Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Heinävesi

Huopakattoremontti Heinävesi, tee fiksu päätös – tilaa meiltä! Olemme koonneet tiimiimme koko joukon toinen toistaan etevämpiä huopakate-eksperttejä, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä.

 1. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Kerro meille rohkeasti oma näkemyksesi kattosi tarpeista sekä toiveesi uuden katon suhteen.
 2. Asiantuntijamme tulevat kurkkaamaan kohdettasi ja analysoimaan kattosi kunnon vielä omin silmin.
 3. Annamme loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
 5. Puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet. Samalla suoritamme mahdollisesti vaadittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella (esim. lahovaurioiden korjaus).
 6. Asennamme uuden katon varusteineen.

Kun huopakattoremontti Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi on muuten pulkassa, siivoamme vielä paikat remontin jäljiltä. Näin pääset heti nauttimaan uudesta katostasi täysin rinnoin, kun tiimimme karauttaa kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Huomaa, että palvelemme mielellämme myös Heinäveden lähipaikkakuntien asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Pohjois-Karjala) kuuluvat toimialueeseemme: Liperi, Joensuu, Outokumpu, Rääkkylä ja Kontiolahti. Hurautamme hetkessä hätiin jopa saarikohteisiin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Heinävedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Heinävedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Heinäveden alueella!

Palahuopakattoremontti Heinävesi, täyden kympin palvelua – kattosi lähtökunnosta riippumatta!

Palahuopakattoremontti Heinävesi, olisiko jo aika tarttua tuumasta toimeen? Huopa- tai palahuopakattoremontti Heinävedellä kannatta ottaa työn alle ennemmin vähän liian aikaisin kuin odotella, että katto tekee lopullisen tenän. Näin säästyy paljon aikaa ja kustannuksia.

Jos kattosi kuitenkin on jo rapakunnossa yläpohjaa myöten, ei syytä paniikkiin. Meiltä saat täyden kympin palvelua kattosi lähtökunnosta riippumatta!

Esimerkiksi painuneen katon oikaisu ei ole meille mikään Amerikan temppu. Käsissämme notkoselkä suoristuu suorastaan kuin taikaiskusta.

Tietysti myös kosteusvaurioiden korjaus katon välistä on meille arkipäivää. Uusimme kastuneet ja huonokuntoiset eristeet sekä vaihdamme lahot rimat, laudat ja vanerit rutinoitunein ottein.

Ota rennosti, vaikka kokonainen puu olisi kaatunut kattosi päälle – taitava tiimimme lääkitsee kattoparan ruhjeet käden käänteessä!

Laita korvan taa, että huopakattoremonttien ohella kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun ansiosta huopa- tai palahuopakattoremontti Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi ei aiheuta turhaa taloudellista stressiä, vaikka kattosi kaipaisi muutakin kuin ”pientä pintaremonttia”.

Huopakaton uusiminen Heinävesi – kun katto sammaloituu ja halkeilee melkein silmissä…

Huopakaton uusiminen Heinävesi, tunnistatko kattosi hätähuudot? Kuten edellä kerroimme, huopakaton uusiminen Heinävedellä kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Tavan heinävetisen voi olla hankala tunnistaa sitä pistettä, kun talon, mökin tai piharakennuksen vanhasta huopakatosta alkaa aika jättää. Usein huopakaton kunto hiipuu salakavalasti pikkuhiljaa – kunnes katto sitten antaa yhtäkkiä lopullisesti periksi.

Siksi kokosimmekin avuksesi lyhyen listauksen merkeistä, joista tiedät huopakaton uusimisen Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi olevan vähitellen ajankohtainen. Lukaise se läpi, niin osaat ajoittaa kattoremontin paremmin kuin naapuri!

Huopakaton uusiminen voi olla aiheellista, jos…

 • Kattosi sammaloituu melkein silmissä.
 • Kattohuovat halkeilevat ikävästi.
 • Katto kupruilee sieltä täältä.
 • Katto on painunut kuopalle.
 • Katto antaa periksi askelten alla (eikä sää ole erityisen helteinen).

Kuulostaako tutulta? Ota yhteyttä, niin tulemme laittamaan kattosi uusiksi tuota pikaa! Eipä aikaakaan, niin kaikki vanhan kattorähjän viat ja vaivat ovat historiaa.

Palahuopakaton uusiminen Heinävesi – huomioimme tarkoin sekä kattosi tarpeet että omat toiveesi

Palahuopakaton uusiminen Heinävesi, meiltä saat huolella räätälöityä palvelua projektin alusta loppuun. Toteutamme huopa- tai palahuopakaton uusimisen Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi täydellisesti kattosi tarpeita ja omaa visiotasi mukaillen.

Mikäli kattosi ei esimerkiksi kaipaa muuta kuin uudet huovat ja kattotuotteet vanhojen tilalle, emme ehdoin tahdoin ryhdy ruoppaamaan sitä eristevilloja ja kattoristikkoa myöten. Turhille purkutöille meillä on nollatoleranssi eli uusimme vain sen, mikä täytyy.

Jos yläpohjan puolella kuitenkin muhii esimerkiksi kosteusvaurioita tai mitä tahansa muita vikoja, emme tietenkään jätä niitä uusien kattohuopien alle jemmaan. Korkea ammattiylpeytemme velvoittaa varmistamaan, että uusi kattosi on lujaa tekoa yläpohjasta piipunhattuun.

Mitä omiin toiveisiisi tulee, halutessasi voimme tehdä monenlaisia muutos- ja parannustöitä sekä kattosi teknisiin ominaisuuksiin että ulkonäköön – tai sitten vain uusia katon ennalleen, jos olet siihen nykyisellään tyytyväinen huonoa kuntoa lukuun ottamatta.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin saadaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Heinävedellä sijaitsevassa kohteessasi pian alulle. Tavoitat asiantuntijamme ympäri vuoden!

Hyvä heinävetinen, muista hakea huopakattosi remontoinnista kotitalousvähennystä!

Tiesitkö, että Heinävedellä huopakaton uusimisesta tai remontoinnista voi saada kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennys saattaa keventää huopakattoremontin kustannuksia joskus muhkeillakin summilla!

Kotitalousvähennys = verovähennys, johon jokainen heinävetinen yksityishenkilö on oikeutettu. Vähennystä voi hakea ja saada monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja ns. ”perusparannukseen” liittyvistä töistä. Huopakaton uusiminenkin sisältää useimmiten paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Huomaa, että myös puolisosi on oikeutettu kotitalousvähennykseen. Jos siis maksatte esimerkiksi Heinävedellä sijaitsevan omakotitalonne tai kesämökin huopakattoremontin yhdessä, voitte kumpikin vähentää urakan kuluja henkilökohtaisessa verotuksessanne. Näin ollen käytettävissänne on tuplamäärä kotitalousvähennystä per vuosi!

Ole kuitenkin tarkkana. Kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Toisin sanoen esimerkiksi itse tehty työ ei kelpaa verotuksessa vähennettäväksi millään muotoa, kun taas meiltä tilattu työ menee kotitalousvähennyksen piikkiin ilman kysymysmerkkejä.

Tässä siis jälleen yksi hyvä syy tilata huopakattoremontti Heinävedellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt