Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Plus Kattopalvelulta markkinoiden kilpailukykyisin huopakaton hinta asennettuna

Markkinoilla on monta kattoalan toimijaa, joiden palveluun kuuluu huopakaton asennus. Eri toimijoiden tekemien huopakaton asennusten hinta vaihtelee jonkin verran. Sen sijaan eroja eri toimijoiden välillä on enemmän. Huopakatteen hinta asennettuna muodostuu monesta eri tekijästä. Kun asiakas tekee valintaa siitä, kuka huopakaton asentaa, on syytä kiinnittää hinnan lisäksi moniin muihin tekijöihin.

Hintaa tärkeämmiksi tekijöiksi nousevat asentajien kokemus ja näyttö osaamisesta ja käytettyjen rakennusmateriaalien laatu. Työntekijöiden työmoraalilla on iso merkitys siinä, miten taiten kotisi kruunu eli katto asennetaan. Merkittävää on myös toimijan kyky pysyä lupauksissaan, kuten kustannusarvioissa ja sovitussa aikataulussa. Jos kattoalan toimija pystyy kokonaisvaltaiseen palveluun, aina parempi. Mitä useampi toimija huopakaton asennuksen ja siihen liittyvien kattotöiden parissa operoi, sitä korkeammaksi kasvaa riski töiden venymisestä ja siitä, ettei niitä pystytä sovittamaan yhteen.

Näihin kaikkiin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota silloin, kun huopakaton asentajaa etsitään. Huolellinen harkinta ja vastuullinen valinta säästävät sinut tulevaisuudessa monelta murheelta ja vastoinkäymiseltä.

Suosittu ja luotettu asentaja Suomessa on Plus Kattopalvelu, eikä syyttä. Kun tarjouksia pyydetään, kannattaa eritellä se, millaisen huopakaton haluaa. Paras tapa selvittää huopakaton hinta, on pyytää Plus Kattopalvelun asentaja käymään katolla. Tällöin tarkastetaan vanhan katon kunto ja käydään kanssasi läpi toiveita uuden katon suhteen jonka perusteella tehdään kiinteähintainen tarjous uudesta huopakatosta.

On tavallista, että katon alapuolisia rakenteita joudutaan korjaamaan ennen uuden palahuopakaton asentamista. Uudisrakennuksissa tätä ei luonnollisesti tarvitse tehdä. Mutta myös uusissa taloissa asentajien useimmiten käytävä katsomassa, millaisiin rakenteisiin katto asennetaan.

Muistathan, että voit ilmoittaa henkilökohtaisessa verotuksessasi kaikki Plus Kattopalvelun tekemät katon asennus-, huolto- ja korjaustyöt kotitalousvähennykseen? Otathan tämän huomioon laatiessasi budjettia kattotöille. Kauttamme on mahdollista järjestää rahoitus kaikille tekemillemme huopakaton asennus-, kunnostus-, korjaus- ja huoltotöille. Rahoituksesta voit lukea lisää, ja hakea sitä kätevästi kotisivujemme kautta.

Huopakaton hinta asennettuna

Mitä uusi huopakatto maksaa, ja mitä palvelu sisältää?

Huopamateriaalin valinta talon katoksi on viisas päätös. Suomalaisessa rakennusperinteessä huopakattoja on asennettu jo pitkään. Toisen maailmansodan jälkeen huopakatot yleistyivät Suomen yleisimmiksi katemateriaaleiksi. Niiden eteen on tehty ansiokasta tuotekehitystyötä aina sen jälkeen. Ei ihme, että moni talonomistaja valitsee edelleen vesikatteeksi suomalaista kulttuuriperimää kunnioittaen huopamateriaalin.

Kun valinta huopamateriaalista vesikatolle on tehty, tulee seuraavaksi mieleen kysymys siitä, mitä uusi huopakatto maksaa. Plus Kattopalvelun asiantuntijat auttavat sinua mielellään arvioimaan, mitä uusi huopakatto maksaa asennettuna. Asennamme huopakatot koko valtakunnan alueella avaimet käteen -periaatteella. Pystymme tarkistamaan katon alapuolisten rakenteiden kunnon ja tekemään niihin tarvittavat korjaukset. Tarvittaessa vaihdamme yläpohjan villat ja lisäämme eristystä. Jos kosteus on syönyt rakenteita saat meiltä myös lahovaurioisten puuosien vaihdot ja muut tarpeelliset työt ensiluokkaisen ja pitkäikäisen katon varmistamiseksi.

Huopakatto voidaan asentaa joko palahuovasta tai huoparullasta. Kun ensin keskustelet eksperttiemme kanssa, sinun on helppo tämän jälkeen tehdä valinta siitä, millainen huopamateriaali sopii sinun talosi katolle parhaiten.

Uuden huopakaton hinta muodostuu aina talokohtaisesti. Siihen vaikuttaa esimerkiksi se, täytyykö vanha vesikatto purkaa uuden huopakaton tieltä. Joskus on järkevää jättää vanha huopakate uuden alle. Silloin uusi palahuopakatto voidaan asentaa suoraan vanhan katteen päälle, jolloin sinä säästyt vanhan katon purkamisesta aiheutuvista kustannuksista. Sinun ei tarvitse erikseen miettiä, mitä mahdollisesti syntyvän purkujätteen pois kuljetus tulisi maksamaan. Me hoidamme purkujätteen pois kuljetuksen ja otamme sen huomioon kaikissa kattotöitä koskevissa tarjouksissamme.

Palahuopakatto vanhaan tai uuteen rakennukseen, kesämökkiin tai huvilaan

Jos kyseessä on uudisrakennus, uuden huopakaton hinta asennettuna on toisenlainen kuin silloin, kun huopakatto asennetaan vanhaan, kunnostettavaan kohteeseen. Luonnollisesti katon pinta-ala vaikuttaa hintaan. Jos katolla on paljon läpivientejä, kuten kattoikkunoita ja kattoluukkuja, tarvitaan paljon huopakaton tiivistystä ja palojen leikkaamista erityisiin muotoihin. Tällaiseen räätälintyöhön kuluu hieman enemmän aikaa kuin silloin, jos katon ainut läpivienti on muutama ilmastointihormi. Kattoprofiilikin vaikuttaa; kattoikkunoin koristellun mansardikaton vesikatteen asennus on työläämpää kuin palahuovan asentaminen simppelille tasakatolle. Jos kattoon tarvitsee tehdä korjauksia huopakaton asentamisen yhteydessä, ne myös osaltaan muuttavat asennustyön hintaa.

Näin ollen, huopakaton hinta on aina talokohtainen. Sen määrittäminen edellyttää, että vanhan katteen kunto tarkastetaan ja uuden katteen kattotuotteista ja muista toiveista keskustellaan. Selkein tapa selvittää tarkka hinta sinun talosi huopakaton asennukselle on se, että soitat meille ja pyydät asentajia käymään katollasi. Katolla käynnin jälkeen laaditaan tarkka ja vastuulliseen osaamiseen perustuva toimenpidesuunnitelma. Toimenpidesuunnitelman pohjalta lasketaan tarjous.

Kerromme sinulle läpinäkyvästi kaikista kattoremontin kustannuksista, ja selvitämme, mistä eri kulut muodostuvat. Pysymme antamassamme kustannusarviossa. Meihin on turvallista luottaa. Soita meille nyt ja kysy rohkeasti lisää.

Reikiintynyt huopakatto täytyy korjata – muuten on asumisturvallisuus uhattuna

Haluaisitko elää perheinesi tai itseksesi terveessä, kodikkaassa ja lämminhenkisessä talossa? Toisinaan ajan hammas puree kattoon reikiä, joita säiden vaihtelu vain kasvattaa. Vesikatteeseen tullut reikä on aina riski rakennuksen asumiskelpoisuudelle. Reikä vesikatteessa päästää katolle kertyvän kosteuden lävitseen. Kun kosteutta pääsee imeytymään katon alapuolisiin rakenteisiin, alkavat rakenteet kosteuden vaikutuksesta muuttaa muotoaan. Esimerkiksi puu turpoaa ja hapertuu. Kosteat rakenteet ovat oivia kasvualustoja homeille ja muille sisäilmaa pilaaville kasvustoille. Jos haluat välttyä näiltä vähitellen kasvavilta ongelmilta, teetä katon kuntotarkastus nyt ja korjauta kaikki havaitut reiät vesikatteessa Plus Kattopalvelun osaavilla asentajilla. Pyydä heitä huolehtimaan siitä, että katto suojaa kotiasi vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Katon paikkaus on halvin ja viisain kotivakuutus, jonka voit tässä kohtaa ottaa.

Plus Kattopalvelulta onnistuvat kaikkien huopakattojen korjaukset, uusimiset ja huollot

Jos huopakatto on päässyt huonoon kuntoon, Plus Kattopalvelu pystyy toteuttamaan katon korjaustyöt alusta loppuun saakka. Teemme purkutyöt ja kuljetamme pois purkujätteet.

Katon uusiminen toteutetaan aina asiakaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Tyytyväiset asiakkaamme ovat kiittäneet meitä siitä, että pystymme ylittämään odotukset. Kattoremontti ja katon korjaustyöt eivät voisi olla sinulle helpompaa, turvallisempaa ja kannattavampaa. Kun tilaat huopakaton asennuksen ja sen yhteydessä tarvittavat kattotyöt meiltä, pääset nauttimaan elegantista ja tyylikkäästä talostasi nopeammin kuin arvaatkaan.

Onko talossasi, liikekiinteistössäsi tai maatilarakennuksessasi vanha huopakatto? Plus Kattopalvelun kokeneet ja osaavat asiantuntijat tulevat mielellään tarkastamaan katon yleisilmeen. Kerromme sinulle kaikista tekemistämme havainnoista, jotka liittyvät katon korjaus- ja huoltotarpeisiin. Laskemme sinulle eritellyn tarjouksen korjausten tekemisestä. Saat meiltä kaikki huopakaton huolto- ja kunnostustyöt reilulla hinta-laatu-suhteella.

Monipuolinen ja vuosien varrella asiantuntijuudeksi kiteytynyt osaamisemme mahdollistavat sen, että pystymme palvelemaan kokonaisvaltaisesti kaikissa kattoalan töissä. Pystymme tarvittaessa uusimaan huopakaton aluskatteen, palauttamaan katon suojan pinnoittamalla sekä tiivistämään saumat. Ne voivat joissain tapauksessa olla riittäviä huoltotöitä, joiden avulla huopakaton elinikä jatkuu useilla vuosilla.

Kun Plus Kattopalvelun asiantuntevat asentajat liikkuvat katolla, kannattaa heiltä pyytää saman tien myös vesikourujen puhdistus tai vaikka savupiipun kunnon tarkastus. Uusimme tarvittaessa kattoturvatuotteet edullisesti ja luotettavasti. Huopakaton aluslaudoituksen korjaus ja uusiminen on viisasta liittää muiden katon huoltotöiden yhteyteen. Mitä useamman toimenpiteen hoidamme yhdellä kertaa, sitä edullisemmaksi ja kannattavammaksi se sinulle tulee. Kysy siis rohkeasti lisää, kerromme kaikista vaihtoehdoista, joista pääset valitsemaan mielesi mukaiset toimenpiteet.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt