Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaa

Huopakattoremontti Keski-Pohjanmaa – tarjoamme käyttöösi Keski-Pohjanmaan rautaisimman remonttitiimin! Väitämme, että moni muu alueella toimiva kattoremonttifirma ei pysty tarjoamaan käyttöösi yhtä eteviä huopakate-eksperttejä kuin me.

  • Meillä on huopakattojen asennuksesta ja uusimisesta vankka kokemuspohja. Pitkän uramme varrella olemme asentaneet ja remontoineet tusinoittain tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja, jättäen jälkeemme hymyileviä asiakkaita kohteesta toiseen.
  • Saneeraamme suuretkin kattopinta-alat ripeästi ja kustannustehokkaasti, mutta toisaalta käsittelemme myös tonttisi pienimpiä huopa- ja bitumikattoja korkealla ammattiylpeydellä. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Keski-Pohjanmaalla huolettomin mielin esimerkiksi näille rakennuksille ja katetuille rakennelmille: omakotitalot, kesämökit, autotallit, varastot, konesuojat, pihasaunat, puuvajat ja aitat.
  • Huippupätevä tiimimme suoriutuu selkein askelmerkein jopa välikaton kunnostustöistä, kattomuodon muutoksista sekä energiaremonteista.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja tilaa talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta!

P.S. Meiltä saat huopakattoremontit Keski-Pohjanmaalla osoitteeseen kuin osoitteeseen (jopa saariin) esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Keski-Pohjanmaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Keski-Pohjanmaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Keski-Pohjanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Keski-Pohjanmaa, ”avaimet käteen”-pakettina – mahtavasta palvelupaketistamme ei puutu mitään!

Palahuopakattoremontti Keski-Pohjanmaa, toteutetaan meillä ns. ”avaimet käteen”-pakettina. Huippunäppärä palvelupakettimme on erittäin helppo tapa hoitaa talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti pois päiväjärjestyksestä, sillä se pitää sisällään kaiken katon uusimiseksi tarvittavan työn.

Mitään et siis joudu tekemään itse. Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Keski-Pohjanmaalla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, nappaamme langat käsiimme heti suunnitteluvaiheessa, emmekä päästä irti ennen loppusiivousta. Siinä välissä puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet, kunnostamme yläpohjaa tarpeen mukaan sekä tietenkin asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet vanhojen tilalle.

Työnteon ohella ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää myös kaikki materiaalit, joita huopa- tai palahuopakattoremontti Keski-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Ellei muuta erikseen sovita, me ostamme puolestasi sopivan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia tai -laattoja, kattotuotteita ja muita tykötarpeita sekä huolehdimme niiden toimituksesta remonttikohteeseen.

Kuin kirsikkana jo ennestään mahtavan kakun päällä komeilee tietenkin takuu. Takuusta tiedät, että ”avaimet käteen”-pakettimme on viimeisen päälle laadukas kokonaisuus. Se kelpaisi vaikka presidentille!

Huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, kustannukset (kokonaishinta ja neliöhinta) riippuvat kattosi tarpeista

Huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, hinta mietityttää useimpia asiakkaitamme. Yleensä asiakkaamme lähestyvätkin meitä kysymällä, paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti.

Hintatiedusteluihin on kuitenkin hankala antaa vastausta suoralta kädeltä, sillä huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaalla ei ole koskaan ihan saman hintaista. Jokainen kattoremonttiprojekti on yksilöllinen sekä sisältönsä että hintansa suhteen.

Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko huopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan:

  • Katon kunto – riittääkö pelkkä vesikaton uusiminen vai onko myös yläpohjan puolella tehtävä kunnostustöitä?
  • Katon koko (m2).
  • Katon muoto.
  • Katon varustelu ja kattoläpiviennit.
  • Kohteen korkeus.
  • Kohteen sijainti (olennainen lähinnä matka- ja kuljetuskulujen kannalta).

Kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa tositarkoituksella, kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyytää tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Lupaamme tehdä urakasta huipputarjouksen – sen kuultuaan naapurikin jää haukkomaan henkeään!

Muista, että urakan päätyttyä voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys voi keventää huopakaton uusimiskustannuksia Keski-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi lopulta varsin muhkeilla summilla.

Palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, päivitetäänhän katon varusteetkin samalla tähän päivään?

Palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaa, voi joskus onnistua hyvinkin vähällä vaivalla. Aina ei kuitenkaan kannata mennä siitä, mistä aita on kaikkein matalin.

Esimerkiksi kattotuotteiden uusiminen on hyvä tehdä samalla, kun palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Joissain tapauksissa on kyllä mahdollista asentaa vanhat kattotuotteet (esim. sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet) takaisin uudelle katolle, mutta käytännössä kattotuotteiden uusiokäyttö ei ole hyvä ajatus.

Ihan samalla lailla kuin kattohuovat, myös kattotuotteet tulevat nimittäin jossain vaiheessa tiensä päähän. Tämän pisteen jälkeen ne eivät enää suoriudu tehtävistään odotusten mukaisesti, mikä voi poikia katolle vakaviakin vaurioita. Joskus ikäloput kattotuotteet voivat aiheuttaa jopa henkilövahinkoja!

Sitä paitsi huopakattoremontin yhteydessä kattotuotteiden uusiminen onnistuu harvinaisen helposti. Vesikatteen uusimiseksi meidän on joka tapauksessa irrotettava kattotuotteetkin, joten samalla ne voidaan päivittää uusiin malleihin ilman erityistä vaivannäköä. Näin ollen vaihtotyön hintakin on edullinen.

Vinkki: huopakattoremontin yhteydessä voimme asentaa katollesi myös kokonaan uusia kattotuotteita. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Keski-Pohjanmaalla sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden esimerkiksi kattoikkunan tai aurinkopaneelien asennukseen!  

Iik, katon välissä on hiiriä! Ei syytä paniikkiin – huopakattoremontin yhteydessä kunnostamme myös pikku eläinten tekemät tuhot yläpohjasta!

Joskus katon välistä paljastuu huopakattoremontin yhteydessä pikku eläinten tekemiä tuhoja. Esimerkiksi hiiret, linnut, näädät ja oravat pyrkivät usein välikatolle lämmön ja pesätarpeiden houkuttelemina, ja siellä puuhastellessaan nämä karvaiset ja siivekkäät vieraat saattavat tehdä pahaa jälkeä yläpohjan rakenteille.

Varsinkin eristevauriot ovat tyypillinen näky kohteissa, joissa katon välissä asustelee muutakin kuin kotitonttu. Joskus myös puurakenteita ja sähköjohtoja on nakerreltu.

Ei kuitenkaan syytä paniikkiin! Mikäli yläpohjasta löytyy huopakattoremontin yhteydessä mitä tahansa moitteen sijaa, otamme pallon haltuumme tottunein ottein.

Huippuosaavat huopakate-eksperttimme eivät ole erikoistuneet pelkästään vesikaton kunnostukseen, vaan myös yläpohjan korjaus sujuu tiimiltämme ongelmitta. Esimerkiksi pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus on meille rutiinisuoritus.

Huom. huopakattoremontin yhteydessä asennamme mieluusti myös koko joukon uusia pieneläinesteitä. Pieneläinesteillä pystymme ehkäisemään pikku eläinten pääsyä katon väliin erittäin tehokkaasti ja näin uusi katto ei ole heti samassa jamassa kuin edeltäjänsä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt