Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Etelä-Karjala

Huopakattoremontti Etelä-Karjala – väitämme, että se ei ole puoliksikaan niin kimuranttia kuin luulit. Moni näet ajattelee, että omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Etelä-Karjalassa olisi massiivinen ikuisuusprojekti.

Tosiasiassa pelko on turha, sillä kattoremonttipalvelumme kautta huopakattoremontit Etelä-Karjalassa voi tilata näppärästi ”avaimet käteen”-palveluna kohteeseen kuin kohteeseen. Palvelemme kaikilla Etelä-Karjalan paikkakunnilla (Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Parikkala, Taipalsaari, Luumäki, Savitaipale, Rautjärvi ja Lemi) taajamista haja-asutusalueille ja aina saariin saakka.

Näin urakka etenee sen jälkeen, kun otat meihin yhteyttä:

  1. Asiantuntijamme tutustuvat remonttikohteeseen ja toimeksiantoon yleisesti.
  2. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Etelä-Karjalassa sijaitsevassa kohteessasi.
  3. Teemme tarvittavat materiaali- ja kalustonhankinnat, ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
  4. Puramme vanhaa kattoa ja kattotuotteita tarpeen mukaan. Samalla teemme mahdollisesti vaadittavat korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin sekä sopimuksen mukaiset muutostyöt.
  5. Asennamme uuden katon varusteineen.

Lopuksi vielä siistimme paikat remontin jäljiltä. Näin ollen pääset nauttimaan uudesta katostasi täysin siemauksin välittömästi remontin päätyttyä.

Helppoa kuin heinän teko, eikö vain? Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Etelä-Karjalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Etelä- Karjalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Etelä-Karjalan alueella!

Palahuopakattoremontti Etelä-Karjala, lääkitsemme kattosi kaikki vaivat vesikatolta yläpohjaan!

Palahuopakattoremontti Etelä Karjala, älä emmi turvautua apuumme missään tilanteessa. Etevät huopakate-eksperttimme lääkitsevät kattosi kaikki vaivat vesikatolta yläpohjaan!

Jos kattosi välissä piilee esimerkiksi kosteusvaurioita, meillä on selkeät askelmerkit niiden korjaukseen. Lahonneiden puurakenteiden uusiminen ja kastuneiden eristeiden vaihto on meille arkipäivää.

Kunnostamme myös pikku eläinten aiheuttamat vauriot katolta ja räystään alta muitta mutkitta. Varsinkin metsäisillä tonteilla hiiret, oravat ja linnut voivat joskus esimerkiksi nakerrella räystäslautoja ja repiä katon eristevilloja pois paikoiltaan, mutta asiantuntijamme korjaavat nämä ongelmat käden käänteessä.

Edes notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu ei ole meille mikään ”Amerikan temppu”. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Etelä-Karjalassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, kattosi selkä on jälleen suora kuin lipputanko.

Ota asiantuntijamme rohkeasti langan päähän, vaikka puu olisi kaatunut kattoparkasi niskaan! Eipä aikaakaan, niin kattosi on entistäkin ehompi.

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopa- ja palahuopakattoremonttiin Etelä-Karjalassa. Vaikka hintamme ovatkin hyvin kilpailukykyisiä, rahoitus ja osamaksu voivat joskus tuoda talouteen tervetullutta joustoa varsinkin katon kaivatessa ronskimpaa operointia.

Huopakaton uusiminen Etelä-Karjala – aikainen lintu nappaa madon!

Huopakaton uusiminen Etelä-Karjala, aikainen lintu nappaa madon – eli tässä tapauksessa pienemmän laskun. Huopakaton saneeraus on nimittäin sitä helpompaa ja edullisempaa, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on.

Jos aina vain lykkäät huopakaton uusimista Etelä-Karjalassa sijaitsevassa kohteessasi ”ensi vuoteen”, ennen pitkää katon väliin pääsee taatusti livahtamaan kosteutta. Sekään ei olisi ennenkuulumatonta, että kattorakenteet antavat vanhuuttaan periksi lumikuorman alla. Ajan kanssa myös katon eristeet voivat painua ja muodostaa yläpohjaan ns. kylmiä onkaloita.

Mikäli yläpohjan puolella on mitä tahansa ongelmia, ei huopakattoremontista enää selvitäkään ihan niin vähällä vaivalla. Myös urakan budjetti ikävä kyllä kasvaa väistämättä…

Jos siis vähääkään edes epäilet huopakaton uusimisen Etelä-Karjalassa sijaitsevassa kohteessasi olevan ajankohtaista, kutsu ihmeessä asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattosi tilannetta. Luvallasi voimme käydä tekemässä katollesi kuntoarvion myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen annamme mielellämme loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista, jos kattosi toden totta on jo uusimista vailla. Ja ellei, niin kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset Etelä-Karjalan alueella!

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjala – mietitkö urakan hintaa?

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjala, Euro ajatuksistasi! Todennäköisesti mietit, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjalassa sijaitsevassa kohteessasi maksaa. Hinta lienee kaikkein yleisin kysymys huopakattoremonttiin liittyen, ja se askarruttaa asiakkaitamme oikeastaan aina.

Huopakattoremontin hinta määräytyy karkeasti kolmen tekijän perusteella. Tarjouksemme loppusumma pohjautuu asiantuntijoidemme arvioon huopakattosi remontointiin tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta. Työn, materiaalien ja kaluston tarve puolestaan riippuu paljon kohteesi ja katon yleisistä ominaisuuksista, vanhan katon kunnosta ja jossain määrin myös omista toiveistasi.

Edellä mainitusta syystä helpoin keino selvittää huopakattoremontin hinta onkin ottaa meihin yhteyttä, ja pyytää suoraan tarjous talosi, mökkisi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Kunhan olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä urakasta mitä parhaan tarjouksen!

Raha-asioihin liittyen on muuten hyvä laittaa korvan taa myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjalassa sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä, ja kyseisestä verovähennyksestä voikin poikia lopulta varsin tuntuvaa taloudellista etua.

Tarvitaanko huopakaton remontointiin Etelä-Karjalassa lupa?

Huopakattoremontin hinnan ohella urakkaan liittyvät lupa-asiat askarruttavat asiakkaitamme usein. Varsinkin remonttikohteen sijaitessa jossain Etelä-Karjalan syrjäseuduilla tai kyseen ollessa kesämökistä, saattavat huopakattoremontin lupa-asiat laittaa raapimaan päätä.

Tarvitaanko huopakaton remontointiin Etelä-Karjalassa siis lupa? Ja jos, niin millainen lupa on kyseessä ja mistä sen saa?

On kyllä täysin mahdollista, että tarvitset huopakaton uusimiseen tai remontointiin Etelä-Karjalassa luvan. Myös kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti voi vaatia luvan.

Pääsääntöisesti lupa huopakaton remontointiin tarvitaan aina, jos katolle tehdään muutoksia remontin yhteydessä. Esimerkiksi katon värin vaihtaminen, katon eristys tai lisäeristys, katon korotus ja jopa kattoikkunan asennus voi vaatia luvan.

Lupa huopakaton remontointiin haetaan alueen rakennusvalvonnalta. Jos kohteesi sijaitsee esimerkiksi Lappeenrannassa, haet luvan Lappeenrannan rakennusvalvonnalta.

Hieman tilanteesta riippuen tarvittava lupa voi olla joko toimenpidelupa tai rakennuslupa. Yleensä toimenpidelupa on riittävä, mutta uudisrakentamiseen verrattavat toimenpiteet edellyttävät rakennuslupaa.

Jos tarvitset luvan huopakattosi remontointiin, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon ennen urakan starttia! Näin urakointia ei tarvitse lopettaa kesken, ja kiinteistösi lakea komistaa uusi, upea bitumikruunu ennen kuin huomaatkaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt