Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Plus Kattopalvelun kautta – Helppo, nopea ja edullinen kattoremontti

Kattoremontti – millaisia tunteita sana herättää? Ehkä mieleen nousee ajatus lukemattomista hikisistä työtunneista, puutuneista käsistä ja kipeästä selästä. Kattoremontin ei kuitenkaan tarvitse olla puoli vuotta kestävä, kallis työleiri, jonka jälkiä korjaillaan vielä seuraavanakin keväänä. Ammattilaisen toteuttamana kattoremontti voi olla edullinen, nopea ja helppo.

Meillä Plus Kattopalvelulla on vankka kokemus erikokoisista kattoremonteista. Olemme korjanneet niin loivia kuin jyrkkiäkin kattoja, olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, ja suoritettiinpa kohteessa osittainen kattokorjaus tai täydellinen kattosaneeraus. Juuri pitkä kokemuksemme mahdollistaa tehokkaan työskentelyn kattoremontissa ilman että laadusta kuitenkaan tingitään. Meillä on kaikki tarvittavat työvälineet omasta takaa ja saamme hankittua materiaalit isommissa erissä, mikä tekee työstä kustannustehokkaampaa. Kun työt tehdään asiantuntevasti, homma saadaan varmasti kerralla maaliin eikä ylimääräisiä kuluja synny jälkikorjausten muodossa. Kun remontin hinta lisäksi suhteutetaan sillä saavutettuihin etuihin, esimerkiksi olemassa olevan katon pidempään käyttöikään, on kustannustaso varsin edullinen.

Olemme työssämme perusteellisia, ja palveluumme kuuluu aina, että tarkastamme katon kunnon kokonaisuutena. Vaikka siis kävisimme katolla jonkin pienenkin huoltotoimen johdosta, havainnoimme samalla laajemminkin pinnoitteen kuntoa, saumojen tiiviyttä, pellitysten kiinnityksiä ja niin edelleen. Kerromme sinulle, jos jokin osa katosta on akuutin korjauksen tarpeessa, mutta turhaa, ylimääräistä työtä emme ehdottele emmekä lähde tekemään katon ollessa ehjä. Mitoitamme aina toimenpiteet tarpeen mukaan, jotta turhia kuluja ei synny.

Ajoissa tehty kattoremontti säästää rahaa. Kun ongelmakohtiin puututaan varhaisessa vaiheessa, pysyvät korjaustoimet pienempinä eikä lähitulevaisuudessa odota suurempi, kalliimpi ja kenties ennenaikainen kattoremontti hoitamattoman katon vuoksi. Aina tarvetta ei suinkaan ole kokonaisvaltaiselle kattosaneeraukselle, vaan esimerkiksi päällikatteen peltien tai tiilten vaihto voi riittää. Tällöin remontti on tietysti helpompi ja edullisempi toteuttaa. Voit myös hyödyntää tekemiämme kattotöitä henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen yhteydessä. Lisäksi pystyt hakemaan sivujemme kautta joustavaa rahoitusta projektille tarvittaessa. Kattoremontti on kannattava panostus koko talon hyvinvointiin nyt ja tulevaisuudessa, joten ethän aikaile, mikäli katolla on mahdollista tai selkeää korjaustarvetta. Kutsu meidät tekemään ilmainen kartoituskäynti, jonka pohjalta tarvittavat toimenpiteet katon kunnostamiseksi on helppo suunnitella. Anna katollesi pitkä ikä edullisella, helpolla ja nopealla kattoremontilla. Plus Kattopalvelun kautta se onnistuu – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

helppo, nopea ja edullinen kattoremontti

Osittainen kattoremontti on usein riittävä, kustannustehokas vaihtoehto

Läheskään aina tarvetta ei ole täydelliselle kattosaneeraukselle, vaan useissa kohteissa täsmäkorjaus tai osittainen kattoremontti ovat riittäviä toimenpiteitä katon kunnostamiseksi. Tämä on kiinni katon kunnosta: esimerkiksi mikäli katon alapuoliset rakenteet ovat hyväkuntoiset, voi riittää pelkkä kattopeltien tai -tiilten vaihto. Tai huopakatteen ollessa vielä kyllin toimintakykyinen voidaan uusi kate mahdollisesti rakentaa olemassa olevan katon päälle – näin vältytään purkutöiltä ja vanha katto voi jäädä toimittamaan aluskatteen virkaa. Teemmekin jokaisessa remonttikohteessa ensin perusteellisen kuntokartoituksen katolle selvittääksemme, mitkä toimenpiteet juuri kyseisen katon kohdalla ovat olennaisia.

Plus Kattopalvelun periaatteisiin kuuluu, että kattoa ei korjata liikaa eikä liian vähän. Tämä tarkoittaa, että huomioimme tietysti katon haasteet ja selkeät epäkohdat, ja korjaamme tai vaihdamme mielellämme kaiken huonokuntoisen katolta, mutta emme ehdottele ylimääräisiä tai tarpeettomia korjauksia. Kun oikeaa korjaustarvetta ilmenee projektissa, keskustelemme siitäkin asiakkaan kanssa ennen korjaustoimiin ryhtymistä, jotta asiakas on aina kartalla siitä, mitä katolle ollaan tekemässä ja miksi. Ehjää ei kannata korjata, sillä se vie tarpeettomasti aikaa ja muita resursseja. Meillä et siis törmää ylimääräisiin veloituksiin tai mystisiin piilokuluihin, vaan maksat vain aidosti oleellisista remonttitöistä.

Kattoremontin hinta kannattaa huomioida myös pidemmällä tähtäimellä. Ajoissa tehty kattoremontti säästää rahaa, kun hyväkuntoisen katon huoltotarve ja korjaustoimet ovat pienempiä, eikä isompiin, kalliimpiin remontteihin tarvitse ryhtyä lähitulevaisuudessa. Lisäksi, kun ammattilainen suorittaa kattoremontin, homma tulee hoidettua kerralla oikein, joten katosta saadaan varmasti toimiva eikä remontin jälkiä tarvitse myöhemmin korjailla. Plus Kattopalvelun missiona on toteuttaa kattoremonttisi niin, että katon käyttöikä pystytään maksimoimaan ja saat näin pitkäaikaisen suojan talollesi. Kun kattoremontin hinta suhteutetaan sillä mahdollistettaviin käyttövuosiin, havaitaankin, että ammattilaisen ajoissa tekemä kattokorjaus on edullinen tapa pitää katosta huolta.

Ammattitaito mahdollistaa nopean, mutta korkealaatuisen kattoremontin

Luja ammattitaito mahdollistaa sen, että kattoremontti suoritetaan ripeästi, mutta laadusta tinkimättä. Me Plus Kattopalvelulla pystymme takaamaan remontin sujuvan etenemisen, sillä nopea kattoremontti on kiinni ennen kaikkea asiantuntevasta työvoimasta. Jos projektissa tulee vastaan erityistä osaamista vaativia asioita, esimerkiksi mikäli katon rakenteeseen tarvitsee tehdä muutoksia, on äärimmäisen hyödyllistä, että kattoasentajilla on heti kyky ratkaista ongelma ja tietotaitoa korjata tilanne. Plus Kattopalvelun valitessasi sinulla on käytettävissäsi aina asiantuntevat asentajat ja taitavat peltisepät, joilla on vankka kokemus monenkokoisista kattoremonteista. Projektin vaihe kuin vaihe sujuu tämän ansiosta saumattomasti, ja lopputulos on moitteetonta työtä laatutakuulla.

Siihen, kuinka nopeasti pystymme kattoremontin suorittamaan, vaikuttaa tietysti katon yleiskunto sekä remontin laajuus ja luonne: korjataanko jotakin tiettyä lapetta vai uusitaanko koko kate perinpohjaisesti? Vesikatteen alapuolisten rakenteiden kunto on ratkaisevassa roolissa hahmotettaessa remontin kestoa, ja siksi katsastamme ne tarkkaan: näkyykö vuotojälkiä, onko aluskate ehjä ja hyvin kiinnitetty, missä kunnossa ovat rakenteiden puuosat ja niin edelleen. Mikäli kattoremontin yhteydessä esimerkiksi uusitaan alusrakenteita ja yläpohjan eristeitä, asennetaan uudet vesikourut ja rännit, pellitetään piippu, kunnostetaan hormi tai tehdään pintakäsittely uudelle katolle, saa näihin toimiin varata oman aikansa ja remontin kesto on luonnollisesti hieman pidempi. Kuitenkin kattotuotteiden, sadevesijärjestelmän, toimivan aluskatteen ja muiden tällaisten varustelujen asentaminen on nopeampaa, helpompaa ja edullisempaa kattoremontin ohessa kuin myöhemmin erillisenä projektinaan. Järkevintä on siis laittaa remontin yhteydessä kuntoon koko paketti, mikä onnistuukin vaivatta, kun teetät kattoremontin Plus Kattopalvelulla.

Plus Kattopalvelu tekee remontista helpon – kattoremontti avaimet käteen- palveluna

Plus Kattopalvelun suorittama kattoremontti on asiakkaalle helppo ja vaivaton valinta. Meillä kattoremontti toteutetaan aina avaimet käteen- palveluna. Kuuntelemme mielellämme, millaisia toiveita tai muita ajatuksia sinulla on remontin suhteen. Remonttitoiveiden kertominen onkin ainut projektin vaihe, johon pyydämme sinua osallistumaan – muilta osin hoidamme kaikki projektissa tarvittavat suunnittelu-, toteutus- ja viimeistelytyöt puolestasi. Olemme apunasi tarvittaessa jopa remonttiluvan hakemisessa, ja missä tahansa remonttiin liittyvässä kysymyksessä voit tukeutua meihin – tavoitat meidät aina helposti yhdestä puhelinnumerosta, näiltä sivuilta löytyvän lomakkeen avulla tai sähköpostitse.

Plus Kattopalvelu on täyden palvelun kattofirma. Laskemme puolestasi korjauskustannukset ja teemme sinulle tarjouksen ja suunnitelman kattoremontista. Et myöskään joudu metsästämään itse remonttitarvikkeita ja materiaaleja ja pohtimaan mahdollisia menekkejä, vaan hoidamme homman puolestasi. Tämä säästää sinulta paitsi aikaa, myös rahaa: koska hankimme tavallisesti paljon kattomateriaalia kerralla, saamme ne edullisemmin, jolloin hinta on sitä myötä sinullekin kilpailukykyisempi. Tuomme mukanamme myös kaikki tarvittavat työvälineet, telineet, henkilönostimet ja niin edelleen. Palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikissa katon huoltoon liittyvissä asioissa.

Kun koko kattoremontin palvelupaketti tulee alusta loppuun saakka meiltä, käy kattoremontti helposti. Kattoasentajat tietävät koko ajan, mitä on tehty ja missä mennään, ja näin eteneminen on juohevaa. Sinun ei tarvitse miettiä, mistä saisit katollesi erikseen pellitykset ja mikä taho taas hoitaisi hormin kunnostuksen, koska pystymme suorittamaan kaikki tarvittavat kattotyöt. Mitoitamme projektin siten, että suoritamme sen tarvitussa laajuudessa niin nopeasti ja edullisesti kuin mahdollista, jolloin kulut ja remontin aiheuttama häiriö pystytään minimoimaan. Plus Kattopalvelun tekemä remontti säästää sinut riskeiltä, vaivalta ja ylimääräisiltä kustannuksilta. Jos epäilet, että kattosi kunnossa olisi korjattavaa, tai mikäli sen viimeisimmästä kuntotarkastuksesta on kulunut aikaa, toimi ripeästi: ajoissa tehty kattoremontti on paljon helpompi, nopeampi ja edullisempi toteuttaa kuin pahaan jamaan ehtineen katon kunnostaminen. Kun siis etsit laadukasta, edullista ja vaivatonta kattoremonttia, kutsu meidät katollesi, niin hoidetaan homma kuntoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt