Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti, kattotyöt Espoo – Kattourakka sujuu, kun tietotaito on kohdillaan

Olipa kyse mistä tahansa kattourakasta, omakotitalon, autotallin, paritalon tai esimerkiksi kesämökin kattotyöt sujuvat parhaiten kokeneiden ammattilaisten tekeminä. Kokemuksen myötä katon asentajalle, korjaajalle tai huoltajalle kerääntyy tietotaitoa, mikä auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen myös haastavammissa urakoissa. Kattotyöntekijä tarvitsee myös motivaatiota, jotta hänen aikaansaannoksensa olisi huolella tehty ja virheetön kokonaisuus. Ethän teetä vesikaton remonttia tai kattovuodon korjausta kenellä tahansa. Valitse kattotöihisi – etenkin ulkokaton uusimiseen – meidän ammattilaisemme Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Kauniaisissa, niin kaikki sujuu kerrassaan erinomaisella tavalla.

Meidän voit luottaa suoriutuvan esimerkillisesti myös omakotitalon, autotallin, paritalon tai esimerkiksi kesämökin kattoremontista. Kattoremontti on joka kerta hieman erilainen urakka, minkä yhteydessä uusitaan, korjataan, vahvistetaan ja muokataan monia eri rakenteita. Kattoremontti on paljon muutakin kuin vanhan tiilikatteen, huopakatteen tai peltikatteen vaihto uuteen. Se voi tarkoittaa myös katon ja yläpohjan lisäeristystä, verkotuksien asentamista ja katon tuuletuksen parantamista. Siihen liittyy usein lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden asentamista, peltisepäntöitä (kuten piipun pellitys ja piipunhatun asentaminen) sekä läpivientien uusimista.

Katon lisäeristys on tarpeen, jos talossa on aiemmin kärsitty lämpöhukasta. Ennen vanhaan lämmittäminen oli halpaa ja huoletonta niin kauan kuin puita riitti. Tänä päivänä monessa talossa on sähkölämmitys, eikä ostolämpöä soisi karkaavan. Lisäeristys vähentää sähkölämmityksen ja monien muiden lämmitysmuotojen aiheuttamia kustannuksia sekä ympäristövaikutuksia. Lisäksi se parantaa katon kosteusteknistä toimivuutta. Jatkossa sisätiloista karkaa vain pieni määrä lämpöä, mikä tuulettuu ulos esimerkiksi asentamiemme ilmanvaihtokanavien kautta.

Verkotukset estävät pieneläimiä pääsemästä katon alle räystäiden tuuletusaukoista. Kattoturvatuotteet tekevät katolla ja talon välittömässä läheisyydessä liikkumisesta turvallisempaa (myös talvella). Peltisepäntöiden avulla kattorakenteet ja piippu voidaan suojata entistä paremmin kosteuden kuluttavalta vaikutukselta. Asentamamme läpiviennit ovat hyödyllisiä asumismukavuuden kannalta, tuohan kattoikkuna sisälle valoa, ja ilmanvaihtohormit kuljettavat ulos liiallisen kosteuden. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, millainen juuri sinulle asennettava uusi (huopa)katto voisi olla!

Teemme kaiken avaimet käteen -pakettina, joten sinä voit ottaa rennosti koko kattosaneerauksen ajan. Espoossa ja sen naapurikunnissa tekemistämme yksityisasiakkaiden kattoremonteista voi hakea kotitalousvähennystä, ja remonttilaina löytyy parin klikkauksen päästä. Yhteistyössä kanssamme toimiva rahoituslaitos on luvannut järjestää joustavan rahoituksen toteuttamillemme peltikattoremonteille, tiilikattoremonteille ja huopakattoremonteille.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Katon asennusta ja uusimista ei tarvita kovin usein Espoossa

Katon asentamiseen ei tarvitse ryhtyä kovin usein Espoossa tai missään muuallakaan, sillä katot ovat pitkäikäisiä – varsinkin oikein huollettuina. Toki myös sillä on merkitystä, miten esimerkiksi huopakatto on asennettu. Jos katon asennusvaiheessa on tehty virheitä, voi se johtaa kattovuotoihin ja muihin ongelmiin, joiden takia esimerkiksi huopakatto on uusittava etuajassa. Jos bitumikaton asennus on tehty asianmukaisella tavalla ja kattoa huollettu muun muassa pitämällä se puhtaana, voi katon elinkaari olla noin 40 vuotta. Palahuopakatto on uusittava noin 30-vuotiaana, vaikka palahuopakatto olisi asennettu alan parhaiden ammattilaisten toimesta, eikä yhtään kevät- tai syyshuoltoa olisi koskaan jätetty väliin. Palahuopakatto (mitä kutsutaan myös paanukatoksi tai laattakatoksi) ei vain ole niin pitkäikäinen kuin tiivissaumakatto, mutta sillä on lukuisia muita hyviä ominaisuuksia.

Hyviä ominaisuuksia on myös peltikatolla, mikä uusitaan ehkä vasta 50 vuoden iässä. Peltikattoa asennettaessa on erityisen tärkeää panostaa aluskatteen asentamiseen. Erilaiset peltikatot (kuten aaltopeltikatot, lukkosaumakatot ja tiilikuvioiset peltikatot) voivat jonain päivänä vuotaa. Jos peltikatto vuotaa, on kaikki toivo aluskatteen varassa. Ehyt ja oikealla tavalla asennettu aluskate kuljettaa peltikatteen läpi vuotavan kosteuden pois katolta, jolloin kattorakenteet tai lämmöneristeet säilyttävät kuivuutensa sekä terveytensä. Tilaa meiltä myös konesaumakaton asentaminen – tuohon työhön tarvitaan kattopeltiseppiämme, joiden taidokkuuteen ja huolellisuuteen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Konesaumakatto, toiselta nimeltään rivisaumattu peltikatto, voi nerokkaiden ratkaisujensa ansiosta suojata rakennusta säiltä jopa sadan vuoden ajan.

Ammattilaisillamme on tietotaitoa ja innostusta myös tiilikattojen asentamiseen. Myös tiilikaton aluskate asennetaan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti, kun me olemme asialla. Tiilikatto onkin näyttävä ja kustannustehokas katto. Betonitiilikatto kestää maksimissaan 70 vuotta, mutta savitiilikatto – joista on tullut melko harvinaisia – voi säilyä toimintakuntoisena sadankin vuoden mittaisen ajanjakson verran. Tiilikaton uusiminen on edessä vasta pitkän, pitkän ajan päästä, kun tiilikatto harjataan kahdesti vuodessa. Myös sammaleenpoisto ja pinnoitus ovat tärkeitä kattohuoltoja, joiden tiimoilta kannattaa olla yhteydessä meihin.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Espoossa on joka euron väärti 

Teetä huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, tiilikattoremontti tai peltikattoremontti Espoossa meillä – et tule katumaan päätöstäsi! Uusimme omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun ulkorakennuksen tai vaikka paritalon katon erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella. Rakennukseen nousee ripeästi uusi katto, minkä kaikki liitoskohdat ovat tiiviitä, ja mitä ei tarvitse pitkiin aikoihin erityisemmin huoltaa tai korjata. Turvallinen, joka kohdasta tiivis ja silmää hivelevän upea katto on joka euron väärti.

Se, kuinka paljon euroja tiilikaton, peltikaton tai bitumikaton uusimiseen Espoossa kuluu, ratkeaa tapauskohtaisesti. Ei olisi mielekästä esittää listahintoja eikä oikeastaan edes antaa tapausesimerkkejä, sillä ne olisivat parhaassakin tapauksessa vain suuntaa antavia.

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni sellainen asia, minkä voisimme selvittää jo puhelinsoiton aikana. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi katon pinta-ala, kattokaltevuus ja uusittavien kattovarusteiden määrä.

On kuitenkin monia sellaisia asioita, joista saamme varman selvyyden vasta paikan päälle tulemalla. Tällainen asia, mikä on paras selvittää paikan päällä Espoossa, on esimerkiksi kattorakenteiden kunto. Mitä paremmassa kunnossa katon alta paljastuvat rakenteet ovat, sitä edullisempi ja nopeampi kattoremontti voi olla. Kattorakenteiden kunnostus on asia, mistä ei missään nimessä pidä lipsua, sillä uuden katon käyttöikä ei olisi pitkä, jos kattorakenteet olisivat esimerkiksi kosteuden haurastuttamat. Tarvittaessa kunnostamme, vahvistamme tai uusimme kattorakenteet.

Jos katon alta tapaamamme rakenteet ovat hyvässä kunnossa, voidaan kattoremontti ehkä tehdä joissain työvaiheissa oikaisten. Huopakattoremontti on hyvä esimerkki: jos kosteus tai ajan hammas ei ole koetellut kattorakenteita, voidaan uusi katto mahdollisesti asentaa suoraan vanhan katon päälle.

Valitse huopakatto tai palahuopakatto, kun etsit huolettomuutta tyylistä tinkimättä 

Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon uusi katto voi olla huopakatto. Huopakatto on oiva valinta silloin, kun etsit huoletonta kattoa tyylistä tinkimättä. Bitumikatto on tyylikäs katto niin vanhoihin kuin uusiinkin rakennuksiin. Huopakatot ja palahuopakatot ovat huolettomia kattoja, koska ne ovat niin helppohoitoisia. Yleensä riittää, että ne puhdistetaan ilmapuhaltimella kaksi kertaa vuodessa, eli heti keväällä ja toisen kerran loppusyksystä. Roskien – kuten lehtien ja neulasten – poiston yhteydessä teemme myös sadevesijärjestelmän puhdistuksen. Jokainen kattotyö, minkä Espoossa teemme, tarkoittaa myös ilmaista kattotarkastusta. Jos katto tarvitsisi jotain muuta, saisit siitä tiedon ja tarjouksen.

Tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot ovat huolettomia kattoja myös siksi, että ne ovat todella tiiviitä kattoja. Nykyiset bitumikatot kestävät erittäin hyvin kaikkia niitä rasituksia, joita ne Espoossa tai muualla Suomessa kohtaavat. Huopakatto on tiivis, vaikka ulkona sataisi kaatamalla, eikä myrskytuulikaan riko niitä hevillä. Luvassa on siis huolettomia vuosikymmeniä, kun annat meidän asentaa taloosi huopakaton.

Peltikattoremontti Espoo

Suomen suosituin kattotyyppi on peltikatto. Peltikattoja on monenlaisia. Peltikattorakentamisen perinteitä edustaa saumakatto, jota kutsutaan nykyisin yleisesti konesaumakatoksi. Konesaumattuja rivipeltikattoja voidaan asentaa myös monimuotoisille katoille. Profiilipeltikatot ovat taas nykyaikaisia nopeasti asennettavia ja edullisia peltikattokattoratkaisuja. Joissakin tapauksissa uusi peltikatto voidaan kattoremontissa asentaa vanhan vesikaton, esimerkiksi huopakaton, päälle. Menetelmä säästää kustannuksia, kun vanhaa vesikattoa ei tarvitse purkaa. Peltikattoremontti, jossa uusi peltikate asennetaan vanhan huopakaton päälle edellyttää, että alle jäävä vanha vesikatto ja aluslaudoitukset ovat riittävän hyvässä kunnossa, eivätkä ne vuoda vettä. Tällaisessa kattoremontissa vanhan katteen päälle asennetaan uusi aluskate, tuuletusrimat ja kattoruoteet, joiden päälle uusi peltinen vesikatto kiinnitetään. Näin tehdyssä kattoremontissa kattoon muodostuu kaksi vesitiivistä alusrakennetta, kun sekä vanha kate, että uusi aluskatto ovat vedenpitäviä.

Konesaumakatto

Peltikatto on Suomen suosituin kattotyyppi. Peltikattoja on monenlaisia. Rivipeltikatto, saumakatto tai konesaumakatto ovat nimityksiä perinteiselle peltikatolle, jossa pellit saumataan toisiinsa tiiviillä kaksinkertaisella saumalla. Nykyisin konesaumakaton tuplasaumat tiivistetään vielä tiivistysmassalla, jolloin katon saumojen vesitiiviys on taattu. Katon läpiviennit, kuten ilmastointihormit ja tuuletusputket pellitetään ja saumataan kiinteäksi osaksi muuta kattoa. Konesaumakatto voidaan asentaa niin, että katteeseen ei tehdä yhtään reikää. Kattopeltien kiinnikkeet jäävät piiloon konesaumakaton alapuolisiin saumoihin. Konesaumakatot voidaan valmistaa tavallisesta pinnoitetusta kattopellistä tai galvanoidusta teräspellistä. Galvanoidusta eli sinkitystä pellistä tehdyt konesaumakatot ovat erittäin pitkäikäisiä. Galvanointi suojaa peltikattoa korroosiolta. Galvanoidut konesaumakatot voidaan ensimaalata vasta 2-3 vuoden päästä asennuksesta, kun kattopellit ovat hapettuneet riittävästi ulkoilmassa. Konesaumakattoja voidaan valmistaa myös alumiinista tai kuparista.

Profiilipeltikatot

Muotopeltikatto eli profiilipeltikatto valmistetaan eri muotoihin prässätyistä, tehtaalla valmiiksi pinnoitetuista kattopelleistä. Profiilimuodoissa on paljon valinnanvaraa. Valikoimista löytyy mm. tiilikuvioisia ja kruunupoimullisia kattopeltejä. Suosittuja ovat myös erilaiset poimukatteet ja aaltopeltikatteet. Lukkosaumakatto eli pystysaumakatto muistuttaa erehdyttävästi perinteistä rivipeltikattoa, mutta eroaa siitä saumaustekniikan suhteen. Peltikattotyyppien saumausmenetelmät kuitenkin eroavat toisistaan. Lukkosaumakatteessa pellit asennetaan aina edellisen pellin saumaan niin, että peltielementit lukittuvat paikoilleen erityisen lukkopontin avulla.

Tiilikattoremontti Espoo

Tiilikatto on kaunis, hengittävä ja hiljainen kattomateriaali. Tiilikatto on myös pitkäikäinen kattotyyppi, kunhan tiilikaton kattohuolloista huolehditaan säännöllisesti. Tiilikatot voidaan rakentaa joko betonikattotiilistä tai savitiilistä. Molempia tiililaatuja on saatavana erilaisilla profiilimuodoilla, kuten yksikouruisina, kaksikouruisina ja tasapohjaisina. Betonikattotiilet voivat olla läpivärjättyjä. Silloin niiden valmistuksessa käytettyyn betonimassaan sekoitetaan väriaineita. Betonikattotiiliä onkin saatavana monissa eri väreissä. Yleensä betonikattotiilet myös pinnoitetaan läpivärjäyksen lisäksi. Pinnoite suojaa kattotiiliä kosteudelta ja uv-säteilyltä. Vaikka läpivärjätyt kattotiilet säilyttävät värinsä suhteellisen pitkään, haalistuvat värit kuitenkin vuosien tai vuosikymmenten jälkeen. Betonitiilikaton voi kuitenkin huoltomaalata, jolloin sen väri palautuu entiselleen. Savitiilet taas valmistetaan luonnonsavesta. Savikattotiilien väri muodostuu luonnonmukaisesti savea poltettaessa korkeassa lämpötilassa. Savitiilen perusväri on terrakotanpunainen. Värisävy voi vaihdella hieman savilaadun mukaan. Savikattotiiliä voidaan myös värjätä lisäämällä savikattotiilen pintaan mineraalioksideja ennen savitiilen polttoa. Savikattotiilistä valmistettu tiilikatto ei haalistu. Savikattotiilien luontainen väri vain syvenee kattotiilien vanhetessa.

Milloin tiilikattoremontti tulee ajankohtaiseksi

Kattotiilillä on taipumus rapautua pikkuhiljaa ikääntyessään. Pakkasrapautumista tapahtuu, kun kattotiilen huokosiin imeytynyt vesi vuoroin jäätyy ja sulaa. Tiilikattoremontti on ajankohtainen viimeistään silloin, kun kattotiilet ovat jo niin rapautuneita, että katolle on vaarassa syntyä vettä vuotavia aukkoja rikkoutuneiden kattotiilien vuoksi.

Plus Kattopalvelu toteuttaa Espoossa tiilikattoremontteja kaiken mallisille katoille. Kun tiilikattoa remontoidaan, aloitetaan työ vanhojen kattotiilien ja aluskatteen poistolla. Myös huonoon kuntoon menneet ruodelaudoitukset ja tuuletusrimat puretaan. Uusi aluskate asennetaan sen jälkeen paikoilleen. Uudet tuuletusrimat ja kattoruoteet ovat vuorossa aluskatteen asennuksen jälkeen. Ruodeväli riippuu käytettävien kattotiilien tyypistä. Uudet kattotiilet nostetaan katolle ja ne pinotaan katon lappeille tasaisesti ennen niiden kiinnittämistä. Vain osa kattotiilistä kiinnitetään kattotiilinauloilla tai ruuveilla kiinni kattoruoteisiin. Muut kattotiilet ladotaan lappeille vapaasti. Rakenteensa ansiosta kattotiilet lukkiutuvat toisiinsa.

Kattokorjaus Espoo

Kattovaurioita voi syntyä katon luonnollisen kulumisen johdosta tai luonnonilmiöiden ja mekaanisten tapahtumien synnyttäminä. Talvi ja sen aiheuttamat lumi- ja jäämassat aiheuttavat paljon kattovaurioita varsinkin runsaslumisina talvina. Katolta alas valuva jää voi esimerkiksi naarmuttaa peltikaton maalipintaa tai vaurioittaa kattoturvatuotteita. Lumen irrottaessa kattotuotteita, syntyy niiden kiinnikkeiden kohdalle helposti jopa vettä vuotavia repeämiä. Jos lumenpudotuksissa katolta ei noudateta huolellisuutta, on vaarana vesikaton pinnan vaurioituminen. Myrskytuulet taas pahimmillaan irrottavat kattopeltejä ja kattohuopia. Myös tuulten pudottamat oksat ja kaatuvat puut aiheuttavat myrskyvaurioita vuosittain Espoossakin. Kattovaurio voi kuitenkin muodostua myös hiljalleen vuosien kuluessa. Salakavalia kattovuotoja aiheuttavat esimerkiksi kattoläpivientien tiivisteiden hapertuminen. Jos läpivientitiivisteitä ei tarkisteta huolellisesti kattotarkastuksessa, voi läpivienneistä vuotaa vettä jopa vuosien ajan, ennen kuin vesivauriot havaitaan. Jos vaurioituneelle katolle syntyy vesivuoto, kannattaa kattokorjaus tilata viipymättä. Kattokorjaajamme tulevat nopeasti paikalle kaikkialle Espooseen kattovaurion tapahduttua. Tärkeää on analysoida vauriot ja sääsuojata katon vauriopaikat, ennen kun kattokorjauksiin päästään käsiksi. Mitä nopeammin kattokorjaus suoritetaan, sitä pienemmillä vesivaurioilla yleensä selvitään.

Rikkinäisten kattotiilien vaihtaminen

Kattotiilet voivat rikkoutua esimerkiksi myrskytuulten, lumen ja jään tai tiilien rapautumisen johdosta. Rikkoutunut kattotiili aiheuttaa aina vesivuodon tiilikatolle. Vaikka vesikatteen alla on vesitiivis aluskate, kannattaa rikkoutuneiden kattotiilien vaihtoa kiirehtiä, jotta vesivahingoilta vältyttäisiin. Ihannetapauksessa ylimääräisiä kattotiiliä on laitettu talteen tiilikaton asennusvaiheessa. Tiilikatotkin haalistuvat ajan saatossa tai tiilikaton sävy on voinut muuttua pinnoituksen tai huoltomaalauksen yhteydessä. Siksi silloin, kun korvattava kattotiili on näkyvällä paikalla kattoa, voidaan korvattava kattotiili ottaa jostakin näkymättömämmästä paikasta ja asentaa uusi tiili sinne. Näin kattotiilen vaihto ei aiheuta esteettistä haittaa katolla. Tilaa rikkinäisten kattotiilien vaihtotyö Plus Kattopalvelusta. Suoritamme rikkinäisten kattotiilien vaihtotöitä koko Espoon alueella.

Kattohuollot Espoo – Kattohuolto pidentää katon käyttöikää

Kattohuolloilla katon käyttöikää voidaan lisätä jopa vuosikymmenillä. Kun katolle tehdään kattotarkastus kaksi kertaa vuodessa, voidaan samalla tehdä kauteen liittyvät kattohuollot. Plus Kattopalvelu tarjoaa Espoossa kattavat kattohuoltopalvelut.

Katon huoltomaalaus Espoo

Katon pinnoitteen kunnolla on ratkaiseva rooli katon käyttöiän muodostumisessa. Katon huoltomaalaus kannattaa siksi tehdä ajallaan, ennen kuin vanha pinnoite on kokonaan puhki kulunut. Kulunut kattopinnoite altistaa tiilikaton kattotiilet rapautumiselle ja peltikatot ruostumiselle. Huoltomaalauksella on myös kasvustojen muodostumista estävä vaikutus.

Kattopesu ja katon harjaus Espoo

Katto tulisi pitää puhtaana lehdistä, neulasista ja muusta aineksesta. Jos katolle kertyy paksu kerros biomassaa, estyy veden virtaus katolta ja kosteus sitoutuu katon pintaan. Varsinkin metsäisillä tonteilla sijaitsevat katot tulisi harjata puhtaaksi irtoaineksesta säännöllisesti. Plus Kattopalvelu toteuttaa Espoossa kattoharjaukset tehokkaasti ja nopeasti. Käytämme käsityökalujen lisäksi moottoroituja kattoharjoja. Kattopesulla katto saa takaisin vanhan loistonsa, kun katolle pinttynyt lika ja leväkasvustot saadaan poistettua. Kattopesuaineet torjuvat myös kasvustojen muodostumista pitkäkestoisesti.

Sammaleentuhokäsittely Espoo

Paksunkin sammalpeitteen saa poistettua katolta kasvustonestoaineella tehtävällä sammaleen tuhokäsittelyllä. Kasvustontuhokäsittelyssä käytettävät aineet ovat biohajoavia ja ympäristölle vaarattomia. Aluksi kaikki irtoavat kasvustot pyritään poistamaan katolta mekaanisesti esimerkiksi harjaamalla. Sitten sammaleentuhoaine annostellaan ja levitetään katolle matalapaineruiskulla. Käsittelyä seuraavien kuukausien aikana kasvustot kuihtuvat ja putoavat katolta sateiden ja tuulten mukana. Sammaleentuhokäsittely tuhoaa kasvustot ituineen ja juurineen, joten käsittelyn vaikutus on pitkäaikainen. Kasvustot pysyvät poissa katolta useiden vuosien ajan. Sammaleet poistavan käsittelyn voi tehdä tiilikatoille, mineriittikatoille, peltikatoille ja huopakatoille.

Vesikourujen puhdistus

Vesikourut on syytä pitää puhtaana, jotta sadevesijärjestelmä toimisi kunnolla. Tukkeutuneet vesikourut voivat johtaa siihen, että sadevedet valuvat rakennuksen seinärakenteisiin ja perustuksiin. Pahimmassa tapauksessa seurauksena on home- ja kosteusvaurioita. Plus Kattopalvelusta saat vesikourujen puhdistukset Espoon seudulla. Tarvittaessa käytämme räystäskourujen puhdistamiseen nostolava-autoa, jolla ulotumme korkeidenkin kerrostalojen räystäille. Kun vesikourujen puhdistuksen yhteydessä katto harjataan, ei katolta pääse kulkeutumaan uusia lehtiä ja roskia räystäskouruihin.

Lumenpudotukset

Lumenpudotus liukkaalta katolta on riskialtista työtä, joka kannattaa jättää kattohuollon ammattilaisten tehtäväksi. Pudotamme lumet nopeasti ja turvallisesti kaikenlaisten rakennusten katoilta. Nostolava-auton avulla ulotumme myös korkeiden rakennusten räystäille pudottamaan jäät ja lumen. Pyydä lumenpudotus katolta Espoossa Plus Kattopalvelusta.

Kattotuotteet Espoo

Plus Kattopalvelu asentaa ja huoltaa kaikkia kattotuotteita Espoossa. Oikein toimiva sadevesijärjestelmä suojaa rakennusta vesivaurioilta. Asennamme vesikourut, syöksytorvet ja muut sadevesijärjestelmän osat ja säädämme räystäskourujen kaadot kohdalleen ammattitaidolla. Toimitamme ja asennamme myös kaikkia kattoturvatuotteita Espoossa. Meiltä saatte markkinoiden parhaat ja turvallisimmat lumiesteet, kattosillat ja lapetikkaat tarvikkeineen ja asennuksineen. Asennamme ja huollamme Espoossa myös kattoläpivientejä vaativia kattotuotteita, kuten tuuletushormeja, ilmanvaihtoputkia, huippuimureita ja radonimureita. Plus Kattopalvelusta saatte myös aurinkokeräinten, aurinkopaneelien ja antennien asennukset katolle. Katon huolto ja kulku katolle helpottuu, kun katolle asennetaan käytännöllinen huoltoluukku. Kattoikkunoilla taas saadaan luonnonvaloa ja avaruutta talon yläkerrosten huoneisiin. Plus Kattopalvelun kattotuoteasentajat asentavat kaikkia markkinoilla olevia kattoikkunoita ja valokuiluja pellityksineen kaikkialla Espoossa.

Muut kattotyöt Espoossa

Suoritamme kaikkia muitakin kattotöitä Espoossa. Plus Kattopalvelusta saat kattotarkastukset myös erillispalveluna. Teemme Espoossa myös esimerkiksi vaativat katon korotukset ja kattomuodon muutokset ammattitaidolla. Yläpohjan lisälämmöneristys parantaa talon energiatehokkuutta huomattavasti ja säästää lämmityskuluissa. Meiltä saatte Espoossa yläpohjan lisälämmöneristykset joko kattoremontin yhteydessä tai erillispalveluna. Asennamme ja huollamme myös kaikkia katon erikoispellityksiä, kuten jiirien pellityksiä ja räystäspellityksiä. Korjaamme ja korotamme savupiippuja ja teemme myös piipunpellitykset sekä asennamme piipunhatut savupiippuihin. Kattopeltiseppämme suoriutuvat kaikkein vaativimmistakin kattopeltitöistä. Asennamme myös räystäslistat, tippapellit, myrskypellit ja harjapellit. Myös räystäiden laudoituksien asennukset ja huoltomaalaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

 

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt