Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Helsinki – Monta eri tapaa korjata katto

Huopakaton voi hajottaa myrsky tai katolta alas putoava lumi. Katon kunto voi romahtaa minuuteissa, kun ulkona puhaltaa kovaa tuuli. Tuuli voi repiä vuotia tai irrottaa kattoturvatuotteita katosta. Lumikin voi repiä irti kattotarvikkeita. Isoimmat vauriot syntyvät kuitenkin silloin, jos puu kaatuu katolle – tai jos tuuli irrottaa koko katon, mikä on erittäin harvinaista.

Sammaleiden, ilmansaasteiden, UV-säteiden ja muiden koettelemusten aiheuttamat vauriot kehittyvät pikkuhiljaa. Katon kuntoa voidaan ylläpitää huolehtimalla katon kunnosta säännöllisten huopakattohuoltojen avulla. Huoltojen yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastus kertoo katon kunnosta, joten mikään repsottava sauma, ilmakupla tai esimerkiksi kattoreikä ei jää huomaamatta. Kerromme, jos huopakatto vuotaa piipun juuresta, tai jos huopakaton kattoikkuna vuotaa – emmekä vain raportoi asiasta, vaan lupaamme korjata katon hyvällä hinta-laatusuhteella.

Meiltä saat hyvän tarjouksen kaikista huopakaton ja palahuopakaton korjauksista sekä paikkauksista Helsingissä. Toteutamme luotettavalla ammattiosaamisella niin myrskyvaurioiden korjaukset, irronneiden kattotarvikkeiden kiinnittämiset ja kattoreikien paikkaukset kuin huopakaton vuotavan kattoluukun korjauksetkin. On monta eri tapaa korjata katto, joten suunnittelemme omakotitalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi saunarakennuksen huopakaton korjauksen (tai palahuopakaton paikkauksen) paikan päällä tehdyn katselmuksen perusteella.

Yksi tapa korjata bitumikatto on liimata sille paikkapala. Joskus katon kunnostamisessa voidaan käyttää tiivistysaineita. Joissain tapauksissa on parasta vaihtaa huonokuntoinen huopavuota. Jos katossa on paljon huonokuntoisia kohtia ja katto on vieläpä iäkäskin, paras vaihtoehto on huopakaton vaihto eli huopakattoremontti.

Huopakaton vuotavien läpivientien, kuten vuotavien viemärintuuletusputkien, antennin juurien ja ilmanvaihtoputkien korjaaminen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa on kotitalousvähennyskelpoinen urakka. Saunamökin, paritalon, ulkorakennuksen ja muiden kiinteistöjen huopakattokorjauksille saa kauttamme rahoituksen, joten esimerkiksi vuotavan sisätaitteen korjaukselle saa maksuaikaa hyvin helposti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus ei ole merkityksetöntä

Kaikkiin kesämökin, saunamökin, paritalon, autotallin tai muun piharakennuksen sekä esimerkiksi omakotitalon huopakaton kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin kannattaa puuttua heti. Me olemme se kattopalvelu, jonka puoleen kannattaa kääntyä kaikissa huopakattokorjauksissa Helsingissä. Meiltä sujuu niin halkeamien tiivistys, kuprujen tasoitus, kattoreikien paikkaus kuin irronneiden palahuopapaanujen kiinnityskin. Pienten vaurioiden kunnostaminen ei ole merkityksetöntä. Kun katto kunnostetaan mahdollisimman pian, eivät ongelmat ehdi pahentua ja laajeta.

Tarjoamme asiantuntevaa ja kilpailukykyisen hintaista katonkorjauspalvelua silloinkin, jos katon vauriot ovat ehtineet aiheuttaa isompiakin ongelmia. Jos huopakatto vuotaa saumoista tai esimerkiksi antennin juuresta eikä asiaan puututa, voivat katon alla olevat rakenteet kastua, mistä saattaa seurata ongelmia lahon ja jopa homeen kanssa. Me tiivistämme katon, kunnostamme kosteusvauriot ja uusimme märät eristeet. Tarvittaessa teemme myös huopakattoremontin, mutta ensin selvitämme mahdollisuudet tehdä jonkin osittaisen huopakaton korjauksen Helsingissä – kuten huopakaton jiirin korjauksen.

Huopakaton korjaus Helsingissä tapahtuu avaimet käteen -pakettina

Teemme kaikki kattotyöt Helsingissä avaimet käteen -paketteina, myös huopakattojen korjaukset ja paikkaukset. Mitä tämä tarkoittaa asiakkaan kannalta? Sitä, ettei omakotitalon tai mökin omistajan tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä meihin – me hoidamme kaiken aina lopputarkastukseen saakka.

Pitkän kokemuksen ja pesunkestävän ammattitaitomme ansiosta näemme heti, mitä tasakatto, mansardikatto tai esimerkiksi pulpettikatto tarvitsee. Aina ei riitä, että teemme tilatun kattokorjauksen, kuten vuotavan kattoluukun korjauksen huopakatolla. Jos katto on vailla jotain muuta kattotyötä – kuten jiirien tiivistämistä, kattoikkunan uusimista, rännien puhdistamista tai esimerkiksi sammaleiden poistamista –, lupaamme toteuttaa sen yksin tein. Katon huoltaminen on aina hyvä idea, lisäähän se katon rasituksenkestävyyttä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt