Kattourakointi kaikille katoille huippuosaamisella

Ammattimainen kattourakointi vaatii tietotaitoa rakentamisesta, materiaaleista ja vanhan korjaamisesta. Plus Kattopalvelulta löytyy kaikkea mitä onnistuneeseen kattourakointiin tarvitaan. Teemme lujalla ammattitaidolla kattourakointia peltikatoille, tiilikatoille ja huopakatoille riippumatta siitä minkä rakennuksen huipulta sellainen löytyy.

Eri ikäisillä rakennuksilla on omat luonteenpiirteensä, sillä rakennustaidon ja materiaalien kehittyminen on vienyt alaa eteenpäin. Eri aikoina on siis rakennettu eri tavoilla ja erilaisista materiaaleista. Yleensä se, mikä on ollut hyvää, on jäänyt ja toimimattomat ratkaisut on korvattu paremmilla niin teknisessä kuin materiaalisessakin mielessä. Kattourakoitsijan on hyvä tietää esimerkiksi eri vuosikymmenten rakennustavoista ja materiaalien erityispiirteistä. Niissä on voinut ilmetä vuosien saatossa ongelmia, joita nyt korjataan ja seurataan aktiivisesti. Ammattilainen tunnistaa tällaiset mahdolliset riskit ja ne saadaan hoidettua kuntoon asianmukaisesti.

Kattoasioissa on kannattavampaa korjata syyt kuin keskittyä pelkkiin seurauksiin. Jos esimerkiksi uusia vuotoja ilmenee jatkuvasti, on lopulta taloudellisempaa korjata ongelma niin että vuotoja ei enää synny. Jos tällaisessa tilanteessa toimenpiteet kohdistetaan niihin seurauksiin ja syy jää hoitamatta niin pelkkää paikkaamista saakin tehdä sitten hamaan tulevaisuuteen. Vika voi olla esimerkiksi viallisessa katteessa tai väärässä asennustavassa. Usein kuitenkin pienillä säännöllisillä korjauksilla saadaan pidettyä isot täysremontit pitkään poissa. Säännöllinen katolla käynti ainakin meidän toimestamme sisältää aina laajan tarkistuksen, jolloin suurempien vaivojen syntyminen pikkuhiljaa ja huomaamatta on lähes mahdotonta. Pienemmätkään viat, kuten vuodot tai repsottavat katteet eivät pääse ajan myötä pahenemaan, kun niitä korjataan säännöllisesti pois päiväjärjestyksestä.

Plus Kattopalvelu tarjoaa sinulle täyden palvelun kattourakointia koko asiantuntemuksellaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä, mitä kattosi tarvitsee. Saat tarjouksemme ja arvion työn kestosta jo puhelimessa. Tulemme aina myös tarkistuskäynnille kartoittamaan tilannetta erityisesti silloin kun tiedät että kattosi tulee tarvitsemaan suurempia toimenpiteitä. Meillä teetetystä työstä voit hakea kotitalousvähennyksiä. Kustannuspuolta kaavaillessa vinkkinä myös sellainen, että voit hakea kauttamme myös rahoitusta meillä teetettäviin kattourakoihin. Soittele tai jätä yhteydenottopyyntö niin laitetaan kattoasiat kuntoon!

Kattourakointi kaikille katoille huippuosaamisella

Katon rakennus onnistuu parhaiten, kun se tilataan Plus Kattopalvelulta

Katon rakennus on monivaiheinen prosessi, jonka laatutietoinen kuluttaja ja isännöitsijä teettävät Plus Kattopalvelulla. Oli kyseessä sitten kesämökin, rivitalon, omakotitalon tai vaikka maneesin katon rakennus, alkavat kaikki yhteydenotostasi.

Kun otat yhteyttä meihin nyt, laitamme kattoammattilaisen kiipeämään kattosi. Suunnittelemme kaikki katon rakentamista kohteeseen vaatimat tarpeet ja toiveet. Meidät kannattaa delekoida niin pihasaunan kuin autokatoksenkin rakentamiseen. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua kaikkialle Suomeen. Työntekijämme ovat koulutettuja ja korkean työmoraalin omaavia huippuosaajia.

Samassa yhteydessä kattoremontin tai katon asennuksen kanssa voimme lisätä yläpohjan eristeitä tai asentaa kattavammin kattoturvatuotteita. Liity tyytyväisten asiakkaidemme laajaan ja iloiseen joukkoon, ja tilaa katon kuntotarkastus Plus Kattopalvelulta saman tien.

Meiltä myös peltisepäntyöt takuuvarmasti ja laadukkaasti

Plus Kattopalvelun asiakkaana voit hyötyä korkealuokkaisista peltisepäntöistä. Kokeneet huippuosaajamme tekevät peltityöt käsityönä, saaden teräspellin taipumaan mielensä mukaan, juuri sinun talosi katolle sopivasti ja tyylikkäästi. Voimme toteuttaa yksilölliset ja elegantit vesikourut tai piipunpellitykset peltisepäntöinä. Voimme räätälöidä tilaustöinä juuri sellaisen piipunhatun kuin sinä haluat. Erotu eduksesi naapurustosta tyylitellyillä peltisepäntöillä katollasi.

Kattotyöt turvallisesti Plus Kattopalvelulta kaikkialla Suomessa

Plus Kattopalvelulta saat kattotyöt turvallisesti. Pystymme myöntämään huolettomin mielen kaikille kattotöillemme laatutakuun. Takuumme koskee sekä työn osuutta että käyttämiämme materiaaleja. Huolehdimme itse henkilöstömme turvallisuudesta. Tuomme tarvittavat henkilönostimet ja muut turvatuotteet mukanamme. Sinulle ei aiheudu näistä ylimääräisiä kustannuksia, kun tilaat katon uusimisen, kattohuollot tai katon saneeraustyöt Plus Kattopalvelulta.

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua kaikissa katon rakentamiseen liittyvissä asioissa. Kun katon korjaus ja kattohuolto on ajankohtaista, kannattaa soittaa Plus Kattopalvelulle. Vain harva yritys pystyy yhtä kokonaisvaltaiseen ja luotettavaan palveluun.

Kun on tehty satoja kertoja mitä erilaisempi kattoremontti rivitaloon, kerrostaloon ja omakotitaloon, on kertynyt sellainen määrä kokemusta, että pystymme huomioimaan kaikki kattoremontissa tarvittavat seikat. Teemme samanlaisella pieteetillä myös pienet korjaustyöt. Meiltä saat katon maalaustyöt, sisältäen vanhan maalin poiston. Pinnoitamme kattosi, ja poistamme sammaleet ja muut ikävät kasvustot. Meiltä saat katon suojauskäsittelyn, jonka avulla pidät sammaleet ja muut katon pintarakennetta haurastuttavat kasvit loitolla pidempään.

Katon paikkaus ja vesikourujen puhdistus ovat meille arkipäivää siinä missä huopakaton aluslaudoituksen korjaus tai uusiminenkin. Meiltä tilataan usein tiilikaton rikkinäisten kattotiilien vaihtotyöt ja peltikaton reikien paikkaus. Tarkastamme säännöllisesti mitä erilaisempia peltikattoja, läpivientien tiivistyksiä, ja huollamme ne osaavasti. Kannamme vastuumme kunnialla ja sopivalla ammattiylpeydellä, kun työn alla on kattojen myrskyvaurioiden korjaustyöt. Teemme kattoprofiilien vaihdot, asennamme kattoturvatuotteet ja teemme osaavasti uudet läpiviennit. Saat katon korjauksen yhteydessä hormin tarkastus- ja kunnostustyöt erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kun haluat olla kaukaa viisas ja ostaa kustannustehokkaasti, soita meille. Monipuolinen, osaava palvelumme takaa sen, ettei mikään kattotyö jää tekemättä eikä tule huonosti tehdyksi.

Katon uusiminen kannattaa teettää viivyttelemättä

Kun katon rakentaminen on ajankohtaista, kannattaa toimia heti. Aikaillessa vesikatteen alapuoliset rakenteet joutuvat altistumaan liiaksi säiden vaihtelulle ja ilmansaasteille. Meidän jokaisella asentajalla on korkea työmoraali. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita. Meiltä kattotyöt tilatessasi saat samalla kertaa laatutyötä ja edullisen tarjouksen. Kysy rohkeasti lisää täyden palvelun ratkaisuista, myös bitumikattourakoista. Asennamme savunpoistoluukut ja tarkastamme vanhojen luukkujen kunnot. Meiltä saat kattoluukun asennukset, samoin aurinkopaneelien asennustyöt.

Plus Kattopalvelun tyytyväinen asiakaskunta koostuu yksityisistä talonomistajista, rakennusliikkeistä, rakennuttajista, isännöitsijöistä ja isännöintitoimistoista sekä muista, esimerkiksi liikekiinteistöjen ja maatilarakennusten omistajista. Kun haluat tehdä päätöksen, jota et tule katumaan hetkeäkään, liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään.