Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Vaasa – Uudella katolla säitä vastaan

Onko omakotitalossasi, kesämökissäsi tai esimerkiksi autokatoksessasi vanha huopakatto, mikä saattaa vuotaa hetkenä minä hyvänsä? Asiaan kannattaa puuttua ennen kattovuotoa, mikä saattaa kastella katon alta löytyvät rakenteet. Vanha huopakatto ei yllä lähellekään samalle tasolle kuin uusi bitumikatto, mikä on joka kohdasta tiivis ja luotettava, ja mikä kestää elastisuutensa sekä hyväkuntoisen pinnoitteensa ansiosta mainiosti erilaisia rasituksia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista tai palahuopakattoremontista, minkä jälkeen voit luottaa kattosi kestävän säitä ja muita rasituksia. Uusimme katot ammattitaidolla niin Vaasassa kuin sitä ympäröivillä paikkakunnillakin – ja niitähän ovat Vöyri, Mustasaari, Maalahti, Laihia sekä Isokyrö.

Huopakattoremonttia ei tarvita kovin usein, sillä bitumikatot ovat hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Tilaamalla tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai vaikkapa aumakaton huollot meiltä parannat kattosi mahdollisuuksia kestää mahdollisimman pitkään. Teemme mielellämme kaikki huopakattohuollot aina puolen vuoden välein tarvitusta roskien poistosta mahdollisiin lumenpudotuksiin.

Aina kun teemme jonkin huopakatto- tai palahuopakattotyön, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen avulla saadaan tieto mahdollisista rei’istä tai muista vaurioista, mitkä tulee laittaa kuntoon mahdollisimman pian, jotta katon alle ei pääsisi vettä. Kattotarkastajamme osaavat arvioida myös sen, missä vaiheessa katto on niin vanha ja/tai huonokuntoinen, ettei sitä enää kannata korjata, vaan paras ratkaisu on huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti.

Kaikki huopakattotyömme Vaasassa voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja tuon luoton hakeminen onkin helppoa: se onnistuu nopeasti ja näppärästi meidän kotisivujemme kautta. Kun huopakatto on uusittu tai esimerkiksi pinnoitettu, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä, minkä myötä kattourakka muuttuu entistäkin edullisemmaksi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Vaasassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Vaasassa tapahtuu täyden palvelun pakettina

Kun asioit kanssamme, tiedät saavasi kaikki kattourakat avaimet käteen -pakettina, eli sinun ei tarvitse hikoilla missään vaiheessa urakkaa. Myös huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Vaasassa tapahtuu täyden palvelun pakettina. Me huolehdimme kaikista urakan yksityiskohdista. Riippuu tapauksesta, kuinka nopeasti bitumikaton voi uusia, mutta nopeimmillaan huopakaton vaihtoon ei mene kuin pari päivää. Voit vaikka lähteä mökille siksi aikaa, kun me puramme vanhan katon, kunnostamme kattorakenteet ja asennamme uuden tiivissaumakatteen, kolmiorimahuopakatteen tai palahuopakatteen rakennukseesi. Asennamme tietenkin myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän sekä esimerkiksi kattoikkunat. Kaikki tapahtuu tottunein ja taidokkain ottein.

Hintaan kuuluu aina myös loppusiivous. Viemme kaikki purku- ja rakennusjätteet jäteasemalle, jotta ne saataisiin hyötykäyttöön. Osa jätteistä voidaan polttaa energiaksi. Vanhat huopavuodat ja -paanut saattavat päätyä asfaltin raaka-aineeksi, ja niin edelleen.

Teemme myös lopputarkastuksen, jotta voisimme olla varmoja siitä, että kaikki on tehty kuten pitää. Huolellisilta ammattilaisiltamme voi odottaa täydellistä lopputulosta, mutta silti lopputarkastus on olennainen osa jokaista bitumikaton uusimisurakkaa niin Vaasassa kuin muuallakin.

Mitä omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti maksaa ja missä vaiheessa hinnan saa tietää?

Jos tarvitset autotallin tai omakotitalon huopakattoremonttia Vaasassa, haluat varmasti tietää urakan hinnan jo varhaisessa vaiheessa. Tiedämme tämän, emmekä panttaa tätä tärkeää tietoa yhtään enempää kuin tarpeellista. Ennen kuin olemme nähneet kohteesi omin silmin, emme voi tietää, mikä on esimerkiksi kesämökin huopakattoremontin hinta. Siksi sovimme kanssasi siitä, koska voimme tulla tekemään alkukatselmuksen. Sen jälkeen pystymme laskemaan tarkan tarjouksen mökin huopakattoremontista Vaasassa.

Siihen, mitä vaikkapa saunarakennuksen huopakattoremontti maksaa, vaikuttavat esimerkiksi katon pinta-ala ja katon yksityiskohtien (kuten jiirien ja kattoläpivientien) määrä. Myös talon korkeudella ja sijainnilla on merkitystä. Katon kaltevuuskin on otettava huomioon, kun laskemme sitä, mitä huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti maksaa. Loivan katon uusiminen on pääsääntöisesti nopeampaa kuin kaltevan katon vaihtaminen.

Kattorakenteiden kunnolla on suorastaan yllättävän suuri vaikutus kattosaneerauksen hinnalle, olipa kyseessä sitten huopakatto, tiilikatto tai vaikka peltikatto. Jos kattorakenteet ovat kuivat ja kantokykyiset, ei meidän tarvitse käyttää työtunteja niiden kunnostamiseen. Tietyissä tilanteissa uusi huopakatto voidaan asentaa vanhan huopakaton päälle, jolloin purkutoimenpiteet vähenevät minimiin.

Mitä enemmän katon alla on kosteusvaurioita, sitä enemmän aikaa kattorakenteiden korjaamiseen tai uusimiseen menee, joten suosittelemme tilaamaan kattoremontin ennen katon kunnon romahtamista ja kattorakenteiden menemistä pilalle.

Toisinaan kattorakenteiden kimpussa aherretaan normaalia enemmän sen vuoksi, että asiakas tahtoo katostaan kaltevamman tai loivemman. Myös katon korotus on mahdollista. Kattoa voidaan korottaa omakotitalon, kesämökin tai vaikka paritalon huopakattoremontin yhteydessä niin paljon, että sen alle mahtuu uusi asuinkerros. Monia muitakin uudistuksia ja muutoksia voidaan tehdä huopakattoremontin yhteydessä – jutellaan niistä yhdessä lisää!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt