Palahuopakaton hinta asennettuna on tapauskohtainen

Tarina kertoo jonkun viisaamman joskus taannoin halunneen yhdistää kaikki kattojen parhaat ominaisuudet yhdeksi ja lopputuloksena syntyi palahuopakatto, jonka hinta asennettuna ei monesti edes päätä huimaa. Kattona uskollinen palahuopakatto on kattojen aatelia. Siinä yhdistyvät sen tiiviys, elastisuus ja hiljaisuus, jotka ovat vertaansa vailla. Materiaalina huopa on myös hyvin laadukasta ja kestää pitkään kovaakin kulutusta sekä Suomenmaan vaihtelevia sääolosuhteita. Ja näyttää lisäksi vielä hyvältä ja ajattomalta, kun se on asennettu oikein. Kukapa ei siis haluaisi sellaista koristamaan ja suojaamaan omaa kotiaan? Olet ehkä itsekin tullut samaan lopputulokseen miettiessäsi oman kattosi kohtaloa viime aikoina, minkä takia olet löytänyt tiesi Plus Kattopalvelun sivuille kerätäksesi lisää tietoa huopakattojen asennuksesta. Ja oikeassa paikassa oletkin, sillä meillä on pitkä kokemus ja vankka ammattitaito, mitä tulee kattojen asentamiseen sekä moniin muihin kattotöihin ja palveluihin, joita tarjoamme.

Palahuopakatto on monikäyttöinen sekä siisti vaihtoehto ja sopii näin useisiin erilaisiin rakennuksiin aina autotallista, leikkimökistä ja koirankopista ihan omakotitalosi tai kesämökkisi katoksi. Sen hinta-laatu -suhde on vertaansa vailla. Palahuopakaton hinta asennettuna riippuu katon koosta sekä siitä, millä laajuudella teemme muita muutoksia katollasi. Hintamme on näin ollen tapaus- sekä kattokohtainen ja parhaiten saatkin sen selville kysymällä meiltä suoraan. Me Plus Kattopalveluilla teemme sinulle tarjouksen kattosi mittasuhteittesi sekä omien toiveittesi pohjalta. Tarvittaessa tulemme kiipeämään katollesi ja tarkistamaan sen kokonaiskunnon, jotta saamme kuvan siitä, millaisia tarpeita katollasi todellisuudessa on sekä millaisia muutostöitä se kaipaisi saavuttaakseen mahdollisimman pitkän eliniän. Näin ollen saat työllemme todellisen hinnan. Ja oli kyse mistä tahansa pienestäkin korjaus-, huolto- tai muutostyöstä, aina käydessämme katollasi, me myös tarkistamme sen muilta osin – emme jätä taaksemme pienintäkään korjausta kaipaavaa, hiljalleen kytevää katastrofia, vaan kerromme sinulle rehellisesti omat suosituksemme sinun sekä kattosi parasta ajatellen.

Meillä Plus kattopalveluilla pyritään aina laadukkaaseen lopputulokseen, joka on lisäksi lompakkoystävällinen ja jättää leveän hymyn asiakkaan kasvoille. Meille tärkeää on se mikä sinullekin; hyvä, kestävä ja laadukas katto. Haluamme, että sinä olet tyytyväinen siihen mitä me katollasi teemme ja että kattosi pitää kotiasi kuivana ja vedottomana. Pyrimme tekemään maksamisesta mahdollisimman joustavaa kaikilla tavoin. Kaikkiin Plus kattopalvelun töihin on mahdollista hakea rahoitusta sekä kotitalousvähennystä.

Palahuopakaton hinta asennettuna

Mitä uusi palahuopakatto Plus Kattopalveluilla maksaa?

Kattoremontteja sekä muita kodin korjaustöitä suunniteltaessa, hinta on usein ratkaiseva tekijä – ja ihan syystäkin, sillä kattotyöt ovat useissa talouksissa niitä arvokkaimpia investointeja – minkä tähden haluatkin varmaan saada selville, mitä uusi palahuopakatto sitten maksaa. Meillä ei ole tähän kysymykseen suoraa vastausta tässä, sillä hinta on hyvinkin tapauskohtainen ja riippuvainen monesta eri tekijästä. Uuden palahuopakaton hinta muodostuu muun muassa katon pinta-alasta, muodosta ja siitä, mitä kaikkea muita töitä katolla pitää tehdä, jotta se voidaan asentaa. Vaihdetaanko esimerkiksi eristevillat, koska katto on vuotanut. Asennetaanko palahuopakatto koko katolle vai vain pienemmälle vuotoalueelle. Tuleeko kattoa korjailla muilta osin, ennen kuin palahuopakatto voidaan asentaa. Tehdäänkö muita muutoksia katolle. Laitetaanko uudet otsalaudat, kattosillat tai vesikourut.

Katot ovat yksilöitä ja näin ovat kattoremontitkin, joten myös uuden palahuopakaton hinta asennettuna riippuu siitä, mitä katolle todellisuudessa tulee tehdä, jotta sen eliniänodote saadaan mahdollisimman korkealle. Siksi saatkin parhaiten selville, minkä kokoisista summista on todellisuudessa kyse, ottamalla suoraan yhteyttä meihin. Meillä on pitkä kokemus kattotöistä ja osaamme antaa arvion hinnasta sinun kattoremonttisi kohdalla. Näin ollen säästyt turhalta arvailulta, loputtomalta googlailulta ja käynneiltä rautakaupassa. Me pyörittelemme numeroita, pyörittele sinä peukaloitasi. Ja lopullisen hinnan saatkin, kun me näemme kattosi todellisen kunnon ja muut parantelun tarpeet. Me katsomme kattoasi myös siitä näkökulmasta, mikä olisi kustannustehokkain tapa se korjata tai huoltaa – työn laadusta kuitenkaan tinkimättä. Kuten myös todettu, meiltä hoituvat useat kattotyöt, joten et joudu turhaan maksamaan eri töistä eri yrityksille, vaan saat kaikki kattopalvelut saman katon alta Plus Kattopalveluilta. Eikä kukkarosi pääse muutoinkaan kevenemään liikaa, sillä vaikka katon remontti kuulostaa ehkä kalliilta, me tarjoamme hyvin kilpailukykyiset hinnat työllemme sekä joustoa laskujen maksussa. Meille on tärkeää, että sinä saat yllesi laadukkaan katon, joka ei vie sinua vararikkoon.

Palahuopakaton korjaus, paikkaus ja huoltotyöt voit jättää meidän huoleksemme

Me Plus Kattopalveluilla emme halua asettaa sinua siihen tilanteeseen, jossa huomaat monen päivän ahertamisen jälkeen, ettei tee-se-itse -mentaliteetti palahuopakaton korjaus-, paikkaus- ja huoltotöissä aina riitäkään, eikä lopputulos olekaan lainkaan sitä mitä toivoit. Katto on kuitenkin iso osa sitä, miltä talosi näyttää ja mitä se kestää ja siksi varmaankin toivot, etteivät reunat repsota tai raoista valu sadevesi sisään, jolloin seuraukset voivat olla kohtalokkaat rakenteille. Ja kattotyöt ovat valitettavan vaativia, minkä takia niiden osalta kannattaa luottaa ammattilaisiin. Meillä on pitkän ajan kokemus katoilla kiipeilystä ja niiden korjaus, paikkaus sekä huoltotöistä, joten sinä voit pysyä turvallisesti maan kamaralla ja me hoidamme tarvittavat hommat puolestasi nopeasti sekä näppärästi. Meiltä Plus kattopalveluilla onnistuu niin katon korjaus, katon paikkaus, kattohuolto, kattoremontti, koko katon uusiminen, vesikourujen puhdistaminen sekä kattovarusteiden uusiminen. Tämän lisäksi olemme vielä tottuneita peltisepän töissäkin, joten meiltä saat kaiken sen, mistä kattosi haaveilee ja mitä se tarvitsee pysyäkseen hyvänä vielä tulevinakin vuosina.

Kattoa, niin kuin koko taloakin, kannattaa huoltaa ja korjailla säännöllisesti sen kunnon ylläpitämiseksi. Usein onkin halvempaa hoitaa pieniä ongelmia pois päiväjärjestyksestä, ennen kuin ne paisuvat valtaviksi arkea ja elämää haittaaviksi, massiivisiksi katastrofeiksi. Varmaankin ihan järkeen käypä ajatus, että pienet halkeamat vaativat vähemmän paikkailua, kuin ne suuret. Ja näin ollen kaikki halkeamat kannattaakin kunnostaa ennakoivasti ennen kuin on edessä kattovuoto, jota edes vakuutus ei korvaa. Hyvin huollettu talo myös kestää kylmätkin talvet ja sateisetkin kesät.

Olemme täällä sinua ja kattoasi varten ja tarjoamme mieluusti ammattitaitoamme sekä vuosien aikana kertynyttä osaamistamme, kun sinusta alkaa tuntua, ettei katon kuntoa ole taas hetkeen tarkastettu, ja että se ehkä alkaisi kaipaamaan pientä parantelua lähitulevaisuudessa. Meiltä onnistuvat niin pienet kuin suuretkin huollot, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ihan vain kysyäksesi, milloin sinun kannattaisi taas investoida kattoosi pääsi päällä. Pienikin murhe on kyllin suuri esille otettavaksi. Laita viestiä ja pohditaan yhdessä, mitä me voisimme Plus Kattopalveluilla palahuopakattojen asiantuntijoina sinun kattosi eteen tehdä.