Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Etelä-Savo

Huopakattoremontti Etelä-Savo, takuuvarmaa osaamista. Väitämme, että kattoremonttipalvelumme kokeneet huopakatemestarit pystyvät tarjoamaan rahoillesi mitä parhainta vastinetta.

Kun tilaat huopakattoremontin Etelä-Savossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hommat hoituvat yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti läpi projektin. Näin ollen uusi kattosi tulee olemaan komea ja lujarakenteinen, mutta urakan hintalappu ei kuitenkaan huimaa päätä!

Tämä voi kuulostaa ensi kuulemalta melkeinpä mahdottomalta yhtälöltä, mutta seisomme sanojemme takana tukevasti kuin siirtolohkare. Taustallamme on nimittäin pitkä ura ja monet onnistuneet huopakattoremontit – sekä niiden myötä saavutettu huippukorkea asiakastyytyväisyys.

Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi alkaa olla taloudessanne päivän polttavin puheenaihe! Otamme mielellämme käsittelyyn niin omakotitalot kuin piharakennuksetkin, ja tarvittaessa riennämme hätiin jopa sinne saaressa sijaitsevalle kesämökillesi.

Huomioithan, että palveluverkostomme ulottuu koko Etelä-Savon maakunnan alueelle. Olemme käytettävissäsi kaikilla seuraavilla paikkakunnilla: Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Etelä-Savossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Etelä-Savossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Etelä-Savon alueella!

Palahuopakattoremontti Etelä-Savo, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan!

Palahuopakattoremontti Etelä-Savo, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan työn ja tykötarpeet. Toisin sanoen et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään – me pidämme pallon jämäkästi hallussa, kunnes kiinteistösi lakea komistaa uusi, entistäkin upeampi bitumikruunu!

Käytännössä ”avaimet käteen”-pakettiimme kuuluu…

  • Työt suunnittelusta loppusiivoukseen. Siihen väliin mahtuu tyypillisesti mm. vanhan katon ja kattotuotteiden purkua, yläpohjan puolella mahdollisesti tarvittavia korjaustöitä (kuten lahojen/notkahtaneiden kattorakenteiden uusiminen ja vettyneiden eristeiden vaihto) sekä tietenkin uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennusta.
  • Materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin, eristevilloihin ja puutavaraan tarpeen ja sopimuksen mukaan.
  • Remonttikalusto ja työvälineet rakennustelineistä ja jätelavoista alkaen.

Toisaalta pakettiimme ei kuitenkaan varmasti livahda mitään turhaa. Emme nimittäin myy huopakattoremontteja ”liukuhihnalta”, vaan jokainen meiltä tilattu huopa- tai palahuopakattoremontti Etelä-Savossa räätälöidään täysin yksilöllisesti. Otamme räätälöintiprosessissa tarkoin huomioon sekä kohteen yleiset ominaisuudet, katon tarpeet että asiakkaan omat toiveet.

Ota yhteyttä, niin päästään pian suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi! Tavoitat asiantuntijamme luultavasti tänäänkin.

Huopakaton uusiminen Etelä-Savo – kiinnostaisiko tietää hinta?

Huopakaton uusiminen Etelä-Savo, kiinnostaisiko tietää urakan tarkka hinta? Kokonaishinta tai neliöhinta?

Meillä huopakaton uusiminen Etelä-Savossa räätälöidään aina täysin tapauskohtaisesti – hintalappuaan myöten. Huopakattoremonttien hinnat Etelä-Savossa vaihtelevatkin paljon kohteesta toiseen.

Tarjouksemme loppusumma perustuu aina siihen, millaista työtä ja materiaaleja huopakatemestarimme arvioivat urakkaan tarvittavan (ja paljonko). Myös kalustotarpeet vaikuttavat hintalapun lukemaan omalla painoarvollaan.

Työn, materiaalien ja kaluston tarpeisiin puolestaan vaikuttaa moni pienempi seikka. Esimerkiksi katon koko, kunto ja muoto sekä kattotuotteiden ja -läpivientien määrä on otettava yhtälössä lukuun.

Siksi kaikkein helpoin keino selvittää, paljonko huopakaton uusiminen Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi maksaa, onkin ottaa meihin yhteyttä. Pyydä rohkeasti tarjous huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista, niin urakan hinta selviää tuota pikaa!

Kun huopakattoremontin tarkka hinta on selvillä, voit arvioida myös kotitalousvähennyksen määrää paremmin. Kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja vähennystä voi saada monista huopakaton remontointiin liittyvistä töistä sekä kotona että mökillä. Kyseinen verovähennys voi poikia huopakattoremontin kustannuksiin lopulta varsin tuntuvaakin kevennystä.

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Savo – saisiko olla uusia kattotuotteita tai lisää eristettä katon väliin?

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Savo, mitä jos asennettaisiin urakan yhteydessä uusia kattotuotteita? Huopakatemestarimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet ja -läpiviennit kokenein käsin!

Nykypäivänä moni haaveilee esimerkiksi aurinkopaneeleista. Varsinkin aukealla tontilla aurinkopaneeleiden asennus on ehdottomasti järkevä investointi – sekä taloudellisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna.

Toinen monia eteläsavolaisia kiinnostava kattotuote on kattoikkuna. Ehkä tällainen kaunis ja käytännöllinen valoelementti sopisi teillekin?

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, voimme samalla myös lisätä katon eristystä. Katon eristyksen parantaminen (ns. energiaremontti) voi pienentää kiinteistösi lämmityskuluja varsin tuntuvasti, jos katon väliin on esimerkiksi muodostunut kylmiä onkaloita tai eristeet ovat muuten vain aikansa eläneet.

Pidä mielessä, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa harvinaisen helpon ja edullisen tilaisuuden sekä uusien kattotuotteiden asennukseen että katon lisäeristykseen. Älä siis jätä fiksuja peliliikkeitä tekemättä ainakaan taloudellisilla perusteilla. Loppulaskun voit aina maksaa tarvittaessa myös osissa luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella!

Eteläsavolainen, tunnista kattosi hätähuudot ja reagoi huopakattoremontin tarpeeseen ajoissa!

Helpoimmillaan huopakaton uusiminen Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi onnistuu vaihtamalla vain kattohuovat ja -tuotteet. Joskus uusi katto voidaan jopa asentaa vanhan päälle.

Kummassakin tapauksessa vanhan katon on kuitenkin oltava vielä kohtuullisessa kunnossa. Mitään huonokuntoista ei uusien huopien alle kannata jättää hautumaan – muuten emme voisi millään mennä takuuseen uuden kattosi kestävyydestä.

Tunnista siis kattosi hätähuudot, ja reagoi huopakattoremontin tarpeeseen ajoissa! Näin voit säästää paljon aikaa ja rahaa.

Esimerkiksi kattopinnan kiihkeä sammaloituminen ja/tai halkeilu kertovat siitä, että huopakattoremontti Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi olisi luultavasti hyvä ajatus. Halkeilu ja runsas sammalkasvusto kertovat siitä, että katemateriaali on todennäköisesti tiensä päässä…

Joissain tapauksissa tietysti jo katon korkea ikäkin riittää huopakattoremontin perusteeksi. Yleisesti ottaen huopakaton uusiminen Etelä-Savossa on suositeltavaa viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään, sillä tämän merkkipaalun jälkeen katon kaikki rakenneosaset alkavat menettää toimintavarmuuttaan väistämättä.

Kuulostaako tutulta? Pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Etelä-Savossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt