Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ivalo

Huopakattoremontti Ivalo – meiltä saat käyttöösi taitavan tiimin, joka on tunnettu varmoista käsistään ja palvelualttiista asenteestaan! Meiltä voit tilata omakotitalon, kesämökin, varaston, autotallin, pihasaunan, rantasaunan, aitan, liiterin tai vaikka huussin huopakattoremontin Ivalossa tietäen, että saat rahoillesi mitä parasta vastinetta.

 1. Annamme kylmää kyytiä vanhoille, reikiintyneille ja halkeilleille kattohuoville tai -laatoille.
 2. Kiikutamme jätelavalle korroosion kalvamat ja lumimassojen vääntelemät kattotuotteet.
 3. Kunnostamme kaiken tarvittavan (esim. notkahtaneet kattorakenteet) myös yläpohjan eli välikaton puolelta.

Kaiken tämän toteutamme vuolaasti kehuttuna ja saumalleen kattosi tarpeisiin räätälöitynä ”avaimet käteen”-pakettina. Paketti sisältää kaiken työn ja tykötarpeet, joita huopakattoremontti Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi vaatii.

Nyt siis tiedät, kenen puoleen tällä seudulla kannattaa kääntyä asian tiimoilta. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi!

Huom. palveluverkostomme kattaa myös nämä pitäjät Ivalon lähitienoolla: Inari, Saariselkä, Lemmenjoki ja Tankavaara. Olemme valmiit rientämään avuksesi sinne kuoppaisen hiekkatien päähänkin, ja hurautamme salamana jopa saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ivalossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ivalossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ivalon alueella!

Palahuopakattoremontti Ivalo – kylmää kyytiä vanhoille, koinsyömille kattohuoville!

Palahuopakattoremontti Ivalo, alkaa tyypillisesti vanhan vesikatteen purkutöillä. Yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ivalossa edellyttää kattohuopien vaihtoa, sillä usein juuri ne menettävät elinvoimansa ensimmäisenä erinäisten sää- ja ilmastorasitteiden takia.

 • UV-säteily haurastuttaa kattohuopien materiaalia. Ajan kanssa auringon porotus saa kattohuovat ja -laatat hapertumaan ja halkeilemaan, eikä kate enää sitten suoriudu virastaan odotusten mukaisesti.
 • Myös pakkanen jättää huopakatolle jälkensä. Ivalossa pakkanen paukkuu talvittain, aiheuttaen ns. pakkasrapautumista.
 • UV-säteilyn ja pakkasen ohella kasvustokin tekee kattohuoville hallaa. Katolla majaileva mätäs jäytää kattohuopia juurillaan, syöden ne pahimmillaan puhki asti.

Uudet kattohuovat tai -laatat vanhojen tilalle voit valita makusi mukaan. Nykypäivänä markkinoilla on olemassa huikea määrä erilaisia bitumikermejä ja (bitumi)kattolaattoja!

Halutessasi autamme tietysti valikoimaan markkinoilla olevista malleista ne ”parhaat”. Asiantuntijoillamme on runsaasti omakohtaista kokemusta siitä, mitkä huovat kestävät sitkeimmin Lapin ankaria sääoloja.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota meihin alkajaisiksi yhteyttä. Pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään! Tavoitat meidät kätevästi sekä soittaen että sähköisesti.

Huopakaton uusiminen Ivalo – ei uusia kattohuopia ilman uusia kattotuotteita

Huopakaton uusiminen Ivalo, urakan yhteydessä myös katon varustus kannattaa päivittää. Kattoa remontoitaessa vanhat kattotuotteet joudutaan joka tapauksessa irrottamaan, joten samalla kattotuotteiden vaihto uudempiin malleihin käy helposti ja edullisesti.

Kattotuotteet = joukko erinäisiä katolle (ja talon seinustalle) asennettavia lisävarusteita. Kattotuotteita ovat esimerkiksi kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat ja talotikkaat. Myös sadevesijärjestelmä, pieneläinesteet, kattoluukut, kattoikkunat ja piipunhattu lukeutuvat kattotuotteisiin.

Vaikka kattotuotteiden uusiokäyttö on teoriassa mahdollista, käytännössä emme voi sitä yleensä suositella kovinkaan hyvillä mielin. Kattotuotteetkin ikääntyvät ihan samaan tapaan kuin kattohuovat, eikä esimerkiksi vanhojen kattoikkunoiden ja -luukkujen tiivisteisiin voi enää luottaa. Tietenkin tarve kattotuotteiden uusimiselle on arvioitava tapauskohtaisesti, mutta lähtökohtaisesti suosittelemme päivittämään myös katon varusteet, kun huopakaton uusiminen Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi.

Vinkki: kun huopakaton uusiminen Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, voimme asentaa katollesi samalla myös kourallisen aurinkopaneeleita. Aurinkopaneeleista saat vihreää sähköä ilman ikäviä sähkönsiirtomaksuja niin kotiin, mökille kuin autotalliin!

Palahuopakaton uusiminen Ivalo – yläpohjan kunnostustyöt sisältyvät hintaan ilman muuta

Palahuopakaton uusiminen Ivalo, tarvittaessa kunnostamme kattosi yläpohjaa myöten. Ideaalitilanteessa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi ei edellytä muuta kuin kattohuopien ja -tuotteiden vaihtoa, mutta joissain tapauksissa myös yläpohjan eli välikaton puolella on tehtävä korjaus- ja/tai muutostöitä.

Jos kattosi välissä on esimerkiksi lahoja puurakenteita tai kastuneita/huonokuntoisia eristeitä, ei korkea ammattiylpeytemme salli jättää näitä ongelmia muhimaan uusien kattohuopien alle. Korjaamme lahovauriot ja vaihdamme kastuneet eristeet ilman muuta!

Myös notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu kuuluu hintaamme tarpeen vaatiessa. Tilanteen mukaan joko uusimme tai kiilaamme ratkenneet kattorakenteet.

Samoin pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus kuuluu palveluumme, jos vaikkapa linnut, oravat tai näädät ovat käyneet tekemässä kattosi välissä tihutöitä. Varsinkin metsäisillä tonteilla jyrsijät ja siivekkäät etsivät katon välistä usein suojaa ja pesätarpeita, aiheuttaen joskus mittavaakin tuhoa.

Yläpohjan kunnostustöillä varmistamme, että uusi kattosi on kokonaisvaltaisesti terve, toimiva ja turvallinen. Tilaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ivalossa kattoremonttipalvelumme kautta, niin uusi katto ei jätä mitään arvailujen varaan!

Vinkki: huopakattoremontti on hyvä tilaisuus asennuttaa uusia kattotuotteita, vaihtaa katon väriä ja parantaa eristystä!

Hyvä ivalolainen omakotitalon omistaja tai vapaa-ajan asukas, mättääkö katossasi joku muukin kuin huono kunto? Huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä katollesi myös monenlaisia muutostöitä, mikäli et ole sen ominaisuuksiin nykyisellään täysin tyytyväinen.

Esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meidän puolestamme mahdollisia:

 • Katon ja/tai kattotuotteiden värin vaihto.
 • Kattolaattojen mallin vaihtaminen.
 • Katon eristyksen parantaminen (ns. lisäeristys).
 • Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 • Katon korotus.

Älä jätä fiksuja peliliikkeitä tekemättä edes rahasyistä. Kaikki muutostyöt kattosi ulkonäköön ja toiminnallisuuteen onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä harvinaisen helposti ja huokeaan hintaan.

Jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös kotitalousvähennystä. Kyseessä on verovähennys, jota myönnetään Ivalossa monista kodin ja kesämökin kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvistä töistä.

Lisäksi kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun ansiosta et joudu jättämään huopakattoremonttia Ivalossa sijaitsevassa kohteessasi puolitiehen edes Matti kukkarossa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt