Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Askola

Yhdenkään Askolan asukkaasta ei tarvitse tehdä vesikourujen puhdistustöitä itse. Me Plus Kattopalvelussa olemme sitä varten.

Missiomme on säästää jokainen askolalainen talonomistaja, mökkiläinen, yritys ja yhteisö vesikourujen puhdistuksesta aiheutuvalta stressiltä. Teemme vesikourujen puhdistustyöt ammattitaitoisesti, kotitalousvähennyskelpoisesti ja hyvään hintaan kaikissa kohteissa Askolan alueella!

Tiesitkö? Vesikourujen puhdistus on kaikkea muuta kuin turhanpäiväistä puuhastelua. Rännien säännöllinen puhdistus ehkäisee monia ikäviä vaivoja, kuten korroosiota ja siitä seuraavia vuotoja. Terve ja toimiva sadevesijärjestelmä varjelee myös kattoa, julkisivua ja sokkelia kosteuden aiheuttamilta vaurioilta.

Meillä vesikourujen puhdistuspalveluun kuuluu lisäksi veloitukseton kattotarkastus. Tarkastuksen merkeissä arvioimme kattosi yleiskuntoa ja sen päätteeksi tuomme mahdolliset havainnot tietenkin tietoosi. Tarpeen mukaan asiantuntijamme voivat tehdä samalla reilun tarjouksen kattosi kaipaamista muistakin toimenpiteistä.

Muistathan, että raha-asioiden vuoksi katon tai sadevesijärjestelmän tarpeita ei ole syytä laiminlyödä. Vesikourujen puhdistus ei ole suurensuuri investointi, ja meiltä tilatut työt voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme korkealla ammattiylpeydellä myös Askolan naapurikunnissa (Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa).

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Askolassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Askolassa!

Rännien puhdistus ei ole ainoa askare, jonka teemme askolalaisten puolesta

Rännien puhdistus ei suinkaan ole ainoa askare, jonka me Plus Kattopalvelussa olemme valmiit tekemään askolalaisten puolesta. Meiltä voit tilata kaikki kattotyöt huolloista korjauksiin ja aina kattoremontteihin asti!

Katto onkin kokonaisuus, josta kannattaa pitää huolta sen mukaisesti. Jokainen katto kaipaa säännöllistä huoltoa ja joskus korjaustakin. Mitä tunnollisemmin huollot ja korjaukset hoitaa pois päiväjärjestyksestä, sen vähemmän kattotöistä joutuu pitkällä tähtäimellä pulittamaan.

Rännien puhdistuksen ohella esimerkiksi nämä askareet ovat osa jokaisen katon perushuolto-ohjelmaa:

  • Vesikaton puhdistus
  • Lumenpudotukset
  • Jäiden poisto katolta ja ränneistä
  • Katon huoltomaalaus tai uudelleenpinnoitus

Todennäköisesti myös kasvustonpoisto, katon saumaus ja tiivistys, katon paikkaus sekä lumi- ja myrskyvaurioiden korjaus on tarpeen jossain vaiheessa katon elinkaarta.

Ihan kelle tahansa ei kattotöitä kuitenkaan kannata antaa tehtäväksi, eikä ainakaan tehdä niitä itse. Silloin päädyt helposti ojasta allikkoon.

Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin, kun Askolassa sijaitsevassa kohteessasi kaivataan rännien puhdistuksen ja muut kattotyöt taitavia eksperttejä. Meiltä katto sadevesijärjestelmineen saa hyvät eväät pitkälle ja terveelle elämälle!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei todennäköisesti ole tarpeen, jos katto ja vesikourut puhdistetaan säännöllisesti

Jos haluat välttää tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksen sekä tukosten mahdollisesti aiheuttamat ongelmat, kannattaa panostaa katon ja vesikourujen puhdistukseen. Askola on vehreää aluetta, joten katolle ja ränneihin kertyy tukoksia muodostavaa bioroskaa huomattavia määriä.

Roskaa leijailee ilmassa lähes ympäri vuoden. Lehdet, siitepöly ja koivunnorkot ovat kenties vain kesä- ja syyskauden riesa, mutta risuja ja neulasia irtoilee puista talvellakin.

Talvella sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon myös jäätyessään. Jäätukosten todennäköisyys kasvaa, jos vesikouruihin jää syksyllä kosteana muhivaa biomassaa.

Huomaa, että tukos saattaa muodostua helposti jo yhden välistä jääneen puhdistuskerran takia – joko vesikourujen tai katon. Katolta roskat nimittäin valuvat ränneihin.

Jos maito on kuitenkin jo läikkynyt ja löydät itsesi ihmettelemästä keskeltä räystästä valuvaa vesiputousta, ota äkkiä yhteyttä asiantuntijoihimme. Meillä on rahkeet hoitaa tämäkin kriisi pois päiväjärjestyksestäsi nopeasti ja ammattitaitoisesti, jolloin tukos ei ehdi aiheuttaa enää yhtään enempää haittaa ja laskuja. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme askolalaisia kaikissa kattoasioissa ympäri vuoden!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt