Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Paras peltisepän liike kaikkiin talosi peltitöihin

Luotettava peltisepän liike ja laadukkaat peltityöt löytyvät läheltäsi, missä ikinä asutkaan. Plus Kattopalvelulta saat koko valtakunnan alueelle peltisepän käsityönä piipunpellitykset ja konesaumakatot kilpailukykyiseen hintaan. Kun haluat kokonaisvaltaista kattoalan osaamista, mukaan lukien peltisepän työt, soita meille. Kotisivujemme kautta on mahdollista hakea joustavaa rahoitusta peltitöille, kattoremonteille, katon kevät- ja syyshuollolle ja muille tekemillemme töille.

Kokeneet ja taiturimaisesti kerta toisensa jälkeen onnistuvat peltiseppämme tekevät tälläkin hetkellä töitä eri puolilla Suomea; Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella ja monessa muussa kaupungissa ja kunnassa. Aina, kun asentajamme tai peltiseppämme käy talon katolla meiltä tilatun muun työn perässä, koko katon yleiskunto tarkastetaan silmämääräisesti. Toimimme näin myös silloin, kun olemme toimittamassa vain pientä huoltotyötä.

Muistathan kuitenkin, että verottajalle kannattaa ilmoittaa tilauksesta. Saat nimittäin kotitalousvähennystä henkilökohtaisessa verotuksessasi kaikista Plus Kattopalvelun tekemistä peltisepän hommista ja muista kattotöistä.

Peltisepän liike kaikkiin kattotöihin

Kaikki katon peltityöt ammattitaidolla Plus Kattopalvelulta

Katon peltityöt koko Suomen alueella tekee kattoalan johtava yritys Plus Kattopalvelu. Meiltä saat rakennuspeltityöt ja peltisepäntyöt kaikkiin kattoprofiileihin; tasakatoille, harjakatoille, pulpettikatoille ja mansardikatoille. Plus Kattopalvelun peltisepäksi päässeet ovat pitkän ja kunnioitettavan peltisepän työkokemuksen omaavia ammattilaisia. Kokemuksen kiteytyminen tarkaksi ammattitaidoksi näkyy jokaisessa taidonnäytteessä, jonka nämä superosaajat päästävät käsistään. Meiltä saat luotettavasti, helposti ja kilpailukykyiseen hintaan katollesi räätälöidyt peltityöt täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella. Teemme mittatilaustyönä peltilistat ja piipunhatut, peltisaumakatot, ikkunapellit ja kynnyslistat – mitä tahansa tarvitsetkin tai toivot meidän tekevän. Tilatuimpiin tuotteisiimme kuuluvat lumiesteet ja kattoturvatuotteet peltisepän työnä, sekä kattosillat ja seinätikkaat. Ei ole sellaista peltisepän työtä, mihin Plus Kattopalvelun peltialan osaajat eivät pystyisi – meiltä saat kaikki kattotyöt, myös katon peltityöt ammattitaidolla koko Suomen alueella.

Peltikattojen korjaus, kattohuolto ja katon uusintatyöt avaimet käteen -palveluna

Katon korjaus onnistuu, kun työtiimiin kuuluu ammattitaitoinen peltiseppä. Tällöin voidaan toteuttaa mittatilaustyönä kullekin katolle parhaiten istuvat ratkaisut. Myös kattohuolto voi pitää sisällään peltisepän töitä, samoin katon uusinta. Harva kattoremontti on sellainen, että siitä selviytyy tilaamatta peltiseppää avuksi. Kun tilaat peltiseppää vaativan kattohuollon, katon uusinnan ja kattoremontin Plus Kattopalvelulta, pitää tilaus ja siihen antamamme tarjous aina sisällään ammattitaitoisen tekijän.

Peltisepän työt katolle vaiheittain

Plus Kattopalvelun toteuttamat peltisepän työt kuuluvat moneen kattoremonttiin. Kattoremonttiin kuuluu monta vaihetta. Ensimmäiseksi ammattilaisemme tulevat tarkastamaan katon kunnon. Laskemme tarjouksen aina katon tämänhetkisen kunnon perusteella. Tarjouksen laskeminen edellyttää poikkeuksetta katolla käyntiä. Toimenpidesuunnitelma perustuu aitoihin ja tarkkoihin havaintoihin. Kun ryhdyt yhteistyöhön kanssamme, saat tämän ensimmäisen kattoremontin vaiheen maksutta.

Kun kattoasentaja ja mahdollisesti myös peltiseppä ovat nähneet katon, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden ja muiden kattotuotteiden nykyisen kunnon, voidaan alkaa suunnitella tarvittavia toimenpiteitä. Neuvomme ja ohjaamme sinua tekemään viisaita valintoja. Konsultoimme siinä, mitä tapahtuu, jos havaitsemiimme korjaustarpeisiin ei puututa nyt. Autamme hahmottamaan, mikä on kiireellisintä, mikä voi mahdollisesti vielä odottaa vuoden tai kaksi. Kaikkiin päätöksiin saat apua asiantuntijoiltamme – emme jätä sinua yksin kattoasioissa. Meihin on turvallista luottaa.

Jos katto on huonossa kunnossa, se pitää uusia. Tässä tapauksessa saat meiltä myös vanhan ja huonokuntoisen katon purkutyöt. Purkutöiden yhteydessä tarkastamme myös katon alapuolisten rakenteiden kunnon; onko niissä kosteutta, turvotusta, lahonneita kohtia tai muita ongelmia. Jos ongelmia on, pystymme korjaamaan ne.

Uusi katto rakennetaan vanhan purkamisen jälkeen. Kattoprofiilia voidaan muuttaa ja jos haluat, päivitämme vanhan tasakaton vaikka satulakatoksi. Ehkä haluat huolehtia kotisi turvallisuudesta ja asennuttaa kattoluukun. Sekin voidaan toteuttaa peltisepän mittatilaustyönä. Täytämme kaikki talosi kattoon liittyvät toiveet. Uuden katon asentamiseen sisältyy usein peltisepän töitä. Kun haluat pitkäikäisen ja terveen katon, kannattaa peltisepän työt tilata Plus Kattopalvelulta – samasta paikasta kuin koko remontti.

Kun kaikki tarvittavat ja sovitut kattotyöt on tehty, ryhdymme siivoamaan. Sinun ei tarvitse kärsiä rakennusjätteestä kukkapenkissä, nurmikolla tai marjapuskissasi. Siistimme jälkemme tarkasti. Kuljetamme purku- ja rakennusroskan pois itse laskuttamatta siitä senttiäkään ylimääräistä. Pääset nauttimaan tyylikkäistä peltityön näytteistä ja ehjästä, pitkäikäisestä katosta sekä siististä pihasta nopeammin kuin arvaatkaan.

Kaikesta tästä saat etukäteen seikkaperäisen kustannuslaskelman, joka toimii hinnoittelun pohjana. Näet sentilleen, mistä maksat ja minkä verran. Olemme saaneet positiivista asiakaspalautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme kustannuslaskelmissa pysymisestä. Lisäksi meitä on kiitelty siitä, että kattoremonttien, peltisepän töiden ja muiden katon huolto- ja korjaustoimenpiteiden toteuttamisen aikataulut ovat pitäneet. Joskus olemme olleet jopa nopeampia kuin ensiksi arvelimme. Nopeus ei kuitenkaan ole ensisijaista, vaan työn hyvä laatu. Vuosikymmenten kokemus on opettanut realistiseksi ja maltilliseksi sekä hinnoittelun että aikatauluttamisen kanssa.

Palvelemme kaikkia asiakkaita kaikissa kattotöissä

Plus Kattopalvelun laaja asiakaskunta koostuu yksityisistä henkilöistä, taloyhtiöistä, teollisuudesta ja maatilayrittäjistä. Olemme palvelleet asiakkaitamme toteuttaen profiilipeltikattoja, tiilikattoja, konesaumakattoja, kiviteräskattoja ja harjahuopakattoja. Usein kattoremontin yhteyteen on tilattu ja toteutettu erilaisia katon elinkaarta jatkavia tai asumismukavuutta lisääviä töitä, kuten lisätty eristystä, kunnostettu katon yläpohjaa, tehty ilmanvaihtotöitä, korotettu kattoa, asennettu kattoikkuna tai kattoluukku, muurattu piippua ehjemmäksi ja paremmin vetäväksi, asennettu mittatilaustyönä räätälöityjä piipunhattuja ja paljon muuta. Sinun ei tarvitse osata pyytää meiltä sitä, mistä mahdollisesti voisi olla hyötyä talosi katolle ja sen myötä koko rakennukselle. Meidän tehtävämme on kertoa sinulle nykyaikaisista vaihtoehdoista, ja teemme sen mielellämme. Kaikkien asiakkaiden palveleminen on meille kunniatehtävä.

Kaikki kattotyöt osaavasti ja kustannustehokkaasti Plus Kattopalvelulta

Kattokorjaus on monivaiheinen projekti, joka saattaa joskus paisua alkuperäistä suunnitelmaa suuremmaksi. Silloin joudutaan etsimään lisäapua muista yrityksistä, ja budjetti paukkuu yli mennen tullen. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun kattokorjauksen alettua katon alapuolisista rakenteista paljastuu kosteusvaurioita, katto onkin luultua huonommassa kunnossa tai uusi, kokematon kattoyritys aiheuttaa tahattomasti ja kokemattomuuttaan vahinkoa katolla.

Jos haluat operoida vain yhden toimijan kanssa kaikissa kattoalan asioissa, on yhteistyökumppanin valinta helppoa kuin heinänteko. Meiltä ei mene sormi suuhun, jos kattoa joudutaan yllättäen paikkaamaan tai jos sadevesijärjestelmä täytyykin räätälöidä mittatilaustyönä katolle sopivaksi. Suomen monipuolisin, luotettavin ja osaavin kattoalan asentaja- ja peltiseppäkaarti kun löytyy Plus Kattopalvelun palveluksesta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt