Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Juuka

Huopakattoremontti Juuka, uusimme kattosi rutiinilla räystäältä räystäälle! Toteutamme huopakattoremontit Juuassa kokemuksen syvällä rintaäänellä, joten toimestamme urakointi sujuu sukkelaan suunnittelusta loppusiivoukseen.

 1. Suunnittelemme urakan puolestasi, kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kunnioittaen.
 2. Puramme pois vanhan katteen kaikilta tarvittavilta osin. Huom. aina huopakattoremontti Juuassa ei edellytä koko katon purkua.
 3. Uusimme ja kunnostamme katoltasi kaiken huonokuntoisen – myös kattotuotteet ja yläpohjan rakenteet!
 4. Siivoamme paikat remontin jäljiltä.
 5. Toivotamme uudelle katollesi pitkää ikää, ja kurvaamme kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Kun huopakattoremontti Juuassa sijaitsevassa osoitteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi, ota siis reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Tavoitat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin joko soittamalla tai sähköisesti esimerkiksi alla olevaa ”pyydä tarjous”-painiketta klikkaamalla.

Lämpimästi tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Olemme käytettävissäsi koko Juuan alueella kirkonkylältä haja-asutusalueille, ja myös muu Pohjois-Karjala (esim. Lieksa, Nurmes, Polvijärvi, Kontiolahti ja Joensuu) on osa toimialuettamme. Tarvittaessa saat meidät avuksesi jopa takametsiin ja saarikohteisiin tiettömän taipaleen päähän.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Juuassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Juuassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Juuan alueella!

Palahuopakattoremontti Juuka – hinta on sijoitus kestävään, komeaan ja toimivaan katteeseen

Palahuopakattoremontti Juuka, ahdistaako hinta? Älä suotta ota stressiä huopakattoremontin hinnasta, sillä kyseessä on mitä parhain sijoitus. Huopakattoremontin hinta on investointi kestävään, komeaan ja toimivaan katteeseen.

 • Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Juuassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, uusi katto palvelee parhaimmillaan jopa puoli vuosisataa. Siitä riittää siis mahdollisesti iloa vielä seuraavallekin sukupolvelle!
 • Uusi huopakatto häikäisee naapurit ja ohikulkijat ajattoman tyylikkäällä olemuksellaan. Uuden huopakaton väri on tasaisen täyteläinen, ja modernit kattotuotteet viimeistelevät kokonaisuuden kuin kirsikka täytekakun.
 • Uusi huopakatto on teknisesti kaikin puolin toimiva – se pitää vettä erinomaisesti, eikä lämpökään karkaa sen kautta harakoille. Uusi sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet, piipunhattu ja muut varusteet auttavat katetta suoriutumaan tehtävistään vielä entistäkin paremmin.

Laita korvan taa, että tiukkoja taloustilanteita varten kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopa- tai palahuopakattoremonttiin Juuassa. Rahoituksen ja osamaksun avulla voit päästää vanhan kattorähjän hyvin ansaitulle eläkkeelle, vaikka säästötilisi saldo ei juuri nyt olisi kummoinen. Pitkässä juoksussa saat rahasi joka tapauksessa takaisin!

Huopakaton uusiminen Juuka – delegoi urakka meille, ja ota itse rennosti!

Huopakaton uusiminen Juuka, asiakkaanamme et joudu tekemään itse mitään uuden kattosi eteen. Koko urakan ajan voit ottaa rennosti ja vaikkapa vain loikoilla riippumatossa niin halutessasi!

Toteutamme huopakaton uusimistyöt Juuassa nimittäin ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen me pidämme langat käsissämme niin työnteon, materiaalihankintojen kuin kalustonkin suhteen.

Tässä palvelumme sisältö pähkinänkuoressa:

 • Työt suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, ympäristön suojaustöihin, vanhan katon ja kattotuotteiden purkuun, yläpohjan kunnostustöihin, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti. Huom. työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua!
 • Materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin, eristevilloihin ja puutavaraan.
 • Remonttikalusto (esim. rakennustelineet, henkilönostimet ja jätelavat) kuljetuksineen.

Kuulostaa ihanan helpolta ja stressittömältä, eikö? Ota siis yhteyttä, ja tilaa huopakaton uusiminen Juuassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta!

Vinkki: jos haluat huopakattosi saneerauksen hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman helposti, tartu tuumasta toimeen ennemmin hieman etupainotteisesti kuin viime tipassa. Mitä paremmassa kunnossa vanha katto on, sen vähemmän työtä ja materiaaleja katon uusimiseen tarvitaan.

Palahuopakaton uusiminen Juuka, kuuntelemme kattosi tarpeita ja omia toiveitasi herkin korvin!

Palahuopakaton uusiminen Juuka, suunnitellaan meillä aina yksilöllisesti. Vaikka toteutammekin huopakattoremontit Juuassa kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina, urakan suunnitteluvaiheessa kuuntelemme sekä kattosi tarpeita että omia toiveitasi herkin korvin.

Jos kattosi ei esimerkiksi vaadi muuta kuin uudet kermit tai kattolaatat, emme ryhdy ruoppaamaan sitä eristevilloja myöten. Hyvin usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juuassa voidaan toteuttaa tällä taktiikalla. Kokonaisvaltainen huopakattoremontti tulee kyseeseen oikeastaan vain siinä tapauksessa, että katon välissä on esimerkiksi lahovaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja tai muita vikoja/puutteita.

Mitä omiin toiveisiisi tulee, halutessasi voimme tehdä monenlaisia muutoksia kattosi ulkonäköön tai teknisiin ominaisuuksiin huopakattoremontin yhteydessä. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juuassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden esimerkiksi katon eristys- ja lisäeristystöille sekä uusien kattotuotteiden asennukselle. Väkisin emme silti tuputa mitään muutostöitä, vaan voimme myös saneerata kattosi täysin entiselleen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään pian suunnittelemaan urakkaa toden teolla. Laita viestiä tai soita, ja pyydä meiltä yksilöllisesti laadittu huipputarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Juuassa sijaitsevassa kohteessasi!

”Mites toi takuu?” – ei syytä huoleen, meiltä saat huopakattosi saneeraustyölle myös kunnollisen takuun!

Kun omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, kannattaa urakoitsijavalinta tehdä huolella. Kyseessä on iso projekti, jossa voi moni asia mennä pahemman kerran pieleen heti urakan alkumetreiltä viimeisiin silauksiin.

Tilatessasi huopakattoremontin Juuassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, tiedät kuitenkin saavasi rahoillesi varmaa vastinetta läpi koko urakan. Meillä on huopakattoremonteista vankka kokemus, ja lisäksi myönnämme työllemme kunnollisen takuun.

Lähtökohtaisesti takuu koskee kaikkia kattoremontin yhteydessä tekemiämme asennus-, korjaus- ja muutostöitä. Joissain tapauksissa voidaan soveltaa ns. soviteltua asennustakuuta, mutta ”perävalotakuu” on meille vieras käsite – meille on kunnia-asia, että kättemme jälki kestää aikaa ja katseita!

Jos siis etsit luotettavaa urakoitsijaa huopakattosi uusimiseen tai remontointiin Juuan alueella, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Me emme petä luottamustasi.

Huom. tilatessasi huopakattoremontin Juuassa meidän kauttamme, myös kattomateriaali- ja kattotuotevalmistajien omat takuut pysyvät voimassa odotusten mukaisesti.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt