Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Palahuovan asennus tekee katostasi tyylikkään

Palahuovan asennus onnistuu niin remonttikohteisiin kuin uudisrakennuksiinkin. Ominaisuuksiensa ansiosta se sopii hyvin varsinkin monimuotoisille katoille, sillä sen taipuisuus mahdollistaa kestävän vedeneristyksen erilaisiin kulmataitoksiin.

Palahuovan asennus sopii parhaiten sellaisille katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai sitä jyrkempi. Palahuopa on rakenteeltaan monikerroksista ja joustavaa, joten se toimii myös tehokkaana äänenvaimentimena. Tämän ansiosta rankkasateen rummutus ei valvota sinua yöllä.

Palahuopakaton asennus on tärkeää tehdä oikeanlaisissa sääolosuhteissa. Poutainen ja reilusti plussalla oleva säätila varmistaa sen, että katosta tulee kestävä, sillä palahuopa ei välttämättä liimaudu kunnolla, mikäli sää on liian kylmä. Valmis palahuopakatto kyllä kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita loistavasti, kunhan muistaa pitää huolta säännöllisistä tarkastuksista ja huolloista.

Palahuopakaton asennuksessa on valittavissa monenlaisia väri-, muoto- ja kuviovaihtoehtoja, joten löydät varmasti juuri sinun talosi tyyliin sopivan ratkaisun. Värivalikoimassa perinteisten mustan, ruskean ja harmaan sävyjen lisäksi löytyy muun muassa punaista, vihreää ja sinistä. Muodoista voisi mainita esimerkiksi suorakulmaiset, kuusikulmaiset ja XL-kokoiset vaihtoehdot. Ota yhteyttä Plus Kattopalveluun, niin mietitään yhdessä, millainen olisi juuri sinun talollesi sopivin katevaihtoehto.

Aina kun kiipeämme katollesi muun kattotyön yhteydessä, tarkastamme samalla koko katon yleisilmeen. Näin ollen mahdollisiin ongelmiin on helppo puuttua ajoissa, ennen kuin ne ehtivät muodostua aikaa ja rahaa vieviksi vaurioiksi.

Jos kattoremontti olisi tarpeellinen, mutta kustannukset mietityttävät, kysy lisää tarjoamastamme rahoitusmahdollisuudesta. Ethän myöskään unohda mahdollisuutta kotitalousvähennykseen!

Palahuovan asennus ammattilaiselta

Uusi palahuopakatto on näyttävä ja vesitiivis kateratkaisu

Uusi palahuopakatto tekee talosi ulkonäöstä jälleen ryhdikkään! Onko vanha kattosi painunut, haalistunut, rispaantunut tai sammaloitunut? Uusi palahuopakatto tekee ihmeitä talosi julkisivulle ja suojelee lisäksi taloasi ikäviltä kosteusvaurioilta.

Uusi palahuopakatto voidaan tehdä myös vanhan huopakaton päälle, mikäli sen rakenteet ovat säilyneet tarpeeksi hyvässä kunnossa. Tämä olisi aikaa säästävä, kustannustehokas vaihtoehto.

Ammattilaisen asentama, laadukkaasta materiaalista tehty palahuopakatto voi kestää käytössä parhaimmassa tapauksessa jopa puoli vuosisataa, kunhan sitä huoltaa asianmukaisesti. Palahuopakaton säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, jottei sammalkasvusto pääsisi valtaamaan kattoasi ja aiheuttamaan kosteusongelmia. Kun pyydät Plus Kattopalvelun tarkistamaan kattosi kunnon keväisin ja syksyisin, voit nauttia kauniista ja toimivasta katosta vailla huolia.

Uusi palahuopakatto on pitkäikäinen, ajattoman tyylikäs sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomainen katevaihtoehto. Se kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita, on erittäin vedenpitävä ja rankkasateellakin hiljainen materiaali. Ota yhteyttä Plus Kattopalveluun, niin suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun talollesi sopiva katto!

Palahuopakaton asennus, korjaus ja huolto näppärästi Plus Kattopalvelusta

Palahuopakaton asennus hoituu Plus Kattopalvelulta vakaalla ammattitaidolla. Vaikka palahuovan asennus on melko yksinkertaista, sen tekeminen kannattaa silti jättää ammattilaisen käsiin; väärin asennetut läpiviennit, esimerkiksi huonosti tiivistetty piipunjuuri tai jokin väärin kiinnitetty sauma voivat aiheuttaa talollesi vakavan kosteusvaurion.

Joissain tapauksissa palahuopakaton uusinta voidaan mahdollisesti tehdä vanhan huopakaton päälle. Tällöin vanha katto toimii uuden katteen alusrakenteena, eikä erillistä aluskatetta tarvita. Vanhan huopakaton tulisi kuitenkin olla moitteettomassa kunnossa, ja se tulisi puhdistaa huolellisesti ennen uuden katon asentamista.

Palahuopakaton korjaus on tehtävä aina ripeästi, sillä pienikin halkeama voi saada aikaan kattovuodon. Yleisin syy palahuopakaton saumojen aukeamiselle on väärin toteutettu asennus. Toinen yleinen syy on villiintymään päässyt sammalkasvusto. Siksi palahuopakaton huolto kannattaakin tehdä kaksi kertaa vuodessa; kun katon kunto tarkastetaan säännöllisesti, piilevät ongelmat eivät pääse pahenemaan salakavalasti. Palahuopakaton puhdistus on haastava operaatio, sillä se on osattava tehdä huolellisesti mutta ei kattoa kuluttavasti. Siksi apuun kannattaakin pyytää Plus Kattopalvelun kokeneet ammattilaiset. Meillä on käytössämme aina oikeanlaiset työvälineet ja -menetelmät ja osaamme kulkea katolla turvallisesti.

Kattoon voidaan pesun jälkeen levittää sammaleentorjunta-aine, joka estää tehokkaasti ei-toivottujen kasvustojen ilmaantumisen. Jos kostea sammal pääsee valtaamaan katon, palahuopakaton toimivuus on vakavasti uhattuna eikä kosteusongelmilta voida välttyä.

Vaikka palahuopakatto on erittäin kestävä, vuosien vieriessä auringon paahde saattaa aiheuttaa sille pikkuhiljaa tuhojaan. Jos katon pinta on muuttunut kuivakkaaksi, joustamattomaksi ja halkeilleeksi, tällöin ratkaisu on huopakaton maalaus eli pinnoitus. Uudelleenpinnoitus palauttaa katon joustavuuden, kestävyyden ja siistin ulkonäön. Kun palahuopakaton pinnoitus tehdään ammattilaisen ottein, se kestää taas kaikkea siihen kohdistuvaa rasitusta jopa 10-20 vuotta.

Runsaslumisina talvina palahuopakatto vaatii lumen pudottamista. Huopakaton karhea pinta pitää lumen hyvin paikoillaan, missä on hyvätkin puolensa; rakennuksen lähellä liikkuminen on turvallista koko talven, kun ei tarvitse pelätä saavansa lumivyöryä niskaansa. Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua lumen paino. Lumen pudottaminen kannattaa jättää ammattilaisille, sillä huopakaton pinta on herkkä vaurioitumaan. Plus Kattopalvelun osaajat tietävät, miten ja millä välineillä lumi saadaan katolta alas turvallisesti ja kattoa vahingoittamatta.

Me Plus Kattopalvelussa olemme erikoistuneet suomalaisiin kattoihin ja tiedämme, miten juuri sinä voit saada kauniin, kestävän ja turvallisen katon. Oli mielessäsi sitten uuden katon asentaminen tai vanhan korjaaminen, voit huoletta kääntyä meidän puoleemme. Vastaamme mielellämme kaikkiin palahuopakattoa koskeviin kysymyksiisi.

Plus Kattopalvelu on tunnettu asiakaslähtöisestä palvelustaan, aina ajantasaistetusta tietotaidostaan sekä luotettavuudestaan. Meiltä saat aina yhden, selkeän laskun ilman piilokustannuksia. Valitsemalla meidät tuet samalla suomalaista perheyrittämistä ja suomalaista työtä!

Toimiva sadevesijärjestelmä on terveen katon elinehto

Palahuopakaton ja koko talon kestävyyteen vaikuttavat olennaisesti vesikourujen eli rännien toimivuus. Toimivat rännit ja syöksytorvet ohjaavat veden kauas talon rakenteista, jolloin sade- ja sulamisvedet eivät pääse pilaamaan talon maalipintaa tai aiheuttamaan haitallisia kosteusvaurioita.

Vesikourujen valinnassa kannattaa satsata laatuun. Oikein asennettu, vahvoista materiaaleista tehty sadevesijärjestelmä auttaa pitämään talosi terveenä ja toimivana. Se myös on omiaan nostamaan talosi jälleenmyyntiarvoa.

Plus Kattopalvelun asentamat sadevesijärjestelmät ovat hyvännäköisiä ja viimeistelevät talosi julkisivun. Väreissä on paljon valinnanvaraa; voit valita joko hillityn ja huomaamattoman värin, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi mustan värin tuomaan talosi ulkonäköön mukavaa kontrastia.

Vesikourujen säännöllinen puhdistaminen lehdistä ja roskista on ensiarvoisen tärkeää. Jos vesi ei pääse kulkemaan ränneissä vapaasti, kosteutta saattaa päästä sellaisiin paikkoihin, joihin se ei kuulu. Kosteusvauriot voivat pahimmillaan johtaa asukkaiden terveyttä uhkaaviin homeongelmiin.

Varsinkin korkeissa taloissa rännien puhdistaminen on hankalaa, koska työ on suoritettava katolta käsin. Tällöin käytössä tulisi olla turvavaljaat ja turvaköysi ja jossain tapauksissa jopa henkilönostin saattaa olla tarpeen. On turhaa lähteä yksin katolle kiipeilemään hatarien tikkaiden varassa, kun voit pyytää avuksi Plus Kattopalvelun. Meidän pitkän kokemuksen omaavat ammattilaisemme osaavat liikkua katolla turvallisesti ja tietävät aina oikeat työvälineet ja -menetelmät kuhunkin hommaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt