Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Askola

Kattopalveluihimme Askolassa sisältyvät kaikki kattotyöt. Peltikattoremontti, tiilikattoremontti tai huopakattoremontti kuuluvat kaikki palveluvalikoimaamme. Teemme kattovauriokorjaukset ja kattovuotokorjaukset Askolassa nopeasti, ennen kun vahingot pääsevät laajenemaan. Hyvin hoidettu ja huollettu katto on huoleton ja on pitkäikäinen. Plus Kattopalvelu tekee Askolassa myös kaikki kattohuollot.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Askolassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Askolassa!

Milloin kattoremontti tulee ajankohtaiseksi?

Kun katto tulee elinkaarensa päähän, on edessä koko katon uusimisen sisältävä kattoremontti. Katon käyttöikä riippuu monesta seikasta. Itse katemateriaali ja katemateriaalin laadukkuus ovat tärkeitä tekijöitä. Peltikatoilla kattopeltien pinnoituksissa on eroja mm. pinnoitteen paksuudessa.  Galvanoidusta teräspellistä tehty peltikatto on yleensä pitkäikäisempi kuin pinnoitetusta tavallisesta pellistä tehty peltikatto. Savitiilikattoja pidetään taas pitkäikäisempinä, kuin betonikattotiilistä valmistettuja tiilikattoja. Myös kattohuopalaaduissa on eroja. Kullekin katolle tulee valita oikea bitumikermilaatu. Valintaan vaikuttaa esimerkiksi katon kaltevuus. Katemateriaalin lisäksi katon käyttöikään vaikuttaa erittäin paljon katon huoltohistoria. Säännöllisesti ja oikeaan aikaan huollettu katto voi olla jopa vuosikymmeniä pitkäikäisempi, kuin huoltamaton katto. Myös paikallisilla olosuhteilla on merkitystä katon käyttöikään. Metsäisellä tontilla katolle kertyy helposti paksu kerros lehtiä ja neulasia. Jos kattoa ei harjata tai pestä säännöllisesti, estää biomassakerros veden valumisen pois katolta. Lehti- ja neulaskerros sitoo kosteuden katolle ja voi näin lyhentää katon elinkaarta.

Peltikattoremontti Askola

Peltikatto on suosituin kattotyyppi Suomessa. Peltikatot ovat joko nykyaikaisia profiilipeltikattoja tai perinteisempiä saumakattoja. Asennamme Askolassa kaiken tyyppisiä peltikattoja.

Peltikattoremontti, jossa peltikatto asennetaan vanhan katteen päälle

Kattopelti on kevyttä, joten vanhan huopakatonkin kattorakenteet kestävät peltikaton painon. Jos vanhan katteen aluslaudoitus on hyvässä kunnossa, voidaan peltikattoremontti tehdä niin, että vanha huopakatto jätetään paikalleen. Näin toimittaessa vanhan huopakaton päälle rakennetaan korotus tuuletusrimojen avulla, asennetaan uusi aluskate ja kattoruoteet. Uusi peltikatto kiinnitetään uusiin kattoruoteisiin. Uuden peltikaton alle jäävä huopakatto toimii, näin remontoidussa katossa, ylimääräisenä vedeneristysrakenteena.

Profiilipeltikaton monet muodot

Profiilipeltikatto tehdään muotoilluista kattopelleistä. Muotoja kattopelleistä löytyy useita. Tiilikattoa jäljittelevä, tiilikuvioinen profiilipeltikatto, on nykyisin suosittu kattomuoto. Poimukatot ovat profiilipeltikattoja, joiden kattopelleissä kulkee koko kattopellin pituisia erilaisia uria ja poimuja. Esimerkiksi aaltopeltikatto on poimukatto, jossa poimut ja urat on pyöristetty. Yleensä poimukatot ovat lukkopontillisia. Lukkoponttien avulla kattopellit on helppo ja nopea liittää toisiinsa. Pystysaumakatossa lukkopontit on käännetty ylöspäin kattopinnasta. Pystysaumakatto tai lukkosaumakatto muistuttaa ulkonäöltään hieman konesaumattua rivipeltikattoa.

Konesaumakatto

Konesaumakatolla tai saumakatolla peltirivit liitetään toisiinsa perinteisin menetelmin kaksinkertaisella saumalla. Tuplasauma tehdään, kattopeltejä taivuttamalla, saumauskoneella tai erikoistyökaluilla käsityönä. Kaksinkertainen sauma on täysin vesitiivis. Konesaumakattoon ei myöskään tehdä reikiä asennuksen yhteydessä. Konesaumakaton kiinnikkeet jäävät piiloon peltikaton saumoihin. Saumakaton erityinen tiiviys perustuu myös siihen, että kaikki katon läpiviennit ja piipunpellitykset tehdään samalla saumaustekniikalla, jolloin ne muodostavat kiinteän kokonaisuuden muun katon kanssa. Konesaumakatot voidaan valmistaa pinnoitetusta teräspellistä tai pitkäikäisemmästä kuumasinkitystä teräspellistä. Sinkityn eli galvanoidun teräspeltikaton pitkäikäisyys perustuu sen erinomaiseen korroosion kestoon. Galvanoidusta teräspellistä tehty konesaumakatto voidaan maalata vasta 2-3 vuoden kuluttua asennuksesta, kun katto on hapettunut riittävästi. Arvorakennuksiin konesaumakattoja tehdään myös kuparista ja alumiinista.

Tiilikattoremontti Askola

Tiilikaton ominaisuuksia ovat mm. hiljaisuus ja hengittävyys. Tiilikatot ovat myös peltikattoja hiljaisempia. Tiilikatto on yksi pitkäikäisimmistä kattotyypeistä. Hyvin hoidetun tiilikaton käyttöikä voi nousta reilusti yli viidenkymmenen vuoden. Monet valitsevat tiilikaton myös ulkonäkösyistä. Onhan tiilikatto klassisen kaunis katemateriaali. Tiilikattojen asennuksessa käytetään joko savikattotiiliä tai betonikattotiiliä.

Tiilikatto – Betonitiilistä vai savitiilistä?

Muodoiltaan savikattotiili ja betonikattotiili ovat samankaltaisia. Molempia tiililaatuja saa lukkoreunoilla tai ilman. Tiilien profiilimuotojakin on molemmissa kattotiililaaduissa useita. Kattotiilet voivat olla esimerkiksi sileitä, tasapohjaisia, yksikouruisia ja kaksikouruisia. Savikattotiilien ja betonikattotiilien ominaisuuksista löytyy myös eroja. Savikattotiilet valmistetaan luonnonsavesta. Savitiili poltetaan yli tuhannen asteen lämpötilassa. Savikattotiilet ovatkin oikeastaan terrakottakeramiikkaa. Terrakotanpunainen on savitiilen perusväri, joka muodostuu saven polttoprosessissa. Muitakin värisävyjä savikattotiiliin saadaan. Kun savitiiliaihioon ruiskutetaan mineraalioksideja ennen savitiilen polttamista, aikaansaadaan eri värisävyjä. Myös hapen määrää säätelemällä voidaan vaikuttaa savikattotiilen värisävyyn. Savitiilikatot eivät haalistu, vaan savikattotiilien väri vain voimistuu ikääntyessään. Siinä savitiilikatot poikkeavat betonikattotiilistä valmistetuista katoista. Betonikattotiilistä saadaan läpivärjättyjä lisäämällä betonimassaan väripigmenttejä, kuten rautaoksidia. Betonitiilikattojen värit kuitenkin haalistuvat vuosien kuluessa auringon valon vaikutuksesta. Betonikattotiilet pinnoitetaan yleensä jo tehtaalla, jolloin niiden väri säilyy pidempään. Tosin pinnoittamattomiakin kattotiiliä käytetään silloin, kun halutaan patinoidun näköinen tiilikatto.

Kattotiilet rapautuvat ikääntyessään

Koska kattotiilet ovat huokoisia, pääsee niiden huokosiin ajan saatossa vettä. Vuosikymmeniä vanhat kattotiilet alkavat lopulta rapautumaan, veden vuorotellen jäätyessä ja sulaessa tiilen rakenteissa. Vanha ja hauras kattotiili rikkoutuukin helposti mekaanisen rasituksen tai pakkasen johdosta. Jos talven jälkeen katolla tavataan paljon rikkoutuneita kattotiiliä, alkaa olla tiilikattoremontin aika. Tiilikaton kattoremontissa ei kannata viivytellä liian kauan, koska rikkoutuvat kattotiilet muodostavat vesivuotoriskin katolle.

Huopakattoremontti Askola

Huopakaton etuihin kuuluvat sen hiljaisuus ja joustavuus. Huopakatto joustaa kattorakenteiden mukana lämpötilojen vaihdellessa. Huopakattoa voidaan käyttää monenlaisissa rakennuksissa pikkumökeistä teollisuushalleihin. Huopakattoja voidaan käyttää tasakattoisissa rakennuksissa ja monimuotoisilla katoilla. Huopakatto voi olla joko kattolaatoista tehty palahuopakatto tai rullatavarana toimitettavasta huopakermistä tehty tiivissaumakatto.

Huopakaton aluskermi

Huopakatoille asennetaan aina aluskatteeksi vesitiivis aluskermi. Aluskermi voi olla esimerkiksi kumibitumilla kyllästettyä lasikuituhuopaa. Aluksi huopakattoremontissa kuitenkin poistetaan vanha kate. Katon aluslaudoitus tarkastetaan ja aluslaudoituksen huonot osat puretaan ja rakennetaan uudestaan. Vasta kun aluslaudoitus on kunnostettu, aloitetaan alushuovan asennus. Jos katolla on sisätaitteita, aloitetaan alushuovan asennus niistä. Alushuopa kiinnitetään sisätaitteen suuntaisesti taitteen pohjalle. Sitten asennetaan aluskermit koko katon alalle. Alushuovat kiinnitetään huopanauloilla aluslaudoitukseen. Huopakermien saumoissa ja läpivientitiivisteissä käytetään kiinnitykseen myös kumibitumiliimaa. Savupiipun läpiviennin tiiviys toteutetaan aluskermin ylösnostoilla. Viimeiseksi alushuovat asennetaan katon harjalle ja ulkotaitteisiin.

Palahuopakatto eli bitumipaanukatto

Palahuopakatto muodostuu katolle ladotuista kattolaatoista. Kattolaatat voivat olla esimerkiksi kuusikulmion tai suorakulmion muotoisia tai aaltomaisia. Bitumikattolaatoista muodostuu säännöllinen paanukattomainen kattopinta. Palahuopakatto pääsee parhaiten oikeuksiinsa jyrkillä katoilla. Huopakattolaatoissa on itsekiinnittyvä liimareuna, jonka ansiosta kattolaattojen latominen katon lappeille on helppoa. Palahuopakaton kattolaatat kiinnitetään kuitenkin vielä huopanauloilla ja kumibitumiliimalla alustaansa.

Tiivissaumakatto – Yksikerroskate ja kaksikerroskate

Kun huopakattoremontissa asennetaan tiivissaumakate, valitaan ensin kullekkin kattoremonttikohteelle sopiva huopakermilaatu. Kattohuovan valintaan vaikuttaa mm. katon kaltevuus. Eri bitumikermilaaduilla on erilaiset kiinnitystavat. Valikoimista löytyy itsekiinnittyviä, kumibitumiliimalla liimattavia kylmäasennettavia kattohuopalaatuja. Krittisimmissä kohteissa käytetään bitumiliimalla kuumaliimattavia tai hitsattavia huopakermilaatuja. Kattohuopien asentaminen hitsaamalla tai kuumaliimaamalla tehdään tulityönä kaasuliekkiä käyttäen. Tiivissaumakate voidaan asentaa yksikerroskatteena tai kaksikerroskatteena. Yksikerroskatetta suositellaan vain jyrkille katoille, joihin vesi ei voi jäädä makaamaan. Kaksikerroskatteessa katolle kiinnitetään kaksi bitumikermikerrosta. Ylempi kattohuopa asennetaan alemman päälle niin, että kattohuopien saumat eivät osu samaan kohtaan. Näin rakenteesta tulee varmasti tiivis.

Kattokorjaukset Askolassa

Kun katto vaurioituu, ei kattokorjaajan kutsumisessa kannata viivytellä. Vesivuoto katolla voi nimittäin aiheuttaa pitkään jatkuessaan suuriakin kosteusvaurioita vesikaton alapuolella oleviin kattorakenteisiin. Kattovaurioita voi syntyä esimerkiksi, kun tuuli pudottaa oksia katolle. Myrskyvaurioita aiheutuu myös puiden kaatuessa kattoja vasten. Jos peltikaton kateruuvit ovat löystyneet tai huopakaton saumat irvistelevät voi kova myrsky jopa irrottaa kattopeltejä ja kattohuopia katoilta. Myös runsasluminen talvi voi aiheuttaa kattovaurioita, jos lumepudotuksista ei huolehdita ajoissa. Joskus lumimassat irrottavat myös kattoturvatuotteita pudotessaan katolta. Silloin myös vesikate kärsii yleensä pahoja vaurioita. Vettä vuotava kattovaurio voi syntyä myös salakavalasti pikkuhiljaa. Näin voi käydä esimerkiksi kattoläpivientien tiivisteiden tai kateruuvien tiivisteiden hapertuessa ajan myötä. Jos tällaisia pieniä kattovaurioita ei huomata, voi vesivuoto katolla jatkua jopa vuosia. Silloin kosteus on todennäköisesti aiheuttanut jo mittavia vahinkoja vesikaton alla. Kattotarkastuksissa tulisikin aina tarkastaa ja huoltaa kateruuvien ja läpivientien tiivistykset.

Rikkinäisten kattotiilien vaihto Askolassa

Tiilikatoilla tyypillisin kattovaurio on rikkoutunut kattotiili. Kattotiiliä rikkoutuu varsinkin vanhoilla tiilikatoilla, joissa kattotiilet ovat jo alkaneet rapautumaan. Rapautuminen on kattotiilien ominaisuus, joka johtuu veden imeytymisestä kattotiilen huokoiseen rakenteeseen. Kun vesi vuoroin jääty ja sulaa, alkaa kattotiili pikkuhiljaa vuosikymmenten jälkeen rapautumaan. Koska rikkoutunut kattotiili voi aiheuttaa vesivuodon katolle, ei kattotiilien vaihtamisessa kannata viivytellä. Plus Kattopalvelusta saat  kattotiilien vaihtotyön nopeasti ja luotettavasti. Vaihdamme rikkoutuneet kattotiilet Askolassa nopeasti, ennen kuin vesivaurioita kattorakenteille ehtii syntymään.

Kattohuollot Askolassa

Kattohuollot ovat keskeinen katon käyttöikään vaikuttava tekijä. Hyvin hoidettu ja säännöllisesti huollettu katto voi kestää vuosia tai jopa vuosikymmeniä pidempään, kuin huoltamaton tai huonosti huollettu katto. Säännölliset kattohuollot ja kattotarkastukset takaavat, että ikäviä yllätyksiä katolla ei pääse syntymään. Myös asumisviihtyisyys lisääntyy, kun katosta ei tarvitse olla huolissaan. Plus Kattopalvelun toimialueella Askolassa saat meiltä kaikki kattohuoltopalvelut, joiden ansiosta kattosi pysyy kunnossa koko elinkaarensa ajan.

Katon huoltomaalaus Askolassa

Katon pinnoittaminen huoltomaalauksilla on tärkeä kattohuoltotoimenpide. Uusi pinnoite suojaa peltikattoja ruostumiselta ja tiilikattoja rapautumiselta. Katon huoltomaalaus kohentaa myös talon ulkoasua ja nostaa sen arvoa. Katon huoltomaalauksen ansiosta myös kasvustot pysyvät kurissa katolla. Kaikkia kattotyyppejä voidaan suojata huoltomaalauksella. Huopakatoille, peltikatoille ja tiilikatoille on kaikille omat erikoispinnoitteensa tai kattomaalinsa.

Katon harjaus ja pesu Askolassa

Kun roskat harjataan katolta säännöllisesti, eivät ne pääse estämään veden virtausta katolta. Roskiin ja kasvustoihin sitoutuva vesi voi vaurioittaa kattoa monella tavalla. Peltikatot voivat ruostua ja tiilikatoilla kattotiilien rapautuminen kiihtyy. Kosteat lehdet ja neulaset muodostavat myös otollisen kasvualustan haitallisille kasvustoille kaikilla kattotyypeillä. Käytössämme on käsiharjojen ja lehtipuhaltimien lisäksi tehokkaita moottoroituja harjoja, joilla katon harjaus tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti, katon pinnoitetta vahingoittamatta. Kattopesu viimeistelee katon puhdistuksen. Kattopesuaineilla tehtävä kattopesu poistaa katolta kaiken pinttyneenkin lian ja leväkasvustot. Kattopesu pitää kasvustot poissa katolta pitkään, kattopesuaineiden sisältämien kasvustonestoaineiden ansiosta.

Sammaleentuhokäsittely Askolassa

Sammalpeite aiheuttaa katolla monenlaista harmia. Koska sammal sitoo kosteutta, edistää se korroosiota peltikatoilla ja rapautumista tiilikatoilla. Huopakatoilla sammalkasvustot voivat avata kattohuopien saumoja. Paksustakin sammalpeitteestä katolla päästään eroon sammalentuhokäsittelyllä. Silloin katolta ensin irrotetaan kaikki siitä irtoava kasviaines mekaanisesti esimerkiksi harjalla. Sen jälkeen katolle ruiskutetaan matalapaineruiskulla kasvustontuhoaine. Kasvustot kuihtuvat katolla seuraavien kuukausien kuluessa. Tuulet ja sateet hoitavat lopun, pudottaen kuihtuneen kasviaineksen alas katolta. Sammaleentuhokäsittelyllä on pitkäaikainen vaikutus. Kasvustot pysyvät poissa katolta useita vuosia.

Vesikourujen puhdistukset Askolassa

Vesikourut tulee pitää puhtaana lehdistä, neulasista ja muusta roskasta. Jos räystäskourut ovat tukossa, ei rakennuksen sadevesijärjestelmä toimi kunnolla. Pahimmassa tapauksessa sadevedet ohjautuvat katolta rakennuksen seinärakenteisiin, jolloin seurauksena voi olla vakavia kosteusvaurioita tai hometta. Syksyllä, kun lehdet ovat tippuneet puista, mutta lumet eivät ole vielä sataneet, on hyvä ajankohta puhdistaa vesikourut. Vesikourujen puhdistukseen kannattaa yhdistää myös katon harjaus, jolloin vesikourut eivät pääse tukkeutumaan katolla olevista lehdistä ja muusta roskasta.

Lumenpudotukset Askolassa

Jos talvi on runsasluminen, kannattaa lumenpudotuksista katolta huolehtia hyvissä ajoin, ennen kun lumikuorma ylittää katon kantokyvyn. Lumenpudotus kannattaa jättää ammattilaisille monestakin syystä. Lumenpudotus on vaarallista työtä liukkaalla katolla, jos tarvittavia turvavarusteita ja putoamissuojia ei ole käytössä. Kattohuollon ammattilaisemme osaavat tehdä lumenpudotukset niin, että vesikate eikä katon pinnoite kärsi. Joissakin rakennuksissa on katolta käsin vaikea ulottua kaikkialle katon räystäillä. Tällaisia tapauksia varten kattohuoltajillamme on käytössään nostolava-auto, jonka avulla lumen ja jään pudotukset korkeidenkin talojen räystäiltä onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Tilaa lumenpudotukset Plus Kattopalvelusta.

Kattotuotteiden huolto Askolassa

Kattotarkastusten yhteydessä tarkastamme ja huollamme aina myös kaikki kattotuotteet. Kun varmistetaan, että kattoturvatuotteiden kiinnitykset ovat kunnossa, ei raskaatkaan lumikuormat vie niitä talvella mukanaan. Kattoläpivientien ja kateruuvien tiivisteiden kunnossapitämisellä vältytään salakavalilta kattovuodoilta. Sadevesijärjestelmän tarkastus ja huolto ovat myös kattohuollon rutiinitöitä. Räystäskourujen kiinnitykset ja kaadot kannattaa tarkastaa ja korjata kevään kattotarkastuksen yhteydessä, koska lumi ja jää ovat voineet kuormittaa vesikouruja talven aikana.

Kattotuoteasennukset Askolassa

Tikkaat ja kattoturvatuotteet on syytä pitää kunnossa, jotta kattohuoltojen ja nuohouksen tekeminen olisi helppoa ja turvallista. Plus Kattopalvleu toimittaa ja asentaa markkinoiden parhaat kattoturvatuotteet Askolassa. Meiltä saat myös kattoläpivientejä vaativat kattotuotteet, kuten ilmanvaihtoputket, huippuimurit, kattoikkunat, kattoluukut ja antennit asennuksineen.

Muut kattotyöt Askolassa

Kattoremonttien, kattokorjausten ja kattohuoltojen lisäksi teemme kaikkia muitakin kattotöitä. Jos mielessäsi on jokin erikoisempi katon muokkaus tai kattotyö, ota yhteyttä kattoasiantuntijoihimme. Löydämme varmasti ratkaisun kaikkiin kattoihin liittyviin toiveisiin.

Katon korotus ja kattomuodon muutos

Talon ullakkotilojen ottaminen asuinkäyttöön vaatii usein huonekorkeuden nostamista. Kattoremontin yhteydessä tehtävällä katon korotuksella voidaan ullakon huonekorkeutta nostaa asumisstandardien mukaiseksi. Kattomuotoa on myös mahdollista muuttaa kattoremontissa. Usein esimerkiksi tasakattoisia rakennuksia muutetaan harjakattoisiksi.

Yläpohjan lisälämmöneristys

Jos rakennuksen yläpohjassa on tilaa lisätä lämmöneristeitä, kannattaa asiaa vakavasti harkita. Valtaosa asunnon hukkalämmöstä nimittäin karkaa ulkoilmaan juuri yläpohjan kautta. Yläpohjan lisälämmöneristyksellä voidaan siten säästää pitkä penni asunnon lämmityskustannuksissa. Yläpohjaan tulee kuitenkin jättää riittävä tuuletustila. Kattoremontin yhteydessä tehtävällä katon korotuksella voidaan yläpohjaan rakentaa tarvittaessa lisätilaa lisälämmöneristystä varten.

Peltisepäntyöt katolla

Plus Kattopalvelun pätevät kattopeltisepät tekevät Askolassa vaativatikin pellitystyö katoilla. Meiltä saat vaativatkin monimuotoisten saumakattojen erikoispellitystyöt. Teemme myös esimerkiksi piipunpellitykset ja piipunhattujen asennukset, kattoikkunoiden ja kattoluukkujen pellitykset. Asennamme kaikkia eri tyyppisten kattojen erikoispeltejä, kuten jiiripellit, myrskypellit, tippapellit, räystäspellit, jne.

Katon ja räystäiden laudoitukset

Kattoremonteissa uusimme yleensä myös katon laudoituksia, kuten otsalaudat, räystäslaudat ja räystäiden aluslaudat. Plus Kattopalvelusta voit tilata kaikkia laudoitustöitä myös erillispalveluna. Uusimme, korjaamme ja huollamme kaikkia katon, räystäiden ja ulkoverhoilun laudoituksia Askolassa.

Tilaa kattotarkastus erillispalveluna Plus Kattopalvelusta

Teemme kattotarkastuksia aina kattoremonttien edellä sekä kattokorjausten ja kattohuoltojen yhteydessä. Kattotarkastuksen voit kuitenkin tilata myös erillispalveluna. Kattoasiantuntijan tekemässä kattotarkastuksessa selviää kaikki katon ongelmakohdat, vauriot ja muut korjaustarpeet. Kattotarkastuksen jälkeen on kattoremonttien, kattohuoltojen ja kattokorjausten ajoittaminen ja suunnittelu mahdollista.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt