Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Peltikaton aluskate – sijoitus rakennuksen tulevaisuuteen ja laatuun

Peltikaton aluskate on kiistatta yksi talon rakenteiden tärkein suojelija. Investoidessasi toimivaan peltikaton aluskatteeseen, tulet samalla sijoittaneeksi myös rakennuksen laatuun ja tulevaisuuteen. Toinen yhtä tärkeä sijoitus rakennuksen pitkän iän ja terveyden kannalta on säännöllisesti tehtävät katon huoltotyöt.

Tavallisesti keväisin ja syksyisin suoritetut kuntokartoitukset paljastavat usein ongelmakohdat tarpeeksi ajoissa. Katon korjaukset kannattakin siis tehdä jo hyvän sään aikana. Katon huoltoa ja korjausta suunniteltaessa on hyvä tiedostaa, että hyvin ja vastuullisesti tehty kattotyö tulee merkittävästi halvemmaksi, kuin korjauttaminen vasta silloin kun vauriot ovat ehtineet jo aiheuttaa talolle ja sen rakenteille tuhoa.

Kattoremontit ja huolto- ja korjaustyöt kannattaa toteuttaa aina ammattilaisen tekemänä. Säännöllisesti ja aikaisessa vaiheessa tehdyt katon kunnossapitotoimenpiteet ovat myös järkevä sijoitus niin kukkaron kuin myös oman sekä talon terveyden kannalta.

Korkealaatuinen kattotyö alkaa aina kattoasiantuntijamme suorittamalla kuntotarkastuksella. Tämän ansiosta myös kaikki mahdolliset kattoon liittyvät pienet ja piilevätkin ongelmat tulevat ilmi jo kattourakan suunnitteluvaiheessa. Korjaustarpeista ja -suunnitelmista keskustelemme aina reilusti asiakkaan kanssa ja annamme tarjouksen mahdollisesti tarvittaviin kattotöihin.

Haluamme aidosti, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Tarjoamme ammattilaistemme suorittaman katon kokonaisvaltaisen kuntotarkastuksen, myös jokaisen pienimmänkin katon huoltotoimenpiteen yhteydessä.

Asiakkaamme voivat olla aina vakuuttuneita siitä, että kun katto on asiantuntijoidemme toimesta tarkastettu, ovat kaikki mahdolliset katon kuntoon liittyvät asiat tulleet huomioiduiksi. Hyvin tarkastettu ja kunnollisesti huollettu katto antaakin rakennukselle aina useita käyttövuosia lisää.

Plus Kattopalvelu antaa kaikille kattotöilleen takuun ja työt toteutetaan tilauksen yhteydessä tehdyn sopimuksen mukaisesti. Työt on räätälöity aina myös asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Kattotöitä tilattaessa kannattaa myös muistaa, että kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Kattotöidemme laskutus ja hinnoittelu on selkeää, sekä tapahtuu vasta suoritetun työn jälkeen. Laskutuksen kaikki vaiheet on hinnoiteltu ja käyty läpi sopimusvaiheessa, jonka ansiosta asiakkaalle ei tule mitään ikäviä yllätyksiä enää laskutusvaiheessa.

Plus Kattopalvelun asiakkaana sinulla ei tarvitse olla kattoremonttia varten säästössä rahaa valmiina, vaan voit halutessasi suorittaa maksun joustavasti kuukausierissä. Vaativankin kattotyön teettäminen nopeallakin aikataululla on mahdollista sivujemme kautta haettavan joustavan rahoitusmahdollisuuden ansiosta.

Plus Kattopalvelu on markkinoiden luottavin ja paras katto- ja ulkoverhoustöiden asiantuntija. Kattotöihin erikoistunut kokenut moniammatillinen tiimimme hoitaa kaikki kattoihin liittyvät työt — aina täydellisestä kattosaneerauksesta pienempiin korjaus- ja puhdistustöihin.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole rohkeasti yhteydessä myyntitiimimme!

Peltikaton aluskatteen vaihto korjaus ja huolto

Aluskate peltikatolle on rakennuksen kunnossa pysymisen kannalta oleellinen

Peltikaton aluskatteen tärkein tehtävä on pitää talon rakenteet kuivina ja terveinä. Aluskate suojaa rakennusta mahdollisilta kosteusvuodoilta, sekä talon sisälle ilma- tai kondenssivuotona muodostuvalta kosteudelta. Paras aluskate antaakin rakennukselle suojaa ja pitää sen hengittävänä.

Suomen epävakaiden, leutojen ja kosteammiksi muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa toimiva aluskate on rakennuksen terveenä säilymisen kannalta välttämätön. Ammattilaistemme peltikatolle asentama aluskate takaa rakennukselle aina pidemmän käyttöiän ja puhtaamman sisäilman.

Puuttuuko sinun vanhasta peltikatostasi aluskate? Vuotaako katto? Tuntuuko sisäilma tunkkaiselle? Ota yhteyttä myyntitiimimme, niin hoidetaan katto kerralla kuntoon!

Peltikattojen huollot, korjaukset ja uusiminen -välttämätön osa kattojen kunnossapitoa

Kattojen uusimiset tulevat katon käyttöiän päätyttyä ajankohtaiseksi, sekä niihin säännöllisesti tehtävät huolto- ja korjaustyöt ovat ehdottomia kattojen kestävyyden ja kunnon säilymisen kannalta. Kattoremontti tulisi aina teettä kattotöihin erikoistuneella ammattilaisella, että pystyttäisiin havaitsemaan ajoissa mahdolliset katon puutteet ja ongelmat.

Kattohuoltoa tehdessä arvioidaan aluksi vahingon laajuus ja estetään kaikkien lisävahinkojen syntyminen. Yllättävissä vesivahinkotilanteissa, myös väliaikainenkin vuotopaikan korjaus tulisi aina olla asiantuntijan suorittama.

Rakennusalan ammattilaistemme ajoissa tekemällä katon kuntokartoituksella pystytään ennakoivasti suojaamaan rakenteita ja koko taloa uhkaavilta vaurioilta. Katon korjauksen arviointi tapahtuu aina myös kuntokartoituksen yhteydessä.

On hyvä itse huomioida yleisiä varoitusmerkkejä kattotöiden tarpeellisuutta ja ajankohtaisuutta arvioitaessa. Huolestuttavia merkkejä kattotöiden tarpeellisuudesta on monia, jonka vuoksi niihin olisi hyvä reagoida välittömästi. Näin piilevimmätkin oireet saadaan selville jo aikaisessa vaiheessa. Tyypillisimpiä ongelmia ovat mm. hilseilevä peltikatto, kattorakenteisiin muodostunut kosteus, huono sisäilma tai vuotava katto.

Erityisen tärkeää katon kunnon kannalta on, että aluskate on toimiva ja ehjä. Kunnollinen aluskate kestääkin yleisesti ottaen täysin yhtä pitkään kuin muutkin katemateriaalit, joten aluskatteen vaihto tehdään yleensä vasta vesikaton vaihdon yhteydessä.

Mekaaninen rasitus tai korjaus- ja asennusvaiheessa tapahtuneet virheet ovat voineet aiheuttaa aluskatteen pintaan pieniä reikiä tai repeämiä. Aluskatteeseen syntyneitä vaurioita voidaan korjata paikallisesti tai vaihtaa osittain uuteen, ilman että koko aluskatetta kuitenkaan tarvitsisi lähteä uusimaan.

Katon kunnon säännöllisen tarkastuksen tärkeys korostuu varsinkin silloin, kun katolle on aikaisemmin tehty paikkaus- tai korjaustoimenpiteitä.

Yhtenä talon tärkeimmistä ja säännöllisesti tehtävistä huoltotöistä on rännien eli vesikourujen puhdistaminen. Vesikouruja kuormittava bioroska lyhentää niiden käyttöikää ja aiheuttaa vesivahinkoja, jos rännit pääsevät ylitse tulviessaan johdattamaan vedet talon perustuksiin kosteusvahinkoja aiheuttamaan. Vesikourujen puhdistaminen onkin hyvä tehdä puolivuosittain keväällä ja syksyllä.

Onko peltikattosi pinta ruvennut hilseilemään? Vuotaako peltikatto? Tarvitsevatko vesikourusi puhdistusta? Kysy tarjous ja ota yhteyttä myyntitiimimme! Hoidetaan kaikki peltikaton uusinta, sekä huolto- ja korjaustyöt kerralla kuntoon!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt