Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti ei estä asumasta talossa tavalliseen tapaan

Kattoremontin ollessa ajankohtainen mielessä risteilee monenlaisia kysymyksiä, joista suinkaan vähäisimpiä eivät ole asumismukavuuteen ja remontinaikaisiin olosuhteisiin liittyvät. Miten järjestää asuminen kattoremontin aikana? Voiko kattoremontin aikana asua normaalisti talossa? Kauanko kattoremontti kestää ja kuinka paljon meteliä tai muuta haittaa siitä aiheutuu? Miten kattoremontti vaikuttaa talossa asumiseen?

Hyviä uutisia: kun kyse on pelkästä kattoremontista, ei remontti oikeastaan ikinä edellytä asumista muualla. Kun me Plus Kattopalvelulla suoritamme kattoremonttisi, varmistamme, ettei mikään remontin vaihe häiritse kohtuuttomasti normaalia elämistä. Lukuisat onnistuneesti maaliin suorittamamme projektit kertovat, että pystymme tarkkaan suunnitteluun ja aikataulutukseen sekä ennen kaikkea asiantuntevaan toteutukseen remontissa kuin remontissa. Pitkä kokemuksemme on hionut meistä huippuosaajia myös asiakaspalvelussa: jo kartoitusvaiheessa, kun remonttia suunnitellaan, kuuntelemme mielellämme toiveitasi urakan suhteen, ja suunnittelemme työt joustavasti sinun ja kattosi ehdoilla.

Edes sydäntalvi ei ole este kattoremontille, kun sen suorittaa Plus Kattopalvelu. Otamme työvaiheissa huomioon ajankohtaiset sääennusteet, jotta sadekeli ei pääse meitä yllättämään. Talossa asuminen kattoremontin aikana luonnistuu talvella siinä missä muulloinkin, sillä huolehdimme lämmön pysymisestä sisällä: vesikate itsessään ei juuri lämpöä eristä, ja mikäli vaihtotarve ulottuu yläpohjan eristeisiin, voidaan villojen vaihto tehdä osissa, jotta lämpöhukka jää mahdollisimman pieneksi ja asumismukavuus säilyy ennallaan.

Uskomme kokonaisvaltaiseen palveluun, eli aina kun tilaat meidät katollesi, niin senkertaisen huolto- tai korjaustoimenpiteen suuruudesta riippumatta tarkastamme myös kattosi yleisen kunnon. Esimerkiksi jos tilaat meiltä piipunpellityksen, saat kaupan päälle samalla kuntokartoituksen, ja näin pysyt vaivattomasti kärryillä katon tilanteesta. Ja mitä kattosi sitten kaipaakin, saat meiltä laadukkaasti ja avaimet käteen- periaatteella kaikki katon huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Koska olemme kattoalan ammattilaisia, kuuluvat tekemämme kattotyöt myös kotitalousvähennyksen piiriin yksityisasiakkaille tehtyinä. Lisäksi sivustomme tarjoaa mahdollisuuden hakea joustavampaa rahoitusta isommille projekteille. Katon hyvinvointi on äärimmäisen oleellista koko rakennuksen kunnossapysymisen kannalta. Tee siis katollesi palvelus ja tilaa sille paras mahdollinen remontti – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kattoremontista!

Kattoremontin aikana talossa asuminen

Kuinka paljon haittaa tai meteliä aiheutuu kattoremontista?

Aiheuttaako kattoremontti paljon haittaa tai hankaluutta? Plus Kattopalvelun kattoammattilaiset osaavat minimoida kattoremontin vaikutukset asumismukavuuteen, ja pyrimme tietysti olemaan remontin aikana mahdollisimman vähän haitaksi. Yksi palvelumme keskeisistä periaatteista onkin joustavuus: huomioimme toiveitasi remontin suhteen ja suunnittelemme kanssasi, miten ja milloin kattoremontti taloosi toteutetaan. Sovimme kanssasi tarpeen mukaan remontin yksityiskohdista, esimerkiksi tarkemmista toimitusajoista, mikäli piha-alueen tai parkkipaikan logistinen toimivuus edellyttää tällaisten asioiden läpikäyntiä. Yhdessä voidaan katsastaa remonttikohteen läheisyyteen myös sopiva sijainti siirtolavalle, joka yleensä on tarpeellinen remontin purkuvaiheessa, kun jätettä syntyy paljon.

Olemalla järjestelmällisiä varmistamme, että remontista aiheutuu mahdollisimman vähän hankaluutta talossa ja sen ympäristössä liikkujille. Säilytämme esimerkiksi korjauksessa tarvittavat materiaalit ja työvälineet ennalta sovituissa paikoissa, jotta niistä ei koidu häiriötä. Isommissa taloyhtiöissä kiinnitämme erityishuomiota asianmukaiseen tiedotukseen projektin jokaisessa vaiheessa, jotta kaikki sujuu turvallisesti. Aina kattoremonttia suorittaessamme pidämme huolta, ettei remontin yhteydessä pääse tapahtumaan omaisuus- tai varsinkaan henkilövahinkoja, vaikka talossa asutaankin tavalliseen tapaan remontin aikana. Sinun ei tarvitse myöskään aprikoida, muistuttaako pihamaa tehdystä remontista vielä pitkään urakan jälkeenkin – teemme kohteessa projektin valmistuttua perusteellisen loppusiivouksen, joka sisältää kaiken purku- ja remonttijätteen raivaamisen, lajittelun ja poiskuljetuksen sekä asianmukaisen hävityksen.

Entä aiheutuuko remontista meteliä? Katon purku-, korjaus- ja asennustöistä koituu tietysti jonkin verran normaalielämän volyymitason ylittävää ääntä, mutta varomme aiheuttamasta yhtään enempää meluhaittaa kuin on projektin kannalta tarpeellista. Metelin määrään ja tasoon vaikuttaa osaltaan myös kohteeseen valittu katemateriaali: esimerkiksi kattopellistä lähtee enemmän ääntä kuin palahuovasta. On hyvä huomioida, että pääasiallinen remontoinnin ajankohta sijoittuu yleensä virka-aikaan, kun talosta ollaan tavallisesti poissa työn tai muun syyn takia, ja äänekkäimmät työt pyritään hoitamaan aina silloin, mikäli mahdollista. Remontin aiheuttama väliaikainen meluhaitta tai muu pieni epämukavuus jää myös hyvin kevyeksi suhteutettuna urakasta katolle koituviin hyötyihin: pitempään käyttöikään, parempaan kuntoon ja pienempään huoltotarpeeseen. Lisäksi kannattaa muistaa, että kattoremontin kesto vaihtelee yleensä muutamasta päivästä muutamiin viikkoihin, joten pitkäaikaisesta haitasta ei ole kyse. Plus Kattopalvelu hoitaa homman taidolla ja tyylillä varmistaen, että millään kattoremontin vaiheella ei ole merkittävää vaikutusta asumismukavuuteen.

Luja ammattitaitomme ja pitkä kokemuksemme kattoremonteista mahdollistavat sinulle parhaan palvelukokemuksen

Kun haluat kattoremonttisi sujuvan korkealaatuisesti ja kivuttomasti, Plus Kattopalvelu on loistovalinta suorittamaan työn. Meillä on vuosien kokemus kaikenkokoisista peltikattojen, tiilikattojen ja huopakattojen remonteista, ja meille ovat tuttuja erilaiset kattomuodot ja rakennustyypit. Osaamme huomioida eri katemateriaalien kommervenkit ja vaatimukset sekä räätälöidä aina kohdekatolle sopivimman ratkaisun. Laaja-alaisen osaamisemme ansiosta pystymme suunnittelemaan kattoremontit vaihe vaiheelta alusta loppuun niin, että aikataulut pitävät ja asiakas on tyytyväinen. Kaikkeen kattoremontissa ei tietysti voi varautua ennalta: esimerkiksi yläpohjan kuntoa ei välttämättä pysty varmistamaan, ennen kuin katto on auki ja vesikaton alapuolisten rakenteiden kuntoa päästään tutkimaan. Mikäli remontin edessä paljastuu yllätyksiä katon rakenteista, ei hätää – haastavissakin tapauksissa otamme tilanteen haltuun ja laitamme katon kuntoon viimeistä piirtoa myöten.

Kattoremontti kannattaa, sillä uusi katto täyttää taas tehtävänsä rakenteiden suojana jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Katto ohjaa veden asianmukaisesti rakennuksesta poispäin varjellen rakenteet kosteudelta ja homeongelmilta. Kattoremontin yhteydessä myös rakennuksen energiatehokkuus parantuu usein huomattavasti, ja huolto- ja korjaustarve on remonttia seuraavina vuosina yleensä aiempaa pienempi. Lisäksi uusi, tuliterä katto sointuu kauniisti koko julkisivuun nostaen osaltaan talon arvoa. Kun siis kattoremontti on ajankohtainen, tilaa meidät katollesi, niin näet omin silmin, kuinka kattoremontista suoriudutaan ripeästi ja sujuvasti, laatua ja huolellisuutta unohtamatta. Plus Kattopalvelulta on lupa odottaa tällaista palvelua – tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt