Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kainuu

Huopakattoremontti Kainuu, olisiko jo korkea aika? Moni kainuulainen herää kattoremontin tarpeeseen aivan liian myöhään, jolloin urakan aikataulu ja budjetti paisuvat pullataikinan lailla. Älä Sinäkin tee tätä virhettä!

Jos esimerkiksi kasvusto ei pidä kynsiään erossa katostasi sitten millään, todennäköisesti kattohuopien uusiminen olisi jo hyvä ajatus. Ajan kanssa sammal ja jäkälä voivat syödä kermeihin tai bitumilaattoihin reikiä, joten mättään ei kannata antaa majailla katolla vuosikausia.

Tietenkin myös alati lisääntyvät kattovuodot kielivät siitä, että huopakattoremontti Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi olisi järkevä investointi. Jos katon tiivistys/paikkaus ei riitä varmistamaan katteen vedenpitävyyttä, on katto parempi laittaa uusiksi ennen kuin kosteus tavoittaa yläpohjan rakenteet.

Joissain tapauksissa katon ikäkin voi olla peruste ottaa huopakattoremontti työn alle. Esimerkiksi 40-vuotias tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto on todennäköisesti jo hyvin lähellä elämänsä päätepistettä. Tartu tuumasta toimeen ennen kuin vanha kattoparka antaa lopullisesti periksi!

H-hetken koittaessa ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Kainuun alueella (Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi) vankalla kokemuksella! Koko Kainuu tuntee meidät loistavasta hinta-laatusuhteesta.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kainuussa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kainuussa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kainuun alueella!

Palahuopakattoremontti Kainuu, huolettomana ja vuolaasti kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakattoremontti Kainuu, meiltä saat urakan helposti ”avaimet käteen”-palveluna. Paljon kehuttu ”avaimet käteen”-kattoremonttipalvelumme on erittäin näppärä ja stressitön tapa hoitaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi pois päiväjärjestyksestä, sillä et joudu huolehtimaan itse mistään.

Me teemme puolestasi kaiken työn projektin lähtökuopista maaliviivoille. Suunnittelemme urakan kattosi tarpeiden ja omien toiveidesi mukaan, pystytämme rakennustelineet, puramme pois vanhan katon kattotuotteineen, suoritamme tarvittavat korjaustyöt syvempiin kattorakenteisiin ja asennamme uuden katon varusteineen. Et joudu tekemään itse edes loppusiivousta!

Pidämme pallon hallussamme myös materiaalihankintojen suhteen – ellei muuta erikseen sovita. Hankimme puolestasi tarvittavan määrän sopimuksen mukaisia kattohuopia, eristevilloja, kattotuotteita jne. 

Kätevää, vai mitä? Älä siis tee elämästäsi turhan vaikeaa, vaan tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kainuussa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta! Laita viestiä tai soita, niin päästään pian aloittamaan.

Vinkki: huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä kattosi ominaisuuksiin myös kaikenlaisia parannuksia niin halutessasi. Esimerkiksi kattohuopien värin vaihto, uusien kattotuotteiden asennus sekä katon lisäeristys on mahdollista.

Huopakaton uusiminen Kainuu, laitettaisiinko katon väliin samalla lisää eristettä?

Huopakaton uusiminen Kainuu, mahtava tilaisuus parantaa katon eristystä! Huopakaton uusiminen Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi on loistava sauma katon eristys/lisäeristystöille, sillä urakan yhteydessä toimenpiteet onnistuvat helposti ja edullisesti.

  • Kylmien onkaloiden/siltojen täyttö. Ajan kanssa varsinkin puhallusvilla tuppaa painumaan, muodostaen kylmiä onkaloita/siltoja. Ne heikentävät katon lämmöneristystä, kasvattaen kiinteistön lämmityskuluja ja aiheuttaen sisätiloihin ”vetoa”. Kylmien onkaloiden täyttö voidaan tehdä lisäämällä katon väliin uutta puhallusvillaa tai levyeristettä.
  • Katon energiaremontti. Katon energiaremontin yhteydessä parannamme kattosi lämmöneristystä, minimoiden katon kautta tapahtuvan lämmönhukan ja vähentäen kiinteistön lämmitykseen tarvittavan energian määrää. Samalla voimme eristää myös IV-putket katon välissä, jolloin ilmanvaihtoonkaan ei tarvita niin paljon kallisarvoista energiaa.
  • Vanhojen eristeiden vaihto. (Huom. viime aikoina eristemateriaalit ovat kehittyneet paitsi lämmöneristävyytensä, myös paloturvallisuuden suhteen!)
  • Katon ”ensieristys”. (Jos remonttikohde on esim. kylmä varasto).
  • Kylmän käyttöullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi. Lisätilaa kätevästi vaikkapa lastenhuoneelle!

Rakennuksen energiatehokkuuteen ja asuinpinta-alaan vaikuttavat muutokset vaativat yleensä luvan. Jos huopakaton uusiminen Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, autamme lupa-asioiden kanssa mielellämme.

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, karautamme hätiin jopa saarikohteisiin keskelle Ouluvettä!

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, meiltä saat osaavan avun kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä kaikki kainuulaiset saavat tasaveroisen pätevää palvelua, osoitteesta riippumatta!

  • Meiltä voit tilata huopa- ja palahuopakattoremontit Kainuussa esimerkiksi Vuokattiin sekä Hyrynsalmen, Puolangan tai Suomussalmen kirkonkylälle – ja tietenkin myös Kajaanin keskustaan.
  • Haja-asutusalueet ja maaseutu. Vaikka kohteesi sijaitsisi kaukana taajama-alueiden ulkopuolella, kuoppaisen ja kiemuraisen hiekkatien päässä, hurautamme hätiin hetkessä!
  • Emme pelkää edes vesiesteitä, vaan huopakate-eksperttimme ovat käytettävissäsi jopa keskellä Ouluvettä.

Toimi kuitenkin joutuin, jos tiedät huopa- tai palahuopakaton uusimisen Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi olevan jo pikkuhiljaa ajankohtaista. Etenkin syrjäseuduilla ja saarikohteissa huopakattoremonttiin liittyvät logistiikka-asiat voivat joskus vaatia hieman järjestelyä. Vuodenaikakin saattaa vaikuttaa kaluston ja materiaalien toimitukseen remonttikohteen sijainnista riippuen, vaikka asiantuntijamme pystyisivätkin matkaamaan kohteeseesi vaikkapa ahkiolla jäätä pitkin.

Jotta kattosi remontointi hoituisi mahdollisimman sujuvasti logistiikka-asioita myöten, ota meihin yhteyttä mieluiten jo tänään! Tavoitat meidät sekä puhelimitse että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä.

Huopakattosaneerauksen kustannukset Kainuussa? Kysy rohkeasti hintaa!

Huopakattosaneerauksen hinta Kainuussa, paljonko se on? Tämä kysymys askarruttaa asiakkaitamme usein.

Huopakattoremontin hinta on kuitenkin kiinni monista asioista. Esimerkiksi katon kunto sekä muoto, pinta-ala ja varusteet vaikuttavat huopakaton uusimisesta aiheutuviin kustannuksiin omalla painoarvollaan.

Sen vuoksi huopakattoremonttien hinnat – sekä neliöhinnat että kokonaishinnat – elävät paljon remonttiprojektista toiseen. On täysin mahdotonta antaa realistista hinta-arviota kohdetta ja toimeksiantoa tuntematta.

Kun haluat saada tietoon huopakaton uusimiskustannukset Kainuussa sijaitsevassa kohteessasi, kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää rohkeasti tarjous. Kerättyämme käsillä olevasta toimeksiannosta tarvittavat pohjatiedot, annamme mielellämme loistotarjouksen kattosi saneerauksesta!

Huomioithan, että tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennys on verovähennys, johon oikeuttaa yleensä moni työ ja toimenpide huopakaton saneeraukseen liittyen.

Kaiken varalta kannattaa tietysti laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksen ja osamaksun avulla voit laitattaa kattosi uusiksi vähän tiukemmassakin rahatilanteessa – tai asennuttaa remontin yhteydessä vaikkapa aurinkopaneelit ilman taloudellisia huolia!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt