Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Haapavesi

Huopakattoremontti Haapavesi, etsitkö taitavaa kattourakoitsijaa? Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Kattoremonttipalvelumme kautta voit tilata huopakattoremontit Haapavedellä tietäen, että talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakatto on varmoissa käsissä. Koko Pohjois-Pohjanmaa tuntee tiimimme raudanlujasta osaamisestaan ja korkeasta ammattiylpeydestään.

Olipa kyseessä sitten tiivissaumakatto, bitumilaattakatto (eli palahuopakatto) tai vaikkapa kolmiorimakate, emme myy ”eioota”. Tunnemme kaikki huopakattotyypit kuin omat taskumme!

Älä epäröi kääntyä puoleemme, vaikka kattosi olisi kuinka pahassa jamassa. Asiantuntijoillamme on huopakattoremonteista pitkä ja monipuolinen kokemuspohja, jonka ansiosta suoriudumme leikiten niin helpoista kuin haastavistakin remonttiprojekteista.

Jos tällainen huipputasokas kattoremonttipalvelu on juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Kilpailukykyisen ja kaikenkattavan tarjouksen huopakattoremontista Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme – palaamme pian asiaan!

Huomaa, että meiltä voit tilata huopakattoremontit myös Haapaveden lähikuntiin. Tarvittaessa saat siis asiantuntijamme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Haapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Raahe, Siikalatva ja Ylivieska. Olemme käytettävissäsi jopa siellä saaressa sijaitsevalla kesämökilläsi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Haapavedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Haapavedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Haapaveden alueella!

Palahuopakattoremontti Haapavesi – lääkitsemme kattosi osaavasti akuutissakin hätätilassa!

Palahuopakattoremontti Haapavesi, meiltä kattosi saa osaavan ja nopean avun akuutissakin hätätilassa! Riuskat huopakatemestarimme rientävät hätiin kumit ulvoen, oli tilanne miten tukala tahansa.

Jos vaikkapa puu kaatui katon päälle, luovimme katastrofin keskellä selkein askelmerkein. Voi olla, että tilanne näyttää nopealla vilkaisulla suorastaan lohduttomalta, mutta rautaiset asiantuntijamme eivät suinkaan jää neuvottomiksi.

Samoin lumikuorman alla painuneen huopakaton remontointi tai kunnostus on meille rutiinihommaa. Haapaveden pohjoisen sijainnin vuoksi huopakaton painuminen tai notkahtaminen ei ole mitenkään ennenkuulumatonta. Mahdollisuuksien mukaan ratkaisemme tilanteen joko kiilaamalla tai uusimalla ratkenneet kattorakenteet.

Älä kuitenkaan jää ”tuleen makaamaan”, jos havaitset kattosi joutuneen puun tai lumimassojen uhriksi. Mitä ripeämmin huopa- tai palahuopakattoremontti Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, sen vähemmällä vaivalla ja kustannuksilla rupeamasta selvitään.

Pidä mielessä, että juuri tämän tyyppisiä tilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun avulla huopa- tai palahuopakattoremontti Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi ei aiheuta taloudellista epämukavuutta, vaikka kattoremontin tarve pääsisi yllättämään pahemman kerran.

Huopakaton uusiminen Haapavesi, tekee kattohuopien halkeilulle tenän kerta heitolla!

Huopakaton uusiminen Haapavesi – järkiratkaisu, jos kattohuopiin ilmaantuu uusia halkeamia tämän tästä. Kattohuopien vaihto tekee irvistelylle tenän kerta heitolla!

Yksittäinen halkeama voidaan tietysti myös paikata. Notkea, kumimainen bitumimassa soveltuu erinomaisesti halkeilleen huopakaton paikkaukseen ja tiivistykseen. Jälki on siistiä ja pitävää.

Mikäli kattosi kuitenkin halkeilee suorastaan kuin leivän kuori uunissa, on huopakaton uusiminen Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi luultavasti parempi ratkaisu kuin kyllästää katto kumibitumimassalla. Kattohuopien kiihkeä halkeilu kertoo katemateriaalin olevan tulossa auttamatta tiensä päähän, eikä katon paikkaukseen silloin enää kannata käyttää aikaa ja rahaa. Huopakaton uusiminen on varmempi ja pitkässä juoksussa myös kustannustehokkaampi peliliike!

Jos olet siis pannut merkille talosi tai vaikkapa autotallin huopakaton halkeilevan pahanpäiväisesti, kutsu ihmeessä asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan katon tilannetta. Luvallasi voimme käydä tekemässä kattoparalle kuntoanalyysin poissa ollessasikin.

Käynnin jälkeen voimme antaa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi, jos se toden totta on tarpeen. Ja mikäli ei, niin kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaustyöt Haapavedellä ja lähitienoolla!

Palahuopakaton uusiminen Haapavesi – tiesitkö, että joskus sammalkin voi päättää huopakaton päivät?

Palahuopakaton uusiminen Haapavesi, urakan kimmokkeena voi joskus olla myös katolle kertyvä sammal. Viattomasta ulkonäöstään huolimatta sammal ja jäkälä ovat nimittäin huopakaton arkkivihollisia!

Kasvusto jäytää kattohuopia juurillaan hitaasti, mutta varmasti. Ennen pitkää huopa mättään alla voi olla kuin reikäjuustoa… Sammal availee mielellään myös huopakaton saumoja, aiheuttaen katolle tälläkin tavalla selkeitä vuotoriskejä.

Myrsky- ja lumivaurioiden sekä halkeamien ohella onkin hyvä pitää silmällä katolle kertyvää kasvustoa. Mikäli tilanne uhkaa karata käsistä, on ryhdyttävä toimiin kasvuston häätämiseksi.

Välillä tilanne saadaan vielä ratkaistua katon puhdistuksella, sammaleenpoistoaineella ja kattohuopien uudelleenpinnoituksella. Jos kasvustoa vastustavilla huoltotoimenpiteillä ei kuitenkaan enää saada aikaan pitkäkestoisia vaikutuksia, on huopa- tai palahuopakaton uusiminen Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi luultavasti ainoa järkevä ratkaisu.

Kuulostaako ikävän tutulta? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Haapavedellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään! Lähetämme etevimmät eksperttimme laittamaan sammalkasvustolle luun kurkkuun tuota pikaa.

Muista, että huopakaton uusiminen on tarpeen myös mökillä!

Hyvä haapavetinen, omistatko kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon? Muista, että huopakaton uusiminen tai remontointi on sielläkin tarpeen aina välillä!

Olkoonkin, että viettäisit mökilläsi vain joitakin viikonloppuja tai pari hassua viikkoa vuodessa, rakennuksen katto vanhettuu ihan normaaliin tapaan. Luultavasti mökin huopakaton uusiminen on ajankohtaista viimeistään noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta tai edellisestä kattoremontista.

Tietyissä tapauksissa kesämökin huopakattoremontti saattaa itse asiassa olla tarpeen jopa hieman taajamakohteita useammin. Etenkin metsäisellä tontilla sammal vaanii huopakattoja ahnaasti kuin susi lampaita, ja lisäksi runsas puusto kohottaa riskiä katon myrskyvaurioille.

Kun mökkisi huopakattoremontti on jossain vaiheessa otettava agendalle, voit onneksi kääntyä jälleen kattoremonttipalvelumme puoleen. Kauttamme voit tilata huopakattoremontit Haapavedellä ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla myös mökeille ja muille vapaa-ajan asunnoille!

Laita korvan taa, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennykseen kelpaa yleensä moni työ ja toimenpide huopakaton remontointiin liittyen, ja vähennystä voit saada sekä kotona että mökillä teetetystä huopakattoremontista.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt