Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pori

Katon korjaus Pori, paikkaamme vuodot sekä vauriokohdat varmoin ottein ja vankalla ammattitaidolla. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos ongelmien annetaan muhia pidempään, myös korjausten kokoluokka kasvaa. Samoin uudemmalla katolla riittävät usein pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto saattaa kaivata jo astetta kattavampia toimia. Kun katto vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutukset; kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät haurastamaan läpivientien tiivisteet, ja vuosien varrella pelti ruostuu, tiili murenee ja huopa haurastuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai sitten katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Ammattilaisiltamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porissa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toteutamme tyylipuhtaat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti katollesi räätälöidyin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Porin lisäksi muukin Satakunta; Pomarkku, Kankaanpää, Merikarvia, Eurajoki sekä Ulvila. Vahvista siis katon toimintavarmuutta ja rakenteiden täyttä turvaa – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Porissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Porissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Porissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Porin alueella!

Huopakaton korjaus Pori – katollesi suunniteltu täsmäratkaisu

Huopakaton korjaus Pori, huolellisesti suunniteltu ja taidolla toteutettu laatukunnostus tekijöidemme kautta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermiä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilun riski kasvaa. Selvinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta, vaikkapa sammaleen ja lumikuorman jättämien jälkien tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porissa. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella vaurioiden mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Porissa myös huopakaton tulityöt ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pori, vahvistamassa katon suojaa ja toimintakykyä

Peltikaton korjaus Pori – kokeneet ammattilaisemme kunnostavat taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Peltikaton saattavat rikkoa äkisti vaikkapa lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Porissa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja työnjälki on siisti sekä pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Porissa. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pori – panosta kattosi pitkään ikään

Tiilikaton korjaus Pori, ensiluokkaisen palvelun kattosi parhaaksi saat siististi ja sujuvasti tekijöidemme kautta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, reunatiilen tai kattotiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kutenkin kehittyy katolle pikkuhiljaa, kun tiiliä rapauttavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja ujuttaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle ta synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä edes sellaiseksi suunniteltu, vaan avukseen se tarvitsee luotettavasti toimivan, ensiluokkaisen aluskatteen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porissa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate saa takaisin toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pori, taidolla ja asiantuntemuksella

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pori – osaajamme hoitavat taidolla ja tarkkuudella niin pienet kuin suuretkin kunnostukset. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa kattavanpuoleisiin haasteisiin, kuten ikäviin kosteus- ja lahohaittoihin sekä vaarallisiin sisäilmaongelmiin. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Meiltä löydät tyylikkäät ja pitävät kunnostukset kaikentyyppisiin kohteisiin – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Varmistamme riittävät limitykset ja tiivistykset koko aluskatteen laajuudelta, sekä kunnostamme yläpohjan kosteusvauriot, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porissa myös läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, kattoikkunan, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pori – korjaus on tärkeitä parannuksia kattosi perusterveyteen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pori – korjaus auttaa kattosi epäkohdat kuntoon, kun työn hoitaa kokenut ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Porissa, viisas ratkaisu on pyytää avuksi taitavat asiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porissa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt