Huopakattoremontti Etelä-Pohjanmaa

Huopakattoremontti Etelä-Pohjanmaa – emme petä luottamustasi! Kun huopakattoremontti Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme.

Meillä on näet huopakattoremonteista graniitinluja kokemuspohja jo ennestään. Pitkän uramme aikana olemme asentaneet ja remontoineet lukemattomia tiivissaumakattoja, bitumipaanukattoja ja kolmiorimakatteita huippukorkein arvosanoin.

Kovaksi keitetyillä huopakatemestareillamme eivät hikikarpalot puske ohimoille edes siinä tapauksessa, että kattosi välissä lymyilisi kosteusvaurio, notkahtaneita kattorakenteita, kylmiä onkaloita tai pikku eläinten tekemiä tihutöitä. Myöskään tuuletusongelmien korjaus ei ole meille mikään ”Amerikan temppu”.

Laita siis ihmeessä viestiä tai pirauta, kun huopakattoremontti Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi. Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella eli kaikilla seuraavilla paikkakunnilla: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri. Tarvittaessa asiantuntijamme kipaisevat avuksesi jopa saarikohteisiin!

Huomaa, että otamme mielellämme käsittelyyn kaikenkokoiset kattopinta-alat. Olipa kohteesi sitten, omakotitalo, kesämökki tai vaikkapa vain piharakennus (kuten varasto, autotalli, autokatos tai pihasauna), tartumme remonttituumasta toimeen ilomielin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Etelä-Pohjanmaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Etelä-Pohjanmaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Etelä-Pohjanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Etelä-Pohjanmaa – kun katto sammaloituu silmissä tai painuu lumikuorman alla, kattoremontti pelastaa!

Palahuopakattoremontti Etelä-Pohjanmaa, voidaan toteuttaa hyvin monista erilaisista lähtökohdista. Tiedossamme ei ole yhtäkään tapausta, jossa huopakattoremontti olisi ollut täysin turha sijoitus.

Esimerkiksi näissä tilanteissa huopa- tai palahuopakattoremontti Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi olisi luultavasti fiksu ratkaisu:

  • Katolle kertyy kasvustoa sammaloitumista ehkäisevistä huoltotoimenpiteistä huolimatta.
  • Kattosi vuotaa vähän sieltä täältä tai sen tiiviydestä on isoja epäilyksiä (siitä huolimatta, että kattoa on paikattu ja tiivistetty asianmukaisesti).
  • Katto notkahti tai painui talvella lumikuorman alla.
  • Kattohuovat halkeilevat pahanpäiväisesti.

Hyvin usein huopa- tai palahuopakattoremontti Etelä-Pohjanmaalla toteutetaan sen vuoksi, että katto sammaloituu melkeinpä silmissä tai on painunut lumikuorman alla. Sammal ja lumi ovat huopa- ja bitumikatteiden arkkivihollisia.

Pidä kuitenkin mielessä, että joskus jo pelkästään katon korkea ikä tai vaikkapa vain estetiikka riittävät syyksi laittaa katto uusiksi. Tänä päivänä urakkaan voi motivoida myös katon heikko energiatehokkuus.

Kuulostaako tutulta? Ota meihin yhteyttä kiireen vilkkaa!

Huopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaa – hinnat pohjalukemissa!

Huopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaa, mitä se maksaa? Onko huopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaalla kallista?

Kalliista ei missään nimessä voida puhua. Kyseessä on sijoitus, joka maksaa itsensä pitkässä juoksussa takaisin aivan taatusti (esimeriksi säästöinä katon huolto- ja korjauslaskuissa).

Sitä paitsi hintatasomme on varsin kohtuullinen. Rutinoitunein ottein hommat hoituvat suunnittelusta loppusiivoukseen sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti; laskutettavat työtunnit ja materiaaleista aiheutuvat kulut pysyvät tiukasti kurissa, mutta uusi katto tulee kuitenkin edustamaan parasta A-luokitusta.

Lisäksi kannattaa tietenkin pitää mielessä työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia joskus sievoisillakin summilla. Vähennystä voit saada eteläpohjanmaalaisena yksityishenkilönä sekä kotona että mökillä teetetystä huopakattoremontista.

Jos huopakattoremontin hinta kaikesta huolimatta ylittää budjettisi, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella makselet huopakaton uusimisen Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi stressivapaasti täysin oman taloustilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista vaikkapa tältä samalta istumalta!

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaa – ole fiksu, tilaa omasi ajoissa!

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaa, ethän tee samaa mokaa kuin naapuri? Moni eteläpohjanmaalainen tekee nimittäin sen virheen, että aina vain lykkää talonsa, mökkinsä tai piharakennuksen huopakattoremonttia ensi vuoteen.

Syynä ”viivyttelytaktiikkaan” on usein halu säästää hieman rahaa. Taktiikka ampuu kuitenkin itseään jalkaan pahemman kerran!

Mitä kauemmin kattoparka joutuu vartomaan remonttia, sen huonompaan kuntoon se ajautuu. Vanhan huopakaton kunto saattaa romahtaa joskus rajustikin ihan äkkiarvaamatta. Pahimmassa mahdollisessa tapauksessa katon väliin kehittyy salakavala kosteusvaurio tai katto vaikkapa notkahtaa lumikuorman alla.

Lienee sanomattakin selvää, että molemmissa tapauksissa kattoremontin hinta kipuaa korkeammalle kuin normaalitilanteessa. Yleensä huopa- tai palahuopakattoremontti Etelä-Pohjanmaalla voidaan toteuttaa uusimalla vain kattohuovat/-laatat ja kattotuotteet, mutta edellä kuvatuissa esimerkeissä joudumme valitettavasti operoimaan kattoa myös syvempien kattorakenteiden osalta.

Ole siis fiksu, ja tilaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevaan kohteeseesi heti urakan alkaessa tuntua vähääkään ajankohtaiselta. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Millainen uusi huopakatto saisi olla vanhan tilalle?

Tiesithän, että huopakattoremontin ei suinkaan tarvitse olla pelkkää vanhan kattorähjän kunnostusta? Kun huopakaton uusiminen Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, urakan yhteydessä voimme tehdä katollesi mainiosti myös kaikenlaisia (pieniä ja isompia) parannustöitä.

Esimerkiksi nämä muutokset ovat meidän puolestamme täysin mahdollisia:

  • Katon eristys tai lisäeristys. Huom. myös katon välissä olevien IV-putkien eristys!
  • Uusien kattotuotteiden asennus. Huopakate-eksperttimme asentavat varmoin käsin kaikki huopakaton kattotuotteet sadevesijärjestelmistä kattotarkastusluukkuihin, kattoturvatuotteisiin, pieneläinesteisiin, piipunhattuihin, aurinkopaneeleihin ja kattoikkunoihin ja -kupuihin.
  • Kattolyhdyn rakentaminen. Kattolyhty on ”iso kattoikkuna”, jota kruunaa usein pieni harjakatto.
  • Valokatoksen asennus. Tästä käytännöllisestä ja tyylikkäästä ”räystään jatkeesta” on paljon iloa sekä kotona että mökillä!

Tietenkin myös katon värimuutokset onnistuvat meiltä ilman muuta. Samoin kattolaattojen mallin vaihtaminen käy käden käänteessä.

Millainen uusi huopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Laita viestiä tai soita, niin lähdetään suunnittelemaan huopakattoremonttia Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähiaikoina!

P.S. Tarvittaessa saat meiltä neuvoja myös mahdollisiin muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa.