Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Hailuoto

Huopakattoremontti Hailuoto, seudun pätevimmät huopakatemestarit ovat valmiina palvelukseesi! Rohkenemme väittää, että moni muu Hailuoto-Oulu-Lumijoki-Siikajoki-Simo-Kempele-alueella operoiva kattotalo ei pysty tarjoamaan käyttöösi yhtä etevää tiimiä kuin me. Vaikka vertailualueena olisi koko Pohjois-Pohjanmaa, päihitämme monet kilpailijamme 6–0.

Mikä sitten saa meidät erottumaan joukosta eduksemme? Vastaus on hyvin yksinkertainen: rautainen kokemuksemme.

Huopakattotiimillämme on kahmalokaupalla aiempaa kokemusta erilaisten huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta, uusimisesta ja saneerauksesta. Pitkän uramme varrella olemme remontoineet hyvää paremmalla menestyksellä niin tiivissaumakattoja, kolmiorimakattoja kuin palahuopakattojakin – kaikissa muodoissa ja kokoluokissa.

Siksi voitkin olla varma, että tilatessasi huopakattoremontin Hailuodossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme, et tule heittäneeksi rahojasi Kankkulan kaivoon. Lupaamme varoillesi varmaa vastinetta!

Suoriudumme jopa kosteusvauriokorjauksista, myrsky- ja lumivauriokorjauksista ja muista vastaavista kuin vettä vain. Kattosi lähtökunnosta riippumatta uusi kattosi tulee olemaan taatusti sekä siisti, pitkäikäinen että tyylikäs.

Ota siis ihmeessä yhteyttä, kun huopakattoremontti Hailuodossa (tai muilla lähiseudun saarilla) sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi! Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hailuodossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hailuodossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hailuodon alueella!

Palahuopakattoremontti Hailuoto – kauttamme se järjestyy helposti kuin heinän teko!

Palahuopakattoremontti Hailuoto, meiltä saat sen kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina. Tilaamalla huopa- tai palahuopakattoremontin Hailuodossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, hoituukin urakka pois päiväjärjestyksestäsi helpommin kuin olisit ikinä uskonut!

Pakettiimme kuuluu näet aivan kaikki työ, jota huopa- tai palahuopakattoremontti Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Me pidämme langat jämäkästi käsissämme suunnittelusta loppusiivoukseen. Siihen väliin mahtuu rakennustelineiden pystytystä, purkutöitä, mahdollisia lahovauriokorjauksia ynnä muita yläpohjan kunnostustöitä sekä tietenkin uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennusta.

Entä materiaalit ja niiden hankinta? Kyllä, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää remonttimateriaalitkin. Ellei muuta erikseen sovita, hankimme puolestasi tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia, -tuotteita ja muita tykötarpeita.

Luonnollisesti huolehdimme myös kalustosta puolestasi. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat telineet, henkilönostimet ja jätelavat, ja viemme ne pois mennessämme.

Ota siis rennosti – tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Hailuodossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta ”avaimet käteen”-pakettina! Laita viestiä tai pirauta, niin päästään starttaamaan urakan suunnittelu kipin kapin.

Huopakaton uusiminen Hailuoto – mitä se maksaa? Onko kallista?

Huopakaton uusiminen Hailuoto, mitä se maksaa? Onko huopakaton uusiminen Hailuodossa kallista?

Älä huoli – tilatessasi huopakaton uusimisen Hailuodossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et päädy maksamaan urakasta maltaita!

Pitkän kokemuksemme ansiosta urakan kulut pysyvät nimittäin automaattisesti minimissään. Siksi hintatasomme onkin hyvin kilpailukykyinen muihin Hailuodossa ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiviin urakoitsijoihin nähden.

Vaikka kattosi olisi uusittava eristevilloja myöten, lupaamme selvitä urakasta kohtuu kustannuksin. Me tiedämme, kuinka sekä työtunnit että materiaalikustannukset pidetään aisoissa laadusta tinkimättä!

Raha-asioihin liittyen kannattaa tietenkin pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit saada monista kotisi ja mökkisi kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä töistä. Huopakaton uusiminenkin sisältää tyypillisesti paljon kotitalousvähennyksen piikkiin menevää työtä.

Ja mikäli huopakattoremontin hinta kaikesta huolimatta vieläkin ahdistaa, stressaa, harmittaa tai aiheuttaa mitä tahansa muita negatiivisia tuntemuksia, tutustu ihmeessä yhteistyökumppanimme tarjoamaan joustavaan rahoitusratkaisuun. Rahoituksen avulla makselet huopakattoremontin Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi leppoisasti täysin oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä.

Palahuopakaton uusiminen Hailuoto, loistotilaisuus parannella katon ominaisuuksia!

Palahuopakaton uusiminen Hailuoto – tiesithän jo, että sen ei tarvitse olla pelkkää vanhan katon kunnostusta? Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa loistavan tilaisuuden myös parannella katon ominaisuuksia.

Parannukset katon teknisiin ja esteettisiin ominaisuuksiin onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä poikkeuksellisen helposti. Näin ollen muutostöiden hintakin on tavallista huokeampi.

Millainen uusi huopa- tai palahuopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Oletko kattoosi nykyisellään täysin tyytyväinen (sen huonoa kuntoa lukuun ottamatta) vai kaipaisiko se pientä päivitystä?

Halutessasi voimme esimerkiksi vaihtaa katon väriä. Sekä kattohuopia- että laattoja on saatavilla tänä päivänä laajassa väriskaalassa. Kattolaattoja on olemassa jopa kaksivärisenä.

Myös uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus onnistuu meiltä muitta mutkitta. Huopakatemestarimme asentavat niin kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, piipunhatut, pieneläinesteet, lintupiikit, kattotarkastusluukut, kattoikkunat, valokuvut kuin aurinkopaneelitkin varmoin ottein.

Samoin katon eristys/lisäeristys on meidän puolestamme mahdollista. Jopa kokonainen energiaremontti onnistuu meiltä kokenein käsin.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään pian suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi. Tarvittaessa saat meiltä apua myös muutoksiin liittyvissä lupa-asioissa!

5 merkkiä, joista tiedät huopakattoremontin Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi olevan jo hyvä ajatus:

  • Katon tiiviys arveluttaa siitä huolimatta, että kattoparka on jo nähnyt monet tiivistys- ja paikkauskierrokset. Usein huopakattoremontti Hailuodossa otetaan työn alle juuri tästä syystä!
  • Katto painui talvella kuopalle lumikuorman alla.
  • Kattohuopiin ilmaantuu sammalta/jäkälää katon puhdistuksesta, kasvustontuhokäsittelystä ja uudelleenpinnoituksesta huolimatta.
  • Katto on kärsinyt vakavia myrskyvaurioita (esimerkiksi puu kaatui katon päälle). Jos näin pääsi käymään, laita huopakattoremontti Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen viipymättä!
  • Katon lämmöneristys tai energiatehokkuus on sanalla sanoen heikko.

Huomaa, että joissain tapauksissa myös katon korkea ikä on täysin riittävä peruste huopakaton uusimiselle. Esimerkiksi 40-vuotias huopa- tai palahuopakatto alkaa olla jo väistämättä elämänsä päätepisteessä – siitä huolimatta, että se olisi ulkoisesti vielä kohtalaisessa kunnossa.

Kuulostaako tutulta? Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulevat pian kurkkaamaan kohdettasi! Käynnin jälkeen voimme antaa huipputarjouksen huopakaton saneerauksesta Hailuodossa sijaitsevassa kohteessasi, mikäli katto ei enää tokene pelkkien huoltojen ja korjaustöiden voimalla.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt