Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kerrostalon kattoremontti asukkaat huomioon ottaen

Kerrostalon kattoremontti on monesta syystä tärkeää toteuttaa ajoissa. Näin ensinnäkin varmistetaan, ettei vesikatteessa ole vuotoriskejä tai muita vaaranpaikkoja: jos vesi pääsisi katteen alle kastelemaan rakenteita, seuraukset heijastuisivat niin rakennuksen kuin sisäilmankin kuntoon. Asianmukaisesti toimiva katto lisää myös asuinmukavuutta ja energiatehokkuutta, kun yläpohja ja sen eristykset on huolehdittu kuntoon. Lisäksi vastaremontoitu katto kaunistaa tietysti julkisivua ja on näin omiaan nostamaan osaltaan rakennuksen arvoa.

Plus Kattopalvelu toteuttaa kaikki kerrostalon kattoremontit laadukkaana ammattityönä ja ympärivuotisesti. Riippumatta remonttikohteen kattomuodosta ja katemateriaalista meiltä löytyy tarvittava asiantuntemus työhön. Meillä jokainen kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti kohdekaton mukaan. Tämän vuoksi teemme aina ensiksi perusteellisen kuntotarkastuksen katolle saadaksemme selville katon lähtötilanteen. Huomioimme muun muassa katepinnan kuntoa, katon jyrkkyyttä, korkeutta ja pinta-alaa, jiirien, lippojen ja muiden yksityiskohtien määrää katolla, läpivientien ja kattotuotteiden tarvetta sekä monia muita seikkoja, jotka vaikuttavat projektin haastavuuteen ja kustannuksiin. Kuulemme myös mielellämme, millaisia toiveita sinulla on kattoremonttiin liittyen. Kuulemiemme ja havaitsemiemme asioiden pohjalta teemme suunnitelman töistä ja saat tarjouksemme kerrostalon kattoremontista.

Plus Kattopalvelu hoitaa kerrostalon kattoremontit aina laatutakuulla ja avaimet käteen-palveluna, eli huolehdimme urakan jokaisesta vaiheesta alkukartoituksesta lähtien aina loppusiivoukseen saakka. On asiakkaalle paitsi kätevää, myös kustannustehokasta, että kaikki kattoremontissa tarvittavat materiaalit ja työt pellityksistä aluskatteen asennukseen tulevat samasta osoitteesta. Meidän käsissämme katto tulee taatusti kuntoon harjalta räystäille saakka: huomioimme aina katolla liikkuessamme katon yleisilmettä, ja mitä tahansa huolto- tai korjaustarvetta havaitsemmekin, kerromme siitä sinulle ja voimme hoitaa asian kuntoon. Tarvittaessa toteuttamallemme projektille saa myös haettua joustavampaa rahoitusta sivujemme kautta.

Kerrostalon kattoremontti säästää ajan myötä pitkän pennin pienentämällä huolto- ja korjaustarvetta jatkossa. Katto toimii tarkoituksenmukaisesti, pitäen kosteuden talosta ulkona ja lämmön taas rakennuksen sisällä, ja kestää paremmin niin auringonpaahdetta, lunta, jäätä, siitepölyä, sateita kuin lehtiroskaakin katepinnassaan. Palauta siis katolle sen hyväkuntoisuus ja vedenpitävyys huolehtimalla kattoremonttiasiat kuntoon ajoissa. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, niin selvitetään katon lähtötilanne – ota yhteyttä ja kysy tarjousta kerrostalon kattoremontista!

Kerrostalon kattoremontti

Kerrostalon kattoremontin yhteydessä katto kaikin puolin toimivaksi

Kerrostalon kattoremontin yhteydessä katon toiminnallisuutta voidaan suunnitella entistä paremmaksi kattovarustelujen avulla. Katolla olevia kattotuotteita on ehkä tarpeen päivittää nykyaikaisiksi, tai katon varusteluista saattaa puuttua joitakin uusia, hyödyllisiä kattovarusteluja. Kerrostalon kattoremontin lomassa kattotuotteiden uusiminen ja asennus on kätevämpää ja myös edullisempaa verrattuna siihen, että kattovarusteluja lähdettäisiin päivittämään myöhemmin omana projektinaan.

Yksi yhä suositumpi ekologinen kattotuoteryhmä, jota asennamme, on aurinkopaneelit. Tämän lisäksi toimitamme asennettuina katolle muun muassa laadukkaat lumiesteet, kulkusillat, tikkaat, vesikourut, pellitykset, kattoluukut ja muut läpiviennit. Myös vesikatteen alapuoliset kattovarustelut, muun muassa alusrakenteiden uusiminen ja yläpohjan eristeiden vaihto tai lisäeristys luonnistuvat meiltä. Kattovarustelujen myötä katolla liikkuminen ja toimiminen on helpompaa ja riskittömämpää, ja esimerkiksi lumiesteet vaikuttavat suoraan myös ympäristön turvallisuuteen. Lisäksi osa kattoturvatuotteista on pakollisia jo määräystenkin puitteissa.

Kerrostalon kattoremontti voidaan toteuttaa myös talvella, jolloin remonteissa ei ole vastaavaa sesonkiruuhkaa kuin kevät- tai kesäaikaan. Matalampi ilmankosteus kuivalla pakkaskaudella auttaa materiaalien säilymisessä kuivina, ja jäässä oleva pihamaa selviytyy paremmin remontin myötä kohtaamistaan rasituksista. Vesikatteen puuttuminen ei poista lämpöä rakennuksesta, ja mikäli yläpohjan eristeitä täytyy vaihtaa, työ voidaan toteuttaa osissa, jotta vaikutus asumismukavuuteen jää mahdollisimman pieneksi. Huolehdimme asianmukaisesta tiedotuksesta työmaalla ja varmistamme, että remontin jokainen vaihe suoritetaan turvallisesti. Talven mahdolliset sateet eivät muodostu ongelmaksi, sillä pystymme suunnittelemaan työt muutaman päivän sääennusteen perusteella. Plus Kattopalvelu suorittaa kerrostalon kattoremontit ympärivuotisesti, myös läpi talven.

Kerrostalon kattoremontin jälkeen palvelemme laadukkaalla kattohuollolla

Toimiakseen pitkäikäisenä suojana rakennukselle uusi kerrostalon katto tarvitsee säännöllistä, laadukasta huoltoa. Kattohuolto auttaa pitämään katon puhtaana lehdistä, roskista, neulasista ja sammaleesta, sekä ylläpitää katon vedenpitävyyttä, kun katon saumausten, tiivistysten ja katepinnan kunto tarkistetaan ajoittain. Hyväkuntoisen katon säilyttäminen hyväkuntoisena on aina myös edullisempaa kuin huonoon jamaan päässeen katon kunnostus, joten kattohuolto kannattaa. Plus Kattopalvelu auttaa pitämään katosta parasta mahdollista huolta, sillä meiltä saat kaikki kerrostalon katon huoltotyöt, olipa kyse akuutin ongelmakohdan huollosta tai katon säännöllisistä vuosihuolloista.

Kerrostalon katon perushuollot on hyvä suorittaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Kun huolto tehdään tarpeeksi usein, myös mahdolliset korjaustoimenpiteet jäävät maltillisen kokoisiksi ja edullisiksi, sillä katon haastekohdat eivät ehdi kehittyä suuremmiksi ongelmiksi. Yleensä katon perushuolto tehdään keväisin ja syksyisin, koska näihin vuodenaikoihin liittyvät suurimmat muutokset katolla ja sen ympäristössä. Joka kerta katolle noustessamme tarkastelemme sen yleiskuntoa, ja mahdollisesta huolto- tai korjaustarpeesta kerromme sinulle avoimesti ja annamme tarjouksemme työstä.

Katon perushuoltojen lisäksi teemme katoille muun muassa sammaleenpoistot, turvalliset lumenpudotukset ja rännien jäänsulatukset. Kattoturvatuotteiden ja läpivientien asennukset ja huollot, ruosteenpoistot, katteen paikkaukset, suoja-ainekäsittelyt, huoltomaalaukset ja uudelleenpinnoitukset kuuluvat myös repertuaariimme. Vesikaton alapuolisten rakenteiden eli niin sanotun yläpohjan kunto on avainroolissa katon hyvinvoinnin kannalta, joten kattoa on huollettava myös pintaa syvemmältä. Mikäli rakenteet mahdollistavat esteettömän pääsyn yläpohjaan, tarkastamme huoltotoimien yhteydessä myös sen tilanteen. Näin pystytään havaitsemaan ja korjaamaan kuntoon esimerkiksi lahonneet puuosat rakenteissa, irronnut tai revennyt aluskate tai kastuneet villat, jotka kielivät vuoto-ongelmista.

Tarvitsipa kerrostalon katto huoltoa, korjausta tai täydellistä kattosaneerausta, Plus Kattopalvelu on valmiina palvelukseen. Meidän toimestamme tehty remontti sujuu suunnitelmallisesti, turvallisesti ja aikataulun mukaan. Käyttämämme työvälineet ja materiaalit ovat ensiluokkaisia, ja annammekin työllemme kattavan laatutakuun. Jos kerrostalon katon kunnossa on parannettavaa, korjaustoimia ei kannata lykätä kauemmas tulevaisuuteen – ajoissa tehty kattoremontti hyödyttää rakennusta sekä välittömästi lisääntyneenä turvallisuutena että pitkällä aikavälillä maltillisena korjaus- ja remonttitarpeena. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kerrostalon kattoremontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt