Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Aura

Huopakattoremontti Aura – Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Aurassa huippulaadulla niin omakotitaloille, vapaa-ajan asunnoille kuin piharakennuksillekin.

Takaamme, että uusi kattosi täyttää kaikki odotuksesi niin teknisten ominaisuuksiensa kuin ulkonäkönsäkin suhteen. Et varmasti tule pettymään!

Hintatasomme on hyvin kilpailukykyinen muihin Aura-Lieto-Mynämäki-Masku-Pöytyä-Rusko-Turku-alueella toimiviin firmoihin nähden – tai vaikka vertailualueena olisi koko Varsinais-Suomi.

Pitkällä kokemuksella hommat hoituvat nimittäin huopakattoremontin alusta loppuun erittäin kustannustehokkaasti. Sekä työtuntien määrä että materiaalikulut pysyvät tehokkaasti aisoissa.

Jos siis haluat huopakattoremontin Aurassa sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi loistavalla hinta-laatusuhteella, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalvelumme huopakatemestareihin! Tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista voit pyytää meiltä joko perinteisesti pirauttamalla tai vielä kätevämmin alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Huomaa, että olemme käytettävissäsi koko Auran alueella sekä lähikunnissa osoitteessa kuin osoitteessa. Tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka sinne Turun edustalla sijaitsevalle vapaa-ajan asunnollesi!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Aurassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Aurassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Auran alueella!

Palahuopakattoremontti Aura – näistä merkeistä tiedät, että kattosi kaipaisi jo uutta puhtia

Palahuopakattoremontti Aura, joko se olisi paikallaan Sinunkin kohteessasi? Palahuopakattoremontti Aurassa olisi tälläkin hetkellä fiksu investointi varmasti hyvin monessa kohteessa, mutta maallikon on usein vaikea tunnistaa kattonsa tarpeita.

Huopakattoremontti olisi kuitenkin syytä teettää aina ennemmin hieman etupainotteisesti kuin viivyttää sitä viime tippaan. Näin urakka onnistuu mahdollisimman helposti ja edullisesti.

Tässä muutamia merkkejä, joista tiedät palahuopakattoremontin Aurassa sijaitsevassa kohteessasi olevan luultavasti jo hyvä ajatus:

  • Katon poskia ”komistaa” tuuhea sammalmätäs, joka ei pysy enää kurissa normaalilla kausipuhdistuksella tai edes kasvustontuhoaineella.
  • Katto tuntuu vuotavan vähän joka saumasta ja läpiviennistä.
  • Katto on painunut tai notkahtanut.
  • Kattopinta halkeilee pahemman kerran.
  • Katon ikä on 40 v. tai yli.

Jos tunnistit kattosi edellä olevista esimerkeistä, kannattaa pyytää asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan sitä ihan tässä lähiaikoina. Käynnin jälkeen voimme tehdä tarvittaessa mitä parhaan tarjouksen kattosi uusimisesta tai saneerauksesta!

Huopakaton uusiminen Aura – häätää sammaleen ja varmistaa kattosi tiiviyden kerta heitolla!

Huopakaton uusiminen Aura, älä ota siitä stressiä! Urakasta seuraa nimittäin paljon mukavia asioita.

Esimerkiksi katon huolto on jatkossa vähintäänkin puolta helpompaa. Uudet kattohuovat saavat tehtaalla ylleen vahvan pinnoitteen, jonka ansiosta katto on vaivatonta pitää puhtaana ja kasvustosta vapaana. Upouusien kattoturvatuotteiden myötä puolestaan niin nuohooja kuin kattotarkastajakin pääsevät tekemään työnsä sujuvasti.

Kun huopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään, myöskään katon korjauslaskut eivät turhaan rasita pankkitiliäsi tai hermojasi. Jäljiltämme voit luottaa kattosi tiiviyden ja kuormankeston olevan huippuluokkaa!

Kaupan päälle kattosi ilmekin raikastuu kuin taikaiskusta. Kun urakka on pulkassa, ei appikaan enää pääse vinoilemaan sään armoilla kauhtuneista kattohuovista ja aataminaikuisista kattotuotteista.

Eikö kuulostakin hyvältä? Kun huopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi alkaa siis häämöttää horisontissa, ei muuta kuin tuumasta toimeen! Repäise laastari rohkeasti irti vaikkapa jo tältä samalta istumalta, ja pyydä meiltä reilu tarjous huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista.

Palahuopakaton uusiminen Aura, millaisin kattotuottein uusi kattosi viimeisteltäisiin?

Palahuopakaton uusiminen Aura, urakan myötä niin vesikatto kuin kattotuotteetkin menevät uusiksi. Mutta millaisia varusteita uudelle katollesi saisi olla? Sen lisäksi, että päivitämme vanhat varusteet uusiin, huopa- tai palahuopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi on oivallinen tilaisuus asentaa kokonaan uusiakin kattotuotteita.

Yleisesti ottaen jokainen huopakatto kaipaa kaverikseen vähintään toimivan sadevesijärjestelmän. Jos katolla on yläpohja, myös kattotarkastusluukku on suotavaa asentaa. Savupiippu puolestaan kaipaa suojakseen piipunhatun, eikä pieneläinesteitäkään sovi unohtaa.

Edellä mainittujen varusteiden ohella voimme asentaa uudelle huopakatollesi myös kattoikkunoita ja -kupuja. Huomaa, että kuperan muotonsa vuoksi kattokuvut soveltuvat suomalaisiin olosuhteisiin hieman perinteisiä kattoikkunoita paremmin!

Jos olet jo pitkään haaveillut aurinkopaneeleista, nyt on loistava sauma toteuttaa tämäkin unelma. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, on aurinkopaneeleiden asennus helpompaa ja edullisempaa kuin enää jälkikäteen ”sitten joskus”.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään suunnittelemaan uutta kattoasi varusteineen toden teolla. Halutessasi saat huopakatemestareiltamme samalla vinkkejä toimivien ja tyylikkäiden kattotuotteiden valintaan!

Auralainen, onko kotitalousvähennys jo tuttu juttu? Alta löydät lisätietoa myös kauttamme saatavilla olevasta huopakattoremonttirahoituksesta!

Hyvä auralainen talonomistaja tai vapaa-ajan asukas, oletko jo tutustunut kotitalousvähennykseen ja sen vaikutuksiin huopakattoremontin hintaan? Ellet, niin nyt kannattaa laittaa lukulasit päähän!

Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit hakea ja saada Aurassa yleensä monista huopakaton uusimiseen ja remontointiin liittyvistä töistä. Olkoonkin, että vähennys koskee vain työtä (eikä siis esimerkiksi materiaaleista ja kalustosta aiheutuvia kuluja), voi kotitalousvähennyksestä olla loppujen lopuksi tuntuvaakin rahallista etua. Älä siis jätä sitä hyödyntämättä.

Lisäksi haluaisimme muistuttaa, että kotitalousvähennyksestä ja hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton remontointiin. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoitusratkaisulla voit maksella uuden huopakattosi rennosti täysin oman makusi ja taloustilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Rahoitus saattaa tuoda talouteen mukavaa liikkumavaraa varsinkin, jos katon kunnostustarpeet tulevat yllätyksenä – jos vaikkapa puu kaatui äkkiarvaamatta katon päälle tai katto painui lumikuorman alla. Asiakkaillemme huopakaton remontointi Aurassa ei aiheuta rahahuolia (tai muitakaan murheita) missään tilanteessa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt