudoitukseen, jonka jälkeen päälle kaadettiin tervaa ja hiekkaa. Lopputulos viimeisteltiin polkemalla tervan ja hiekan yhdistelmä kiinni alustaan.

Myöhemmin bitumikattojen teko ja asennus on tietenkin muuttunut, mutta bitumin suosio kattomateriaalina on säilynyt. Nykyaikaiset bitumikatot ovat pitkäikäisiä sekä elastisia, ja ne ovat kylmäominaisuuksiltaan hyvin toimivia. Näistä syistä ne sopivat täydellisesti suomalaiseen ilmastoon ja Suomen sääolosuhteisiin! Bitumikaton hinta maksaa itsensä helposti takaisin juuri hyvän kestävyytensä vuoksi. Käyttövuosille jaettuna bitumikatteen hinta ei päätä huimaa!

Joko bitumikatto alkoi kiinnostaa sinuakin? Me Plus Kattopalvelulla asennamme bitumikatot vuosien kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Tarjoamme aina ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua avaimet käteen -periaatteella. Tilaamalla meiltä remontin, minimoit omat remonttimurheesi! Meiltä saat myös kaikki bitumikaton huolto ja korjaustyöt. Pesemme ja puhdistamme katot ja rännit sekä tarvittaessa käsittelemme katon pinnan sammaleentuhoaineella. Kun bitumikaton pinnoite on nähnyt parhaat päivänsä, saat meiltä laadukkaan uudelleenpinnoitustyön. Tunnemme bitumikatot läpikotaisin ja saat meiltä missä tahansa bitumikattotyössä kattoalan parasta palvelua.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman kokonaisvaltaiseen palveluun. Reilun periaatteemme mukaisesti katolla käydessämme tarkistamme samalla aina koko katon yleisilmeen, vaikka katolle kiipeämisen syy olisikin ollut vain pieni huoltotoimenpide, kuten katon täsmäpaikkaus, rännien puhdistus tai pesutyö. Tutkimme kattosi kunnon kokenein silmin läpivienneistä kattosaumoihin ja piipunpellityksiin. Mikäli katolta löytyy huollettavaa tai korjattavaa, saat meiltä vastustamattoman tarjouksen myös näistä kattotöistä. Kauttamme on  mahdollista saada edullinen rahoitus. Tämän lisäksi kaikki tekemämme työt ovat yksityistalouksille kotitalousvähennyskelpoisia.

Ota yhteyttä missä tahansa bitumikattotyössä. Laitamme ammattilaisemme asialle!

Bitumikattoremontti ja hinta

Mitä uusi bitumikatto maksaa?

Ennen remonttiin ryhtymistä jokaista kuitenkin kiinnostaa, mitä uuden bitumikaton asennus maksaa. Oli katon materiaali mikä hyvänsä, katon hintaan vaikuttavat usein samat tekijät: katon koko ja sen ominaispiirteet, kuten kattoikkunat, käytettävä materiaali sekä työhön käytetty aika. Kahden katon hinta ei siis koskaan ole täysin sama, koska talot ja niiden katot ovat keskenään erilaisia.

Bitumikatto sopii mainiosti kaikenlaisiin rakennuksiin. Bitumikaton voi asenetaa niin harjakatoille, pulpettikattoihin kuin tasakattoihinkin. Se on myös turvallinen kattomateriaali, koska sen karhea pinta tekee katolla liikkumisesta varmempaa. Lisäksi se estää lumia luistamasta katolta talvisin. Kokeneet ammattilaisemme osaavat valita juuri sinun katollesi ja kattosi kaltevuuteen sopivat bitumikateratkaisut. Bitumikaton valinnan puolesta puhuu moni tärkeä seikka. Mutta entä uuden bitumikaton hinta?

Bitumikaton hintaan vaikuttavat katon koko, valittu materiaali sekä katon asennukseen käytetty aika. Lisäksi asennustyöhön vaikuttavat katon mahdolliset erityispiirteet, kuten kattoikkunat sekä muut läpiviennit tai katon merkittävä jyrkkyys. Molemmat vaikuttavat asennustyön tekoon merkittävällä tavalla. Senkaltaista kattoa ei kuitenkaan löydy, jolle osaavat työntekijämme eivät asennuksia saisi tehtyä!

Katon kokonais- ja käyttöhintaan vaikuttaa asennushinnan lisäksi myös se, kuinka paljon rahaa katon huoltamiseen ja korjaamiseen tulee käyttövuosien aikana laittaa. Bitumikatto vaatii ainoastaan vuosittaiset ja säännölliset kevät- ja syyshuollot, jolloin se harjataan puhtaaksi irtonaisesta roskasta. Bitumikaton säännöllisesti huoltamalla vältyt muun muassa sammaleen kertymisestä katolle ja säästät samalla selkeää rahaa!

Bitumikaton asennus-, huolto- sekä korjaustyöt saat kaikki kätevästi Plus Kattopalvelulta! Meillä ei mene sormi suuhun suurenkaan urakan edessä, vaan otamme haasteet innokkaina vastaan. Meiltä saat kattoasennukset niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin, kattomateriaaliin katsomatta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – Plus Kattopalvelu hoitaa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt