Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Espoo – Katon paikkaus täyden palvelun pakettina

Tilaa huopakaton paikkaus ja palahuopakaton korjaus meiltä Espooseen, niin kattosi kunnostetaan täyden palvelun pakettina. Tämä tarkoittaa sitä, että laitamme katon kerralla kuntoon. Meiltä ei jää huomaamatta, jos saunamökin, paritalon tai ulkorakennuksen huopakatto vuotaa myös sisätaitteen (eli jiirin) kohdalta. Tarjoamme silloin myös tämän kohdan korjaamista, jotta katon ongelmat poistuvat kertaheitolla.

Ehkä tulimme korjaamaan huopakattoa, mikä vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella tai Kauniaisissa. Jos katto tarvitsee myös jotain huoltoa, annamme siitä tarjouksen – kattohuolto saa katon kestämään entistä paremmin kaikkea sitä, mille se altistuu vuosien varrella.

Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai saunarakennuksen huopakaton korjaus sisältää aina katon kunnon tarkastuksen – sen perusteella saamme selville, onko esimerkiksi mökin palahuopakattoa paikattava myös muista kohdista, tai tarvitseeko katto huoltotoimenpiteitä.

Katto kuin katto olisi hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, sillä säännöllisten kuntotarkastusten ansiosta se, että huopakatto vuotaa piipun juuresta, tulee huomattua ajoissa. Kattotarkastusten aikana on hyvä keskittyä siihen, vuotaako huopakatto jonkin läpiviennin kohdalta, mutta kannattaa muistaa myös saumat ja jiirit. Kun kattosi tarkastetaan meidän toimestamme, kiinnitämme huomiota kaikkiin yksityiskohtiin – myös siihen, ovatko katon varusteet kunnolla kiinni, sillä kattotikkaiden tai muiden katon varusteiden irtoaminen jättää kattoon reikiä.

Ilmainen kattotarkastus on yksi syy sille, miksi kannattaa olla meihin yhteydessä, jos huopakaton kattoikkuna tai vaikka kattoluukku vuotaa. Muita syitä ovat pettämätön ammattitaito, nopea ja ystävällinen palvelu, erinomainen hinta-laatusuhde ja kotitalousvähennyskelpoisuus. Yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus mahdollistaa sen, että huopakatto tai palahuopakatto saadaan kuntoon heti. Pikainen kattokorjaus voi estää vesivahingot huopakaton alla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus sujuu meiltä unissakin

Osaamme korjata huopakattojen halkeamat, kuprut, ilmataskut ja rypyt unissammekin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tulisimme korjaamaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi paritalon kattoa puolinukuksissa – ei, olemme aina yhtä skarppina.

Tiedämme, miten myrskyn, lumen tai ajan hampaan aiheuttamat vauriot huopakatossa kuuluu korjata, ja pistämme joka kerta parastamme. Tiedämme, että myös mitättömiltä vaikuttaviin vaurioihin kannattaa puuttua, koska vauriot eivät korjaannu itsekseen. Kun aikaa kuluu, voi tilanne vain huonontua. Jos katossa on esimerkiksi ilmakupla, voi katto ajan kanssa alkaa vuotaa. Aina kun katon alle pääsee vettä, on mahdollista, että kattorakenteet kastuvat. Kattorakenteiden kastuminen voi saada puuosat lahoamaan. Entäpä eristeet? Yläpohjan villat voivat homehtua, joten ota yhteyttä kattokorjaajiimme, jos huopakatto vuotaa antennin juuresta (tai jos edes epäilet huopakattovuotoa).

Korjaamme Espoossa huopakattosi läpiviennit, mutta teemme myös isommat kattourakat

Plus Kattopalvelu on aina valmiina paikkaamaan mökin, ulkorakennuksen, paritalon tai vaikka omakotitalon huopakaton läpiviennit. Ota yhteyttä, niin saat pikaista palvelua myös palahuopakaton irronneiden paanujen liimaamiseen, saumojen tiivistämiseen tai jiirien korjaamiseen.

Meiltä sujuvat myös isommat kattourakat Espoossa, joten me olemme ratkaisu myös silloin, kun tarvitset painuneen huopakaton oikaisua tai katon alla olevien kosteusvaurioiden korjausta.

Joskus vuotava tai muuten huonokuntoinen huopakatto on uusittava, eivätkä palahuopakatotkaan ole ikuisia. Luota meihin myös huopakattoremonteissa. Puramme ja uusimme huopakattosi pitkällä kokemuksella huolehtien siitä, että uutta kattoa kannatellaan vankkojen ja terveiden kattorakenteiden toimesta.

Emme kuitenkaan tarjoa bitumikaton uusimista, jos tasakatto, pulpettikatto, aumakatto tai esimerkiksi harjakatto voidaan saada kuntoon korjaamalla ja huoltamalla. Katon korjaaminen säästää usein rahaa sen uusimiseen verrattuna, joten se on ykkösvaihtoehtomme Espoossa ja sen naapurustossa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt