Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton hinta on kohteelle sovellettu paketti huopakermistä henkilönostimiin

Huopakaton hinta koostuu kaikesta tarvittavasta aina aluslaudoituksista kattoturvatuotteisiin saakka. Huopakaton eli bitumikaton hinta vaihtelee työn määrän ja haastavuuden mukaan siinä missä kohdekatotkin: kyseessä voi olla priimakuntoinen tuliterä rakennus ensikattoaan vailla, tai iäkkäämpi, jo hyvin palvellut mutta korjaustarpeiltaan kokonaisvaltaisempi vaihtoehto. Huopakaton kokonaisneliöt voivat olla kaikkea leikkimökistä rivitaloyhtiöön. Lisäksi huopakaton hintaan vaikuttavat muun muassa katon profiili (jyrkkä vai loiva), materiaaliksi valittu huopatyyppi (palahuopa vai kattohuopa), rakennuksen korkeus, katon alapuolisten rakenteiden kunto sekä pikkutarkkaa työskentelyä vaativien yksityiskohtien, kuten läpivientien, kattotuotteiden ja jiirien määrä katolla.

Huopakaton hintaluokkaa voi alustavasti selvittää suuntaa-antavilla kattolaskureilla. Kuitenkin, koska materiaalien ja työn määrä sekä projektin koko vaihtelevat kohteen tarpeiden mukaan, ei ole olemassa yhtä tiettyä hintaa per neliö, jonka voisimme kiveen kirjoittaa kattoa tutkimatta. Tämän vuoksi huopakattoremontti aloitetaan meillä Plus Kattopalvelulla aina katon perusteellisella kuntotarkastuksella, joka on asiakkaalle ilmainen. Kun pyydä meiltä tarjouksen, kattoasiantuntijamme tulee paikan päälle katsastamaan kattosi tilanteen sekä kuuntelemaan sinulla olevat toiveet tulevan projektin suhteen.

Räätälöidyn palvelumme etu on, että et maksa epämääräisiä piilokuluja tai muita ylimääräisiä kustannuksia, vaan korjaustarve ja projektin hinta on mitoitettu juuri sinun kattosi kunnon mukaan. Mikäli esimerkiksi aluslaudoitus huopakatteen alla on hyvässä kunnossa, emme rupea sitä turhaan vaihtamaan. Vastaavasti jos havaitsemme katolla hälyttäviä korjaustarpeita, emme sivuuta niitä, vaan tuomme ne sinulle tiedoksi ja annamme töistä edullisen tarjouksen. Maksat siis vain siitä, mikä on sinun katollesi oleellista. Kun olemme kartoittaneet kattosi kunnon, laskemme sinulle laadukkaasta työstä kustannustehokkaan huopakaton hinnan, joka sisältää suunnittelut, materiaalit, työt ja viimeistelyt. Meillä teettämäsi huopakattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivustomme kautta on saatavilla myös joustavampaa rahoitusta tarpeen mukaan.

Toimivaan huopakattoon kannattaa panostaa, sillä se on talon suoja kosteutta, lunta, pakkasta, likaa ja sammalta vastaan. Laadukkaasti asennettu huopakatto hurmaa hiljaisuudellaan, keveydellään ja kestävyydellään, ja on omiaan varmistamaan rakennukselle pitkän ja terveen elinkaaren. Kun ammattilainen suorittaa huopakaton asennuksen, tehdään työt kerralla oikein, ja materiaalilla säilyy valmistajan myöntämä laatutakuu. Lisäksi annamme meillä teetetyille asennuksille luonnollisesti täyden työtakuun. Kun siis haussasi on kukkaroystävällinen huopakaton hinta, jonka kustannuksella ei kuitenkaan luisteta laadusta, käänny Plus Kattopalvelun puoleen. Varmista katon asennukselle sään- ja katseenkestävä lopputulos – kysy meiltä hinta huopakattotöistä!

Huopakaton hinta, mitä huopakatto maksaa?
Huopakaton aluskermi asennettuna. Seuraavaksi pintahuopa.

Huopakaton hinnalle saat vastineeksi laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun

Huopakaton hinta Plus Kattopalvelulla pitää sisällään kokonaisvaltaisen palvelun niin asennustöiden, materiaalien kuin mahdollisten lisävarustelujenkin suhteen. Kyseessä on todellinen avaimet käteen- toteutus: saat kaikki tarvittavat kattotyöt alusta loppuun ja suunnittelusta siivoukseen. Hintaan kuuluvat laadukkaat bitumilaatat ja -kermit, kaikki katon tiivisteet ja kiinnikkeet, aluslaudoituksen materiaalit sekä tarpeen mukaan mahdolliset eristevillat, aluskate, yläpohjan puurakenteet ja niin edelleen. Huopakaton hinnassa on huomioituna myös, mikäli projektissa tarvitaan rakennustelineitä, henkilönostimia tai muita työkoneita. Lisäksi hintaan kuuluu muun muassa ympäristön suojaus projektin ajaksi, purku- ja rakennusjätteen poiskuljetus ja asianmukainen hävitys, työmaan perusteellinen loppusiivous, katteen täydellinen lopputarkastus sekä tietysti taitava työvoima asentajista peltiseppiin.

Palvelemme kaikissa huopakattotöissä kokonaisvaltaisesti. Huopakattoremontin aluksi tekemämme kattotarkastuksen perusteella tiedämme, millainen on työn määrä kohteessa. Joissakin tapauksissa, kun vanha huopakatto on vielä suhteellisessa kunnossa sekä hyvin kiinni alustassaan, uusi kate voidaan asentaa suoraan vanhan päälle. Toisinaan taas vanha kate esimerkiksi kupruilee irti alustasta tai on pahoin reikiintynyt tai sammaloitunut, jolloin täytyy ruveta purkuhommiin. Myös huopakatteen alla olevan laudoituksen kunto ja mahdollinen uusimistarve tulee katsastaa. Projektin yhteydessä voi olla tarpeen suorittaa muitakin huopakaton hintaan vaikuttavia korjauksia: esimerkiksi oikaista kattorakenteita, parannella yläpohjan tuuletusta tai asentaa pieneläinesteet. On hyvin tavallista, että kattoremontin yhteydessä myös lisätään lämpöeristettä katolle, jotta nykyaikainen asumismukavuus saavutetaan entistä täydemmin.

Kokonaisvaltainen avaimet käteen- palvelumme varmistaa, että jokainen kattosi yksityiskohta hoidetaan kuntoon viimeistä piirtoa myöten. Toteutamme taidolla niin katon jiirit, tippapellit, läpiviennit, harja- ja päätylevyt kuin peltilistatkin. Asennamme puuttuvan piipunhatun, suojakäsittelemme huopakatteen ja teemme muut tarvittavat viimeistelytyöt katolla. Jos vesikourut tai kattoturvatuotteet kaipaavat uusimista, tai jos olet haaveillut kattoikkunan teettämisestä tai aurinkopaneelien asennuttamisesta, voimme laskea tällaisten parannusten toteuttamisen tarjoukseemme. Huopakaton asennuksen yhteydessä on edullisinta ja helpointa toteuttaa kaikki tarvittavat kattovarustelut, ettei niihin tarvitse myöhemmin ryhtyä omana erillisenä projektinaan. Huopakaton hinta on kannattava sijoitus, joka palkitsee talon omistajan kestävällä, tyylikkäällä ja toimintavarmalla katolla vuodesta toiseen.

Viisas pääsee vähemmällä – ajoissa teetetyt kattotyöt säästävät aikaa ja rahaa

Eniten vastinetta huopakaton hinnalle saadaan, kun katto pidetään tasaisen hyväkuntoisena ja toimintavarmana. Tässä tulevat avuksi huopakaton säännölliset huolto- ja korjaustoimet. Kun teetät huopakattotyöt ajoissa, säästyy vuosien varrella pitkä penni remonttikustannuksissa ja katon käyttöikää saadaan hilattua korkeammaksi. Jos taas huoltoa viivytellään tai laiminlyödään, pääsee katto helposti ränsistymään niin huonokuntoiseksi, että kunnostus vaatiikin aikanaan jo kokonaisvaltaisempia ja kalliimpia toimenpiteitä. Pienet täsmäpaikkaukset ovat aina helpompia ja huokeampia toteuttaa kuin laajat lahovauriokorjaukset.

Suurimpia uhkia huopakaton terveydelle ovat kosteus ja kasvusto. Hyvin ylläpidetty katto pystyy säännöllisten huoltojen avulla taistelemaan näitä vastaan, mutta mikäli kunnostustoimet laiminlyödään, huopakatolle elintärkeä vedenpitävyys vaarantuu. Myös aika tekee valitettavasti katolla tehtävänsä: mekaanisen rasituksen ja katon kulumisen myötä bitumi paljastuu sirotepinnan alta ja katteesta tulee herkempi vaurioitumaan ja jopa reikiintymään. Lisäksi huovan elastiset ominaisuudet voidaan menettää, jolloin kate alkaa halkeilla. Erityisen alttiita huopakatolla ovat saumakohdat, jotka alkavat aukeilemaan ja näin vedelle muodostuu reitti tunkeutua katon rakenteisiin. Vuotoriskejä ovat myös läpiviennit, jiirit sekä suoranaiset reiät katteessa. Jos vesi pääsee kastelemaan vesikaton alapuoliset rakenteet, vaarassa ovat sekä rakennuksen kunto että sisäilman laatu, ja ikävimmillään tilanne johtaa talonlaajuiseen homevaurioon.

Huopakaton huolto- ja korjaustarpeesta kertovat ylipäätään kaikki näkyvät poikkeamat katepinnassa: kulumat, kuprut, reiät tai repeämät, katepinnan haalistuminen merkittävässä määrin tai sammalkasvusto katolla. Aina katon todellista tilannetta ei kuitenkaan välttämättä näe päällepäin, ja siksi huopakatolle kannattaa teettää säännöllisesti katon kausihuolto ja kuntokartoitus. Otollisia ajankohtia tälle ovat esimerkiksi kevät ja syksy, jolloin katto pystytään valmistamaan aina seuraavaa vuodenaikaa varten. Plus Kattopalvelulta saat huopakaton kuntotarkastukset sekä kaikki tarvittavat perushuollot, muun muassa puhdistukset, sammaleenpoistot, lumenpudotukset ja uudelleenpinnoitukset. Suoritamme myös huopakaton vesivuotokorjaukset sekä laajemmat, esimerkiksi katon rakenteisiin liittyvät, toimenpiteet. Kutsu meidät paikalle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun kunnostustarve on ilmennyt. Näin huolto on kustannustehokasta ja toimivaa.

Tarvitsipa huopakattosi huoltoa, korjausta tai remonttia, ryhdy toimiin ajoissa. Plus Kattopalvelun laadukas ja joustava huopakattopalvelu takaa katollesi pitkän eliniän rakennuksen hyväkuntoisena suojelijana. Saat niin suunnittelun kuin toteutuksenkin kattosi mukaan muovattuina, ja tuloksena on hiljainen, kestävä ja tyylikäs katto, jolle annamme täyden laatutakuun. Tiedätkö, missä kunnossa kattosi on tällä hetkellä? Onko viitteitä kunnostustarpeesta tai onko katto ilmoittanut, että olisi aika ryhtyä suoranaisiin remonttitoimiin? Jätä katto meidän käsiimme, niin palautamme sen sinulle entistä ehompana. Teetä kattotyöt ajoissa ja ammattilaisen ottein – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme huopakattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt