Palahuopakaton uusiminen

Ammattilaisen toteuttama palahuopakaton uusiminen voi olla mainio ratkaisu kuluneen ja loppuun käytetyn tai muuten pettäneen katon laittamiseksi taas kuntoon. Toteutamme vakaalla ammattiosaamisella palahuopakattoremontit ja muut huopakattoremontit moniin erilaisiin rakennuksiin ja kattomalleihin. Aherramme kattojen parissa riippumatta siitä, missä kunnossa katto on, kun päätät teettää sen remontin. Toteutamme palahuopakaton uusimisen tai muun huopakattoremontin myös mm. saarikohteissa tavanomaisimpien maaseutu- ja taajamakohteiden sekä kaupunkien lisäksi.

Voit luottaa käsiimme vesikatteen uusimisen. Myös suurempaa remonttia vaativien kattojen uusimiset voit jättää kattopalvelumme osaaviin käsiin. Oli katto vuotanut tai sen päälle kaatunut puu niin tietysti katto täytyy remontoida ja huopakattojen tapauksessa saat parhaat palvelut meiltä. Katon tarina voi meidän puolestamme olla mikä tahansa ennen remonttiin päätymistä, asiantunteva kattoremonttipalvelumme auttaa sinua saamaan laadukkaan, toimivan ja hyvännäköisen uuden katon rakennukseesi. Mikä parasta, saat kattoremonttisi takuutyönä ja avaimet käteen -palveluna eli helpoimmalla ja turvallisimmalla tavalla. Usein vieläpä hyvin kustannustehokkaasti, sillä kaikenlainen kustannuksia nostava tyhjäkäynti remontin toteutuksessa jää pois, kun työt teettää kattoammattilaisella.

Kun tarvitset palahuopakaton uusimisen niin pyydä tarjous. Tarjouspyyntö on helppo tapa saada katon remontointi käyntiin ja selvittää myös remontin kulut. Laadimme tarjouksen, joka perustuu katon kuntoon ja korjaustarpeisiin sekä tietysti sinun toiveisiisi. Koska tarjouksemme laaditaan avaimet käteen -periaatetta noudattaen, saat kerralla kattavan yleiskuvan kattoremontin kuluista ja tarjouksemme avulla on helppo tarkistaa myös tarjolla olevat rahoitusmahdollisuus sekä verotuksessa haettavien kotitalousvähennysten määrä. Näin tiedät aika tarkkaan kaiken kattoremonttisi taloudesta. Vaikkapa itse tehden kokonaiskuvan hahmottaminen voi olla paljon mutkikkaampaa ja loppuhinta voi olla selvillä vasta pitkästi remontin jälkeen.

palahuopakaton uusiminen

Kattoremonttipalvelun toteuttama uusi palahuopakatto on laadukas ja tyylikäs valinta moniin tarpeisiin

Onko rakennuksesi uusi palahuopakatto vielä vailla osaavaa tekijää? Voit toteuttaa niin palahuopakaton kuin muunkin huopakaton saneerauksen pätevällä kattopalvelullamme. Teemme kattoremontteja kesämökkeihin ja muihinkin mökkeihin, autotalleihin, autokatkosiin sekä omakotitaloihin ja saunarakennuksiin. Eli oli uusi palahuopakatto toiveissa asuinrakennukseen tai piharakennukseen niin meiltä saat tarvitsemasi palvelut kaikille kattomalleille harjakatosta aumakattoon ja pulpettikatosta tasakattoon. Jälkimmäinen kattomalli voi tosin vaatia vesikatteeksi muuta huopakatetta, kuin yleisesti vähän jyrkemmän mallisille katoille sopivaa palahuopaa. Mutta kaikissa tapauksissa voit luottaa siihen, että ajattelemme kattosi parasta. Sopivimman vesikatetuotteen valinta on osa palvelumme perinpohjaisuutta.

Uusi palahuopakatto vaatii yleensä muiden huopakattojen tavoin vanhan katteen poistamisesta katolta ennen uuden asentamista. Tämä voi ollakin remontin työläin vaihe, varsinkin jos yrittää itse remontoida kattoaan. Kun remontin teettää meillä niin tämäkin hikinen työvaihe on vastuullamme ja selviämme siitä aina tehokkaasti hyvän kokemuksen tuomalla rutiinilla. Jos vanha kate on mahdollista jättää kattoon uuden alle, valmistelemme katon äärimmäisellä tarkkuudella parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tässä vaiheessahan huopakattoremontissa tehdään myös mm. kattorakenteiden ja muiden osien uusimiset sekä korjaukset. Me toimimme aina täysin kattokohtaisen suunnitelman ja tarpeen pohjalta. Turhia töitä emme tee, eli jos katto ei vaadi esimerkiksi rakenteiden kunnostusta, emme sellaisia töitä tee. Paras remontti vastaa tarkasti remontin kohteena olevan katon kunnostustarpeita. Et maksa mistään, mitä kattosi ei tarvitse ollakseen toimiva. Ellet tietysti halua vaikkapa kattoikkunaa asumismukavuuden kohottamiseksi, tällöin tietysti saat täytettyä toiveesi avullamme palahuopakaton remontin yhteydessä. Asennamme katteen valmistajan suosituksia noudattaen uuden vesikatteen katollesi, kun kaikki muu on siinä kunnossa, että tähän vaiheeseen päästään. Sitten viimeistelemme kattosi toteuttamalla huolellisesti läpivientien tiivistykset ja asentamalla kattotuotteet palahuopakatolle sopivilla kiinnittimillä ja tiivistystuotteilla. Uuden palahuopakaton kruunaa loppusiivous sekä remonttijätteen kierrättäminen, jotka hoidamme urakan päätteeksi.