Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Lukkosaumakaton remontti antaa katolle kokonaan uuden elämän

Lukkosaumakatto on mainio valinta monenlaiseen rakennukseen. Näyttävä, moderni lukkosaumakate toimii hyvin melko loivassakin kattomuodossa ja on materiaalina ekologinen ja vaatimaton huoltotöiden suhteen. Kestävät, teräksestä valmistetut pellit varmistavat aluskatteen kanssa hyvän vedenpitävyyden lukkosaumakatolle. Lukkosaumakaton käyttöikä on hyvällä huollolla noin 50 vuotta, eli ikuinen se ei kuitenkaan ole. Katteessa voi ilmetä remonttitarvetta joko iän puolesta tai akuutin mekaanisen vaurion seurauksena. Ehkä siis kate on vain kulunut ja vesitiiviytensä menettänyt, kattopellit aivan lopussa, eikä huolto merkittävästi tilannetta enää paranna. Tai sitten hyväkuntoinen, jopa uudehko katto on kärsinyt esimerkiksi myrskyssä kaatuvan puun alle jäädessään. Olipa syy lukkosaumakaton remontille mikä tahansa, on se tärkeä toteuttaa nopeasti – ennen kuin katon ongelmat johtavat vesivuotoihin, homeongelmiin ja rakennevaurioihin.

Meiltä Plus Kattopalvelulta saat lukkosaumakaton remontin asiantuntevasti toteutettuna ja kattosi mukaan räätälöitynä. Kattoremontti aloitetaan meillä aina kattotarkastuskäynnistä, jolloin kattosi tilanne ja sinulla olevat toiveet kartoitetaan ja niistä haetaan suunta projektille. Tunnemme lukkosaumakatteet läpikotaisin ja otamme remontin suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon niiden erityispiirteet. Kattoremontin yhteydessä voimme myös toteuttaa kaipaamiasi parannuksia katon toimintaan ja rakenteisiin liittyen, esimerkiksi lisätä eristystä tai parantaa tuuletusta, asentaa pieneläinesteet, aurinkopaneelit tai kattoikkunan, tai päivittää kattoturvatuotteet nykyaikaisemmiksi. Toiveet, joita sinulla kattosi suhteen on, kannattaa siis sanoa ääneen – remontin yhteydessä niiden toteutus käy kätevimmin ja edullisimmin.

Olemme kiinnostuneita kattosi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja siksi jokaisen kattotyömme yhteydessä tarkastamme samalla koko katon kunnon sekä kerromme mahdollisista huomioistamme sinulle. Tämä kannattaa erityisesti muistaa säännöllisiä huoltoja pohtiessasi kun uusi katto on kohonnut talosi päälle.

Kun ammattilainen suorittaa lukkosaumakattosi asennuksen, on jälki priimaa, työllä takuu, ja talo taas suojattu kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Meillä teetetyistä kattotöistä yksityisasiakas saa myös hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa, ja lisäksi sivustollamme on tarjolla joustavampi rahoitusmahdollisuus isompia remontteja varten. Lukkosaumakaton remontti on paikka, jossa ei kannata säästää, vaan ajoissa tehtynä se itsessään auttaa välttymään isommilta ja kalliimmilta korjauskustannuksilta. Talo pysyy suojassa säältä ja sateelta, ja vesivahingot ja sisäilmaongelmat saadaan estettyä. Huolehdi siis kattosi toimintakyky kuntoon tilaamalla meidät katollesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme lukkosaumakaton remontista!

Lukkosaumakaton remontti

Lukkosaumakaton remontin hinta on kiinni kohteesta

Mitä lukkosaumakaton asennus sitten maksaa? Kattoremontin hintalaskureilla voi saada suuntaa-antavaa arviota sille, missä hintaluokassa projekti liikkuu. Kuitenkin lukkosaumakaton hinta on pitkälti kiinni aina kulloisenkin kohdekaton ominaisuuksista, tarpeista ja nykykunnosta. Tämän johdosta katolle onkin ensi töiksi tehtävä kattava kuntotarkastus, jossa saatujen havaintojen pohjalta hintaa voidaan alkaa urakalle laskea. Kattotarkastuksen myötä räätälöidään juuri sinun katollesi toimivin suunnitelma: haluamme hoitaa tietysti kaikki olennaiset asiat remontin myötä kuntoon, mutta mikäli kaikkia rakenteita ei ole tarpeen purkaa ja pystytään hyödyntämään esimerkiksi vanhaa aluskatetta, kerromme senkin sinulle hyvillä mielin. Emme laskuta tyhjästä emmekä halua tehdä turhaa työtä, vaan toimitamme lukkosaumakaton remontin järkevästi mitoitettuna ja kustannustehokkaasti.

Lukkosaumakaton remontin hinnassa tulee huomioida ensinnäkin katon perustavanlaatuiset ominaisuudet: kokonaispinta-ala, kattomuoto, rakennuksen korkeus ja katon jyrkkyys. Pinta-ala vaikuttaa paitsi materiaalien menekkiin, myös työhön kuluvaan aikaan. Mitä jyrkempi ja monimuotoisempi katto on kyseessä, sitä työläämpi ja sitä kautta hitaampi saneeraus on suorittaa. Rakennuksen korkeus määrittelee pitkälti sen, tarvitaanko projektissa telineitä tai henkilönostimia, jotka on hinnassakin tietysti huomioitava. Työn määrään ja kestoon vaikuttaa myös katon erilaisten yksityiskohtien määrä: löytyykö katolta paljon lippoja, jiirejä, listoituksia, kattoläpivientejä ja niin edelleen.

Entä millainen sitten on katon nykyinen kunto? Ovatko pelkästään pellit vaihtokunnossa, jolloin voidaan toteuttaa edullisempi, osittainen kattoremontti? Jos katon alapuolisetkin rakenteet vaativat selkeästi korjausta tai uusimista, on projektissa enemmän purku- ja asennustöitä ja tällöin kustannukset ovat luonnollisesti isommat. Korjataanko samalla hormia tai piippua? Tarvitaanko muutoksia katon rakenteisiin esimerkiksi eristyksen tai tuuletuksen parantamiseksi? Entä onko samalla syytä uusia kattoturvatuotteita tai päivittää muita kattovarusteluja: lumiesteitä, kattotikkaita, huoltosiltoja, turvakiskoja, vesikouruja, syöksytorvia, aurinkopaneeleita tai muita vastaavia katon apulaisia? Näiden suhteen tarpeita ja toiveita on yhtä monenlaisia kuin remonttikohteitakin, joten tämän vuoksi yhtä tiettyä hintaa lukkosaumakaton remontille ei voida suorilta määrittää.

Lukkosaumakaton asennuksen hinta on joka tapauksessa edullinen etenkin suhteutettuna useiden vuosikymmenten käyttöikään. Tarkan hinnan lukkosaumakaton remontille saat pyytämällä kattoammattilaisemme ilmaiselle tarkastuskäynnille, jolloin katon tarpeiden ja sinulla olevien toiveiden mukaan laadimme sinulle hinta-arvion ja tarjouksen kattoremontista. Meillä lukkosaumakaton hinta sisältää aina projektin jokaisen vaiheen suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyihin saakka, sekä kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut harjatiivisteistä henkilönostimiin. Kyse on avaimet käteen- palvelusta, joten hoidamme paikalle ympäristön riittävän suojauksen ja tarkan sekä taitavan työvoiman, siinä missä huolehdimme myös rakennusjätteen asianmukaisesta hävityksestä sekä kattavasta loppusiivouksesta. Kun etsit vaivatonta ja edullista lukkosaumakaton remonttia, olemme palveluksessasi.

Uusi katto pidetään kunnossa vaivattomasti – meiltä laadukas huolto lukkosaumakatolle

Kun uutuuttaan kiiltävistä teräspelleistä valmistettu lukkosaumakatto on saatu oikeaoppisesti paikalleen, kannattaa sen viihtyvyydestä huolehtia asianmukaisilla kattohuolloilla. Hyväkuntoisen katon pitäminen hyväkuntoisena on aina edullisempaa ja järkevämpää, kuin että huoltoa ensin laiminlyödään jopa vuosien ajan ja sitten havahdutaan katon ryytyneeseen olemukseen. Etenkin, jos kyseessä on kohtuullisen loiva katto, kertyy sille helposti likaa, jota sadevedet eivät välttämättä huuhtele mennessään. Katolle kasautuvassa lehtiroskassa pääsee muhimaan kosteus, ja uusikin katto voi ruostua nopeasti piloille. Lukkosaumakaton perushuolto suositellaan tehtäväksi pari kertaa vuodessa, mielellään keväisin ja syksyisin. Näin katon muutokset havaitaan nopeasti, korjaavat toimenpiteet ovat pienempiä ja huokeampia, ja katto pystyy saavuttamaan maksimaalisen käyttöiän ja toimivuuden.

Plus Kattopalvelu toimittaa katollesi kaikki lukkosaumakaton huoltotyöt asianmukaisesti suoritettuina ja joustavalla aikataululla. Perushuoltoomme sisältyy aina katon puhdistus lehdistä ja roskista, sekä rännien siivous ja niiden kaadon sekä toimivuuden tarkistus. Samalla katsastamme katon kokonaisvaltaisesti: tutkimme jiirit, saumaukset ja läpiviennit sekä tarkastamme katepinnan naarmujen, kolhujen tai ruosteen varalta. Varmistamme, että lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet ovat hyvin paikoillaan ja toimivat tarkoituksenmukaisesti. Teemme katolle kaikki tarvittavat tiivistykset, kiristykset, lisäkiinnitykset sekä kiinnikkeiden ja tiivisteiden uusimiset. Tarpeen mukaan suoritamme myös lumenpudotukset, jäänsulatukset, sammaleenpoistot, kattopesut sekä huoltomaalaukset.

Meiltä saat yhtä lailla lukkosaumakaton vuosihuollot kuin akuutit täsmätoimenpiteet ja kokonaisvaltaisemmat kattosaneerauksetkin. Iskipä lukkosaumakattoosi ajan hammas tai äkillinen myrskyvaurio, olemme apunasi kattosi parhaaksi. Ammattilaisen asentama lukkosaumakate kestää säätä ja aikaa sekä on ensiluokkainen suoja koko talon hyvinvointia ajatellen. Panosta siis ajoissa kattoosi ja varmista, että sen toimintakyky on viritetty täyteen määräänsä. Kun haussasi on edullinen, laadukas ja nopea lukkosaumakaton remontti takuulla varustettuna, olet oikeassa paikassa. Toimi jo tänään – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme lukkosaumakaton remontista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt