Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Forssa

Plus Kattopalvelu tarjoaa Forssassa kattavat kattopalvelut. Onpa kyseessä peltikattoremontti, tiilikattoremontti tai huopakattoremontti, saat meiltä taatulla ammattitaidolla tehdyn kattoremontin kilpailukykyiseen hintaan. Kun katto on vaurioitunut, kattokorjaajamme tulevat nopeasti paikalle, ennen kun pahempia vaurioita ehtii syntymään. Hyvin huollettu katto kestää pidempään. Teemme Forssassa kaikkia kattohuoltoja, joiden ansiosta kattosi toimii huolettomasti koko elinkaarensa ajan.

Kattavat kattotyöt Forssassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Forssassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Forssan alueella!

Katon käyttöikä

Kun vanha katto alkaa olkaa olemaan niin huonossa kunnossa, että paikallisilla korjauksilla ei enää saavuteta katon elinkaaren merkittävää pitenemistä, on kattoremontti vääjäämättä edessä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kattoremontti nostaa talon arvoa huomattavasti. Myös asumisviihtyisyys lisääntyy, kun ei tarvitse huolehtia katto-ongelmsta. Katon käyttöikään vaikuttavat monet asiat. Itse katemateriaali ja sen laatu on yksi katon elinkaaren pituuteen vaikuttava asia. Esimerkiksi galvanoidusta teräspellistä valmistettu peltikatto kestää pidempään, kuin tavallisesta pinnoitetusta pellistä valmistettu. Savitiilikatot taas ovat pitkäikäisempiä, kuin betonitiilikatot. Katemateriaalin lisäksi katon käyttöikään vaikuttavat kuitenkin myös katon huoltohistoria ja paikalliset olosuhteet. Oikea aikaisesti tehdyillä kattohuolloilla voidaan katon käyttöikää pidentää huomattavasti. Olosuhteillakin on merkitystä. Jos esimerkiksi katto sijaitsee metsäisellä tontilla, kertyy sille helposti paksu kerros puista putoavia lehtiä ja neulasia. Silloin veden virtaus estyy ja vesi jää seisomaan katolle. Kosteus katolla edistää mm. ruosteongelmia ja kattotiilten rapautumista.

Peltikattoremontti Forssa

Peltikatoilla on monta ilmettä. Perinteiset konesaumatut rivipeltikatot muovautuvat monimuotoisillekin katoille. Erilaisia profiilipeltikatteita on tarjolla runsaasti. Plus Kattopalvelu toteuttaa Forssassa kaikenlaiset peltikattoremontit.

Peltikatto vanhan katteen päälle

Jos vanhan katon alusrakenteet ovat kunnossa, voidaan peltikattoremontti tehdä usein niin, että vanhaa katetta ei tarvitsse purkaa, vaan uusi peltikatto rakennetaan vanhan katteen päälle. Vanhan huopakatteen päälle asennetaan tällaisessa kattoremontissa tuuletusrimat, jotka korottavat kattoa hieman. Näin varmistetaan uuden katon tuuletus. Katolle asennetaan myös uusi aluskate ja kattoruoteet, joihin uusi peltikate kiinnitetään. Näin tehdyssä peltikattoremontissa säästetään kustannuksia, kun vanhan katon purkuvaihe jää pois. Katolle muodostuu näin kaksinkertainen vedeneristys, kun sekä uusi aluskate, että vanha huopakate ovat vedenpitäviä.

Profiilipeltikatteissa on valinnanvaraa

Profiilipeltikattoremontti tehdään muotoilluista kattopelleistä. Profiilipeltikaton kattopellit ovat tehtaalla valmiiksi pinnoitettuja. Valmis pinnoitus ja profiilikattopelleissä yleensä olevat lukkoponttireunat tekevät profiilipeltikaton asentamisesta helppoa ja nopeaa. Profiilimuodoista suosittuja ovat mm. tiilikuvioinen peltikattoprofiili. Myös erilaiset poimukatteet ovat yleisiä. Pystysaumakatto on lukkosaumakatto, joka muistuttaa ulkonäöltään konesaumattua rivipeltikattoa.

Perinteinen konesaumakatto

Saumakattoja on asennettu jo satoja vuosia. Saumakaton tai konesaumakaton salaisuus on tekniikassa, jolla kattopeltirivit saumataan toisiinsa. Konesaumakattoon tehdään peltirivien väliin saumauskoneella vesitiivis kaksinkertainen sauma. Tuplasaumat ja se, että konesaumakaton kiinnittämiseen ei tarvita yhtään reikää, tekee konesaumakatosta täysin tiiviin. Konesaumakaton kiinnikkeet jäävät piiloon kattopeltien alapuoliseen saumaan. Myös katon läpivientien pellitykset ja piipunpellitykset saumataan samalla tekniikalla tiiviiksi osaksi muuta kattoa. Konesaumakaton kattopellit voivat olla valmiiksi pinnoitettua peltiä tai sinkittyä eli galvanoitua teräspeltiä. Galvanoidusta pellistä tehty konesaumakatto maalataan vasta 2-3 vuoden päästä asentamisesta, kun kattopelti on hapettunut riittävästi ulkoilmassa. Sinkitystä teräspellistä tehty konesaumakatto on erittäin pitkäikäinen kattotyyppi. Myös kuparia ja alumiinia voidaan käyttää konesaumakaton materiaalina.

Pitkäikäinen tiilikatto

Tiilikatto on toiseksi yleisin kattotyyppi Suomessa, heti peltikaton jälkeen. Tiilikattoremontti on monen valinta jo ulkonäkösyistä. Tiilikatot ovat myös peltikattoja hiljaisempia sateella. Houkuttelevaksi tiilikattoremontin tekee myös tiilikaton pitkäikäisyys. Tiilikattoremontit voidaan toteuttaa joko betonikattotiiliä tai savikattotiiliä käyttäen.

Betonitiilikatto vs. savitiilikatto

Betonikattotiilet ja savikattotiilet eroavat toisistaan jonkin verran ominaisuuksiensa ja ulkonäkönsä suhteen. Savitiilikattoja pidetään hieman betonitiilikattoja kestävämpiä. Savikattotiilet kestävät betonikattotiiliä paremmin pakkasrapautumista. Tosin nykyaikaisten betonikattotiilienkin pakkasenkestävyyttä on saatu parannettua. Muodoiltaan betonikattotiilet ja savitiilet ovat samankaltaisia. Molempia on saatavana eri profiilimuodoissa ja joko lukkoreunoilla eli vesilukoilla varustettuna tai ilman. Betonikattotiiliä on saatavana useissa eri väreissä. Yleensä betonikattotiilet ovat läpivärjättyjä. Sementtiä, hiekkaa ja vettä sisältävään betonimassaan lisätään väripigmentiksi esimerkiksi rautaoksidia. Yleensä betonikattotiilet vielä pinnoitetaan, jolloin betonitiilikatolle saadaan tasainen ja kirkas värisävy. Pinnoittamattomilla betonitiilillä aikaansaadaan vanhan näköinen, patinoitunut kattopinta. Betonitiilikatot kuitenkin haalistuvat vuosien saatossa uv-säteilyn vaikutuksesta. Katon väriä voidaan kuitenkin ylläpitää huoltomaalauksilla. Savikattotiilet saavat terrakotanpunaisen perusvärinsä luonnonsavesta. Savikattotiilen luonnollinen väri muodostuu savikattotiiliä poltettaessa. Savikattotiilien eri värisävyjä saadaan aikaan, kun savikattotiilien pintaan ruiskutetaan mineraalioksideja sisältävää savilietettä, ennen savitiilien polttoa. Myös polton aikana säädelty hapen määrä vaikuttaa savikattotiilien väriin. Savikattotiili ei haalistu lainkaan käytön aikana. Päinvastoin, savitiilikattojen väri vain syvenee vuosien ja vuosikymmenten kuluessa.

Kattotiilet rapautuvat ikääntyessään

Tiilikatot ovat pitkäikäisiä. Hyvin hoidetut tiilikatot kestävät helposti viisikymmentä vuotta ja pidempäänkin. Kaikki katot tulevat kuitenkin jossakin vaiheessa käyttöikänsä päähän, jolloin kattoremontti on väistämättä edessä. Vanhoilla tiilikatoilla kattotiilet alkavat pikkuhiljaa rapautumaan. Rapautumista edistää kattotiilien huokoinen rakenne. Kattotiilien huokosiin kulkeutuu vuosien varrella vettä. Kun vesi vuoroin jäätyy ja sulaa kattotiilen sisällä, alkaa se vähitellen rapautumaan. Rapautunut ja hauras kattotiili rikkoutuu helposti esimerkiksi katolla kuljettaessa. Haurastuneet kaatotiilet voivat haljeta myös talven pakkasissa ja lumen painosta. Kun keväisin katolta löytyy säännönmukaisesti rikkoutuneita kattotiiliä, alkaa tiilikattoremontti olla ajankohtainen.

Huopakattoremontti Forssa

Huopakatolla on erinomainen kyky joustaa lämpötilojen vaihdellessa. Joustavuuden ansiosta huopakatto elää talon rakenteiden mukana. Huopakatto sopii hyvin niin jyrkille kuin lovillekin katoille. Tasakatoilla sopiva huopakatto on monikerroskatteena toteutettu tiivissaumakatto. Huopalaattakate taas sopii hyvin jyrkemmille katoille. Plus Kattopalvelu toteuttaa kaikenlaiset huopakattoremontit Forssassa.

Alushuopa – huopakattoremontin pohjatyöt

Alushuopa on vedenpitävää kumibitumilla kyllästettyä lasikuituhuopaa. Alushuopaa suositellaan käytettäväksi kaikilla huopakatoilla. Vesitiivis aluskermi estää vesivahingot, jos varsinainen kattohuopa vaurioituu tai alkaa vuotamaan saumoistaan. Huopakaton aluskermi asennetaan raakaponttilaudoista tehdyn aluslaudoituksen tai rakennuslevyistä tehdyn alusrakenteen päälle. Katon sisätaitteisiin asennetaan ensin taitteen suuntainen aluskermi. Sen jälkeen alushuovat kiinnitetään huopanauloilla ja kumibitumiliimalla koko katon alalle. In Katon läpivienteihin liimataan kumibitumiliimalla läpivientitiivisteet. Savupiipun kohdalla läpiviennin tiivistäminen toteutetaan kattohuopien ylösnostoilla. Alushuovan asennus viimeistellään asentamalla viimeiseksi aluskermit katon harjalle ja ulkotaitteisiin. Alushuovan asennuksen jälkeen katon räystäille kiinnitetään tippapellit.

Palahuopakatto eli huopalaattakatto tai bitumipaanukatto

Huopalaattakate, eli palahuopakatto muodostuu bitumikattolaatoista. Huopakattolaatat ovat muotoiltu esimerkiksi monikulmioiksi, suorakulmioiksi tai aaltomaisiin muotoihin. Palahuopakaton bitumikattolaatat ladotaan katon lappeille, räystäiltä katon harjalle päin edeten. Huopakattolaatoista muodostuu katolle paanukattomainen kattopinta. Palahuopakattoja nimitetäänkin myös bitumipaanukatoiksi. Bitumikattolaatoissa on tarrareunat latomista helpottamassa. Kattolaatat kiinnitetään kuitenkin huopanauloilla ja kumibitumiliimalla kiinni kattoon.

Tiivissaumakatto voi olla yksikerroskate tai monikerroskate

Tiivissaumakatto sopii hyvin loivankin katon kattotyypiksi. Tiivissaumakatoilla käytettäviä huopakermejä on monen laatuisia. Huopakermin tuoteluokka valitaan mm. katon kaltevuuden mukaan. Yksikerroskatteita suositellaan vain jyrkille katoille. Yksikerroskatteille on oma huopakermilaatunsa. Loiville katoille ja tasakatoille suositellaan kaksikerroskatteen asentamista. Tiivissaumakatteissa käytettävät kattohuopalaadut kiinnitetään huopanauloilla ja kumibitumiliimalla kylmäliimaamalla, kuumaliimaamalla tai hitsaamalla. Kuumaliimattavat ja hitsattavat bitumikermit vaativat kattotulitöiden tekemistä katolla. Kaksikerroskate asennetaan niin, että ylemmän ja alemman huopakerroksen saumat tulevat eri kohtiin. Näin varmistetaan kaksikerroskatteen tiiviys myös saumojen osalta.

Kattokorjaukset Forssassa

Kattovauriokorjaukset ja kattovuotokorjaukset on syytä korjata mahdollisimman nopeasti. Jos kattovuoto jatkuu pitkään, voivat vesikaton alapuoliset rakenteet vaurioitua. Silloin edessä voi olla huomattavasti mittavampi kattoremontti. Kattovauriot syntyvät useimmiten myrskyissä tai talven aiheuttamina. Pahimmat myrskyt voivat joskus jopa irrottaa kattopeltejä tai kattohuopia katoilta. Yleisimmin kattovaurio kuitenkin syntyy tuulen pudottamien oksien tai kaatuvien puiden rikkoessa vesikaton rakenteita. Talvella lumen paino katolla voi ylittää kattorakenteiden kantokyvyn ja vaurioittaa kattoa. Löystyneet kattoturvatuotteet voivat myös tulla alas katolta lumen ja jään pudotessa. Kiinnikkeistään irronneet kattotuotteet tekevät yleensä pahaa jälkeä myös vesikatolle. Vesivuoto katolle voi syntyä myös huomaamattomasti, kateruuvien tiivisteiden tai läpivientitiivisteiden haperruttua. Kattovaurioiden välttämiseksi olisikin kateruuvit ja kattotuotteiden kiinnitykset kiristettävä ja läpivientitiivisteet huollettava aina kattotarkastuksen yhteydessä.

Rikkinäisten kattotiilien vaihto Forssassa

Vanhoilla tiilikatoilla yleinen kattovaurio on rikkoutunut kattotiili. Kattotiilet rapautuvat vanhetessaan ja haurastuneet tiilet halkeavat helposti pakkasissa ja mekaanisessa rasituksessa. Koska rikkoutuneet kattotiilet aiheuttavat kattovuotoriskin, on ne syytä vaihtaa nopeasti. Rikkoutuneet kattotiilet ovat periaatteessa nopeasti ja yksinkertaisesti vaihdettavissa uusiin. Vanhojen kattotiilien tilalle tosin saattaa olla vaikeaa löytää täsmälleen samanlaisia kattotiiliä. Tiilikattoremontissa olisikin aina hyvä jättää varastoon ylimääräisiä kattotiiliä, joilla voidaan korjata myöhemmin rikkoutuneita kattotiiliä.

Kattohuollot Forssassa

Huoltamattoman katon käyttöikä loppuu ennen aikojaan. Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, kestää katto jopa vuosikymmeniä pidempään. Kattotarkastukset ja kattohuollot lisäävät asumisviihtyisyyttä, kun katosta ei tarvitse kantaa huolta. Ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään, kun kattotarkastukset tehdään säännöllisesti. Plus Pattopalvelusta saat Forssan seudulla kaikki kattohuollot, jotta kattosi kestäisi pidempään ja toimisi ongelmitta koko elinkaarensa ajan.

Katon huoltomaalaus Forssa

Katon pinnoittamisella ja huoltomaalauksilla on suuri merkitys katon käyttöikään. Kulunut kattopinnoite altistaa katon mm. ruostumiselle ja kattotiilien rapautumiselle. Säännöllinen katon huoltomaalaus voi pidentää katon käyttöikää huomattavasti. Uusi kattopinnoite kohentaa talon ulkoasua ja suojaa kattoa taas vuosikausia. Katon huoltomaalaus ei ole jokavuotinen kattohuolto. Esimerkiksi peltikatoilla katon huoltomaalausväli on noin viisitoista vuotaa. Huoltomaalausten ajankohta on toki kattokohtainen ja riippuu mm. katon kunnosta ja olosuhteista. Katon pinnoittaminen huoltomaalauksella voidaan tehdä niin peltikatoille, tiilikatoille, huopakatoille, kuin mineriittikatoillekin.

Katon puhdistukset – Kattoharjaus ja kattopesu

Irtoroskat, kuten lehdet ja neulaset, katolla estävät veden virtausta. Katolle satava vesi ei valu alas katolta, vaan jää rasittamaan vesikattoa irtoaineksen sitoutuneena. Katolla seisova vesi edistää korroosiota peltikatoilla ja kattotiilien rapautumista tiilikatoilla. Kosteissa olosuhteissa myös haitalliset kasvustot saavat voimaa vallata katon. Katto kannattakin harjata säännöllisesti puhtaaksi roskista. Teemme roskien poiston katolta nopeasti ja tehokkaasti, harjaamalla katon tehokkailla harjakoneilla. Apuna katon puhdistuksessa käytämme myös käsiharjoja ja lehtipuhaltimia. Katon puhdistus voidaan vielä täydentää kattopesulla. Kattopesuaineella suoritettava kattopesu poistaa katolta noen, levät ja pinttyneetkin liat. Kattopesuaine sisältää kasvustonestoaineita, joten katto pysyy pesun jälkeen vapaana haitallisista kasvustoista pitkään.

Sammaleentuhokäsittely Forssa

Sammaleen kosteutta sitova ominaisuus tekee siitä erityisen haitallisen katon kannalta. Kosteus kulkeutuu sammalista helposti kattotiilien huokosiin, aiheuttaen niissä rapautumista. Sammalpeite myös kuluttaa vesikaton pintaa ja aiheuttaa ruosteongelmia peltikatoilla. Paksustakin sammalpeitteestä pääsee eroon sammaleentuhokäsittelyllä. Sammaleet tuhoava käsittely aloitetaan irrottamalla kaikki katolta irtoava sammal ja muu kasvusto harjaamalla. Sitten katolle annostellaan oikea määrä sopivasti laimennettua kasvustontuhoainetta. Sammaleentuhoaineen annetaan sen jälkeen vain vaikuttaa katolla ja luonto hoitaa loput. Kasvustot kuihtuvat seuraavien kuukausien kuluessa, ja putoavat alas katolta sateiden ja tuulten mukana. Mikä parasta, sammalentuhokäsittely antaa pitkäkestoisen suojan kasvustoja vastaan. Kasvustot pysyvät poissa katolta useiden vuosien ajan.

Vesikourujen puhdistus Forssa

Vesikourut täyttyvät helposti syksyisin, kovimpien sateiden aikaan, lehdistä ja neulasista. Jos vesikourut tukkeutuvat, on vaarana, että sadevedet kulkeutuvat sadevesijärjestelmän sijasta talon seinärakenteisiin. Rakennuksen ulkoverhoilussa ylimääräinen vesi voi aiheuttaa homehtumista ja muita kosteusvaurioita. Katon syyshuolto-ohjelmaan olisi hyvä sisällyttää sekä katon harjaus, että vesikourujen puhdistus. Silloin voi olla varma, että sadevesijärjestelmä toimii oikein. Puhdistamme Forssassa vesikourut kaikenlaisista rakennuksista. Korkeissa kerrostaloissa saamme räystäskourut puhdistettua nopeasti nostolava-auton avulla.

Lumenpudotus katolta Forssa

Painavat lumipeitteet katolla ovat runsaslumisen talven riesa. Lumi- ja jäämassat painavat kattorakenteita ja aiheuttavat vaaran talon vierustoilla liikkuville ihmisille. Liukas katto on vaarallinen työpaikka, jos kaikkia turvavarusteita ei ole tai niitä ei käytetä. Väärin tehtynä kattolumityöt voivat vahingoittaa vesikattoa. Plus Kattopalvelun lumenpudotusten ammattilaiset tekevät lumenpudotukset puolestasi turvallisesti ja kattoa vahingoittamatta. Käytössämme on myös nostolava-auto, jolla ulotumme turvallisesti korkeidenkin rakennusten räystäille pudottamaan jääpuikot ja lumet. Tilaa lumenpudotukset Forssassa Plus Kattopalvelusta.

Kattotuotteiden huolto Forssa

Yksi tärkeimpiä huoltokohteita katolla ovat kattoläpivientituotteet ja läpivientitiivisteet. Jos ne pääsevät hapertumaan, voi katolle muodostua vesivuoto. Sama asia koskee myös kateruuvien tiivisteitä, jotka on vaihdettava tarvittaessa. Kattotarkastuksien yhteydessä on syytä tarkastaa myös kattoturvatuotteiden kiinnitykset. Kattoturvatuotteet voivat joutua koville talven aikana ja pahimmillaan pudota lumen mukana alas katolta, samalla repien rikki vesikatetta. Sadevesijärjestelmässä huoltoa kaipaavat yleisimmin vesikourujen kiinnitykset. Talven lumikuorma on saattanut taivuttaa kiinnikkeet väärään asentoon. Räystäskourujen kiinnikkeiden huollon yhteydessä tarkastetaan ja säädetään myös vesikourujen kaadot.

Kattotuoteasennukset Forssassa

Plus Kattopalvelu myy ja asentaa kaikkia kattoturvatuotteita, kuten katon kulkusiltoja eli kattosiltoja, lumiesteitä ja lapetikkaita Forssassa. Kattohuoltojen ja nuohouksen vuoksi, on katolla päästävä liikkumaan kaikkiin katon huoltokohteisiin. Asennamme myös kattoläpivientejä vaativat ilmastointiputket, huippuimurit ja muut talon ilmastointiin liittyvät kattotuotteet. Lisäksi saatte Plus Kattopalvelusta kattoikkunat ja kattoluukut asennuksineen ja pellityksineen.

Muut kattotyöt Forssassa

Kattoalan ammattilaisina suoriudumme kaikista mahdollisista kattotöistä. Ota yhteyttä kattoasiantuntijoihimme erikoisimmissakin kattoasioissa. Löydämme varmasti ratkaisun kaikkiin kattotoiveisiisi.

Lisätilaa kattoa korottamalla

Kattoremontin yhteydessä on hyvä tilaisuus myös katon korottamiseen, kun vanhat kattorakenteet joka tapauksessa avataan ja puretaan. Katon korotuksella voidaan saada lisätilaa yläpohjaan lisälämmöneristykselle tai kattoa voidaan korottaa niin paljon, että talon ullakkokerros voidaan ottaa asuinkäyttöön. Usein kattoremontin yhteydessä tehdään myös kattomuodon muutostyö. Voimme halutessanne muuttaa rakennuksen tasakaton harjakatoksi.

Yläpohjan lisälämmöneristys parantaa energiatehokkuutta

Koska lämpö nousee ylöspäin, karkaa suurin osa talon hukkalämmöstä ulos yläpohjan läpi taivaalle. Yläpohjan lämmöneristeitä lisäämällä voidaankin saavuttaa huomattavia säästöjä talon lämmityskustannuksista. Yläpohjassa on kuitenkin oltava riittävästi tilaa myös tuuletusta varten. Kattoremontin yhteydessä tehtävällä katon korotuksella voidaan yläpohjan korkeutta lisätä, jolloin lisälämmöneristeiden lisääminen mahdollistuu. Tilaa yläpohjan lisälämmöneristysremontti Plus Kattopalvelusta.

Peltisepäntyöt katolla

Plus Kattopalvelun taitavat peltisepät suoriutuvat vaativimmistakin kattopeltitöistä, kuten monimuotoisten rivipeltikattojen asennuksista. Teemme myös kaikki tavallisemmat kattopeltityöt, kuten piipunpellitykset, piipunhattujen asennukset ja kattoikkunoiden pellitystyöt. Asennamme katolle jiiripellit, harjapellit, myrskypellit, tippapellit, räystäspellit ja kaikki muut kattojen pellitykset.

Katon ja räystäiden lautarakenteet

Katon räystäslaudat, räystäiden aluslaudat ja päätyräystäiden otsalaudat uusitaan yleensä pientalon kattoremontissa. Teemme myös erillispalveluna kaikkia katon, räystäiden ja ulkoverhoilun laudoitustöitä, kuten laudoitusten uusimisia, laudoitusten korjauksia ja huoltomaalauksia.

Kattotarkastus myös erillispalveluna

Katto tarkastetaan aina kattoremontin, kattokorjauksen ja kattohuollon yhteydessä. Kattotarkastuksen voi kuitenkin pyytää Plus Kattopalvelusta myös erillispalveluna. Tee kanssamme kattotarkastussopimus, niin teemme kattotarkastuksen katollasi sovituin väliajoin. Kattotarkastusten ansiosta ikäviä yllätyksiä katolla ei pääse syntymään. Kattoremontit, kattokorjaukset ja kattohuollot on kattotarkastuksen jälkeen helppo ajoittaa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt