Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Tiilikaton hinta sisältää pelkän katon lisäksi vielä paljon muuta

Jokainen, joka omistaa kodin tai jonkin kotia vastaavan rakennuksen – oli kyseessä sitten autotalli, pihavarasto, koirankoppi tai grillikatos – joutuu joskus kysymään itseltään, mahtaako katto kestää enää ensi vuoteen. Ehkä talven aikana kasaantuneet kinokset painavat rakenteita, reunat repsottaa tai sadevedet päässeet eristeisiin ja alkaneet hiljaa homehduttaa niitä. Pääsi päällä oleva, kotiasi pitkään sekä uskollisesti suojannut kattosi alkaa käydä vanhaksi ja kaivata huolenpitoa, ettei se pääse muuttumaan tikittäväksi aikapommiksi, jonka pettämistä pitää pelätä päivästä toiseen. Tai ehkä nenä on ehtinyt jo tukkeutua tai kattila on löytänyt paikkansa vuotokohdan alta ja asian kanssa alkaa tulla pikkuhiljaa kiire. Oli tilanne mikä hyvänsä, olet ehkä harkitsemassa kattosi korjausta, huoltoa tai muutostöitä ja siksi päätynyt Plus Kattopalveluiden sivuille yrittäessäsi selvittää uuden tiilikaton hintaa. Olet kenties hitaasti tullut siihen tulokseen, että nyt on tehtävä jotain ja kaipaat lisää informaatiota asian suhteen. Voimmekin iloksemme kertoa, että tiilikatto on hyvännäköinen, säänkestävä sekä äänetön kattoratkaisu kelle tahansa, joka puntaroi eri vaihtoehtoja.

Meillä Plus kattopalveluilla tiilikaton hinta sisältää pelkkien tiilten lisäksi paljon muutakin. Oli kyse sitten betonitiilikaton, savitiilikaton, ormax tiilikaton tai benders tiilikaton hinnasta, saat rahoillesi paljon vastinetta. Mutta kattotöiden hinta koostuu monistakin tekijöistä; aina katon koosta, kerrosten määrään ja tarvittavien muutostöiden laajuuteen, joten parhaiten saat selville sen olemalla yhteydessä suoraan meihin.

Kattoprojekti alkaa usein ilmaisella arviointikäynnillämme, jonne voit asiantuntijamme pyytää ilman, että joudut sitoutumaan vielä mihinkään. Tämän tarkoituksena on vasta antaa meille tilaisuus keskustella kanssasi siitä, mitä meiltä ja katoltasi toivoisit sekä saada selville, millaisista vaurioista kattosi on oikein kärsinytkään tai minkä laajuisia muutoksia pitäisi tehdä sen kunnostamiseksi uuteen uskoonsa.

Joka kerta kun me Plus Kattopalveluiden asiantuntija katollasi käymme, tarkistamme koko katon kunnon ja sen yleisilmeen emmekä jätä jälkeemme mitään hiljaa kytevää katastrofia. Tämän jälkeen voimme miettiä, minkä kokoisesta alueesta on kyse, millaisia korjaus, huolto tai muutostöitä toivot meidän tekevän ja mitä muuta pitää vaihtaa tai uusia esim. vuodon paikkaamiseksi. Ilmaisen arviointikerran jälkeen, kartoitettuamme sekä sinun että kattosi tarpeet ja laskettuamme projektista aiheutuvat kulut sinun puolestasi, voimme tehdä sinulle tarjouksen, joka sisältää pelkän katon lisäksi paljon muuta aina ammattimaisista työmiehistä, erilaisten koneiden sekä työkalujen käyttöön ja kaikkiin työvaiheisiin loppusiivouksineen kaikkineen. Eli oli makusi rakennusaineissa mikä tahansa, niin betonikaton, savitiilikaton, ormax tiilikaton kuin benders tiilikatonkin hinta sisältää kaikki ne palvelut ja osa-alueet, jotka meidän kattotöihimme kuuluvat.

Ja koska kattoremontti on yleensä suhteellisen kallis remontti, me olemme Plus Kattopalveluilla halunneet huomioida tämän tekemällä maksamisesta sinulle mahdollisimman kukkaroystävällistä. Jokaiseen meidän tuottamaamme työhön on tarjolla rahoitusmahdollisuus, jotteivat kattotyöt ala painaa talouttasi liiaksi. Tämän lisäksi jokaisesta Plus Kattopalveluiden tuottamasta työstä voit hakea tietysti kotitalousvähennystä.

Tiilikaton hinta

Mitä kaikkea tiilikaton hinta pitää sisällään?

Arvaamme, että haluat jo tietää, mitä kaikkea Plus Kattopalveluiden tiilikaton hinta sitten todellisuudessa pitää sisällään tai mitä betonitiilikaton hintaan sisältyy. Kuten jo todettu, kattoremonttien hinta riippuu monesta eri seikasta ja lasketaan jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeitten mukaan. Mutta oli kyseessä pieni tai suurempi kattotyö, me tarjoamme sinulle koko paketin aina yhteen hintaan ja vältyt näin yllätyskuluilta. Meillä et maksa erikseen työstä ja materiaaleista vaan saat yhden maksettavan summan tuottamallemme kokonaisuudelle. Tämä hinta – oli kyse sitten minkä tyylisestä tiilikatosta tahansa – sisältää uusien kattotiilien ja kattovarusteiden lisäksi ammattimaiset työmiehet, jolla on pitkä kokemus erilaisista kattotöistä sekä kaikki heidän työssään tarvitsemansa työvälineet, mahdolliset henkilönostimet ja työskentelytelineet. Näiden lisäksi hintaan voivat kuulua myös kaikkien toivomasi kattotöiden työvaiheiden suorittamisen alusta loppuun. Meillä purkutyöt, irrotustyöt, korjaustyöt, muutostyöt, asennustyöt, kattoremonttityöt, kattotyöt, katon korjaustyöt ja niin edelleen eivät kasaa niskaasi yllätyslaskuja, vaan ne ovat myös laskettu osaksi kokonaishintaamme.

Kattotöitä suunnitellessa tulee tietysti muistaa varautua myös Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, jotka toisinaan konkretisoituvat kesäisinä raekuuroina tai takatalven lumimyrskyinä. Sinä et joudu kuitenkaan tyhjentämään rautakauppaa pressuista peläten projektimme puolesta, vaan meillä tiilikaton hintaan kuuluu myös sääsuojaus näissä yllättävissä tilanteissa. Me emme myöskään jätä jälkeemme remonttipölyä tai tiilenpuolikkaita, sillä jokaiseen kattotyöhön kuuluu lisäksi loppusiivous. Voit siis jättää kuuraamisen meille ja pyöritellä itse peukaloita.

Katon kunnosta riippuen joudumme ehkä tekemään laajempiakin muutostöitä sen kunnon varmistamiseksi vielä tulevaisuudessakin. Näin ollen hintamme voi pitää sisällään myös mm. aluskatteiden uusimiset tai lahovaurioiden korjaamisen. Tai kenties tarpeen vaatiessa märkien ja kostuneiden lämpöeristeiden vaihtamisen uusiin, jotta tuloksena saadaan mahdollisimman laadukas kokonaisuus. Mutta kaikki nämä saadaan selville veloituksettomalla tarkastuskäynnillämme. Ota siis reippaasti yhteyttä meidän asiantuntijoihimme ja kutsu Plus kattopalvelut käymään katollasi.

Kaikkien tiilikattojen huolto, korjaus ja uusintatyöt kuuluvat Plus Kattopalveluiden eritysosaamiseen

Tilanteen käydessä erittäin epätoivoiseksi, harkitsee moni jo kiipeävänsä itsekin katolleen ja tekemään välttämättömimmät paikkaukset omakätisesti. Mutta valitettavasti tee-se-itse -mies saattaa saada aikaan enemmän tuhoa kuin tulosta ja joutua paikkailemaan jälkiään vielä myöhemmin. Kattotöiden kohdalla tekijällä tulisi olla alan asiantuntevuutta ja kokemusta niin eri materiaaleista kuin kattomalleistakin. Meillä Plus Kattopalveluilla näitä on ehtinyt kerääntyä vuosien saatossa ja lukuisilta eri katoilta. Me olemme kattojen asiantuntijoita ja töitä tehdessämme huomioimme kaikki ne seikat ja yksityiskohdat, jotka kattosi ehostamiseen liittyvät. Meillä ei siis mene sormi suuhun tiukan paikan tullen tai jää homma kesken, sillä erityisosaamiseemme kuuluvat kaikenlaisten tiilikattojen huolto, korjaus ja uusintatyöt. Oli kyseessä sitten katon korjaus, katon paikkaus, kattohuolto, kattoremontti, katon uusiminen, vesikourujen puhdistus, rikkinäisten kattotiilien vaihtotyöt sekä rikkoutuneen tiilikaton korjaustyöt, meiltä Plus Kattopalveluilla löytyy siihen horjumaton osaaminen sekä tietotaito.

Meidän ammattilaisemme ovat kattotöiden erikoisasiantuntijoita, jotka tekevät katollasi laadukasta, kestävää ja hintansa arvoista jälkeä, jonka kauneus ei olekaan vain katsojan silmässä. Töitä tehdessämme ja suunnitellessamme me myös ajattelemme aina sinun sekä kattosi parasta, sillä sinun kattosi on meidänkin ylpeydenaiheemme. Tästä syystä meille on tärkeää tehdä jälkeä, johon sinä voit olla tyytyväinen vielä tulevinakin vuosina. Ja tarjota tiilikatto, joka pitää kotisi kuivana sekä vedottomana säässä kuin säässä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt