Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Forssa – Plus Kattopalvelu ei petä!

Tuntuuko siltä, että hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Forssassa on vaikea löytää? Siinä tapauksessa et varmasti ole vielä meidän asiakkaamme. Me Plus Kattopalvelussa teemme vesikourujen puhdistukset sekä muut kattotyöt Forssassa pitkällä kokemuksella ja huippukorkealla asiakastyytyväisyydellä.

Lupaamme:

  • Täydellisen puhdistustuloksen – risut, lehdet, koivunnorkot ja levä loistavat poissaolollaan.
  • Puhdistaa myös ikävät likaraidat kourujen ulkopinnoilta (tarpeen ja sopimuksen mukaan).
  • Katon yleistarkastuksen kaupan päälle.
  • Yksityishenkilöille mahdollisuuden kotitalousvähennykseen.

Teemme vesikourujen puhdistustyöt mielellämme sekä tavallisten kotitalouksien että taloyhtiöiden, yritysten ja jopa Forssan kaupungin puolesta. Niin omakotitalon, autotallin, kerrostalon, kauppakeskuksen kuin koulunkin vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta!

Huomaa, että vesikourut kannattaa puhdistaa yhtä aikaa katon kanssa. Sellaisenaankin vesikourujen puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän terveyttä ja toimintakuntoa melko hyvin, mutta esimerkiksi tukosten ja niistä aiheutuvien haittojen ehkäisemiseksi on tärkeää puhdistaa myös katto aika ajoin. Lisäksi katon puhdistus auttaa katemateriaalia pysymään iskussaan. Hyödynnä tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta, jotta fiksu sijoitus ei jäisi puolitiehen.

Me Plus Kattopalvelussa suosittelemme sekä katolle että sadevesijärjestelmälle puhdistusta puolivuosittain; putsaus on paikallaan joka kevät ja syksy. Ota yhteyttä, kun kausipuhdistuksen aika on jälleen käsillä!

Forssan ohella tiimimme palvelee osaavasti ja kohtuu hintaan myös Jokioisissa, Tammelassa, Urjalassa ja Humppilassa. Jopa Hämeenlinnassa pääset nauttimaan paljon kehutusta Plus Kattopalvelusta!

Kattavat kattotyöt Forssassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Forssassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Forssan alueella!

Forssalainen, älä ryhdy rännien puhdistukseen itse

Moni forssalainen aprikoi, tekisikö vesikourujen eli rännien puhdistustyöt itse vai tilaisiko työn ammattilaiselta. Harmittavan usein rännejä lähdetään ronkkimaan omin käsin, eikä työ loppu peleissä olekaan ihan niin helppoa kuin voisi äkkiseltään kuvitella.

Vesikourujen puhdistus itse on hankalaa, hidasta, hartiat jumittavaa ja usein vaarallistakin puuhaa. Kourujen pohjalle jää todennäköisesti roska poikineen, sadevesijärjestelmän vauriot ja viat (esimerkiksi ruoste ja kaadon väärä kulma) jäävät huomaamatta, huterat tikkaat voivat kaatua, eikä uhkarohkeasta työsuorituksesta saa palkaksi edes kotitalousvähennystä.

Edellä mainituista syistä onkin järkevää ulkoistaa työ meille kattoalan ammattilaisille. Vuosien varrella niin ovat tehneet jo lukuisat forssalaiset, katumatta päätöstä jälkikäteen hetkeäkään.

Mitä jos tekisit itsekin kaukaa viisaan ratkaisun ja tilaisit rännien puhdistustyöt meiltä Plus Kattopalvelusta? Kilpailukykyisen tarjouksen voit pyytää kätevästi sähköisellä lomakkeellamme, eikä se vie kuin muutaman minuutin aikaasi.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattitaitoa jopa enemmän kuin rännien putsaus

Jos vesikourujen puhdistus itse on huonosti käytettyä vapaa-aikaa, niin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus se vasta onkin arvokkaiden vapaahetkien tuhlausta. Kyseessä on vielä tavanomaista kausipuhdistustakin hankalampi ja riskialttiimpi homma.

Isoimmat ongelmat aiheutuvat siitä, että amatöörit turvautuvat usein aivan liian kovakouraisiin keinoihin tukoksia avatessaan. Varsinkin kevättalvella sadevesijärjestelmää potkiva tai hakkaava forssalainen voi olla melko tavallinen näky, sillä jäätukokset eivät ole hellävaraisemmista kotikonsteista moksiskaan. Kolistelusta voi kuitenkin koitua paljon haittaa sekä sadevesijärjestelmälle että julkisivulle.

Moni amatööri myös viittaa kintaalla työturvallisuudelle. Se on iso virhe, sillä räystäällä keikkuminen ja tukoksen tökkiminen oksalla voi muuttua murhenäytelmäksi vain silmänräpäyksessä.

Onneksi voit tehdä fiksummin kuin naapuri ja hyödyntää myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avauksessa meidän apuamme. Avaamme tukoksen kuin tukoksen nopeasti, turvallisesti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Pidä silti mielessä, että voimme ennaltaehkäistä tukoksia erittäin tehokkaasti vesikourujen säännöllisellä puhdistuksella. Jos edellisestä puhdistuskerrasta on jo vierähtänyt kuusi kuukautta (tai yli), ota siis yhteyttä kipin kapin. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Forssassa ja lähialueilla kesät, talvet!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt