Peltikaton hinta asennettuna riippuu juuri sinun ja kattosi tarpeista

Mikäli olet viime aikoina valvonut öitä pohtien, onko pingviineillä polvia, ovatko seeprat oikeasti mustavalkoisia vai valkomustia, tai pitäisikö se katto korjauttaa vielä hyvien säiden aikana, on mielessäsi ehkä pyörähtänyt myös ajatus siitä, millainen mahdollisesti olisikaan uuden peltikaton hinta asennettuna ja mistä kaikesta tämä hinta sitten koostuisikaan. On hyvin ymmärrettävää, että oman katon huoltamiseen ja korjaamiseen liittyvät kysymykset mietityttävät, sillä me kaikki vietämme paljon aikaa kotona ja oma talo on monille se rakas sekä turvallinen ympäristö, jossa voi rauhoittua elämän muun kiireen keskellä. Oma koti on suuri investointi ja sijoitus, jonka toivoo kantavan vielä pitkälle. Ja juurikin siitä syystä koti kannattaa pyrkiä pitämään hyvässä kunnossa, jotta se näkisi vielä useat tulevatkin vuodet sekä kaikki ne muistot, joita kotona olemiseen liittyy. Kukaan ei myöskään haluaisi tulla töistä kotiin, jossa katto vuotaa olohuoneen parketille tai pelätä sen jonain päivänä putoavan omaan niskaansa. Eikä kukaan varmastikaan toivoisi kosteuden homehduttamia seiniä ympärilleen sekä kaikkia niitä monia homeen tuomia haittoja. Sellaisista asioista huolehtiminen on raskasta ja voi ymmärrettävästikin viedä yöunet.

Mutta voit jättää turhan murehtimisen meille, sillä meillä Plus Kattopalveluissa peltikaton hinta räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan ja tämän kodin tarpeiden mukaan, joten sinä saat tarjoamallemme asennukselle sellaisen hinnan, johon voit varmasti olla tyytyväinen ja pääsi päälle sellaisen katon, joka kestää kaikki säät sekä vuodenajat eikä aiheuta jatkossa enää harmaita hiuksia. Siksi meiltä kannattaakin pyytää tarjouspyyntöä suoraan ja säästää itseään turhalta laskeskelulta.

Asennetun peltikaton hinta muodostuu nimittäin monestakin osatekijästä; itse katon uusimisen syyn lisäksi muun muassa katon koosta, mallista sekä talon kerrosten määrästä. Uusitaanko katto siksi, että se on vuotanut vai kenties jostain muusta syystä? Vaihdetaanko esim. pelkät kattotiilet vai myös eristevillat siinä samalla? Kenties koko taloon vai ainoastaan huoltoalueelle? Vaihdetaanko samalla aluskate? Loppusummaan vaikuttavat myös esimerkiksi se, mitä muita muutostöitä toivot meidän tekevän samalla – aina uusista lumiesteistä vesikouruihin ja otsalaudoista eristeisiin sekä kattosiltoihin. Sinun kattosi, sinä päätät. Me kuitenkin Plus Kattopalveluilla mielellämme autamme niiden haastavien ja tärkeiden päätösten kanssa. Mutta oli korjauksen syy tai uusimisen tarve sitten mikä tahansa, käydessämme katollasi me samalla aina myös tarkistamme sen kokonaiskunnon tarjotaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen työllemme ja sinulle varmuuden laadukkaasta katosta kotisi päällä.

Meille Plus kattopalvelulla tärkeää on siis tuottaa tulosta, joka on hintansa arvoista ja jälki pitkäkestoista. Emme kuitenkaan halua kunnostustöidemme kustannusten painavan liikaa talouttasi, joten tarjoamme mahdollisuutta hakea rahoitusta jokaisesta työstämme. Tai vaihtoehtoisesti voit halutessasi maksaa laskun myös osamaksulla. Tämän lisäksi Plus kattopalveluiden tuottamista töistä voit hakea myös kotitalousvähennystä.

Peltikaton hinta asennettuna

Mitä uusi peltikatto maksaa?  

Katon muutostöitä suunniteltaessa herää usein ensimmäisenä kysymys siitä, mitä uusi peltikatto sitten maksaa ja montako säästöpossua sen rahoittamiseksi pitäisikään rikkoa. Kattotyöt ovatkin usein hintavia yksittäisiä remontteja, joihin saa upotettua paljonkin säästöjään. Kustannuksiin vaikuttavat monet asiat aina muutostöiden kattavuudesta vaihdettaviin materiaaleihin ja muihin kunnostustöihin. Me Plus Kattopalveluilla ymmärrämme kuitenkin vaihtelevat taloudelliset tilanteet ja olemme pyrkineet huomioimaan ne tekemällä maksamisesta mahdollisimman helppoa sekä joustavaa. Emme halua laskujen kasaantuvan tai töiden jäävän kustannussyistä kesken. Lisäksi meille maksat vain tehdystä työstä. Me tarjoamme sinulle siis mahdollisimman edullisen kattoremontin joustavilla maksuvaihtoehdoilla työn laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Pohtiessasi, millaisiin kustannuksiin sinun tulisikaan varautua korjaustöitä suunnitellessasi, saat tarkemman hinta-arvion selville helposti ja nopeasti meiltä suoraan. Peltikattoa uusiessa huomattavimmat kustannukset liittyvätkin usein katon tai uusittavan alueen pinta-alaan. Me Plus kattopalveluilla kuitenkin kokoamme sinulle laskelman siitä, mitä peltikatto juuri sinun talosi mittasuhteilla maksaa. Tai mitä esimerkiksi vain tietyn alueen uusiminen maksaisi. Sekä tietysti, mitä kaikkia materiaaleja meidän tulee käyttää esimerkiksi vuodon korjaamiseen ja mikä olisi kustannustehokkain tapa kunnostaa kattosi. Nämä kaikki sekä monet muut osatekijät pyrimme huomioimaan suunnitellessamme sinun elämäntilanteeseesi sopivinta katon huoltoa tai korjausta. Luomme realistisen suunnitelman, josta saat hyvin selville työn todellisen hinnan ja säästämme sinulta ajan, jonka muuten kuluttaisit googlailuun ja laskeskeluun. Anna meidän pelata numeroilla sinun puolestasi.

Peltikaton korjaustyöt ja huoltotyöt ovat meidän erikoisalaamme

Me Plus Kattopalveluilla olemme kattotöiden erikoisammattilaisia pitkällä kokemuksella varustettuna ja meidän tavoitteemme on, että sinä voit luottaa oman kattosi sekä kaikki sen korjaustyöt ja huoltotyöt meidän käsiimme. Sinun ei tarvitse enää keinua tikapuilla, sillä me voimme hoitaa kattosi kuntoon kokonaisuudessaan. Meiltä onnistuu niin katon korjaus, katon paikkaus, kattohuolto, kattoremontti, katon uusiminen, kattopeltien ja kattotiilien vaihtotyöt, vesikourujen puhdistus sekä peltisepän työt siinä samassa. Saat siis kaikki kattopalvelut helposti yhden ja saman katon alta. Me tarjoamme lisäksi erilaisia kattovarusteita, joilla kohentaa talosi ulkoasua ja ilmettä. Kutsu meidät käymään katollasi ja tekemään arvio siitä, mitä kaikkia korjaus- tai huoltotöitä kattosi tarvitsisi. Me kerromme sinulle rehellisesti ja kiertelemättä, minkälaisia muutoksia olisi tärkeää tehdä vielä lähitulevaisuudessa ja mikä taasen parantaisi talosi julkisivua. Me puhumme siis käytännöllisistä muutoksista ja kattosi todellisista tarpeista, mutta huomioimme myös esteettisen näkökulman, sillä kyllähän kodin täytyy näyttää kutsuvalta ja katon kestävältä.

Mikäli sinulle nyt siis heräsi kysymyksiä tai kaipaat peltikaton korjaus- ja huoltotöissä apua, lyömme viisaat päämme yhteen juuri sinun kattosi toiminnallisuuden, kestävyyden, laadun ja ulkoasun parantamiseksi. Meille tärkeää on se mikä sinullekin; oman kodin kunto ja kestävyys niin myötä kuin vastatuulissakin.