Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Peltikaton uusiminen nostaa talosi arvoa

Peltikaton uusiminen tulee katon käyttöiän päätyttyä ajankohtaiseksi. Peltikatto on Suomen suosituin kattotyyppi sillä se on helppohoitoinen, pitkäkäyttöinen ja näyttävän näköinen kattoratkaisu. Peltikaton rakentaminen on melko nopeaa, sillä peltikattoelementit ovat pinta-alaltaan suuria. Keveytensä ansiosta peltikatto sopii monenlaisiin taloihin ja rakennuksiin. Plus Kattopalvelu asentaa Suomen suosituimpien kattovalmistajien tuotteita. Meidän kauttamme onnistuu aaltopeltikaton uusiminen, tiilikuvioidun peltikaton uusiminen, Rannila-peltikaton tai kattopeltien uusiminen sekä Weckman-peltikaton uusiminen.

Peltikaton uusiminen on hyvä valinta, sillä oikein asennettu, laadukkaista materiaaleista tehty peltikatto on todella kestävä ja säilyy kauniina pitkään. Uusi, siisti ja ryhdikäs peltikatto nostaa talosi arvoa ja on komea katsella.

Peltikattotyyppejä on monia erilaisia ja ulkonäköä on saatavilla monenlaista. Esimerkiksi tiilikuvioitu kattopelti yhdistää tiilitalon arvokkaan ulkonäön peltikaton keveyteen ja helppouteen. Tietenkin erilaiset kattotyypit soveltuvat erilaisiin rakennuksiin, ja usein varsinkin vanhoissa taloissa pyritään pysymään vanhan peltikattomateriaalin mukaisissa valinnoissa. Toisinaan voi kuitenkin olla perusteltua vaihtaa kattotyyppiä. Jokainen katto on erilainen ja valintoihin liittyy monta seikkaa, joita voimme yhdessä punnita.

Jos peltikaton kovaäänisyys sateella mietityttää, saatavissa on myös sellaisia kattopeltejä, jotka on käsitelty ääntä vaimentavalla materiaalilla. Katon alle voidaan myös asennusvaiheessa laittaa vaimennuskaistaleet.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää erilaisista peltikattovaihtoehdoista. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinun talollesi paras vaihtoehto.

Joka kerta kun kiipeämme katollesi, tarkastamme koko katon yleisilmeen. Plus Kattopalvelun ammattilaiset ovat erikoistuneet suomalaisten kattojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kattoremontin kuluja miettiessä kannattaa pitää mielessä mahdollisuus kotitalousvähennykseen. Voit myös kysyä meiltä tarjoamastamme rahoitusmahdollisuudesta.

Uusi peltikatto

Uusi peltikatto palvelee taloasi vuosikymmeniä

Uusi peltikatto voi kestää seuraavallekin sukupolvelle, kunhan sitä huolletaan hyvin ja mahdollisiin ongelmiin puututaan ajoissa.

Vaikka peltikatto on erittäin kestävä, on tärkeää, että katolla liikutaan asianmukaisesti ja esimerkiksi lumenpudotuksessa käytetään oikeita välineitä ja tekniikoita. Siksi kaikenlaisiin huolto- ja korjaustöihin kannattaa pyytää avuksi Plus Kattopalvelu. Meidän kattotöiden asiantuntijamme tietävät, miten erilaisilla kattotyypeillä työskennellään.

Uusi peltikatto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Kun katon kunto tsekataan säännöllisesti ammattilaisen silmin, kaikki piilevätkin ongelmat ehditään huomata ennen kuin ne ehtivät kasvaa suuriksi. Esimerkiksi peltikaton pinnoitteen kuluminen voi ajan myötä johtaa ikäviin kosteusvaurioihin, siksi korjausmaalaukset kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti.

Peltikatto on siinä mielessä helppohoitoinen, että Suomen runsaat sateet riittävät usein pitämään sen puhtaana. Mutta jos talosi sijaitsee esimerkiksi tiuhan puuston läheisyydessä tai Suomessa on ollut pitkä kuiva kausi, kattopesu saattaa toisinaan tulla tarpeeseen. Plus Kattopalvelu käyttää aina tehokkaita, mutta turvallisia pesuaineita ja hoitaa homman huolellisesti, ettei peltikatto pääse vaurioitumaan.

Myös vesikourujen säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, jotta sadevesijärjestelmä toimisi moitteettomasti, eikä kosteusvaurioita pääsisi syntymään. Tukkeutuneet tai rikkinäiset rännit päästävät sade- ja sulamisvedet kulkeutumaan liian lähelle talon perustuksia, jolloin vakavan kosteusvaurion riski on suuri ja koko talon käyttökelpoisuus voi olla uhattuna.

Kun näistä pienistä mutta säännöllisistä tarkastus- ja huoltotöistä pitää kiinni, elämä peltikaton kanssa on helppoa ja huoletonta. Plus Kattopalvelu on aina valmis auttamaan kaikkiin peltikattoosi liittyvissä kysymyksissä, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Kaipaako peltikattosi korjausta, huoltoa tai uusintaa? Ota yhteyttä Plus Kattopalveluun!

Vaikka katosta pitäisi kuinka hyvää huolta, elämä ja luonto voivat välillä yllättää. Jos katon korjaus, katon paikkaus, peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt tai vuotavan peltikaton korjaus tulee ajankohtaiseksi, Plus Kattopalvelusta saat ripeästi apua.

Olipa tarpeenasi pienemmät hommat, esimerkiksi säännöllinen kattohuolto tai vesikourujen puhdistus, taikka suuremmat työt, kuten kattoremontti tai katon uusiminen, meiltä saat aina ajankohtaisimman tietotaidon, luotettavan ja asiakaslähtöisen palvelun, yhden selkeän laskun johon erotellaan työt ja tarvikkeet sekä vastaukset ja perustelut kaikkiin mieleesi nouseviin kysymyksiin.

Tärkeintä on puuttua ongelmiin ajoissa, siksi esimerkiksi peltikaton reikien paikkaustyöt, peltikaton aluskatteen korjaus- tai uusintatyöt ja peltikaton nousseiden naulojen vaihtotyöt kateruuveihin kannattaa varata heti kun tarvetta ilmenee, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Hyväkuntoinen katto on terveen ja toimivan talon edellytys. Katon kunnon ylläpitämistä kannattaa pitää rahanmenon sijasta sijoituksena; ehjä ja kaunis katto nostaa talosi arvoa, pitää talon asumiskelpoisena ja suojelee sen asukkaita. Jos kustannusasiat kuitenkin mietityttävät, voit kysyä tarjoamastamme rahoitusmahdollisuudesta. Muistathan myös, että kattoremontteihin on saatavissa kotitalousvähennys, jonka hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Milloin kattoremontti on tarpeen?

Mietityttääkö kattosi kunto? Onko kodissasi tunkkainen haju tai tunne kosteudesta? Onko talossasi koleaa ja lämmityskustannukset nousussa? Kaikki nämä seikat voivat kieliä katossa olevista ongelmista.

Säännöllinen kattotarkastus ehkäisee ongelmien räjähtämistä käsiin. Jos kuitenkin kattoasi on jo paikkailtu sieltä sun täältä, kattomateriaalit ovat selvästi kuluneet ja rispaantuneet ja aluskatteessa on vakavia puutteita, kattoremontti kannattaa ottaa pikaisesti harkintaan. Huonokuntoinen katto on koko talon asuttavuuden kannalta vakava riski; kosteusvauriot voivat pahimmillaan aiheuttaa sisäilmaongelmia ja riskeetata asukkaiden terveyden. Kattoremontti on tärkeä sijoitus talosi tulevaisuutta ja terveyttä varten.

Plus Kattopalvelu hoitaa kattoremontin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Hoidamme työmme aina asiakaslähtöisesti, vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Henkilökuntamme päivittää osaamistaan jatkuvasti ja olemme tunnettuja luotettavuudestamme. Meiltä saat aina yhden, selkeän laskun ilman piilokuluja. Tämä helpottaa myös kotitalousvähennyksen hakemista. Sovimme aikataulusta heti projektin alussa ja pysymme siinä, joten sinun ei tarvitse arvuutella, kuinka kauan homma tulee kestämään. Meillä on käytössämme aina oikeat välineet oikeaan paikkaan; on turhaa riskeerata ja lähteä yksin katolle kiipeilemään, kun saatavissa on telineitä ja henkilönostimia käyttäviä kokeneita ammattilaisia.

Meiltä saat kaikki kattoremonttiin tarvittavat työt, nostureineen ja sähkötöineen, saman katon alta, joten et joudu sumplimaan usean eri urakoitsijan välillä. Valitsemalla meidät, tuet myös samalla perheyrittäjyyttä ja suomalaista työtä. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt