Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kanta-Häme

Huopakattoremontti Kanta-Häme, mitä se vaatii? Huopakattoremontti voidaan toteuttaa monella tavalla, mutta aina lopputulos ei ole yhtä hyvä. Poimi alta talteen onnistuneen huopakattoremontin resepti!

  • Ajoita oikein – älä ryhdy remontoimaan liian aikaisin tai toisaalta liian myöhään.
  • Valitse ammattitaitoinen urakoitsija.
  • Panosta laadukkaisiin kattomateriaaleihin ja kattotuotteisiin.
  • Suunnittele uusi katto huolellisesti. Valitse hyvät värit ja toimiva kattomuoto!

Etenkin urakoitsijavalinnan on paras osua nappiin. Huopakaton remontointi edellyttää rautaista ammattitaitoa, ja kehno urakoitsija voi pilata muuten täysin onnistuneenkin projektin pahemman kerran.

Siksi kannattaakin tilata huopakattoremontti Kanta-Hämeessä meiltä. Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi parkkiintuneet huopakatemestarit, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä! Asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään huippuluokkaa, joten jäljiltämme uusi kattosi on takuulla siisti, kestävä ja toimiva.

Olemme käytettävissäsi koko Kanta-Hämeen alueella, esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Hämeenlinna, Forssa, Riihimäki, Loppi, Janakkala, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Tammela ja Ypäjä. Tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka saareen keskelle Vanajavettä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kanta-Hämeessä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kanta-Hämeessä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kanta-Hämeen alueella!

Palahuopakattoremontti Kanta-Häme – emme kakistele tiukoissakaan tilanteissa!

Palahuopakattoremontti Kanta-Häme, ei aina onnistu helpoimman kaavan mukaan. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa huopakatteen uusimiseksi riittää pelkkä kattohuopien ja kattotuotteiden vaihto, mutta joskus kunnostavia toimenpiteitä täytyy tehdä yläpohjankin puolella.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Kanta-Hämeessä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, tiedät kattosi olevan kuitenkin hyvissä käsissä. Kokeneet huopakatemestarimme eivät kakistele tiukoissakaan tilanteissa!

Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus katon välistä on tiimillemme arkipäivää. Vaihdamme kastuneet eristeet ja lahot puuosat yhdessä hujauksessa.

Myös notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu on meille rutiinihommaa. Lumi on huopakattojen perivihollisia, ja pitkän uramme aikana olemme suoristaneet lumimassojen alla ratkenneita kattorakenteita monet kerrat. Tilanteen mukaan notkahtaneen/painuneen katon oikaisu voidaan tehdä joko kiilaamalla tai yleisemmin korvaamalla pettäneet kattopalkit kokonaan uusilla.

Meidän puolemme voit kääntyä luottavaisin mielin, vaikka kokonainen puu kaatuisi kattosi päälle. Pian kattosi onkin taas entisensä – jopa ehompi.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kanta-Hämeessä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Suoriudumme remontista kuin remontista huippuarvosanoin!

Huom. työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Huopakaton uusiminen Kanta-Häme, hyvä ajoitus avainasemassa

Huopakaton uusiminen Kanta-Häme, ajoita oikein! Hyvä ajoitus on avainasemassa, jotta huopakaton uusiminen Kanta-Hämeessä sijaitsevassa kohteessasi onnistuisi mahdollisimman helposti ja edullisesti.

Laita huopakatteen uusiminen tilaukseen hetimiten, kun huomaat katon huolto- ja korjaustöiden menettävän tehoaan. Jos katto vaatii esimerkiksi putsausta, sammaleenpoistoa ja tiivistystä jatkuvalla syötöllä, todennäköisesti katteen uusiminen olisi jo fiksumpi sijoitus. Vanhan huopakatteen huoltoon ja korjaukseen voi upota yllättävän suuria summia lyhyessäkin ajassa, joten katon uusiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Yleisesti ottaen suosittelemme huopakaton uusimista Kanta-Hämeessä viimeistään siinä vaiheessa, kun katon asennuksesta tai edellisestä kattoremontista on vierähtänyt nelisenkymmentä vuotta. Yleensä laadukaskin huopa- tai bitumikate on tiensä päässä, kun katon ikä ylittää tämän virstanpylvään.

Liian pitkään ei huopakattoremontin kanssa kannata vitkastella, sillä vanha katto voi olla joskus hyvin arvaamaton. Sen kunto saattaa romahtaa rajusti yhdessäkin yössä…

Jos kattosi kaipaa jo remonttia, pyydä meiltä tarjous vaikkapa tältä samalta istumalta. Riennämme hätiin hippulat vinkuen!

Älä jätä urakkaa hautumaan edes taloudellisilla perusteilla, sillä laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Palahuopakaton uusiminen Kanta-Häme, panosta laadukkaisiin materiaaleihin!

Palahuopakaton uusiminen Kanta-Häme, ethän pihistele väärässä paikassa? Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kanta-Hämeessä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, kannattaa uusiin kattohuopiin ja kattotuotteisiin hieman satsata.

Pienellä panostuksella saat rahoillesi todennäköisesti parempaa vastinetta ja uusi katto palvelee pidempään. Esimerkiksi markkinoiden edullisimmat kattohuovat eivät välttämättä kestä UV-säteilyä niin hyvin kuin hieman kalliimmat kermit tai bitumilaatat. Hinta voi aluksi kirpaista, mutta pitkässä juoksussa kiittelet itseäsi aivan taatusti.

Kattotuotteissa puolestaan voi olla toiminnallisia eroja, jotka vaikuttavat tuotteiden käytettävyyteen. Esimerkiksi kattoikkunoista osa on kiinteitä ja toiset avattavia, ja parhaiten varustelluissa malleissa avausmekanismi on sähkökäyttöinen.

Varo kuitenkin, ettet päädy maksamaan ylihintaa! Kallis hintalappu ei valitettavasti välttämättä anna takeita laadusta…

Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kanta-Hämeessä meiltä, autamme kuitenkin tarvittaessa mielellämme hinta-laatusuhteeltaan hyvien kattohuopien ja -tuotteiden valinnassa. Pitkällä kokemuksella tiedämme, mitkä kattohuovat ja -tuotteet kestävät parhaiten Kanta-Hämeen vaihtelevia sääoloja!

Uusi huopakatto mukautuu joka makuun ja maisemaan – joko startataan suunnittelu?

Uusi huopakatto vanhan tilalle on hyvä hankinta. Huopakatto on monessa mielessä mitä parhain kateratkaisu!

Huopakaton hyveisiin lukeutuu muun muassa monipuolisuus. Uusi huopakatto mukautuu joka makuun ja maisemaan, sillä esimerkiksi kattohuopien väreissä on runsaasti valinnan varaa. Nykypäivänä kermejä ja kattolaattoja on saatavilla Kanta-Hämeessä laajassa värikirjossa mustasta punaiseen, sinisestä ruskeaan ja harmaasta vihreään. Palahuovasta on olemassa myös kaksivärinen versio.

Huopa on lisäksi erittäin taipuisa kattomateriaali, joka soveltuu kaikille kattomuodoille. Huopakatto voi olla pulpettikatto, harjakatto, aumakatto, mansardikatto tai vaikkapa säterikatto, ja katon kaltevuus voi olla periaatteessa mitä tahansa tasaisen ja jyrkän väliltä.

Huomaa, että uuden huopakaton ei tarvitse olla tismalleen samanlainen kuin vanha. Huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä paljon muutoksia kattosi esteettisiin ominaisuuksiin, mikäli et ole täysin tyytyväinen katon tämänhetkiseen ilmeeseen.

Joko startataan suunnittelu? Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan uutta kattoa ja huopakattoremonttia Kanta-Hämeessä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Visioimme kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt