Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Palahuopakaton saneeraus

Silloin kun on aika toteuttaa palahuopakaton saneeraus, Suomen parhaat kattoammattilaiset ovat käytössäsi. Katto on sellainen asia, ettei sitä oikein voi jättää remontoimatta, kun se on kyllin kulunut tai hajoaa sellaisella tavalla, ettei pelkkä paikallinen korjaus kannata. Palahuopakattoja on monin tavoin mahdollista korjata ja huoltaa, mutta vääjäämätönhän kattoremontti lopulta on, vaikka kattoa olisi kuinka hyvin ylläpitänyt sen käytön ajan. Toisinaan katto voi myös erinäisien inhimillisien syiden takia jäädä vaille huolenpitoa ja remontti on järkevin tapa aloittaa puhtaalta pöydältä. Hyvin tehty kattoremontti on mainio keino pitää rakennus käyttökelpoisena, siistinä ja arvokkaana, joten huopakaton saneeraus kannattaa vanhan katon tullessa tarinansa loppuun. Kattoremonttipalvelullamme voit toteuttaa rakennukseesi hyvän uuden katon riippumatta siitä, millainen tarina katolla on takanaan.

Tarjouksemme avulla saat helposti otettua selvää myös rahoitusmahdollisuudesta ja kotitalousvähennyksestä, sillä laadimme katon kuntoon ja ominaisuuksiin perustuvan, realistisen tarjouksen kaikista kattoremonteista. Perehdymme aina myös sinun toiveisiisi ja huomioimme ne remonttia suunnitellessamme sekä tarjousta laatiessamme. Pyydä meiltä siis ensimmäisenä tarjous niin saat tietää mitä kattoremontti kokonaisuudessaan maksaa. Tarjouspyyntö on myös hyvä tapa saada kattoremontti käyntiin.

Tarjouksemme sisältää kaiken sen, mitä kattoremonttiin kuuluu. Ensiarvoisen tärkeänä seikkana tietysti pätevät kattoasentajat ja tarvittaessa erityisosaajat kirvesmiehestä kattopeltiseppään, jos heitä kyseisessä kohteessa tarvitaan. Meillä kuuluvat tarjoukseen kaikki kattoremontin työvaiheet erilaisista valmisteluista purkutöihin sekä katon tarvitsemiin työvaiheisiin alusrakenteiden, eristeiden, katteiden ja kattotuotteiden asennusten sekä muiden töiden kautta valmiiksi katoksi. Tarjouksemme kattaa materiaalit työmaansuojaustarvikkeista katteisiin, mahdollisiin eristeisiin sekä kattotuotteisiin tapauskohtaisena kokonaisuutena. Meiltä löytyvät myös kaikki välineet laadukkaan ja ammattilaisen tekemän palahuopakaton saneerauksen tekemiseen. Oli tarve sitten kuljetusvälineille, nostimille tai työkaluille niin kaikki tarvittava on valmiina käyttöön.

Bitumisista kattolaatoista bitumipaanukatto

Saneeraamme palahuopakatot kaikenlaisissa paikoissa

Saneeraamme palahuopakatot asiantuntevasti kaikissa sijainneissa ja paikoissa, eli voit teettää meillä palahuopakaton saneerauksen vaikkapa mökkirannassa olevaan saunarakennukseen tai saarikohteissa sijaitseviin rakennuksiin. Meille ei ole väliä, onko vaikkapa omakotitalo kaupungissa, kirkonkylällä tai maaseudulla, remontoimme sen katon, samoin piharakennusten, kuten autotallien ja -katosten katot kuntoon. Totta kai huopakaton saneeraus onnistuu avullamme myös kesämökkiin tai muuhun mökkiin sekä erinäisiin muihinkin rakennuksiin, joissa palahuopakatto vain on. Palahuopakate on sangen suosittu vesikate, se on hauskan näköinen ja sen avulla voi toteuttaa hienon katon monenlaisiin rakennuksiin upeista omakotitaloista mökkeihin tai vaikkapa grillikatoksiin. Se on myös kevyt ja hiljainen, ääntä vaimentava kate, joka ei kolise tuulella tai lämpötilojen vaihdellessa eikä ropise sateella. Palahuopakate on myös erinomaisen mukautuva katetyyppi mitä erilaisimpia yksityiskohtia sisältäville katoille, vaikka se sopii kaikkein yksinkertaisimmillekin kattomalleille yhtä hyvin.

Periaatteessahan huopakatto voi olla minkä mallinen tahansa. Se voi olla vaikkapa harjakatto, tasakatto pulpettikatto tai aumakatto. Tavallisesti erilaiset huopakatteet sopivat myös muille kattomalleille mutta katon mallin ja tarkan katetyypin tai katetuotteen suhde on sellainen, että kate täytyy valita katon jyrkkyydelle sopivien tuotteiden joukosta. Ihan kaikki huopakatteet eivät käy ihan kaikille katoille, vaikka kaikille katoille kyllä jokin sopiva huopakate tai useampikin löytyy. Tekniset asiantuntijamme tarkistavat kattoremontin suunnitteluvaiheessa katon jyrkkyyden, jolloin saamme ensikäden tietoa katon kaltevuudesta katevalinnan tueksi. Tämä takaa sen, että sinä myös saat teknisesti parhaan ratkaisun katollesi. Selvitämme myös katon kuntoa, jotta remonttisuunnitelma ja tarjous vastaavat realistisesti katon kuntoa ja korjaustarpeita. Lupaamme pitää hyvän huolen katostasi ja toteuttaa sen saneerauksen ensiluokkaisesti, jotta saat käyttöösi parhaan mahdollisen katon, joka kestää ja näyttää hyvältä rakennuksessasi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt