Huopakattoremontti Kisko

Huopakattoremontti Kisko – tilaa meiltä, niin urakka etenee alusta loppuun kuin juna kiskoillaan! Meillä on huopa- ja bitumikatteiden saneeraustöistä pitkä kokemus, joten toimestamme uusi huopakatto vanhan tilalle rakentuu ripeästi ja ammattitaitoisesti. Hyvällä tuurilla urakka on ohi ennen kuin ehdit huomata sen edes alkaneen.

 1. Laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi saneeraamiseksi.
 2. Puramme pois huonokuntoiset rakenteet katoltasi ja katon välistä.
 3. Teemme tarvittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella.
 4. Asennamme uuden vesikaton (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto).
 5. Asennamme uudet kattotuotteet valintasi mukaan.
 6. Siistimme paikat remontin jäljiltä, ja toivotamme katollesi pitkää ikää.

Ota kuitenkin alkajaisiksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous huopakattoremontista Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi, jotta saadaan projekti ylipäätään käyntiin. Se onnistuu kätevästi esimerkiksi alla olevan painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen täyttämiseen menee vain joitakin minuutteja kullanarvoista aikaasi!

P.S. Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Kiskon alueella sekä lähipaikkakunnilla, kuten: Salo, Kemiönsaari, Somero, Marttila ja Koski Tl. Käytännössä koko Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme – taajamista haja-asutusalueille ja aina saarikohteisiin saakka.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kiskossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kiskossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kiskon alueella!

Palahuopakattoremontti Kisko, suunnitellaan kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kunnioittaen – huolella suunniteltu on puoliksi tehty!

Palahuopakattoremontti Kisko, joko startataan suunnittelu? Huolellinen suunnittelu on yksi tärkeimpiä ainesosia onnistuneen huopakattoremontin reseptissä, ja siksi jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Kiskossa suunnitellaankin meillä täysin yksilöllisesti alusta loppuun.

Otamme suunnittelussa tarkoin huomioon esimerkiksi kattosi kunnon. Jokainen huopakatto on kunnostustarpeiltaan täysin uniikki, emmekä halua suotta purkaa pois täysin terveitä kattorakenteita – tai toisaalta jättää katon väliin mitään mätää.

Tietenkin annamme suunnitteluvaiheessa paljon painoarvoa myös omille toiveillesi. Ennen kuin huopa- tai palahuopakattoremontti Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi polkaistaan käyntiin, asiantuntijamme kartoittavat huolellisesti oman visiosi uudesta katosta ja sen ominaisuuksista (muoto, väri, varustelu, läpiviennit jne.). Kerro meille rohkeasti, millainen olisi unelmiesi huopa- tai palahuopakatto!

Huom. jos annat luvan, voimme käväistä arvioimassa kattosi kunnon ja kunnostustarpeet myös poissa ollessasi (esimerkiksi työpäiväsi aikana). Tämä voi hieman jouduttaa huopakattoremontin suunnittelua ja urakan alkua, sillä asiantuntijamme ovat liikekannalla lähes päivittäin.

Huopakaton uusiminen Kisko, yleensä jo pelkkä kattohuopien vaihto tekee tehtävän!

Huopakaton uusiminen Kisko, useimmiten jo pelkkä kattohuopien vaihto tekee tehtävän paremmin kuin hyvin. Vaikka joskus huopakaton uusiminen Kiskossa edellyttääkin ronskimpaa remontointia, normaalisti kattohuopien uusiminen riittää palauttamaan katon taistelutahdon erinomaisesti.

Esimerkiksi sammaloituneen huopakaton uusiminen voidaan yleensä toteuttaa vaihtamalla vain kattohuovat. Ellei sammaleen ole annettu tehdä katolla tuhojaan vuosikausia, todennäköisesti kyseessä on vain pintapuolinen vitsaus eli alempiin kattorakenteisiin ei tarvitse koskea.

Kaikesta huolimatta kannattaa kuitenkin toimia nopeasti ja laittaa huopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen heti, kun huomaat katon kunnon heikkenevän. Turhalla vitkastelulla voi olla vakavat seuraukset!

Vinkki: kattohuopien ohella suosittelemme päivittämään myös kattotuotteet, kun huopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Huopakattoremontin yhteydessä katon varusteet on helppoa ja edullista vaihtaa nykyaikaisiin, aiempaa toimivampiin ja tyylikkäämpiin malleihin.

Palahuopakaton uusiminen Kisko, kun pelkkä ”pieni pintaremontti” ei riitä…

Palahuopakaton uusiminen Kisko, ei aina onnistu pelkät kattohuovat ja -tuotteet uusimalla. Joskus huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiskossa edellyttää syvällisempää saneerausta, jotta uuden katon kestävyydestä ja turvallisuudesta voitaisiin mennä takuuseen.

Ei kuitenkaan syytä huoleen! Taitavat huopakate-eksperttimme taipuvat myös alempien kattorakenteiden kunnostustöihin muitta mutkitta.

Ennen kattoremontin alkua teemme katollesi huolellisen kuntoanalyysin, pyrkien kartoittamaan katoparan kunnostustarpeet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Mikäli myös yläpohjan tai räystäsrakenteiden kunnossa on sanomisen varaa, suoritamme tarvittavat korjaustyöt ennen uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennusta.

Esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meille arkipäivää:

 • Lahovaurioiden korjaus alusvaneroinnista, räystäslaudoituksista ja kattoristikosta.
 • Kastuneiden tai homeisten eristeiden vaihto.
 • Pieneläinten tekemien vaurioiden korjaus välikatolta ja räystäslaudoituksista.
 • Kylmien onkaloiden/siltojen täyttö (eli katon lisäeristys).
 • Notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kiskossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voitkin luottaa uuden kattosi olevan lujaa tekoa yläpohjasta piipunhattuun. Anna huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiskossa meidän tehtäväksemme, niin urakka ei takuulla jää puolitiehen!

Huopakaton remontointia ei opi yhdessä yössä – usein huopakaton tee-se-itse-remontti päättyy huonosti

Kiskolainen, houkutteleeko huopakaton tee-se-itse-remontti? Mieti vielä, ennen kuin kapuat katolle kermirulla kainalossa, vasara kädessä ja naulat suussa.

Huopakaton remontointi ei nimittäin ole niin helppoa kuin jotkin internetlähteet antavat ymmärtää. Vaikka homma näyttäisi videolla hyvinkin yksinkertaiselta, totuus on toinen. Käytännössä huopakaton remontointi on vaativaa työtä, jossa on osattava ottaa huomioon paljon asioita katenaulojen pituudesta ja vallitsevasta säätilasta lähtien.

Pienikin moka taas voi poikia oikean Domino-efektin, jonka seurauksena koko urakka menee pieleen. Etenkin kämmit saumojen ja läpivientien tiivistyksessä aiheuttavat nopeasti suuria murheita. Uuden katon käyttöikä voi jäädä pahimmillaan vain muutamiin vuosiin…

Kun huopakattoremontti Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi, otathan siis suosiolla yhteyttä kattoremonttipalveluumme? Niin muodikasta kuin tee-se-itse-henkinen puuhastelu onkin, kannattaa huopakattoremontti Kiskossa jättää meidän huoleksemme – me hoidamme hommat puolestasi alusta loppuun ammattitaitoisesti ja turvallisesti!

Huom. älä ryhdy remontoimaan kattoasi itse edes taloudellisilla perusteilla, sillä laskumme voit maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.