Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Tiilikuvioinen peltikatto on kestävä ja tyylikäs kattoratkaisu

Tiilikuvioinen peltikatto on pysynyt jo pitkään yhtenä suosituimpana peltikattomateriaalina. Syitä miksi nykyään jo perinteikkäänä pidetty tiilikuvioinen peltikate on pitänyt pintansa suosituimpana katemateriaalina, löytyy varmasti sen tyylikkyydestä, kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta. Katto on talosi yksi tärkein julkisivu, jonka vuoksi tyylikkyyttä ja kestävyyttä hakevalle asukkaalle tiilikuvioinen peltikatto onkin yksi parhaista kattomateriaalivaihtoehdoista.

Plus kattopalvelun toteuttama tiilikuvioinen peltikatto sopiikin suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan loistavasti. Tiilikuvioinen peltikatto on helppo asentaa niin vanhoihin kuin uudempiin rakennuksiin. Kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan huolimatta tiilikuvioitua peltikattoa tulee myös huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti, että se pysyisi hyvänä vuosikymmenien ajan.

Plus Kattopalvelu tekee pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki kattotöihin liittyvät työt. Meille Plus Kattopalvelussa on tärkeää, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Korkealaatuisesti toteuttamamme kattotyöt lähtevät aina liikkeelle siitä, että kattotöihin erikoistuneet ammattilaisemme suorittavat koko katon kuntotarkastuksen. Rakennusalan ammattilaistemme tekemän kuntotarkastuksen yhteydessä pystytäänkin huomioimaan katon yleisilme. Jos ammattilaisemme huomaavat tarkastuksen yhteydessä jotain pieniä tai piileviä ongelmia, voidaan kaikki tarvittavat korjaustyöt hoitaa kerralla kuntoon. Korjaustarpeista ja -suunnitelmista keskustelemme aina reilusti asiakkaan kanssa.

Plus Kattopalvelun asiakkaat voivat olla aina vakuuttuneita siitä, että kun katto on asiantuntijoidemme toimesta tarkastettu, ovat kaikki mahdolliset katon kuntoon liittyvät asiat tulleet huomioiduiksi.

Peltikattojen asennuksen yhteydessä Plus Kattopalvelun kautta hoituvat myös kaikki katolle tarpeelliset peltisepäntyöt. Savupiipun pellitykset ja piipunhatun asennukset onkin järkevä tehdä aina katon asennuksen yhteydessä, koska tavallisesti niiden yhteydessä joudutaan katemateriaalia purkamaan savuhormin ympäriltä.

Kaikki kattoihin liittyvät korjaus-, puhdistus, ja – perusparannustyöt, sekä mittavatkin kattoremontit tulisi aina teettää ammattilaisen tekemänä. Plus Kattopalvelu tekeekin asennus- ja korjaustöiden lisäksi myös kaikille katoille tarpeellisia huolto- ja puhdistustöitä. Vaikka katto olisi ammattilaistemme huolellisesti asentama, tulisi kattoa hoitaa myös säännöllisesti.

Tavallisesti kattojen puhdistus- ja huoltotyöt tulisi tehdä vähintään puolivuosittain: keväällä ja syksyllä. Puhdistustöiden yhteydessä ammattilaisemme siivoat katolta pois ylimääräiset bioroskat ja eloperäiset jätteet sekä huoltavat koko sadevesijärjestelmän ja tarkastavat rännien toimivuuden.

Plus Kattopalvelun kaikki kattotyöt tehdään aina tilaustyönä, jotka ovat mitoitettu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kattotöitä tilattaessa kannattaa myös muistaa, että kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Kattoremonttia tai vaikka pienempää katon korjaustyötä varten ei sinulla tarvitse olla valmiiksi rahaa säästössä. Plus Kattopalvelun kautta tilattuihin kattotöihin on mahdollista hakea rahoitusta. Vaativankin kattotyön teettäminen nopealla aikataululla on mahdollista verkkosivuiltamme haettavan rahoitusmahdollisuuden ansiosta.

Plus Kattopalvelu on markkinoiden luottavin ja paras katto- ja ulkoverhoustöiden asiantuntija. Kattotöihin erikoistunut kokenut moniammatillinen tiimimme hoitaa kaikki kattoihin liittyvät työt — aina täydellisestä kattosaneerauksesta pienempiin korjaus- ja puhdistustöihin.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole rohkeasti yhteydessä myyntitiimimme!

Tiilikuvioinen peltikatto asennettuna

Tiilikuvioitu peltikate luo kauniin ja tyylikkään kattoprofiilin

Tiilikuvioitu peltikate on kaunis ja tyylikäs, sekä tiilikuvioita muistattavan ilmeensä ansiosta myös yksi suosituimmista peltikatteisista kattoprofiileista. Suosittu ja ajaton tiilikuviointi on yleisesti peltikateprofiileista matalin, jonka ansiosta se on muihin kattopeltien tyyleihin nähden harmonisempi, sekä se antaa koko katon yleisilmeestä rauhallisen vaikutelman.

Tilikuvioitu peltikate on kevyen materiaalin ja muotonsa ansiosta monipuolinen katemateriaali, joka soveltuu kaiken ikäisille katoille laitettavaksi.

Tiilikuvioidun peltikatteen ehdoton etu on myös se, että katteen pinnalle ei helposti tartu kiinni bioroskat. Lisäksi tiilikuvioitu peltikate on myös helppo puhdistaa ja hoitaa. Ammattilaisen asentamana ja huoltamana tiilikuvioitu peltikate kestääkin ajan lisäksi myös katseen.

Plus Kattopalvelun ammattilaisten tekemä tiilikuvioitu peltikate on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kaikille katoille. Asennus ja korjaustöidemme lisäksi, hoidamme myös kaikki katon puhdistus ja huoltotyöt luottavasti ja ammattitaidolla. Laadukkaan ja asiantuntevan työn ansiosta pystymme takamaan kaikille asiakkaillemme kestävät kattoratkaisut, jotka säännöllisesti toteutettujen huolto- ja puhdistustöiden ansioista kestävät useiden vuosikymmenien ajan.

Ota yhteyttä myyntitiimimme, niin hoidetaan sinullekin kestävä ja kaunis kattoprofiili!

Kaikkien peltikattojen asennukset takuutyönä ja ammattitaidolla

Plus Kattopalvelun kattoihin erikoistuneilla ammattilaisilla on pitkä ja kattava kokemus erilaisten kattopeltien asennustöistä. Varmistaakseen laadukkaan lopputuloksen, on peltikaton asennusta suunniteltaessa hyvä olla suoraan yhteydessä kattotöiden ammattilaiseen.

Kaikkien peltikattojen asennukset tehdään takuutyönä ja ammattitaidolla – aina työnsuunnittelusta, asennuksen kautta loppusiivoukseen asti. Peltikattojen asennuksen erikoisosaamisalueeseemme kuuluvat perinteisten peltikattoprofiilien lisäksi myös mm. kone- ja lukkosaumakatteet.

Lukkosaumapeltikatot ja konesaumakatot poikkeavat asennustöiltään ja ominaisuuksiltaan tiilikuviokatteesta, mutta meiltä löytyy osaavat kattopeltisepät sekä työkalut kaikkiin kattotöihin. Asennamme kattoihin myös halutessasi myös vaimennusnauhat, jolloin näistäkin katteista saadaan hiljaisia.

Peltisepän työt peltikattojen asennuksen yhteydessä

Plus Kattopalvelun ammattilaiset ovat ansioituneet myös kaikissa katolle tehtävissä peltisepäntöissä. Peltirakentamisen ammattilaisemme pystyvät toteuttamaan kaikki peltityöt savupiipunpellityksestä piipunhattuihin. Savupiipun pellitystyöt toteutetaankin aina usein kattoremontin yhdessä, sillä piipun pellittäminen vaati usein vanhojen katemateriaalin purkamista piipun ympäriltä.

Savupiipun pellittäminen onkin aina kannattavaa, koska sen tehtävänä on estää kosteuden aiheuttamien vaurioiden syntyminen savupiippuun. Savupiipun yläpäähän asennettava piipunhattu pieni, mutta sitäkin tärkeämpi osa savupiippua. Piipunhattu suojaakin tehokkaasti savupiippua sadevedeltä ja lumelta, sekä ehkäisee piipun ennen aikaista rapautumisen ja parantaa hormin vetoisuutta.

Plus Kattopalvelun kautta piipun pellitykset ja piipunhattujen asennukset onnistuvat kaikille kattotyypeille, oli kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto tai huopakatto.

Voisiko tyylikäs tiilikuvioitu peltikate olla sinun valintasi kattoprofiiliksi? Konesaumattu katto vai lukkosaumattu katto? Rapiseeko savupiippusi rappaus?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole rohkeasti yhteydessä myyntitiimimme, niin etsimme juuri sinun katollesi sopivan ratkaisun!

Peltikaton huolto, korjaus ja uusintatyöt tulisi teettää säännöllisesti

Peltikattojen uusimiset tulevat katon ikääntyessä ajankohtaiseksi. Peltikattojen uusimisen lisäksi, tulisi katon kunto tarkastaa säännöllisesti, sekä huolehtia vähintään puolivuosittain tehtävien huoltotöiden toteutumisesta, jotka ovat ehdottoman tärkeitä katon kestävyyden ja kunnossa säilymisen kannalta.

Kattoremontti ja muut kattotyöt tulisikin aina teettä kattotöihin erikoistuneella ammattilaisella. Vain tällä tavalla pystytään varmistamaan, että kaikki mahdolliset katon puutteet ja ongelmat, on varmasti tullut huomioiduksi jo kattoremonttia suunniteltaessa.

Rakennusalan ammattilaistemme ajoissa tekemällä katon kuntokartoituksella pystytään ennakoivasti suojaamaan rakenteita ja koko taloa uhkaavilta vaurioilta.

Katon kuntokartoitus ja yleisilmeen arviointi tehdään aina kun katolla käydään minkä tahansa meiltä tilatun työn yhteydessä. On hyvä kuitenkin itsekin huomioida yleisiä varoitusmerkkejä kattotöiden tarpeellisuutta ja ajankohtaisuutta arvioitaessa. Kattotöiden tarpeellisuudesta kertovia merkkejä on monia, joista tyypillisimpiä ongelmia ovat mm. hilseilevä peltikatto, kattorakenteisiin muodostunut kosteus, huono sisäilma tai vuotava katto.

Isommilta kattosaneerauksilta säästymään, jos ensioireisiin jo reagoidaan välittömästi. Tällä tavalla piilevimmätkin oireet saadaan selville jo aikaisessa vaiheessa

Kaikkien vesikatemateriaalin alla asennettavan aluskatteen merkitystä ei voisi liikaa korostaa. Aluskatteen tärkeä tehtävä on suojata rakennusta mahdollisilta kosteusvuodoilta, sekä talon sisälle ilma- tai kondenssivuotona muodostuvalta kosteudelta.

Ammattilaisen huolella asentama, ehjä ja toimiva aluskate onkin yksi kattorakenteiden tärkein osa. Kunnollinen aluskate kestääkin yleisesti ottaen täysin yhtä pitkään kuin muutkin katemateriaalit. Mekaaninen rasitus tai korjaus- ja asennusvaiheessa tapahtuneet virheet ovat voineet aiheuttaa aluskatteen pintaan pieniä reikiä tai repeämiä. Aluskatteeseen syntyneitä vaurioita voidaan korjata paikallisesti tai vaihtaa osittain uuteen, ilman että koko aluskatetta kuitenkaan tarvitsisi lähteä uusimaan. Aluskatteen korjaus on kuitenkin useimmiten väliaikainen ratkaisu, eikä suositella tehtäväksi kuin ensiavuksi. Katon kunnon säännöllisen tarkastuksen tärkeys korostuu varsinkin silloin, kun katolle on aikaisemmin tehty paikkaus- tai korjaustoimenpiteitä.

Huolto- ja puhdistustöistä yhtenä tärkeimmistä ja säännöllisesti tehtävistä toimenpiteistä on rännien eli vesikourujen puhdistaminen. Vesikouruja tukkiva ja kuormittava eloperäinen bioroska lyhentää vesikorujen käyttöikää ja aiheuttaa vesivahinkoja, jos rännit pääsevät ylitse tulviessaan johdattamaan vedet talon perustuksiin kosteusvahinkoja aiheuttamaan. Vesikourujen puhdistaminen onkin hyvä tehdä puolivuosittain keväällä ja syksyllä, jolloin on hyvä käydä läpi myös koko sadevesijärjestelmän ja rännien toimivuus.

Plus Kattopalvelun kaiken tekemisen lähtökohtana on laadukas ja asiantunteva osaaminen, sekä vuosien varrella karttunut vahva käytännön kokemus alalta – unohtamatta tietenkään asiakkailtamme saamaamme palautetta.

Kattoremontteihin erikoistunut rakennusalan ammattilaisemme pystyvät hoitamaan kaikki haasteellisimmatkin kattotyöt alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Plus kattopalvelun kattava palvelukokonaisuus, pitää sisällään kaikki kattotyöt!

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntösi, niin hoidetaan sinunkin kattosi kerralla kuntoon!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt