Kattoremontin hinta per neliö kootaan sinun toiveidesi mukaan

Jonain päivänä – ehkä töistä kotiin tullessasi – huomiosi keskittyykin yhtäkkiä kenties puuttuvaan kattopeltiin tai murtuneeseen kattotiileen katollasi. Tämän pienen kauneusvirheen, jota et saa mielestäni. Tai ehkä huopakaton reuna on päässyt repsottamaan vuosien saatossa ja tämä pääsee vaikuttamaan kotisi ulkoiseen yleisilmeeseen. Kenties tilanne onkin edennyt jo niin pitkälle, että sadevesi on päässyt valumaan rakenteisiin tai eristevilloihin, vaikket ole sitä vielä huomannutkaan. Toivottavasti et ole kuitenkaan vielä joutunut kompensoimaan vuotokohtia ripottelemalla astioita ympäri taloasi tai kiipeämällä itse katollesi niksinikkarin tavoin paikkailemaan puuttuvia palasia Youtuben korjausohjeisiin tukeutuen. Mikäli tilanne on kuitenkin päässyt jo niin pitkälle, saatat olla ehkä hieman huolestunut kotisi kunnosta ja tilanteen riistäytymisestä käsistäsi. Olet kenties alkanut pohtimaan, josko käsillä olisi kattoremontin aika ja paljonko sellainen maksaisi.

Kattoremonttia suunnitellessa hinta on iso osatekijä ja monille kynnyskysymys koko projektin toteutukselle, mikä on täysin ymmärrettävää; katon korjaamiseen, kunnostamiseen ja remontointiin saa halutessaan upotettua paljonkin säästöjään, eikä moni pääse välttymään yllätyskustannuksiltakaan. Mikäli kaikkia kuluja ei ole muistettu laskea mukaan kokonaishintaan budjetit pääsevät paukkumaan ja pahimmissa kauhuskenaarioissa työt jäävät viimeistelemättä kahisevan loppuessa kesken. Ja se on tietysti viimeisin, mitä jokainen kotinsa yläpitämiseen investoiva toivoo. Siksi ennen töiden aloittamista on tärkeää kartoittaa niin vaurioiden laajuus, toiveet tarvittavista muutoksista katolla kuin mahdollisista lisätöistäkin, jotta koko projektille saadaan yksi kokonaishinta, johon asiakas voi olla tyytyväinen. Ja ennen kaikkea; katto, joka on laadultaan tämän hintansa arvoinen.

Meillä Plus Kattopalveluilla kattotöiden hinta kootaan ja lasketaan sinun tarpeittesi sekä toiveittesi mukaisesti, sinun kattosi parasta ajatellen. Kattoremontin hinta per neliö koostuu monesta tekijästä, jotka riippuvat katon ominaisuuksista, kuten koosta, käytettävistä materiaaleista, tarvittavien korjausten laajuudesta, vahingoittuneiden alueiden kattavuudesta sekä muista katolla samaan aikaan tehtävistä töistä. Yhtä tiettyä, fiksattua hintaa ei siis ole olemassa, vaan jokaisen asiakkaan kohdalla kattoremontin hinta per m2 lasketaan yksilöllisesti – kattokohtaisesti. Meillä asiakas ei joudu myöskään maksamaan erikseen itse katosta ja tehdystä työstä, sillä me sisällytämme kaikki kulut yhteen – aina katon korjauksesta, eristeiden vaihtamiseen, aluslaudoitusten uusimiseen sekä uusii katto pelteihin, -tiiliin ja -huopiin. Meillä maksat kokonaisuudesta, etkä yllätyksistä. Maksamista olemme kuitenkin pyrkineet helpottamaan tarjoamalla rahoitusmahdollisuutta asiakkaillemme. Tämän lisäksi jokaisesta Plus Kattopalvelun tuottamasta työstä voi myös hakea kotitalousvähennystä.

Mikäli siis haluat saada tarkemman ajatuksen siitä, mitä kattoremontin hinta per neliö tulisi olemaan juuri sinun kattosi kohdalla, ota reippaasti meihin yhteyttä. Me keskustelemme mielellämme juuri sinun ja kattosi toiveista sekä tarpeista. Ja saadaksemme luotua parhaan kokonaiskuvan siitä, millaisia töitä tulemme tekemään, ja millaisella katolla työskentelemään, ennen kuin aloitamme mitään projektia, kannattaa meidät kutsua ilmaiselle tarkastuskäynnille katollesi. Tällä käynnillä siis tarkastamme katon yleiskunnon ja pyrimme selvittämään, millä laajuudella muutoksia todella tulee tehdä katon mahdollisimman pitkän eliniän varmistamiseksi. Ja oli kyse sitten pienestä tai isommasta työstä, jonka toivot meidän katollasi suorittavan, aina katollesi kiivetessämme me myös tarkastamme koko katon yleisilmeen emmekä jätä taaksemme mitään, minkä koemme kaipaavan huomiotamme.

Katon korjauksen hinta on kattokohtainen

Mitä kattoremontin hinta sisältää?

Jos kiinnostuksesi kattosi remontointia kohtaan on tässä vaiheessa saanut lisäpotkua, sinussa on ehkä herännyt ajatus siitä, mitä kattoremontin hinta todellisuudessa sisältää. Mitä kaikkea saat siis rahojesi vastineeksi? Meillä Plus Kattopalveluilla yksi kokonaishinta, jonka kattoremonttisi hinnaksi tarjoamme, sisältää kaikki ne osatekijät, joita voit vain kuvitella kuuluvaksi kattoremonttiin. Eli siis aivan kaiken alusta loppuun ja siltä väliltä, sekä vähän sitä ennen ja jälkeenkin. Me säästämme sinut kasaksi kerääntyviltä lisälaskuilta ja yllätyskuluilta, sillä meillä saat budjettiisi sopivan kokonaishinnan, johon sisältyvät kaikki ne kulut, jotka katon remontoimisesta aiheutuvat.

Meillä Plus Kattopalveluilla kattoremontin hinta sisältää itse tehdyn työn ja käytettävien materiaalien lisäksi ammattimaiset työmiehet sekä kaikki ne työssä tarvittavat välineet. Oli kyse sitten mahdollisten henkilönostinten, työskentelytelineiden tai rakennustarvikkeiden käytöstä. Tämän lisäksi meidän hintaamme kuuluvat kaikki ne uudet kattohuovat, kattopellit tai kattotiilet, joita kattosi uusimiseen käytämme sekä tietysti kaikki muut kattovarusteet, joita toivot meidän katollesi lisäävän, ehkä sen ilmeen tai käytännöllisyyden kohentamiseksi. Näin säästyt turhilta reissuilta rautakauppaan.

Meidän työskennellessämme sää ei myöskään pääse muodostumaan ongelmaksi, eikä ainakaan sinun ongelmaksesi. Sinä et joudu peittelemään projektejamme pressuilla Suomelle tyypillisten heinäkuun raekuurojen iskiessä, sillä meidän kokonaishintaamme kuuluu myös katon sääsuojaus huonomman ilman varalta. Me hoidamme puolestasi myös loppusiivouksen ilman lisäkustannuksia, jotta sinä et joudu keräämään jälkiämme projektin valmistuttua tai huku rakennuspölyyn. Haluamme nimittäin tarjota sinulle mahdollisuuden nauttia täysin valmiista lopputuloksesta joutumatta kuluttamaan omaa imuriasi.

Plus kattopalveluilla kattoremontin hinta saattaa sisältää myös esimerkiksi aluskatteiden tai aluslaudoituksen uusimisen tai korjauksen, mikäli vauriot ovat päässeet leviämään ja sellaiselle olisi tarvetta. Nämä tarpeet saadaan kuitenkin selville parhaiten veloituksettomalla tarkastuskäynnillämme, jossa kartoitamme kattosi kokonaiskunnon sekä yksilölliset tarpeet ja sovimme sinun kanssasi tehtävistä muutoksista.

Peltikaton hinta per neliö on kattokohtainen

Peltikaton hinta per neliö saattaa yllättää. Materiaalina peltikatto on nimittäin suhteellisen edullinen ja kestävä sekä taitavan tekijän käsissä helppo asentaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jokaisen tee-se-itse -miehen pitäisi netin ihmemaailman tarjoamien asennusohjeiden perusteilla lähteä toteuttamaan omaa kattoremonttiaan, sillä usein jälki saattaa olla päinvastaista kuin mihin alkuun pyrittiin. Meidän tarjoamallamme, juuri sinun kattosi tarpeet huomioiden lasketulla neliöhinnalla saat kuitenkin paikalle ammattilaiset, jotka ovat tottuneet työskentelemään peltikattojen parissa. Lisäksi meillä Plus Kattopalveluilla kaikki peltikaton asentamiseen, korjaamiseen ja huoltamiseen liittyvät kustannukset lasketaan yhdeksi kokonaisuudeksi, etkä joudu maksamaan erikseen jokaisesta kattopellistä, vaan ne kaikki kulut sisällytetään neliöhintaan.

Kuten jokaisen tarjoamamme kattotyön kohdalla, myös peltikaton hinta per neliö lasketaan yksilöllisesti juuri sinun kattosi mittasuhteet sekä tarpeet huomioon ottaen. Lopullinen hinta muodostuu monestakin osatekijästä; itse katon uusimisen syyn lisäksi muun muassa katon koosta, mallista sekä talon kerrosten määrästä sekä esim. vuodon laajuudesta ja muista, samalla tehtävistä muutostöistä. Parhaiten peltikaton neliöhinnan saat kuitenkin selville ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä meidät veloituksettomalle tarkastuskäynnille katollesi.

Huopakaton hinta per neliö takaa paljon vastinetta rahoillesi

Huopakatto on kattomateriaalina klassinen, monikäyttöinen ja lisäksi vielä suhteellisen edullinen, minkä tähden huopakaton hinta per neliö on usein myös hyvin kukkaroystävällinen eikä remontin kokonaishintakaan aja sinua henkilökohtaiseen vararikkoon. Ja meidän Plus Kattopalveluiden tarjoamallamme, yksilöllisesti lasketulla, juuri sinun tarpeisiisi sovitellulla hinnalla saat paljon vastinetta rahoillesi, sillä meillä et maksa erikseen työstä, rakennustarvikkeista ja kattomateriaalista, vaan saat koko paketille yhden hinnan. Näin vältyt yllätyskuluilta ja tiedät, ettei budjetti pääse räjähtämään käsiin, sekä voit huoletta luottaa kattosi ammattitaitoisten tekijöidemme osaaviin käsiin.

Kuten jokaisen tarjoamamme kattotyön kohdalla, myös huopakaton hinta per neliö lasketaan yksilöllisesti juuri sinun kattosi mittasuhteet sekä tarpeet huomioon ottaen. Lopullinen hinta muodostuu monestakin osatekijästä; itse katon uusimisen syyn lisäksi muun muassa katon koosta, mallista sekä talon kerrosten määrästä sekä esim. vuodon laajuudesta ja muista, samalla tehtävistä muutostöistä. Parhaiten huopakaton neliöhinnan saat kuitenkin selville ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä meidät veloituksettomalle tarkastuskäynnille katollesi.

Tiilikaton hinta per neliö muodostuu monesta tekijästä

Tiilikatto on kattona kestävä, näyttävä ja hiljainen. Se sopii Suomen sääolosuhteisiin ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen. Tiilikaton hinta per neliö on myös hyvinkin lompakkoystävällinen ja meillä Plus Kattopalveluilla sisältää kaikki katon itsensä asentamiseen tarvittavat osa-alueet aina tarvikkeista, materiaaleista ja työkoneista itse työvaiheiden suorittamiseen alusta loppuun. Neliöhinta lasketaan yksilöllisesti, juuri sinun kattosi tarpeet sekä mittasuhteet huomioon ottaen ja siihen sisältyvät vielä lisäksi ammattimaiset työntekijät, joiden käsiin voit huoletta luottaa kattoremonttisi. Näin ollen et joudu itse kiipeämään katollesi tai reissaamaan rautakaupoissa. Jätä hinta meidän laskettavaksemme ja kattosi meidän huoleksemme, nojaa taaksepäin, renoudu sekä nauti lopputuloksesta.

Kuten jokaisen tarjoamamme kattotyön kohdalla, myös tiilikaton hinta per neliö lasketaan yksilöllisesti juuri sinun kattosi mittasuhteet sekä tarpeet huomioon ottaen. Lopullinen hinta muodostuu monestakin osatekijästä; itse katon uusimisen syyn lisäksi muun muassa katon koosta, mallista sekä talon kerrosten määrästä sekä esim. vuodon laajuudesta ja muista, samalla tehtävistä muutostöistä. Parhaiten tiilikaton neliöhinnan saat kuitenkin selville ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä meidät veloituksettomalle tarkastuskäynnille katollesi.