Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Plus Kattopalvelulta paras tarjous kattoremontista – mahdollistamme laadukkaan, nopean ja edullisen kattoremontin

Haetko hyvää tarjousta kattoremontista? Onnittelut – olet tullut oikeaan paikkaan. Plus Kattopalvelu suorittaa kattosi remontin nopeasti, laadukkaasti ja aina kohteen mukaan räätälöidysti, jolloin turhia lisäkustannuksia ei synny. Meillä on laaja ammattitaito ja kokemus eri katemateriaaleista ja kattomuodoista. Teemme kattoremontit avaimet käteen- palveluna ja meiltä saat myös kaikki kattosi tarvitsemat huolto- ja korjaustyöt. Koska olemme kattoalan rautaisia ammattilaisia, ovat tekemämme kattotyöt yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa, ja lisäksi sivujemme kautta pystyy tarvittaessa hakemaan joustavampaa rahoitusta isompiinkin projekteihin. Palvelumme avainsana on kokonaisvaltaisuus, joten meiltä kannattaa ehdottomasti pyytää tarjous kattoremontista.

Tarjouksen kattoremontista saat helpoimmin täyttämällä sivuiltamme löytyvän tarjouspyyntölomakkeen. Remonttikohteesta kannattaa lomakkeessa kertoa mahdollisimman tarkasti, ja mikäli sinulla on kohteesta kuvia, liitä niitä mieluusti mukaan. Tarjouspyynnössä voit myös kertoa, jos sinulla on erityistoiveita kattoremontin suhteen – mikäli esimerkiksi haluaisit samalla katolle asennettavan aurinkopaneeleja tai muita hyödyllisiä kattotuotteita, tai jos katon yläpohja kaipaisi selkeää lisäeristystä, tämänkaltaiset seikat on hyvä mainita. Tarvittaessa, ja useimmiten tulemme paikan päälle havainnoimaan katon kuntoa (millainen on pinnoitteen kunto, näkyykö haljenneita tiiliä, aukeilleita saumoja, repeämiä tai painumia katteessa, onko katolla sammalta tai ruostetta ja niin edelleen), kohteen sijaintia ja muita kattoremontin kannalta olennaisia asioita. Merkitse lomakkeeseen, mikäli saamme tulla tutustumaan kohteeseen, vaikka et olisikaan kotona: tämä todennäköisesti jouduttaa projektin etenemistä ja tarjouksen saamista, sillä kierrämme useita kohteita eri puolilla Suomea päivittäin, ja näin saamme suunniteltua tehokkaammat tarkastuskäynnit reittimme varrelle.

Kun olemme tutustuneet kohteeseen ja kuulleet asiakkaan ajatukset ja toiveet urakkaan liittyen, teemme remontista realistisen suunnitelman ja annamme kirjallisen tarjouksen, joka sisältää myös kattavan työselostuksen toteutettavasta työstä. Hinta on selkeä kokonaishinta, ja sitoudumme noudattamaan laatimaamme remonttisuunnitelmaa ja projektin sovittua aikataulua. Kun siis kattoremontti on ajankohtainen, varmista katollesi kissanpäivät: varaa katollesi korjaus täyden palvelun remonttifirmalta, eli pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Pyydä tarjous kattoremontista

Tarjous kattoremontista – mitä hinta pitää sisällään?

Kattoremontista Plus Kattopalvelulta saamasi tarjous on kattava ja kokonaisvaltainen. Hintamme pitää sisällään, projektista riippuen, täydellisen avaimet käteen- palvelun aina remontin kartoitus- ja suunnitteluvaiheesta toteutuksen kautta loppusiivoukseen ja -tarkastukseen saakka. Hintaan kuuluu aina muun muassa ammattitaitoiset asentajat ja taitavat peltisepät, riittävä suojaus projektin ajaksi, kaikki työssä tarvittavat materiaalit ja työvälineet aina kateruuveista henkilönostimiin saakka, sekä laatutakuu. Kattoremontit suunnitellaan meillä aina kohteen mukaan räätälöiden, joten hintakin määräytyy pitkälti kattokohtaisesti katon kunnon ja ominaisuuksien sekä projektin laajuuden ja haastavuuden mukaan.

Kun kattoremontista tehdään tarjous, otetaan hinnassa huomioon ennen kaikkea kohdekatto: katon koko, muoto, jyrkkyys ja korkeus sekä katemateriaali. Jos katto on jyrkkä ja korkea, täytyy projektissa ehkä pystyttää rakennustelineet tai käyttää henkilönostimia. Jyrkällä katolla liikkuminen ja työskentely on myös hitaampaa ja haastavampaa kuin loivemmalla. Lisäksi työtahtiin vaikuttaa yleensä erilaisten yksityiskohtien määrä katolla: onko kohteessa runsaasti esimerkiksi läpivientejä, kattotuotteita tai jiirikohtia. Mikäli kohteen sijainti on erityisen haastava (sijaitseeko kohdekatto merkittävän kaukana, vaikeapääsyisesti saarella tai metsässä jne.), huomioidaan tämä myös hinnassa.

Entä millaisesta projektista on kyse? Tehdäänkö katolle osittainen kattokorjaus vai täydellinen kattosaneeraus? Vaihdetaanko kattomuotoa tai katemateriaalia kokonaan toiseen tai tarvitaanko muita muutoksia katon rakenteeseen? Kuinka paljon projekti vaatii pohja- ja purkutöitä? Esimerkiksi huopakatto on työläämpi irrottaa kuin vanha tiili- tai peltikate. Jos vanha kate on kyllin hyväkuntoinen, voidaan se joissakin tapauksissa jättää uuden katon alle, mikä vähentää purkutöiden määrää. Kuinka paljon remontin yhteydessä tehdään muita spesifejä kattotöitä, esimerkiksi savupiipun korjausta tai pellitystä, kattoturvatuotteiden tai muiden kattovarustelujen (lumiesteet, aurinkopaneelit, tikkaat, kulkusillat, kattoluukut ja niin edelleen) asennusta, tai sellaisia katon viimeistelytöitä kuten pinnoitus, maalaus tai suojakäsittely.

Olennaisesti kattoremontin tarjoushintaa määrittävässä roolissa ovat vesikaton alapuoliset rakenteet. Mikäli tarvetta on lahojen puuosien uusimiselle, aluskatteen korjaukselle, eristeiden vaihtamiselle, tuuletuksen parantamiselle tai vaikkapa pieneläinesteiden asennukselle, vievät tällaiset toimenpiteet tietysti aikaa ja muita resursseja remontissa. Jos taas katon alapuoliset rakenteet (kattotuolit, kattoruoteet, aluskate, eristeet…) ovat hyvässä kunnossa, voi riittää osittainen kattoremontti, esimerkiksi vain katemateriaalin vaihto uuteen, ja tällöin remontin hintakin on luonnollisesti pienempi. Joskus myös kattoremontin ajankohta voi vaikuttaa hintaan: rauhallisempina talvikuukausina hinta voi olla hieman edullisempi kuin kesän kiireisimpään ruuhka-aikaan.

Tarvitseeko kattosi huoltoa tai korjausta? Pyydä meiltä tarjous!

Plus Kattopalvelu palvelee laaja-alaisesti myös kaikissa katon huolto- ja korjaustöissä, joten voit pyytää meiltä tarjouksen tällaisista pienemmistäkin kattotöistä. Suoritamme niin katon perustavanlaatuiset huollot (katon vuosihuolto, katon kevät- ja syyshuollot) kuin täsmähuoltotoimetkin. Säännöllinen kattohuolto on ensiarvoisen tärkeää, kun katon käyttöiästä halutaan saada pisin mahdollinen, ja samalla tunnollisesti tehdyt huoltotoimet pitävät niin nykyiset kuin tulevatkin korjauskustannukset alhaisina. Kun käymme tekemässä minkä tahansa huollon katollasi, havainnoimme aina katon kuntoa kokonaisvaltaisesti, ja kerromme sinulle mahdollisista korjaus- tai huoltotarpeista. Mikäli katon rakenne mahdollistaa esteettömän pääsyn yläpohjaan, eli tarkastamaan vesikaton alapuoliset rakenteet, aluskatteen ja eristeet, tarkastamme nekin silmämääräisesti vuotojen tai muiden ongelmien varalta.

Teemme katon pesut ja puhdistukset katemateriaalin vaatimalla tavalla (esimerkiksi tiilikatto tai peltikatto harjaamalla, huopakate pehmeällä harjalla tai puhaltimen avulla), sekä samalla rännien puhdistukset ja niiden kiinnitysten ja kaadon tarkistukset. Katsastamme katon saumaukset ja kiinnitykset sekä teemme läpivientien asennukset ja tiivistykset, samoin varmistamme kattoturvatuotteiden kiinnitykset ja toimivuuden. Suoritamme sammaleenpoistot katolle ja talvisin lumenpudotukset ja jäänsulatukset katolta ja ränneistä. Meiltä luonnistuu myös moni pieni täsmäkorjaus, kuten katon paikkaukset, kateruuvien vaihto, lisäkiinnitykset, pellitykset, rikkinäisten tiilten vaihto, ruosteenpoisto ja niin edelleen. Palveluihimme kuuluvat lisäksi erilaiset katon viimeistely- ja pintakäsittelytyöt, kuten maalaukset, pinnoitukset ja suoja-ainekäsittelyt.

Olipa kattosi minkä tahansa huoltotoimen, korjaustyön tai remontin tarpeessa, meillä Plus Kattopalvelulla on täsmälääkkeet tilanteeseen. Kun pyydät tarjouksen kattoremontista tai muusta kattotyöstä meiltä, voit olla varma siitä mitä saat: tinkimätöntä laatua edullisesti ja helposti. Hoidamme puolestasi kattoremontin kaikki vaiheet takuutyönä, ja jatkossa palvelemme sinua kattavasti katon huoltoasioissa. Laadukkaasti ja asiantuntevasti remontoitu katto täyttää jälleen tehtävänsä suojellen rakenteita kylmältä ja kosteudelta, rakennuksen energiatehokkuus parantuu, ja uusi, uljas katto on upea kruunu julkisivulle. Kun kattoremontti siis on sinulle ajankohtainen, tartu toimeen ja takaa katollesi priimakunto tilaamalla meidät paikalle. Kätevimmin se käy tästä – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt