Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Plus Kattopalvelu hoitaa kattosi remontin lähtötilanteesta loppusiivoukseen

Ajoissa tehty kattoremontti on ensiluokkaista huolenpitoa katolle. Laadukas kattoremontti hyödyttää niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä: rakenteet ovat turvassa lialta ja kosteudelta, sadevedet ohjautuvat hallitusti rakennuksesta poispäin, energiatehokkuus paranee, isommilta ja kalliimmilta korjauksilta vältytään tulevaisuudessa, ja tietysti uusi katto on erinomaisen tyylikäs osa talon julkisivua. Kattoremontin ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa verta, hikeä ja kyyneliä, sillä Plus Kattopalvelu hoitaa remontin jokaisen vaiheen puolestasi.

Me Plus Kattopalvelulla suoritamme kattoremontit ympärivuotisesti taidolla ja tyylillä tarjouspyynnöstä toteutukseen saakka, olipa kyseessä iso tai pieni projekti, osittainen tai täydellinen kattosaneeraus. Jätettyäsi tarjouspyynnön ammattilaisemme tulee tarkistamaan katon nykyisen kunnon, ja katon tarpeiden ja toiveiden pohjalta teemme suunnitelman ja tarjouksen remontista. Kattoremontin toteutusvaihe sisältää kaikki purku-, muutos-, asennus- ja uusimistyöt niin vesikatteen kuin aluskatteen ja -rakenteidenkin osalta. Asennamme katollesi myös tarvitsemasi kattotuotteet ja luonnollisesti siivoamme jälkemme. Jatkossa palvelemme sinua myös kaikissa kattohuoltoon liittyvissä asioissa, kun sitä tarvitset. Helppoa ja vaivatonta asiakkaamme kannalta!

Palvelumme avainsana on kokonaisvaltaisuus, ja suoritammekin kaikki kattokorjaukset avaimet käteen- periaatteella, joten sinä voit keskittyä nauttimaan toimivasta ja tyylikkäästä lopputuloksesta. Periaatteenamme on, että vaikka nousisimme katolle jonkin pienenkin huoltotoimen takia, katsastamme aina samalla katon yleisilmeen varmistuaksemme, että kokonaisuus on kunnossa. Huomaathan, että yksityishenkilöillä on myös mahdollisuus hyödyntää remonttitöitä kotitalousvähennyksen merkeissä, joten tämä kannattaa ottaa huomioon verosuunnittelussa. Isommissa projekteissa palvelemme tarvittaessa myös rahoituksen suhteen – tutustu sivujemme kautta haettavaan joustavaan rahoitusmahdollisuuteen.

Kattoremontilla varmistat, että talosi on taas suojassa säältä ja muilta rasittavilta tekijöitä vuosikymmeniksi eteenpäin. Jos olet epävarma kattosi kunnosta tai jos tiedät siinä olevan parantamisen varaa, tartu ripeästi toimeen. Kutsu meidät tekemään kartoituskäynti, jonka pohjalta voidaan tehdä suunnitelma etenemisestä. Varmista kattosi kunto myös tuleviksi vuosiksi – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontin eteneminen tarjouspyynnöstä toteutukseen

Kattoremontti yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen- palveluna

Me Plus Kattopalvelulla emme yritä sovittaa kattoa valmiiseen muottiin, vaan haluamme palvella jokaisen katon yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että projekti suunnitellaan nimenomaan sinun kattosi ehdoilla, tarpeilla ja toiveilla. Sinun ei tarvitse kantaa huolta toteutuksesta, vaan voit keskittyä kertomaan meille, mitä konkreettisia toiveita ja ajatuksia sinulla on remonttiin ja uuteen kattoon liittyen. Meidän tehtäväksemme jää etsiä ja ehdottaa sinua parhaiten palvelevat vaihtoehdot toteutuksen suhteen. Tässä olemmekin luvalla sanoen loistavia – onhan meillä vuosien kokemus, joka auttaa hahmottamaan remontin koko kuvan.

Kattopalvelumme on aina kokonaisvaltainen avaimet käteen- palvelu, mikä tarkoittaa, että huolehdimme projektin jokaisesta vaiheesta aina telineiden pystytyksestä loppusiivoukseen saakka. Tuomme kaiken tarvittavan mukanamme, suoritamme tarvittavat purku-, korjaus- ja asennustyöt, ja lopuksi siivoamme paikat ja viemme mukanamme remontissa syntyneen purku- ja rakennusjätteen. Asiakkaanamme saat ottaa rennosti, seurata aikataulussa pysyvän projektin sujuvaa etenemistä, ja ennen pitkää ihailla tyylikästä ja laadukasta lopputulosta. Remontin voi jättää käsiimme huolettomin mielin, sillä tarjoamme kattotöillemme aina laatutakuun.

Kattoremontin eteneminen suunnittelusta viimeistelyyn

Plus Kattopalvelu huolehtii, että jokainen remontin vaihe suunnittelusta loppuviimeistelyihin saakka sujuu mallikkaasti. Kaikki lähtee hyvin tehdystä tarvekartoituksesta: tehtyäsi tarjouspyynnön kattoammattilaisemme tulee paikan päälle tarkistamaan kattosi kunnon. Huomioimme niin suuret linjat kuin pienet yksityiskohdatkin: katsastamme muun muassa pinnoitteen kunnon, läpivientien tiivistykset, kattotuotteiden kiinnitykset, jiirit, pellitykset ja niin edelleen. Katon rakenteen sen mahdollistaessa tutkimme myös aluskatteen ja yläpohjan seudun tarvekartoituksessa. Selvitettyämme katon tilanteen ja toiveesi remontin suhteen teemme projektille toimintasuunnitelman ja annamme sinulle tarjouksen kattoremontista.

Kartoituksen ja suunnittelun jälkeen kattoremontissa siirrytään toteutusvaiheeseen. Tämä vaihe sisältää kaikki konkreettiset remonttityöt, kuten purku- ja muutostyöt. Puramme vanhaa katetta, aluskatetta ja rakenteita siltä osin kuin tarpeellista, ja mikäli katon rakenne vaatii muutoksia toimiakseen ihanteellisesti (esimerkiksi kattoa voi olla tarpeen oikaista), teemme tässä vaiheessa myös nämä muutokset. Purku- ja pohjatöiden jälkeen asennamme uuden aluskatteen ja vesikatteen. Toteutusvaiheeseen voi kuulua muitakin asennustöitä: muun muassa kattotikkaiden, kulkusiltojen, lumiesteiden, vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen kannattaa hoitaa samalla kertaa, jos siihen tarvetta on.

Suoritamme remontissa kuin remontissa myös tarvittavat viimeistelytyöt. Joissain tapauksissa uusi kate kannattaa esimerkiksi maalata tai pinnoittaa asennuksen jälkeen. Ennen remontin päättymistä pidämme myös huolen siitä, että kaikki katon yksityiskohdat on hoidettu kuntoon viimeisen päälle läpivientejä, jiirejä, piipunhattuja ja päätylistoja myöten. Kattava loppusiivouksemme huolehtii, ettei pihalle jää remontista turhia jälkiä tai rakennusjätettä. Hoidamme remonttijätteen poiskuljetuksen ja asianmukaisen hävityksen sekä suoritamme kohteessa perusteellisen lopputarkastuksen, jotta kaikki toimii varmasti niin kuin pitää.

Plus Kattopalvelulta kattohuollot uudelle katollesi yhtä korkealaatuisina kuin toteuttamamme kattoremonttikin

Kun rakennuksensa suojaksi on saanut uuden, tuliterän katon, kannattaa siitä ehdottomasti pitää hyvää huolta jatkossa. Tunnollinen kattohuolto pienentää kattoon liittyviä kustannuksia ehkäisemällä katto-ongelmia, kuten vesivuotoja, ja harventamalla kattokorjausten tarvetta. Plus Kattopalvelu suorittaa kaikki katon huoltotoimet yhtä laadukkaasti kuin kattoremontinkin, joten halutessasi ylläpitää katon arvoa asiantuntevalla huollolla olemme erinomainen ratkaisu. Säännöllisesti suoritettujen huoltojen etuna on, että katon haastekohdat havaitaan ja niihin pystytään puuttumaan jo varhaisessa vaiheessa. Monet asiakkaamme ovatkin jo löytäneet palveluistamme esimerkiksi katon vuosihuollon ja katon kevät- ja syyshuollot.

Teemme katoille pesut täsmäpesuaineilla ja puhdistukset harjalla tai puhaltimella katemateriaalista riippuen. Katonpesun yhteydessä puhdistamme myös rännit ja sadevesijärjestelmät. Teemme katoille erilaiset suoja-ainekäsittelyt, muun muassa peltikaton ruosteenestokäsittelyn, tiilikaton kyllästyskäsittelyn tai kasvustonestokäsittelyn katolle. Poistamme katolta myös olemassaolevan sammaleen tai muun kasvuston, ja talvisin hoidamme lumenpudotukset katolta. Kattohuollon yhteydessä tarkastamme monet katon yksityiskohdat, kuten läpiviennit, kattotuotteet ja pellitykset, ja teemme niille tarvittavat huollot ja tiivistykset. Lisäksi suoritamme taidokkaasti katon huoltomaalaukset ja uudelleenpinnoitukset.

Etsiessäsi luotettavaa kattopalvelua remonttien ja huoltojen suhteen Plus Kattopalvelu on loistava valinta. Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja remonteissamme ja suoritamme työn kuin työn nappiin – laaja kokemuksemme kattoprojekteista auttaa meitä ratkaisemaan minkä tahansa eteen tulevan ongelman. Kaikissa urakoissamme huomioidaan tarkasti turvallisuus, ja työllämme on aina takuu. Halutessasi siis helpon, riskittömän kattokorjauksen ja -huollon ota meihin yhteyttä. Kutsu meidät katollesi, niin selvitetään sen tilanne ja luodaan sille mahdollisuudet laadukkaaseen, pitkään käyttöikään. Jos kattosi kaipaa korjausta, älä viivyttele turhia, vaan varmista rakennuksen turvallisuus hoitamalla kattoasiat kuntoon. Toimi heti – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt