Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Kirkkonummi – Kattopaikkaus pitää vedet jatkossakin ulkopuolella

Huopakatot ja palahuopakatot ovat tiiviitä kattoja. Ne pitävät sade- ja sulamisvedet katon ulkopuolella, joten kattorakenteet eivät pääse lahoamaan eivätkä eristeet homehtumaan. Huopakatto on elastisuutensa ansiosta hyvin rasituksensietokykyinen katto, mutta jonain päivänä esimerkiksi kova tuuli voi vaurioittaa talon kattoa. Tilaa huopakaton ja palahuopakaton korjaukset sekä paikkaukset meiltä, niin kattosi tiiviys palautuu, ja se pitää vedet jatkossakin katon ulkopuolella. Korjaamme ja paikkaamme Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa ja Inkoossa kaikenlaiset huopakatot sekä palahuopakatot – niin omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, saunamökkien, paritalojen kun ulkorakennustenkin katot.

Mökin tai saunarakennuksen huopakaton korjaus voi liittyä esimerkiksi siihen, että huopakaton sisätaite (siis jiiri) vuotaa. Huopakatto voi vuotaa myös viemärintuuletusputken tai katon IV-putken kohdalta. Muutkin huopakaton läpiviennit voivat vuotaa Kirkkonummella, joten kyse voi olla myös vuotavasta antennin juuresta, kattoikkunasta tai esimerkiksi kattoluukusta.

Erilaiset rasitukset voivat tehdä bitumikattoon reikä ja repeämiä. Jokin saumakin saattaa repsottaa – etenkin, jos katolla on jo ikää. Jotta kaikki huonokuntoiset läpiviennit, vuodat tai paanut sekä jiirit huomattaisiin ajoissa, on katon kunto hyvä tarkastaa usein. Parhaassa tapauksessa katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa, eli joka kevät ja aina loppusyksystä. Asiantunteva kattotarkastaja huomaa kaikki pienetkin muutokset katon kunnossa, kuten ilmataskut, rypyt ja pintasammaleen. Kun katto on tarkastettu, tarjoaa hän sopivinta kattohuoltoa tai katon paikkausta.

Kaikki huopa- ja palahuopakattotyömme voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Rahoituksen tarjoaja on rahoitusalalla toimiva, tunnettu ja luotettu partnerimme. Omakotitalon ja mökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, eikä kattopaikkaus ole poikkeus – hae tuota verovähennystä Verohallinnolta!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus ylläpitää katon vesitiiviyttä

Jos huopakatto vuotaa, voivat katon alla olevat rakenteet mennä pilalle, joten kaikenlaiset huopa- ja palahuopakattovuodot pyritään aina ehkäisemään. Kattotarkastuksen avulla saa hyvän kuvan siitä, missä kunnossa tiivissaumakatto, laattakatto tai kolmiorimahuopakatto on. Kaikkiin muutoksiin ja puutteisiin kannattaa puuttua, sillä mitä varhaisemmassa vaiheessa kattoa paikataan, sitä huokeampaa se on. Ajan kuluminen voisi vain pahentaa tilannetta.

Kaikkiin halkeamiin ja reikiin kannattaa tarttua saman tien. Huopakaton paikkaus Kirkkonummella voi onnistua vaikka jollain tiivistysaineella – tarkastamme tilanteen ja valitsemme sopivat tavat katon kunnostamiseksi. Myös kuprut, ilmataskut ja rypyt kannattaa kunnostaa saman tien. Niistä voi vielä aiheutua ikävyyksiä, mutta nopean toiminnan ansiosta voidaan välttää monet harmit. Anna meidän paikata kattosi ja ylläpitää siten sen vesitiiviyttä! Saat meiltä myös huopakattohuollot, joiden avulla voidaan välttyä monilta halkeamilta ja esimerkiksi saumavuodoilta.

Katon vaihto vaiko huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus Kirkkonummella?

Huopakatonkin käyttöikä tulee jossain vaiheessa täyteen. Silloin huopakattoa tai palahuopakattoa ei enää kannata korjata, vaan järkevin idea on aloittaa huopakattoremontti. Koska huopakatto voi kestää korkeintaan 40 vuotta, on yli 30-vuotiaan huopakaton korjaustarpeita punnittava tarkoin. Vieläkö kannattaa korjata huopakatto, mikä vuotaa piipun juuresta, vai onko katto jo aika purkaa?

Katon ikä ei ole ainut huomioitava asia. Joskus katon yleiskunto romahtaa odotettua aikaisemmin. Kunnon romahtamiseen voi johtaa vaikka pitkään korjaamatta ollut kattovuoto tai jokin vakavampi myrskyvaurio. Jos huopakattoremontti maksaisi vain jonkin verran huopakaton osittaista korjausta enemmän, voi olla parempi valita huopakaton tai palahuopakaton uusiminen. Uusi katto on verrattoman hyväkuntoinen, pitkäikäinen, upean näköinen ja helppohoitoinen.

Jos huopakaton tai palahuopakaton paikkaaminen on vielä (kokonaiskuvaakin tarkastellen) järkevää, emme tarjoa kattosaneerausta, vaan tiivistämme bitumikattosi ensiluokkaisella tavalla Kirkkonummella.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt