Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Kokkola – Parhaiden ammattilaisten asentama katto kestää

Huopakattoremonttiin kannattaa valita asiantuntevat ammattilaiset, jotka tekevät urakan ripeästi etenevänä avaimet käteen -pakettina. Tilaa huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Kokkolaan meiltä, niin kaikki etenee vaivattomasti ja luotettavasti. Parhaat ammattilaisemme toteuttavat omakotitalojen, autotallien, kesämökkien ja saunarakennuksien huopakattoremontit niin, että lopputulos kestää säitä ja ajan hammasta. Esimerkiksi tiivissaumakatto voi kestää jopa neljä vuosikymmentä, kun tilaat kattosaneerauksen Kokkolassa, Halsualla, Kalajoella, Kannuksessa, Kaustisella, Kruunupyyssä, Lestijärvellä, Luodossa tai Toholammilla meiltä.

Huopakattoremonttia tarvitaan aina, kun katto on niin heikossa kunnossa, ettei sitä kannata enää huoltaa ja/tai korjata. Heikkokuntoisuus voi johtua iästä, mutta joskus syynä voi olla myrsky tai se, ettei talon huopakattoa ole huollettu säännöllisesti. Ammattilaisemme osaavat arvioida, mitä huopakaton korjaus maksaisi ja kuinka luotettavan lopputuloksen sillä voisi saavuttaa. He osaavat arvioida myös huopakattoremontin hinnan. Jos huopakattoremontin ja huopakattokorjauksen hinta on melkein sama, kannattaa valita huopakattoremontti – sen myötä rakennukseen saadaan tiivis ja hyväkuntoinen katto, mikä kestää vuosikymmenestä toiseen.

Huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin yhteydessä voidaan tehdä muutakin kuin uusia ulkokate. On tavallista, että samalla uusitaan myös sadevesijärjestelmä (kuten vesikourut ja alastuloputket), kattoturvatuotteet (kuten kattotikkaat ja lumiesteet) sekä kattoläpiviennit (kuten kattoikkuna ja kattoluukku). Katon vaihtoon voidaan yhdistää myös yläpohjan lisälämmöneristys, katon IV-töitä tai vaikkapa katon korotus, jos haaveilet kylmän ullakon asuinkäyttöön ottamisesta.

Ota yhteyttä ja kerro kaikki toiveesi omakotitalon, paritalon tai vaikkapa huvilan huopakattoremontista, sen ajankohdasta ja sen yhteydessä tehtävistä päivityksistä ja muutoksista. Sovimme kanssasi alkukatselmuksesta, minkä jälkeen osaamme paremmin arvioida huopa- tai palahuopakattoremontin keston sekä tietenkin sen, mitä bitumikattosaneeraus maksaa – tämä kiinnostaa varmasti jokaista kattoremontin teettäjää.

Yksityisasiakkailla on mahdollisuus vähentää töiden osuus verotuksessaan, olipa kyse sitten huopakaton uusimisesta, sammaleiden poistamisesta tai vaikkapa vuotavan huopakaton korjaamisesta. Kotitalousvähennyksen hakeminen onkin helppoa, koska tarvitsemasi tiedot löytyvät kaikki samasta paikasta, eli lähettämästämme laskusta. Laskun loppusumman voi maksaa vaikkapa sillä rahoituksella, mitä yhteistyössä kanssamme toimiva rahoituslaitos tarjoaa. Kyseistä luottoa voi hakea nettisivujemme kautta, ja homma hoituu ilman turhauttavaa paperisotaa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kokkolassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kokkolassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kokkolan alueella!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Kokkola – Pari väärinkäsitystä katon uusimisesta

Huopakaton uusimiseen liittyy muutamia väärinkäsityksiä, joita tahdomme oikaista. Kun tilaat huopakaton tai palahuopakaton uusimisen Kokkolassa meiltä, etenee kaikki varsin sujuvasti, ja hintakin on kohdallaan. Päästä itsesi helpolla, ja tilaa omakotitalon, autotallin, mökin tai vaikkapa saunarakennuksen huopakattoremontti meiltä.

Mitä ne väärinkäsitykset sitten ovat? No, yksi väärinkäsitys liittyy kattoremontin hitauteen. Moni asiakas saattaa ajatella, että huopakattoremontti pilaa koko kesän, koska piha on täynnä autoja, jätelavoja, asentajia, huoparullia ja rakennustelineitä kesän alusta kesän loppuun. Meiltä huopakaton uusiminen onnistuu nopeimmillaan jo parissa päivässä, joten kauaa et joudu meitä katselemaan tai töiden ääniä kuuntelemaan. Huopa- tai palahuopakattoremontin kesto Kokkolassa riippuu muun muassa katon pinta-alasta ja kattorakenteiden kunnosta, joten tarkan aika-arvion voimme antaa vasta alkutarkastuksen jälkeen. Sen kuitenkin tiedämme jo tässä vaiheessa, ettei urakkaan mene kovin kauaa. Ammattilaisemme ovat kokeneita konkareita, joille työ maittaa!

Toinen väärinkäsitys liittyy siihen, että palahuopakaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton uusiminen olisi asiakkaalle jotenkin kovin työlästä. Me mainostamme avaimet käteen -kattoremontteja, ja sellaisia me myös teemme: asiakkaan ei tarvitse osallistua mihinkään työvaiheeseen, sillä kaikki hoidetaan tämän puolesta aina loppusiivoukseen asti.

Kolmas yleinen väärinkäsitys liittyy siihen, että huopakaton tai palahuopakaton uusiminen olisi erityisen kallista. Meidän kattofirmamme pitää huolen siitä, että hinnat ovat kohdillaan: hinnoittelemme kaikki työt niin, että ihan tavallisilla kotitalouksilla olisi niihin varaa. Etsimme asiakkaan kannalta parhaimmat ja taloudellisimmat ratkaisut, emmekä tarjoa mitään turhaa. Näin pystymme tekemään erilaiset huopakattoremontit varsin kilpailukykyisin hinnoin!

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti sisältää myös kattovarusteiden asentamisen

Omakotitalon huopakattoremontti tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että kulunut ja epäluotettava huopakate vaihdetaan uuteen. Melkein kaikki muu ratkaistaan tapauskohtaisesti, sillä aina ei tarvita kattorakenteiden kunnostamista, märkien eristeiden vaihtamista tai edes vanhan huopakaton purkamista.

Aina ei tarvita edes sitä huopakatteen uusimista, sillä joissain tapauksissa esimerkiksi autotallin huopakattoremontti Kokkolassa voidaan korvata sillä, että vanha katto tiivistetään ja pinnoitetaan.

Jos kuitenkin päädytään tekemään katon purku ja vaihto eli kattoremontti, sisältää se monia työvaiheita, joista viimeisimpiin kuuluu katon varustelu. Edes kesämökin huopakattoremontti ei ole täydellinen, jos kattoa ei varustella. Kattovarusteita, joita mökin huopakattoremontin yhteydessä asennetaan, ovat muun muassa sadevesijärjestelmä (tasakatolle asennamme kattokaivot, satulakattojen reunoille yleensä rännit ja alastuloputket), kattoturvatuotteet ja ilmanvaihtoputket. Viranomaisten määräyksiä on noudatettava: osa kattoturvatuotteista on nimittäin pakollisia, joten ainakaan niitä ei kannata jättää asentamatta. Myös valmistajien ohjeita on noudatettava, jotta lopputulos olisi juuri oikeanlainen, ja jotta valmistajien takuut säilyisivät.

Myös saunarakennuksen huopakattoremontti sisältää katon varustelua ja läpivientien tiivistämistä. Saunamökin katolla voi olla vain yksi läpivienti, eli savupiippu. Huolehdimme siitä, että tuostakin läpiviennistä tulee niin tiivis, ettei asiakkaan tarvitse pelätä kattonsa vuotavan piipun juuresta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt