Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kemiönsaari

Huopakattoremontti Kemiönsaari, miksi tilaisit urakan juuri meiltä? Keksimme ainakin kahdeksan hyvää syytä!

 • Taitavalla tiimillämme on huopakattoremonteista teräsbetoniakin kovempi kokemuspohja.
 • Tunnemme kaikki huopakattotyypit (tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot) kuin omat taskumme.
 • Meillä et maksa uudesta katostasi maltaita, sillä pitkällä kokemuksella hommat hoituvat yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti.
 • Vankan kokemuksen ansiosta huopakaton remontointi sujuu meiltä myös reippaalla vauhdilla alusta loppuun.
 • Meillä on tarvittavat natsat jopa välikaton kunnostustöihin. Tilaa huopakattoremontti Kemiönsaaressa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin tiedät kattosi tulevan kuntoon läpikotaisin!
 • Toteutamme huopakattoremontit ns. ”avaimet käteen”-palveluna eli asiakkaanamme et joudu tekemään itse mitään uuden kattosi eteen.
 • Riennämme avuksesi ilomielin osoitteeseen kuin osoitteeseen Kemiönsaaressa sekä lähipaikkakunnilla (Kemiönsaaren ohella myös muu Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme). Tarvittaessa hurautamme hätiin jopa venematkan taakse!
 • Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Miksi siis kääntyisit muiden Kemiönsaari-Salo-Raasepori-Parainen-Hanko-Sauvo-alueella toimivien kattoremonttifirmojen puoleen? Tee elämäsi fiksuin päätös, ja tilaa huopakattoremontti Kemiönsaaren seudulla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kemiönsaaressa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kemiönsaaressa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kemiönsaaren alueella!

Palahuopakattoremontti Kemiönsaari – näin ajoitat urakan oikein!

Palahuopakattoremontti Kemiönsaari, milloin urakka kannattaisi ottaa työn alle? Huopakattoremontin ajoitus ei aina ole helppoa, sillä jokainen katto tulee tiensä päähän eri aikaan.

Esimerkiksi katemateriaalien laatu, tontilla vallitsevat olosuhteet sekä katolle tehdyt huollot ja korjaukset vaikuttavat huopakaton käyttöikään merkittävästi. Joissain tapauksissa huopakatto voi palvella jopa miltei puoli vuosisataa, kun taas joskus kattoparan elämänlanka katkeaa jo 20-vuotiaana.

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että huopakaton uusiminen on suositeltavaa tehdä siinä vaiheessa, kun katon huolto- ja korjaustöillä ei enää saavuteta kovinkaan pitkäkestoisia vaikutuksia. Jos katon putsaus, sammaleentuhokäsittely ja tiivistys tuntuvat olevan yhtä tyhjän kanssa, on huopa- tai palahuopakattoremontti Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi todennäköisesti hyvä ajatus.

Mikäli kattosi kärsii rajuja lumi- tai myrskyvaurioita, on huopakattoremontti otettava tietenkin työn alle mahdollisimman pian. Jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle tai katto notkahti lumikuorman alla, kannattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi toteuttaa kiireen vilkkaa – laita meille viestiä tai soita tällä punaisella minuutilla!

Huopakaton uusiminen Kemiönsaari – keväällä, kesällä, syksyllä vai talvella?

Huopakaton uusiminen Kemiönsaari, mikä vuodenaika on paras? Kannattaako huopakaton uusiminen Kemiönsaaressa tehdä keväällä, kesällä, syksyllä vai talvella?

Jokaisessa vuodenajassa on tietysti omat hyvät ja huonot puolensa. Helpoiten huopakaton remontointi onnistuu kuitenkin silloin, kun lämpötila on plussan puolella. Pakkasella huopakaton uusiminen on usein työlästä tai joissain tapauksissa jopa mahdotonta, sillä kattohuopien kiinnitykseen käytettävät liimat eivät tartu miinusasteilla.

Myös kuiva keli on huopakattoremontin kannalta hyvä asia. Sadesäällä rakennustyömaata ja -materiaaleja joudutaan suojaamaan, mikä vie arvokkaita työtunteja. Koiranilmalla urakointi voidaan joutua jopa keskeyttämään kokonaan ja näin urakan aikataulu venyy.

Edellä mainituista syistä suosittelemmekin huopakakaton uusimista Kemiönsaaressa yleensä joko keväällä, kesällä tai syksyllä. Huopakaton remontointi talvella ei ole mahdotonta, mutta kevät, kesä ja syksy tarjoavat urakointiin enemmän otollisia sääikkunoita.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että kattosi ei joudu vartomaan remonttia liian pitkään. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme hetimiten, kun huopakaton uusiminen Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi alkaa (syystä tai toisesta) tuntua ajankohtaiselta!

Palahuopakaton uusiminen Kemiönsaari – tiesitkö, että huopakattoremontti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa katon väriä ja asennuttaa uusia kattotuotteita?

Palahuopakaton uusiminen Kemiönsaari, ei pelkkää vanhan katon kunnostusta! Tiesitkö, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden esimerkiksi vaihtaa katon väriä?

Huopakaton värin vaihto edellyttää aina kattohuopien uusimista. Huopakaton värin muuttaminen maalaamalla tai pinnoittamalla ei ole hyvä idea, sillä katteen pinta kuluu koko ajan erinäisten sää- ja ilmastorasitteiden vaikutuksesta. Pian katon vanha väri alkaisi taas pilkistellä tuoreen maalipinnan alta ja katto muuttuisi ruman kirjavaksi.

Myös uusien kattotuotteiden asennus onnistuu helposti ja edulliseen hintaan, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Urakan yhteydessä meidän on joka tapauksessa irrotettava vanhat kattotuotteet, joten samalla ne voidaan päivittää uusiin malleihin ilman erityistä vaivannäköä.

Millainen uusi huopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti visiostasi uuden katon ja kattotuotteiden suhteen!

Huom. kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton remontointiin. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella voit asennuttaa katollesi vaikkapa aurinkopaneelit ilman taloudellisia huolia.

Huopakaton remontoinnissa riittää tekemistä – näin urakka etenee:

 1. Meillä jokainen huopakattoremontti Kemiönsaaressa suunnitellaan yksilöllisesti. Huolellinen suunnittelu on avainasemassa urakan sujuvuuden ja onnistuneen lopputuloksen kannalta. Suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi, tekevät vanhalle katolle kuntokartoituksen sekä kuuntelevat omat toiveesi uuden katon suhteen.
 2. Vanhan katon purku. Purkutöiden laajuus määräytyy tapauskohtaisesti; aina huopakaton uusiminen Kemiönsaaressa ei edellytä koko katon purkua. Joissain tapauksissa purkutyöt voidaan jopa ohittaa kokonaan ja asentaa uusi huopakatto vanhan päälle.
 3. Yläpohjan kunnostus, jos tarpeen. Välillä huopakaton remontointi edellyttää esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä: lahovaurioiden korjaus, kastuneiden eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu/kiilaus.
 4. Uuden vesikatteen asennus. Asennamme valintasi mukaiset kattohuovat tai kattolaatat ja kruunaamme kokonaisuuden sopivilla kattotuotteilla.
 5. Siivoamme paikat remontin jäljiltä, toivotamme katollesi pitkää ikää ja kurvaamme kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kemiönsaaressa sijaitsevassa kohteessasi! Sähköisen tarjouspyyntölomakkeemme täyttämiseen menee vain muutama minuutti arvokasta aikaasi, joten voit tehdä sen nopsaan vaikkapa aamukahvia juodessa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt