Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kitee

Huopakattoremontti Kitee – ketterät huopakate-eksperttimme laittavat kattosi uusiksi takuuvarmalla otteella. Käänny meidän puoleemme huolettomin mielin, olipa kohteesi sitten omakotitalo, kesämökki, hiihtomaja, autotalli, varastorakennus, pihasauna, aitta… tai vaikkapa vain pikkuruinen puucee. Me toteutamme huopakattoremontit Kiteellä pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattiylpeydellä kaikenlaisille huopa- ja bitumikatteille.

 • Tiimillemme ovat tuttuja kaikki huopakattotyypit tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
 • Saneeraamme rutiinilla kaikki kattomuodot tasakatosta harjaan ja aumasta mansardiin. Edes rakenteelliset yksityiskohdat (esim. kattolyhdyt) eivät tuota meille ongelmia.
 • Emme pelkää suuriakaan kattopinta-aloja, mutta toisaalta meiltä myös tonttisi pienimmät huopa- ja bitumikatteet saavat ansaitsemaansa laatupalvelua.

Väitämme, että yhtä taitavaa huopakattotiimiä ei moni muu Kitee-Parikkala-Savonlinna-Tohmajärvi-Rääkkylä-alueella toimiva firma pysty tarjoamaan käyttöösi. Koko Pohjois-Karjala tuntee meidät palavasta intohimostamme huopakatteita kohtaan!

Ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Kiteellä sijaitsevassa kohteessasi on otettava agendalle. Tavoitat meidät näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Lämpimästi tervetuloa osaksi laajaa ja huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kiteellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kiteellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kiteen alueella!

Palahuopakattoremontti Kitee, näin urakka etenee yhteydenottosi jälkeen…

Palahuopakattoremontti Kitee, kuinka se käytännössä tapahtuu? Millaisia töitä ja työvaiheita huopakattoremontti pitää sisällään?

Yleensä huopa- tai palahuopakattoremontti Kiteellä etenee näin:

 1. Asiantuntijamme tutustuvat kohteeseen, arvioivat vanhan katon kunnon ja kuuntelevat asiakkaan omat toiveet uuden katon suhteen.
 2. Remonttikohteen valmistelu.
 3. Purkutyöt. Irrotamme vanhat kattotuotteet ja puramme pois vanhaa kattoa niiltä osin kuin tämä on tarpeen.
 4. Teemme tarvittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella (esimerkiksi lahovauriokorjaukset ja kastuneiden eristeiden vaihto).
 5. Asennamme uudet kattotuotteet ja kattohuovat/-laatat vanhojen tilalle.
 6. Siistimme paikat remontin jäljiltä, ja viemme urakan aikana syntyneet purku- ja rakennusjätteet kattopaikalle.
 7. Lopputarkastus

Haluamme kuitenkin korostaa, että jokainen katto, kohde ja remonttiprojekti on täysin yksilöllinen. Urakan täsmälliset työvaiheet riippuvat hyvin pitkälti katon tarpeista ja remontin tahtotilasta, ja siksi huopakattoremontin tarkat askelmerkit valkenevat vasta suunnitteluvaiheen myötä. Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Kiteellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huopakaton uusiminen Kitee, kustannukset riippuvat monista asioista – meillä et kuitenkaan maksa uudesta katostasi liikaa!

Huopakaton uusiminen Kitee, paljonko se maksaa? Aivan kuten huopakattoremontin työjärjestys, myös hinta vaihtelee kohteesta toiseen.

Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko huopakaton uusiminen Kiteellä sijaitsevassa kohteessasi tulee lopulta maksamaan:

 • Vanhan katon kunto – riittääkö pelkkä vesikaton uusiminen vai onko urakkaa jatkettava yläpohjan puolella?
 • Katon koko.
 • Katon muoto (lappeiden ja taitekohtien määrä, mahdolliset rakenteelliset yksityiskohdat…)
 • Kattotuotteet ja -läpiviennit – mitä ja kuinka paljon?
 • Remonttikohteen korkeus (vaikuttaa kalustotarpeisiin).
 • Kohteen sijainti (olemme käytettävissäsi Kiteen seudulla osoitteessa kuin osoitteessa, mutta taajama-alueille remonttia varten tarvittava työvoima ja tykötarpeet on helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen).

Sen voimme kuitenkin luvata jo tässä vaiheessa, että meillä et maksa uudesta katostasi liikaa. Pitkällä kokemuksella pystymme pitämään huopakattoremontin kulut kurissa niin työtuntien kuin materiaalien osalta. Delegoi huopakaton uusiminen Kiteellä sijaitsevassa kohteessasi meille, niin hommat hoituvat kiperissäkin tilanteissa viimeisen päälle kustannustehokkaasti!

Huom. jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös kotitalousvähennystä.

Palahuopakaton uusiminen Kitee, milloin se kannattaa ottaa työn alle? 5 merkkiä!

Palahuopakaton uusiminen Kitee, hyvä ajoitus on avainasemassa kustannusten minimoimiseksi. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on remontin hetkellä, sen vähemmän työtä ja materiaaleja urakkaan tarvitaan – ja näin ollen huopakattoremontin hintakin muodostuu edullisemmaksi.

Aina ei kuitenkaan ole helppoa arvioida, milloin huopa- tai palahuopakaton uusiminen on ajankohtaista. Nopea vilkaisu kalenteriin ei yleensä riitä, sillä remonttituomio tulisi tehdä ensisijaisesti katon kunnon perusteella (eikä niinkään iän).

Tässä viisi merkkiä siitä, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiteellä sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi mahdollisesti ottaa työn alle:

 • Katto vuotaa sieltä täältä.
 • Katto on painunut notkolle.
 • Katenaulat ovat ”pumppautuneet” ylös.
 • Kattohuovat sammaloituvat (kasvustontuhokäsittelystä huolimatta).
 • Katolla on pehmeitä kohtia.

Tietysti myös katon ikä antaa jotain viitteitä kattoremontin ajankohtaisuudesta. Yleisesi ottaen suosittelemme huopa- tai palahuopakaton uusimista Kiteellä viimeistään siinä vaiheessa, kun katon asennuksesta on vierähtänyt 40 vuotta tai yli.

Vaikka katto näyttäisi päällisin puolin vielä ehjältä, yli 40-vuotias huopakatto on ”riskirakenne”. Ikäloppu huopakatto voi pettää hetkenä, minä hyvänsä!

Huopakattoremontti voidaan toteuttaa myös esteettisistä syistä – suunnitellaan yhdessä uusi, moderni ja huipputyylikäs huopakatto vanhan tilalle!

Huopakattoremontti Kiteellä voidaan ottaa työn alle hyvin monista erilaisista lähtökohdista. Useimmiten huopakattoremonttiin motivoi joko katon huono kunto tai korkea ikä, mutta joskus huopakaton uusiminen tai remontointi saattaa olla järkevää myös esteettisistä syistä.

Kattoa ei sanota ”viidenneksi julkisivuksi” ihan syyttä suotta. Katon ulkonäkö vaikuttaa koko rakennuksen ilmeeseen, ja varsinkin jyrkemmät palahuopa- ja kolmiorimakatot näkyvät pitkälle. Vanhanaikainen, väärän värinen tai rähjäisen näköinen katto voi saada koko kiinteistön näyttämään sanalla sanoen rumalta.

Jos kattosi ilme pistää silmään jo portilta, kannattaakin soittaa tai laittaa viestiä kattoremonttipalveluumme ja kysäistä, mitä asialle voisi tehdä. Esimerkiksi katon värin vaihtaminen tai kattomuodon muuttaminen voi olla mahdollista. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä uusi, moderni ja huipputyylikäs huopakatto vanhan tilalle!

P.S. Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton uusimiseen ja remontointiin Kiteellä. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavan rahoituksen ja osamaksun avulla voit antaa vanhalle kattorähjälle lähtöpassit vähän tiukemmassakin taloustilanteessa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt