Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti rahoituksella – joustavampi raha, tasapainoisempi talous

Mistä rahoitus kattoremonttiin? Kattoremontin kustannukset voivat vaihdella katon koosta ja kunnosta sekä projektin luonteesta riippuen. Kattoremontin tärkeys ymmärretään yleensä hyvinkin: säästäähän ajoissa tehty remontti isommilta ja kalliimmilta korjauksilta myöhemmin, ja terve katto pitää vesivuodot ja homeongelmat poissa. Hyväkuntoista kattoa on myös helpompi ja huokeampi huoltaa. Lisäksi kattoa ei tarvitse uusia ennenaikaisesti, ja olemassa olevan katon käyttöiän maksimoiminen onkin taloudellisesti erittäin järkevää. Laadukas kattoremontti aiheuttaa kuitenkin väistämättä kustannuksia, joiden hoitaminen täytyy ratkaista tavalla tai toisella.

Me Plus Kattopalvelulla haluamme palvella kattoremontissa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kaikilta osin, ja tämä sisältää myös remonttikustannukset. Tämän johdosta sivujemme kautta onkin mahdollisuus hakea rahoitusta kattoremonttiin silloin kun se on järkevää. Taloussuhdanteiden ollessa epävarmoja kattoremontin rahoitus antaa joustoa oman talouden pyörittämiseen. Lisäksi, mikäli remonttitarve ilmenee äkillisesti, voi kustannusten jakaminen useampaan erään olla joskus ainut tapa saada tärkeät korjaukset tehtyä viiveettä. Rahoitusvaihtoehdosta informoimisen lisäksi haluamme asiakkaiden olevan tietoisia siitä, että tekemistämme kattotöistä voi hakea myös kotitalousvähennystä. Tämäkin on järkevää talouden suunnittelua, sillä itselle laillisesti kuuluvat verohelpotukset kannattaa tietysti aina hyödyntää.

Plus Kattopalvelu tarjoaa kattoremontin hinnalle roimasti vastinetta. Pitkä kokemuksemme mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn laadusta kuitenkaan tinkimättä, ja meille ovat tuttuja kaikenkokoiset remontit kattomateriaalista riippumatta. Vaikka nousisimme katollesi jonkin pienenkin huoltotoimen johdosta, katsastamme aina samalla katon yleisilmeen ja tällöin saat arvokasta tietoa koko katon kunnosta. Näin varmistetaan, että kattosi on käyntimme jälkeen huippukunnossa harjalta alkaen aina räystäille saakka. Palvelemme mielellämme kaikissa kattotöihin liittyvissä kysymyksissä, joten mikäli sinua askarruttaa esimerkiksi kattoremontti, kattoremontin rahoitus tai kotitalousvähennyksen hyödyntäminen, ota meihin yhteyttä. Voit myös kutsua meidät katollesi ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka jälkeen meillä on selkeämpi käsitys katon tilanteesta. Laitetaan kattosi kuntoon – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Hae rahoitusta kattoremontille, korjaukselle tai huollolle!

Aina ei taskun pohjalla välttämättä lepää ylimääräistä varantoa kattotöihin. Joskus kattovaurio yllättää ja hätä on suuri. Hae kauttamme saatavaa joustavaa rahoitusta.

Laske itsellesi sopiva rahoitus, klikkaa HAE-nappia ja täytä hakemus, helppoa!

Voit hakea rahoitusta klo 06-23 välisenä aikana. Saat rahoituspäätöksen nopeasti!

Kattoremontti osamaksulla: hinnan voi pilkkoa pienempiin eriin

Kattoremontti osamaksulla on varteenotettava vaihtoehto remonttikustannusten hoitamiseen nykypäivänä. Millaisissa tilanteissa kattoremontti voisi olla kannattavaa maksaa useammassa erässä? Tietysti, jos katolla on tarvetta perustavanlaatuiselle kattoremontille alusrakenteiden ja yläpohjan eristeiden uusimista myöten, voi kertakustannus projektille nousta sen verran suureksi, että on järkevää jakaa maksut useampaan erään. Näin oman talouden budjettia ei tarvitse kiristää liian tiukoille, vaan varoja jää myös elämiseen. Joskus taas kattoremontin tarve voi aiheutua hyvin äkillisesti esimerkiksi myrskyn seurauksena. Tällöin katolla voi ilmetä muun muassa akuutteja vesivuotoja tai muita vakavaa haittaa aiheuttavia vaurioita, joiden korjauskustannuksiin ei etukäteen ole pystynyt varautumaan. Näissä tilanteissa mahdollisuus kattoremontin rahoitukseen ja osamaksuun onkin usein korvaamaton.

Kun kattoremontti maksetaan osamaksulla, on rahoitus joustavaa ja mukautuu muuttuviin tilanteisiin. Kustannusten suuruusluokasta riippuen sinulla voi olla rahoituksen takaisinmaksun aikana mahdollisuus esimerkiksi lyhennysvapaaseen kuukauteen, mikä auttaa taas osaltaan talouden pysymistä tasapainossa. Mikäli olet kiinnostunut kattoremontin maksamisesta osamaksulla, voit hakea rahoitusta Plus Kattopalvelun sivujen kautta ja tiedustella siitä lisää. Aina ei välttämättä myöskään tarvita erillistä rahoitusta, vaan tapauskohtaisesti mekin voimme suoraan sopia kanssasi, että kattoremontin lasku jaetaan muutamaan erään. Kerro siis oma tilanteesi ja toiveesi meille avoimesti, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu kattoremontin suorittamiseen ja sen kustannusten kattamiseen.

Kotitalousvähennyksestä tuntuvaa hyötyä kattoremonttiin

Kattoremontin ollessa ajankohtainen kannattaa ottaa tarkoin selvää kotitalousvähennyksestä, sen eduista ja hyödyntämismahdollisuuksista. Kotitalousvähennys on yksinkertaisemmin sanottuna verohelpotus, jonka piiriin kuuluu yksityisasiakkaan teettämä kattoremontti tai muu katon huolto- tai korjaustyö. Kotitalousvähennystä saa hakea nimenomaan arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Me Plus Kattopalvelulla haluamme tehdä kotitalousvähennyksen hakemisesta sinulle mahdollisimman helppoa, joten erittelemme aina laskussa selkeästi vähennykseen oikeuttamattomat kulut, joita ovat muun muassa remontissa käytetyt materiaalit ja tarvikkeet.

Kotitalousvähennystä koskeviin säädöksiin kannattaa tutustua huolellisesti ennen vähennyksen hakemista. Kaikki remonttikohteet eivät välttämättä ole oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Veroetua ei pysty hyödyntämään esimerkiksi leikkimökin, grillikatoksen tai omissa nimissä olevan, mutta ympärivuotisesti ulkopuoliselle vuokrattavan vapaa-ajan asunnon kunnostuksissa tai remonteissa. Toisaalta taas esimerkiksi asunnon läheisyydessä oleva puuvaja tai autotalli ovat hyväksyttäviä kohteita kotitalousvähennykselle. Vähennyksen saadakseen työn suorittajan on oltava ennakkoperintärekisterissä oleva yritys, kuten me Plus Kattopalvelulla olemmekin.

Vähennystä voi hakea, kun laskun on maksanut luonnollinen henkilö eli yksityisasiakas – ei esimerkiksi toiminimi tai muu yritys. Lapset voivat tehdä kotitalousvähennyksen vanhempiensa tai isovanhempiensa käytössä olevien kohteiden remontoinnista, mutta ei päinvastoin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, eli isoissa remonteissa vähennys kannattaa hyödyntää puolison kanssa niin, että molemmat hakevat vähennystä. Mikäli kotitalousvähennykseen liittyvät seikat askarruttavat sinua, palvelemme sinua mielellämme asiaan liittyvissä kysymyksissä ja olemme apunasi, ja myös verottajan sivuilta löytyy aina ajankohtainen tieto aiheesta.

Kattoremontti on kannattava panostus useistakin syistä: katto ja sitä kautta koko rakennus saavat lisää käyttövuosia, rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä, ja tyylillä kunnostettua kattoa kelpaa katsella. Jos siis omalla katollasi on ilmennyt korjaustarvetta tai jos olet epävarma katon kunnosta, pyydä meidät apuun. Plus Kattopalvelu palvelee kattavasti kattoremontin kaikissa vaiheissa ja pitää kattosi kunnossa myös remontin jälkeen laadukkaalla kattohuollolla. Tartu siis toimeen: ota selvää kotitalousvähennyksestä tai tiedustele tarvittaessa sivujemme kautta haettavasta rahoituksesta. Kutsu meidät käymään katollasi, niin saat tarkemman arvion remontin tarpeesta ja kustannuksista. Varmistetaan katollesi pitkä ja laadukas elämä – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt