Kattoremontti & Kattotyöt

Kattoremontti tai muu kattotyö voi olla suuri tai pieni projekti. Se voi tarkoittaa yhden lappeen paikallista täsmäkorjausta tai kokonaisvaltaista katon uusimista – ja kaikkea siltä väliltä. Yksikään katto ei välty täysin kattoremonteilta tai kattotöiltä, vaan jossain vaiheessa katon elinkaarta korjaustoimet käyvät väistämättömiksi. Remonttitarvetta syntyy katolle monesta syystä: ehkä katto vuotaa, ehkä aika on vain yksinkertaisesti tehnyt tehtävänsä ja kuluttanut katon loppuun. Ehkä katto täytyy remontoida yllättäen, esimerkiksi myrskyn jäljiltä, tai ehkä on käytännössä huomattu, että katon rakenteeseen on tehtävä muutoksia toimivuuden takaamiseksi. Niin tai näin, kattoremontti ja muut kattotyöt kannattavat: asiantuntevasti remontoitu katto suojaa rakenteita jälleen moitteettomasti lialta ja kosteudelta pitkäaikaisesti, ja näin pidetään myös sisäilma terveenä. Hyvinvoiva katto edesauttaa koko kiinteistön turvallisuutta ja on lisäksi tyylikäs osa rakennuksen julkisivua.

Plus Kattopalvelu on kaikenkokoisten kattoremonttien ja kattotöiden pitkän linjan asiantuntija. Teemme niin isot kuin pienetkin korjaustyöt ympärivuotisesti peltikatoille, tiilikatoille ja huopakatoille, olipa kyseessä mikä tahansa kattomuoto aina tasakatosta harja- ja mansardikattoon saakka. Olemme remontoineet kattoja sekä pieniin piharakennuksiin että kookkaille kerrostaloyhtiöille, joten meiltä luonnistuu projekti kuin projekti. Yksi pidetyimmistä asioista Plus Kattopalvelussa onkin palvelumme kokonaisvaltaisuus: aina katolla käydessämme pidämme silmällä kattoa kokonaisuutena ja tarkkailemme sen yleisilmettä. Jos havaitsemme kattotyön ohessa esimerkiksi aukeilleita saumoja huopakatolla, ruostevaurioita peltikatolla tai repsottavia pellityksiä tiilikatolla, kerromme asiasta sinulle. Kaupan päälle palveluumme tulee siis aina ilmainen kuntokartoitus, ja meiltä onnistuu myös mahdollisten epäkohtien kuntoon laittaminen vaivattomasti remontin yhteydessä. Näin kattosi täysi toimivuus varmistetaan harjalta räystäisiin saakka ja yläpohjaa myöten.

Kattoremontti ja kattotyöt ammattilaisten toteuttamana

Kun kattoremontin suorittavat Plus Kattopalvelun ammattilaiset, on siitä asiakkaallemme monia etuja. Tärkeimpiin tietysti kuuluu, että korjaustyöt tehdään kerralla laadukkaasti ja oikein, eikä myöhemmin tarvitse käyttää aikaa jälkien paikkailuun. Meidän tekemänämme kattoremontilla on myös luonnollisesti takuu, ja yksityistaloudella on lisäksi mahdollisuus hyötyä remontista taloudellisesti: kaikki suorittamamme kattotyöt ovat nimittäin kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa. Jos kyseessä on suurempi projekti, jonka kustannuksia halutaan jakaa useampaan erään, voi sivujemme kautta lukea lisää joustavasta rahoitusvaihtoehdosta. Kattoremontti kuuluu ehdottomasti niihin asioihin, joihin kannattaa panostaa, sillä ajoissa tehty kattoremontti säästää myöhemmin sekä aikaa että rahaa, kun suuremmilta ja kalliimmilta projekteilta vältytään. Kattoremontin jälkeen emme myöskään jätä sinua oman onnesi nojaan, vaan autamme pitämään katon huipputerässä tulevinakin vuosina suorittamalla sille tarvittavat katon huoltotoimet.

Kun siis etsit täyden palvelun kattoremonttia, ota meihin yhteyttä. Kutsu meidät katollesi, niin selvitetään, millä keinoilla katon kuntoa kannattaa lähteä parantamaan ja millaista huoltoa tai korjausta se vaatii. Plus Kattopalvelulta saat kaiken kätevästi saman katon alta: toimitamme avaimet käteen- periaatteella niin tippapellit, yläpohjan eristeet, lumiesteet kuin katon huoltomaalauksenkin. Varmista katollesi pitkä ja laadukas elämä ottamalla meihin yhteyttä. Toimi jo tänään – pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kattoremontti - laadukas ja tyylikäs lopputulos palvelee vuosikymmenien ajan

Kattoremontti – olipa materiaali, kattotyyppi tai rakennus mikä tahansa

Plus Kattopalvelu on aidosti täyden palvelun kattofirma. Meille ei ole olemassa liian haastavaa kattoremonttia – jos siihen pätevät fysiikan lait, pystymme sen myös suorittamaan! Meille tuttuja remonttikohteita ovat niin peltikatot, tiilikatot kuin huopakatotkin (bitumikermi ja bitumipaanu, eli palahuopakatot). Liikumme tottuneesti sekä jyrkillä että loivilla katoilla ja osaamme ottaa huomioon yhtä lailla katemateriaalin kommervenkit kuin katon mallinkin vaatimat spesialiteetit. Olipa kyse osittaisesta kattoremontista tai täydellisestä kattosaneerauksesta, palvelumme pelaa. Mikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni.

Vuosien varrella olemme remontoineet rakennuksia aina kesämökeistä kerrostaloihin, joten erilaiset konseptit ovat meille tuttuja: teemme kattoremontit omakotitaloille, rivitaloille, kerrostaloille, rintamamiestaloille, mökeille, halleille, maneeseille, autokatoksille, piharakennuksille ja niin edelleen yksityisistä taloyhtiöihin. Vaatipa korjausta sitten tasakatto, harja- eli satulakatto, aumakatto, pulpettikatto tai mansardikatto, meillä on konstit katon kunnostukseen. Pitkän linjan kokemuksemme ja laaja näkökulmamme kattotöihin tekevätkin meistä luotettavan ja turvallisen tekijän remontille, ja meidän käsiimme voit jättää kattosi hyvillä mielin – takaamme, että käyntimme tuloksena on laadukas, huippukuntoiseksi hiottu katto, jolla on jälleen hyvät eväät kestää säätä ja aikaa.

Menikö kattoremontti pieleen? Olemme olleet usein korjaamassa edellisen urakoitsijan tai tee-se-itse miehen jälkiä. Arvostamme henkilöä, joka itse käärii hihansa ylös ja alkaa kattohommiin. Onnistuneet kattotyöt ovat kuitenkin pitkän kokemuksen tulosta ja riski virheisiin kasvaa kokemattomuuden myötä. Mikäli kattoremontti ei aivan ole onnistunut, niin voit kutsua meidät paikalle pelastamaan tilanteen.

Itse kattoremonttikin voi olla helppo, nopea ja edullinen kun sen tekee hyvin suunnitellusti, kerralla kuntoon ja asiantuntevasti. Lue lisää miten hyvä ja edullinen kattoremontti on mahdollista toteuttaa.

Ovatko kattovarustelusi ajan tasalla? Edullisimmin uusit ne kattoremontin yhteydessä

Kattoremontin yhteydessä kannattaa kartoittaa myös katon varustelujen ja kattotuotteiden kunto ja tilanne. Plus Kattopalvelu toimittaa asennettuina katollesi mitkä tahansa sen tarvitsemat kattovarustelut. Näihin voivat kuulua esimerkiksi erilaiset kattoturvatuotteet, kuten katon huoltosillat ja seinätikkaat, lapetikkaat tai palotikkaat. Kattoturvatuotteiden avulla pidetään huolta, ettei henkilö- tai omaisuusvahinkoja satu esimerkiksi katon huoltotöiden yhteydessä. Asennamme katolle myös tarkoituksenmukaiset lumiesteet ja pieneläinesteet. Kaikki toimittamamme kattoturvatuotteet ovat laadukkaita ja korroosionkestäviä. Mikäli mietit, mitkä kattovarustelut ovat olennaisia juuri sinun katollasi, kattoasiantuntijamme auttavat mielellään päätöksenteossa. On hyvä huomata, että esimerkiksi osa kattoturvatuotteista on pakollisia jo aivan lain ja määräystenkin mukaan.

Muita asennus- tai uusimistarpeessa olevia kattovarusteluja voivat olla muun muassa aurinkopaneelit tai sadevesijärjestelmän eri osat, kuten vesikourut ja syöksytorvet. Hoidamme myös kaikki katon pellityksiin ja läpivienteihin liittyvät huolto- ja korjaustyöt, ja asennamme, korjaamme ja tiivistämme esimerkiksi kattokuvut ja kattoluukut. Myös yläpohjan eristeiden vaihto, lisäeristys ja alusrakenteiden uusiminen kuuluvat hallitsemiimme töihin, joten hoidamme kattosi kattovarustelut kuntoon tarvittaessa myös pintaa syvemmältä. Kysy meiltä lisää kattovarustelupalvelustamme ja tuotevalikoimastamme, niin räätälöidään katollesi järkevä suunnitelma kattovarusteluista.

Talvi on loistavaa aikaa toteuttaa kattoremontti

Talvi ei ehkä tule monellakaan mieleen ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana kattoremonttia suunnitellessa, mutta itse asiassa se on erinomaista aikaa kattoremontille. Plus Kattopalvelu onkin toteuttanut onnistuneesti lukuisia kattoremontteja myös talvella. Miksi kattoremontti talvella voisi olla hyvä ratkaisu? Talvisin kattoremonttien tilauksissa ei ole vastaavanlaista ruuhkaa kuin vaikkapa keväisin, joten remontin voi saada aloitettua nopeallakin aikataululla. Keväällä ja kesällä tehtävät remontit ovat myös usein seurausta siitä, että on huomattu akuutti vuoto-ongelma tai muu vaurio katolla – suorittamalla remontin hyvissä ajoin talvella on mahdollista ennakoida tällaiset vaaran paikat ja hoitaa hommat kuntoon ennen kohtalokkaita kevätsateita. Lisäksi, mikäli kattoremontin kohteena on käyttötarkoitukseltaan kesämökki tai muu vastaavantyyppinen vapaa-ajan asunto, on tietysti enemmän kuin järkevää toteuttaa kattoremontti käyttösesongin ulkopuolella.

Kattoremontin talvella toteuttamisen puolesta puhuvat myös sääolosuhteet. Kun remontti ajoitetaan kuivaan pakkaskeliin, on ilmankosteus matalampaa – näin käytettävät materiaalit säilyvät kuivina, ja projekti luonnistuu hyvin vähemmälläkin suojauksella. Lisäksi, koska maa on jäässä, ei piha kärsi niin kovasti työkoneista, jätelavasta tai maassa säilytettävistä materiaaleista. Talvella tehtävässä kattoremontissa voi epäilyttää se, miten talossa asujat tarkenevat. Ei kuitenkaan huolta: vesikaton puuttuminen ei itsessään poista lämpöä rakennuksesta. Mikäli eristeitä uusitaan, Plus Kattopalvelu huolehtii siitä, että tämä tehdään osissa, jotta vaikutus asumismukavuuteen ja sisälämpötilaan jää mahdollisimman pieneksi. Sateet eivät pääse meitä yllättämään, kun teemme kattoremonttia talvella, sillä muutaman päivän sääennusteen avulla pystymme suunnittelemaan työt niin, että homma pelittää ja katto kaunistuu!

Kattoremontti vaihe vaiheelta

Kattoremontin eteneminen tapahtuu muutamassa selkeässä vaiheessa. Kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi, aluksi tarvitaan huolellinen kattoremontin suunnittelu ja tilanteen kartoitus. Sen pohjalta voidaan siirtyä toteutusvaiheeseen, joka sisältää kaikki konkreettiset remonttityöt. Lopuksi teemme tarvittavat viimeistelyt, jotka eri katoille voivat olla eri asioita – Plus Kattopalvelu räätälöi jokaisen projektin yksilöllisesti kohdekaton tarpeiden mukaan.

Suunnitteluvaihe alkaa siitä, kun saamme tarjouspyynnön. Ennen tarjouksen tekemistä kattoammattilaisemme käy tarkasti selvittämässä katon tilanteen ja kunnon sekä asiakkaan toiveet remontin suhteen, ja näiden seikkojen pohjalta hahmottelemme suunnitelman tarvittavista remonttitöistä, materiaaleista, työvälineistä, urakassa noudatettavasta aikataulusta ja niin edelleen. Annamme asiakkaalle tarjouksen remontista tehtyämme järkevän, kokonaisvaltaisen toimintasuunnitelman projektista. Kun tarjous on hyväksytty, siirrymme kattoremontin toteutukseen.

Toteutusvaiheeseen kuuluvat kaikki remontin varsinaiset purku-, korjaus- ja asennustyöt. Toteutamme kattoremontit aina avaimet käteen- palveluna. Aloitamme mahdollisesti tarvittavista vanhan rakenteen purku- ja muutostöistä, joiden jälkeen suoritamme aluskatteen ja vesikatteen asennustyöt. Katon rakentamisen toteutusvaiheen töitä voivat olla myös muun muassa kattotuotteiden, läpivientien, sadevesijärjestelmien tai yläpohjan eristeiden purku- ja asennustyöt, sekä erilaiset katon puu- ja peltityöt. Joissakin projekteissa on tarpeellista muuttaa itse katon rakennetta, esimerkiksi oikaista kattoa, jotta uudelle katteelle voidaan saavuttaa täysi toimivuus.

Tehtyämme kaikki katon varsinaiset remonttityöt siirrymme viimeistelyvaiheeseen. Remontista riippuen katolle voidaan vielä tehdä erilaisia viimeisteleviä käsittelyjä, kuten ruosteen- ja kasvustonestokäsittelyt, katon maalaukset ja katon pinnoitukset. Hoidamme aina tunnollisesti loppusiivouksen remonttikohteessa, ja myös kuljetamme urakassa syntyneen purku- ja remonttijätteen pois ja hävitämme ne asianmukaisesti. Lisäksi teemme kohteessa tietysti perusteellisen lopputarkastuksen, jotta voimme varmistautua siitä, että kaikki toimii katolla kuten pitääkin. Plus Kattopalvelun suorittamana kattoremontti etenee ennen kaikkea jouhevasti ja sovitusta aikataulusta pidetään kiinni, joten tarpeettomia harmaita hiuksia ei synny. Kattoremontti on myös kestoltaan varsin inhimillinen.

Kauanko kattoremontti kestää ja voiko remontin aikana asua talossa?

Kuinka kauan kattoremontti sitten kestää? Kattoremonttiin menevä aika on luonnollisesti suoraan verrannollinen projektin kokoon ja haastavuuteen. Huomioon täytyy ottaa käytettävä katemateriaali sekä projektin luonne: missä kunnossa kate on – onko kyse täsmäkorjausten tekemisestä, vai vaihdetaanko koko kate kenties jopa täysin toiseen katetyyppiin? Entä täytyykö vanhaa katetta purkaa, jotta päästään tarkastamaan aluskatteen ja kattorakenteiden kunto ja yläpohjan eristys? Onko katon rakenteeseen tehtävä muutoksia tai täytyykö vesikatteen ohella vaihtaa myös aluskate? Kattoremontin kestoon vaikuttaa tällaisten muutos- ja purkutöiden määrä. Tyypillisesti kattoremontin kesto vaihtelee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, ja Plus Kattopalvelun kattoammattilaiset hoitavat kattosi säältä suojaan mahdollisimman nopeasti.

Kun arvioidaan kattoremontin kestoa, on hyvä kiinnittää huomiota myös kohdekaton ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin. Katon kokonaispinta-ala ja kerrosten lukumäärä vaikuttavat tietysti, mutta tämän lisäksi katon monet yksityiskohdat voivat viedä aikaa remontissa. Esimerkiksi katolla olevien läpivientien ja kattotuotteiden määrä korreloi remonttiin menevän ajan kanssa, samoin kattovalokuvut, jiirit ja muut samankaltaiset seikat. Työskentely vaikkapa jiirin läheisyydessä on haastavampaa ja siten rauhallisempitahtista kuin muualla päin lapetta. Kuten aiemmin todettiin, kattoremontin yhteydessä on usein myös ajankohtaista ja kannattavaa asentaa katolle puuttuvat tai vaihdon tarpeessa olevat kattotuotteet. Lumiesteiden, aurinkopaneelien, vesikourujen, kattosiltojen tai tikkaiden asennus vie tietenkin oman aikansa, mutta kätevin ja edullisin vaihtoehto on silti uusia ne muun kattoremontin mukana eikä myöhemmin omana projektinaan.

Vielä yksi tekijä, joka täytyy muistaa huomioida kattoremontin kestossa, ovat tarvittavat viimeistelytyöt. Monessa tapauksessa katolle on merkittävää hyötyä remontinjälkeisestä pintakäsittelystä, ja mikäli katolle suoritetaan esimerkiksi maalaus tai pinnoitus, on siihen varattava tietysti asiaankuuluva aika. Kun pohdit mahdollisten tarvittavien muutos- ja viimeistelytöiden sekä remontissa asennettavien kattotuotteiden määrää, autamme sinua tekemään kattosi kannalta järkevät ratkaisut. Kattoremontin kesto on siis varsin kohtuullinen etenkin verrattuna sillä saavutettaviin hyötyihin, ja Plus Kattopalvelun kohdalla voit luottaa siihen, että annettu aikataulu myös pitää. Lisäksi voit asua koko remontin ajan talossa normaaliin tapaan, sillä kattoremontti ei vaikuta merkittävästi asumiseen. Huomioimme talon asukkaat pitäen tarkasti huolta sekä turvallisuudesta että siisteydestä koko remontin ajan.

Kattoremontin hinta lasketaan kattokohtaisesti

Kattoremontin kustannukset täytyy tietysti selvittää kattoremontin ollessa ajankohtainen. Plus Kattopalvelu räätälöi remonttipalvelunsa aina kohdekaton kunnon ja tarpeiden mukaan, ja samalla tavalla määräytyy myös kattoremontin hinta: hinta-arviota tehtäessä täytyy ottaa huomioon projektin laajuus ja vaativuus. Kuinka iso on työalueen pinta-ala? Tämä vaikuttaa sekä tarvittavan materiaalin että työhön menevän ajan määrään ja niiden kautta remontin kokonaishintaan. Uusitaanko koko katto vai tehdäänkö osittainen kattokorjaus, tai ulottuuko korjaustarve vesikatteen lisäksi myös aluskatteeseen ja yläpohjaan? Missä kohdassa kattoa korjattava alue sijaitsee? Monet katon yksityiskohdista voivat olla työläämpiä korjata kuin yksinkertainen reikä keskellä lapetta. Samoin myös katon jyrkkyys vaikuttaa etenemisnopeuteen, kuten edellä on todettu. Käytettävä katemateriaali on tietysti yksi hinnassa huomioitava tekijä.

Laskettaessa auki, paljonko kattoremontti maksaa, on otettava lukuun monia yksityiskohtia kohdekatossa. Tietysti kattoläpiviennit, kattokuvut, jiirit, lipat ja muut vastaavankaltaiset seikat on huomioitava projektissa. Jos kohdekaton korkeus ja ympäristö vaatii rakennustelineiden tai henkilönostimen käyttöä, on nämä muistettava laskea mukaan kustannuksiin. Hintaan voidaan sisällyttää myös erilaiset edellä jo mainitut viimeistelytyöt, kuten maalaukset tai pinnoitukset, sekä puuttuvien tai uusimisen tarpeessa olevien kattotuotteiden asennus: samassa projektissa kuntoon voidaan laittaa niin lumiesteet, aurinkopaneelit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, katon peltityöt kuin läpiviennitkin.

Katon hintaa voidaan tarkastella monesta eri näkökulmasta. Kattoremontin hinta per neliö voi suppeimmillaan olla remonttilaskussa näkyvä kustannus. Todellisuudessa kannattaa hintaa tutkailla ks. katon käyttövuosina ja mahdollisena huollon helppoutena. Näistä saadaan katon todelliset kustannukset käyttövuosiin suhteutettuna.

Plus Kattopalvelulta saamasi hinta on aina kokonaishinta, joka sisältää kaikki remontissa tarvittavat tuotteet ja palvelut aina kiinnitysruuveista henkilönostimiin saakka. Halutessasi suuntaa-antavan hinta-arvion voit käyttää esimerkiksi kattolaskuriamme. Kattoremontin hinta selviää lopullisesti vasta, kun katolle on suoritettu huolellinen kuntotarkastus, ja kaikki remontin kannalta oleelliset asiat on näin pystytty panemaan merkille.  Tarkan hinta-arvion saatkin siis kutsumalla meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jolla pystymme selvittämään kattavasti kattosi tarpeet ja toiveet.

Rakennuslupa tai toimenpidelupa? Selvitä hankkeen luvanvaraisuus hyvissä ajoin

Kattoremontin yhteydessä täytyy myös ottaa selvää lainsäädännöstä ja lupa-asioista. Missä tilanteissa tällaisia lupia täytyy hakea? Mistä voi tietää, riittääkö toimenpidelupa vai vaaditaanko rakennuslupa? Keneltä lupa haetaan? Plus Kattopalvelulla on aina ajankohtainen tieto rakennuslupia koskevista määräyksistä, joten sinun ei tarvitse eksyä byrokratian viidakkoon. Uramme aikana olemme hakeneet luvan jos toisenkin.

Usein kattoremontti voidaan suorittaa ilmankin rakennuslupaa, mikäli kyse on pienehköistä hankkeista – esimerkiksi yksinkertaisimmillaan vesikatteen pintamateriaalin uusimisesta. Kun puhutaan uudisrakentamisesta tai suuremmista muutoksista, tarvitaan kuitenkin yleensä rakennuslupa tai vähintään toimenpidelupa. Jos katolle tehdään korjaus- tai muutostöitä, jotka ovat verrattavissa uuden rakentamiseen, rakennuslupa on tarpeellinen. Tällaisia tilanteita voisivat olla esimerkiksi, että rakennusta tai kerrospinta-alaa laajennetaan, tai rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu tehtyjen toimenpiteiden myötä. Mikäli remontin yhteydessä suoritetaan muutostöitä, on hyvä joka tapauksessa ainakin selvittää rakennusluvan tarpeellisuus tarkemmin.

Rakennuslupaa kevyempi lupa on toimenpidelupa, joka astuu kuvaan silloin, kun tehdään esimerkiksi julkisivumuutoksia. Jos rakennushankkeessa muutetaan rakennuksen julkisivua tai rakennusosaa tai vaihdetaan teknistä järjestelmää, tai mikäli muutostyöt vaikuttavat merkittävästi energiatehokkuuteen, on toimenpidelupa haettava. Kattoremontissa tehtäviä julkisivuun vaikuttavia muutoksia ovat muun muassa kattomuodon muuttaminen, katemateriaalin vaihto toiseen tai värityksen vaihtaminen. Luvan hakeminen voi kuitenkin olla pieni vaiva hyötyyn nähden. Kuten tasakaton muuttaminen helppohoitoiseen harja- tai pulpettikattoon.

Rakennustöihin liittyvät luvat haetaan oman kunnan viranomaisilta. Tarvittaessa me Plus Kattopalvelulla autamme sinua lupatarpeen selvityksessä ja lupa-asioiden hoitamisessa.

Laadukkaat ja säännölliset kattohuollot pitävät uudesta katostasi parasta huolta

Kattoremontin tai katon uusimisen jälkeen on katosta tietysti huolehdittava ensiluokkaisesti, jotta se saavuttaa pisimmän mahdollisen käyttöiän ja jotta katolle ei tarvitse tehdä laiminlyönnin johdosta turhia, ennenaikaisia korjaustöitä. Säännöllinen ja tunnollinen kattohuolto on edullisin ja vaivattomin tapa pitää katto kunnossa, koska silloin mahdolliset vauriot ja muut epäkohdat huomataan nopeasti eikä niiden anneta kehittyä isommiksi (ja kalliimmiksi) ongelmiksi. Me Plus Kattopalvelulla pidämme kattosi hyvinvointia yllä mielellämme, ja monet asiakkaamme ovatkin löytäneet palveluihimme kuuluvat katon vuosihuollot sekä katon kevät- ja syyshuollot, joilla katosta pystytään huolehtimaan erinomaisesti.

Kuten ulkokattoremonttia suorittaessamme, myös kattoa huoltaessamme otamme huomioon katemateriaalin erityistarpeet, ja sovitamme käyttämämme tuotteet ja työmenetelmät aina kohdekatolle sopiviksi. Pesemme katot ja rännit ja puhdistamme ne harjan tai puhaltimen avulla irtoroskasta, lehdistä ja neulasista. Teemme myös sammaleenpoistot ja lumenpudotukset kaikille katemateriaaleille asianmukaisilla menetelmillä, ilman että kate itsessään vahingoittuu. Jos katto tarvitsee ruosteenpoistoa, tiilten vaihtoa, kiinnikkeiden uusimista tai saumojen tiivistystä, havainnoimme asian ja huollamme katon kuntoon. Asennamme, huollamme ja uusimme myös kattovarustelut ja kaikki katon läpiviennit. Lisäksi huoltomaalaamme peltikatot ja pinnoitamme tiili- sekä huopakatot sen ollessa katolla ajankohtaista.

Plus Kattopalvelu on oikea ratkaisu kattosi tilanteeseen, olipa kyse suuresta tai pienestä remontti-, korjaus- tai huoltotarpeesta. Kun käymme katollasi, on lopputulos laadukas, julkisivu tyylikäs ja työ suoritettu täysin turvallisesti. Tekemillämme töillä on aina laatutakuu, eikä projekti veny tarpeettomasti, sillä pitäydymme sovitussa aikataulussa. Kattoremontti kauttamme on siis kaikin puolin riskitön. Missä kunnossa kattosi tällä hetkellä on? Milloin viimeksi katolle on tehty perusteellinen kuntokartoitus? Onko katolla selkeää huolto- tai korjaustarvetta? Katto kannattaa hoitaa hyvään kuntoon mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jotta korjaus ei syö tarpeettoman paljon aikaa ja rahaa. Jos siis olet epävarma kattosi tilanteesta, tee sille paras mahdollinen palvelus ja kutsu meidät käymään katolla. Kartoitamme katon kunnon ja varmistamme sille pitkän ja vesitiiviin elämän myös tulevaisuudessa. Toimi jo tänään – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kattoremontista!