Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Hankasalmi

Huopakattoremontti Hankasalmi, saneeraamme aikansa eläneen huopakattosi huippuosaamisella! Takaamme, että kovaksi keitetyn huopakattotiimimme jäljiltä uusi tiivissaumakattosi, palahuopakattosi tai kolmiorimakattosi tulee edustamaan kaikin puolin parasta A-luokkaa.

Huopakattoremontin yhteydessä uusimme katoltasi kaikki rakenteet, joiden terveydestä emme voi olla täysin varmoja. Annamme kylmää kyytiä halkeilleille ja sammaleen syömille kattohuoville, korroosion riuduttamille ja lumimassojen vääntelemille kattoturvatuotteille, vuotaville kattoikkunoille, lahoille kattopalkeille, homeisille eristeille ynnä muille huonokuntoisille osille vesikatolla ja yläpohjan puolella.

Otamme mielellämme käsittelyymme niin pienet kuin suuretkin kattopinta-alat. Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, olipa huopakattoremontin tarpeessa sitten omakotitalosi, kesämökkisi tai ”vain” se tontin nurkkaan pykätty parineliöinen liiteri!

Tarjouksen huopakattoremontista Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä joko soittamalla tai vielä näppärämmin sähköisesti. Sähköisen tarjouspyyntölomakkeemme täyttämiseen menee vain muutama hassu minuutti, joten ehdit tehdä sen nopeasti esimerkiksi aamukahvia juodessa.

Huomaa, että muukin Keski-Suomi kuuluu palveluverkostoomme. Meiltä voit siis tilata huopakattoremontit Hankasalmella sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Konnevesi, Laukaa, Toivakka, Jyväskylä ja Hirvaskangas. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hankasalmella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hankasalmella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hankasalmen alueella!

Palahuopakattoremontti Hankasalmi – tunnemme palahuopakatotkin etu- ja takaperin!

Palahuopakattoremontti Hankasalmi, vaatii varmat kädet ja kylmän pään. Tavan hankasalmelaisen ei kannata edes harkita palahuopakaton (eli bitumilaattakaton tai bitumipaanukaton) uusimista tai remontointia itse, eivätkä kaikki kattoalan ammattilaisetkaan valitettavasti suoriudu rupeamasta kiitettävin arvosanoin.

Moni asia voi nimittäin mennä pieleen urakan suunnittelun ja loppusiivouksen välillä. Varsinkin katon saumojen ja läpivientien tiivistyksessä piilee paljon kavalia sudenkuoppia, joihin taitamaton remontti-Reiska kapsahtaa aivan taatusti…

Pienetkin kämmit puolestaan voivat heikentää uuden katon kestävyyttä harmittavan paljon. Lisäksi mokat venyttävät huopakattoremontin aikataulua ja budjettia usein siinä määrin, että suupielet vääntyvät väkisinkin alaspäin.

Kattoremonttipalvelustamme voit kuitenkin tilata huopa- ja palahuopakattoremontit Hankasalmella huolettomin mielin. Kokenut huopakattotiimimme tuntee niin tiivissaumakatteet, kolmiorimakatot kuin palahuopakatotkin etu- ja takaperin!

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Pian talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea komistaa uusi, entistäkin ehompi bitumikruunu – sellainen, joka kestää moitteetta niin aikaa kuin katseitakin.

Huopakaton uusiminen Hankasalmi – hintatiedot ja muut raha-asiat

Huopakaton uusiminen Hankasalmi, mietityttääkö urakan hinta? Huopakattoremontin hinta ja muut urakkaan liittyvät raha-asiat kiinnostavat asiakkaitamme paljon – täysin ymmärrettävistä syistä.

Emme kuitenkaan ole halunneet koota tänne kotisivuillemme hintakatalogia, josta esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin huopakattoremontin hinta kävisi ilmi yhdellä silmäyksellä. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä hinta-arviot menisivät enemmän tai vähemmän pieleen.

Huopakaton uusiminen Hankasalmella on nimittäin aina eri hintaista kohteesta ja katosta riippuen. Jopa silmämääräisesti kahden täysin samanlaisen huopakaton remontointi voi maksaa ihan eri summan.

Siksi kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja kysäistä asiaa suoraan huopakate-eksperteiltämme, kun haluat tietää, paljonko huopakaton uusiminen Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi tarkalleen ottaen maksaa. Pyydä tarjous vaikkapa tältä samalta istumalta!

Muista, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennystä voit saada sekä kotona että mökillä teetetystä huopakattoremontista.

Raha-asioihin liittyen on hyvä laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoituksella makselet isommankin remonttirupeaman rennosti täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä.

Palahuopakaton uusiminen Hankasalmi – usein luultua kevyempi savotta

Palahuopakaton uusiminen Hankasalmi, ei välttämättä puoliksikaan niin iso savotta kuin luulit. Toisin kuin moni ajattelee, ei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hankasalmella ole yleensä mikään megaluokan urakka.

Suurella todennäköisyydellä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa uusimalla vain kattohuovat tai -laatat. Esimerkiksi halkeilleen tai sammaloituneen huopa- tai palahuopakaton saneeraus onnistuu usein uusimalla vain katon uloin kerros eli ns. vesikatto.

Samalla on tietysti suositeltavaa uusia myös kattotuotteet. Katon varusteet (esimerkiksi sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet ja kattoikkunat) on harvinaisen helppoa ja siksi myös edullista päivittää samalla, kun katto uusitaan muiltakin osin.

Yläpohjan puolelle huopakattoremonttia ei sen sijaan tarvitse ulottaa oikeastaan kuin siinä tapauksessa, että siellä on kattosi terveyttä uhkaavia vikoja tai puutteita. Myös tietyt muutostyöt, kuten katon lisäeristys ja kattomuodon muuttaminen vaativat kokonaisvaltaisempaa kattoremonttia.

Toimi kuitenkin nopeasti, jos luulet huopa- tai palahuopakaton uusimisen Halsualla sijaitsevassa kohteessasi olevan aiheellista. Laita viestiä tai soita kiireen vilkkaa, ennen kuin kattosi kunto romahtaa toden teolla!

Ruhjoiko raju myrsky huopakattosi remonttikuntoon? Ei hätää, otamme pallon haltuumme tottunein ottein!

Aijai, ruhjoiko ylitse pyyhkinyt myrskyrintama talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton remonttikuntoon? Älä huoli, sillä me remontoimme rutiinilla myös myrskyn vaurioittamat huopa- ja bitumikatot Hankasalmen seudulla!

Katon tilanne saattaa näyttää ensi silmäyksellä jopa lohduttomalta, mutta kokeneet huopakate-eksperttimme luovivat katastrofin keskellä varmoin liikkein. Tilanteen mukaan voimme remontoida katon joko kokonaan tai osittain. Osittainen huopakattoremontti voi tarjota tepsivän ja samalla erittäin kustannustehokkaan tavan myrskyvaurioiden korjaamiseksi, jos esimerkiksi puu kaatuu katon päälle.

Ethän kuitenkaan jää ”tuleen makaamaan”? Mitä ripeämmin toimit, sen helpommalla kattosi vauriot saadaan korjattua.

Ota siis yhteyttä viipymättä, kun huomaat kattosi kärsineen vakavia myrskyvaurioita. Yhteydenottosi perusteella lähetämme neuvokkaat asiantuntijamme vilkaisemaan kattosi tilannetta, ja annamme tarvittaessa mitä parhaan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hankasalmella sijaitsevassa kohteessasi.

Pidä mielessä, että kauttamme järjestyvät Hankasalmella myös huopakaton huollot ja korjaustyöt.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt